Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaslinda bende öyle düşünüyorum su 3 ay ona gideyim nede olsa prof uff çok kararsizim esimle konusayimda

konuş cnm eşinle bakalım hangisi uygun gelirse onu yapın cnm

benim telden kaynaklı olabilir canın bendede avatar hareket etmiyor

bak senin için aradım buldum tatlım avatar topiği ben kaçtım cnm onun için kaldım bu kadar

noldu canım?? bana mı kızdın? neden yazmadın?

yok cnm olur mu öyle şey ne haddime sana kızmak, eşime kızdım. salı günü d.günüm ve pazar günü annesi gelip 10 gün falan bizde kalacakmış. gelmesin demiyorum gelsin tabi, eşimin bana olan davranışlarının hatrına tamam derim ama 2-3 gün erteleyebilirdi. nasıl yani dedim başbaşa kutlayamayacak mıyız dedim, ne dese beğenirsin annem gelsin yine, biz gider kutlarız 1-2 saat. sanki önemsiz bişi ama yapmaya mecburmuş gibi. saatlerdir yalvarıyor dil döküyor ama konuşmuyorum onunla.

ah be kuzumm.. tipik ayu koca örneği
ben de korktum bir şey oldu sandım. benim kocam doğum günümde gidecegimiz yer için rezervasyonu sen yaptırsan diye arsızlık bile yapmıştı. düşünememiştir, belki annesine söz verirken senin doğum gününü unutmuştur. gercekten bu konuda incelikten o kadar uzaklar ki, bazı istisnalar dışında hepsi ayuuuu

Hakklisin kuzum surat yapmakla benimde ewlilik yil donum mahfolmustu goymcem ameliyat okucakti ertesi gun vize gelmisti kalmaya kp ile birlikte delirmistim bana ne geliyosa diye ayyy o gunumu hatrladim resmen

ama haksız mıyım cnm yaaa? hayır da bu kadın ne diye sürekli gelmek istiyor, yüzsüz ya, benden azıcık yüz bulsa bizimle yaşayacak gitmeyecek. eşim nerdeyse 40 yaşında olmuş hala kuzum o benim falan diyip duruyo, bi de otursa bi köşede tamam dersin de, eşimi kıyıda köşede fitliyo. o gelince psikolojim bozuluyor. bi de utanmadan aşkım annem gelecek pazar günü, sonradan kızma bana diyo, sinirden ölüyorum yaaaaaa

Hakklisin kuzum surat yapmakla benimde ewlilik yil donum mahfolmustu goymcem ameliyat okucakti ertesi gun vize gelmisti kalmaya kp ile birlikte delirmistim bana ne geliyosa diye ayyy o gunumu hatrladim resmen

gerçekten insan öfkeleniyor ama yaaa, ama öncesi de vardı öfkemin. uzakta oturan bi görümcem daha var çoluk çocuk bize geleceklermiş kahvaltıya, hatta bütün sülale diyim öteki görümceler çocukları falan, ve bundan en son benim haberim oluyo. beni arayıp sana gelecez demiyolar da öteki görümcemi arayıp ona diyolar. o da eşime. ya var ya kocamdan da nefret ettim ailesi yüzünden. keşke evlenmeden önce görüşseydim ailesiyle. hiç bizim aileye uygun değiller. görgüsüzler ya yol yordam bilmiyolar. benim evime gelecek ötekini arıyo var mı böyle bişi

valla akşam eve geldiğinde hazır yemek buluyorsan, evi derleyip topluyorsa kv iyi seydir yaaa..

ama ayagına hizmet bekleyen, fitne bakışlı bir kv tabi çekilmez olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…