Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benceede çok gayretli bir kadın maşallahhhh nazar değmesin ....

bugün sağ yumurtalığım sancıyor üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum

kendi dr m olan profa gitmedim canim burdaki devket hastanesine gittim... Belki duyulurdu ses ama disari vermemus olabilir illa duymak gerekmiyo ekrandada gorunuyo

hımm ben prof dr. kendi doktoruna gittin sanııyorum!!!! kendi doktoruna ne zaman gdiceksin?
anladım cnm

yok yeni bi dr gittim burdaki dr çok sevdim güler yüzlü samimi geveze tam benlik profuda degistircem galiba esimle bi konusayimda başka özel hast gitmeyi düşünüyorduk... Ama simdi testlar falan yapilacak özel de yaptırmak bizi zorlayabilir acaba profa devam etsem mi diyorum kararsizim

tatlım 3 4 saat evvel benim ev sahibi adam anjio oldu kocişim getiricek !!!! yemek hazırlamam gerek onlara çıkıyorum ben canım kendine iiyii bak Allaha emanet ol dikkat et kendinee!!!!!!!!öpüyorum

benimde enfeksiyon varmış az tahmin ediyordum ama dr kesinlikle günlük ped önermiyor benimde vazgecilmezim artik kullanmicam

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine !!! bende önceden çok kullanırsım son 3 yıldır kullanmıyorum doktorların çoğu önermiyor çünkü!

hımmm anladım ....cnm eşinle konuşun kararlaştırın ona göre gidersiniz ama ben senin yerinde olsam ilk 3 ay ali beye giderim !!!! üçlü taramayı da ona yaptırırım sonra başka özel doktora geçerdimm cnmm

tmm canım kolay gelsin görüşürüz

sağol canım !! görüşürüz tatlım öpüyorum seni kocaman

amannnn yaa bi avatar bulamadım bea du buraya ekliyim yine.mi hareket etmucek telde hareketli

tatlım kk avatar topikleri var ben oradan buldum bunları hep sende oradan yükle bence... hareketli yüklediğin avatar büyük yolladığın hareket ediyor öbür kenardaki etmiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…