bir haftada kilo vercem diye düşünme iki hafta sonra çok tartiya ...simdi bir hafta sonra kilo veremezsen sikilip birakcan biliyorum ben
ins canim ins....kalp atimini duymadim canim dr erkranda gordu cihaz net göstermiyordu...
duymadın mı Allah Allah cihaslrın yetersizliğinden mi cnm ? Allah ALLAH hala eski cihazları mı kullanıyormuş prof. dr. ne tuaf ...
Zuhal iyi bile calisti maşallah iznini dogumdan sonraya kullanmak için zorladı biraz kendini masallah yaa
bir haftada kilo vercem diye düşünme iki hafta sonra çok tartiya ...simdi bir hafta sonra kilo veremezsen sikilip birakcan biliyorum ben
kendi dr m olan profa gitmedim canim burdaki devket hastanesine gittim... Belki duyulurdu ses ama disari vermemus olabilir illa duymak gerekmiyo ekrandada gorunuyo
tartiyi kaldir gözün görmeyince tartilmazsin
üşütmüş olabilirsin..... Bugun bende çok üşüdüm bogazim aciyo
kendi dr m olan profa gitmedim canim burdaki devket hastanesine gittim... Belki duyulurdu ses ama disari vermemus olabilir illa duymak gerekmiyo ekrandada gorunuyo
üşütmüş olabilirsin..... Bugun bende çok üşüdüm bogazim aciyo
tartiyi kaldir gözün görmeyince tartilmazsin
Avatar hareket ediyo mu rose :44:
yok yeni bi dr gittim burdaki dr çok sevdim güler yüzlü samimi geveze tam benlik
benimde enfeksiyon varmış az tahmin ediyordum ama dr kesinlikle günlük ped önermiyor benimde vazgecilmezim artik kullanmicam
amannnn yaa bi avatar bulamadım bea du buraya ekliyim yine.mi hareket etmucek telde hareketli
tmm canım kolay gelsin görüşürüz
benimde enfeksiyon varmış az tahmin ediyordum ama dr kesinlikle günlük ped önermiyor benimde vazgecilmezim artik kullanmicam
yok yeni bi dr gittim burdaki dr çok sevdim güler yüzlü samimi geveze tam benlikprofuda degistircem galiba esimle bi konusayimda başka özel hast gitmeyi düşünüyorduk... Ama simdi testlar falan yapilacak özel de yaptırmak bizi zorlayabilir acaba profa devam etsem mi diyorum kararsizim
tmm canım kolay gelsin görüşürüz
amannnn yaa bi avatar bulamadım bea du buraya ekliyim yine.mi hareket etmucek telde hareketli
aaslinda bende öyle düşünüyorum su 3 ay ona gideyim nede olsa prof uff çok kararsizim esimle konusayimda
benim telden kaynaklı olabilir canın bendede avatar hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?