aaslinda bende öyle düşünüyorum su 3 ay ona gideyim nede olsa prof uff çok kararsizim esimle konusayimda
benim telden kaynaklı olabilir canın bendede avatar hareket etmiyor
teşekkür edrim daha önce bakmistim bunlara
olur canım niye bu kadar stres yaptin kaç aydır deniyorsun
hello kimse var mı?
merhaba cnm. çok öfkeliyim diye yazmadım. geçmesini bekliyorum
noldu canım?? bana mı kızdın? neden yazmadın?
:26::26::44::44::44: uff niye sürekli geliyor canım ya
yok cnm olur mu öyle şey ne haddime sana kızmak, eşime kızdım. salı günü d.günüm ve pazar günü annesi gelip 10 gün falan bizde kalacakmış. gelmesin demiyorum gelsin tabi, eşimin bana olan davranışlarının hatrına tamam derim ama 2-3 gün erteleyebilirdi. nasıl yani dedim başbaşa kutlayamayacak mıyız dedim, ne dese beğenirsin annem gelsin yine, biz gider kutlarız 1-2 saat. sanki önemsiz bişi ama yapmaya mecburmuş gibi. saatlerdir yalvarıyor dil döküyor ama konuşmuyorum onunla.
yok cnm olur mu öyle şey ne haddime sana kızmak, eşime kızdım. salı günü d.günüm ve pazar günü annesi gelip 10 gün falan bizde kalacakmış. gelmesin demiyorum gelsin tabi, eşimin bana olan davranışlarının hatrına tamam derim ama 2-3 gün erteleyebilirdi. nasıl yani dedim başbaşa kutlayamayacak mıyız dedim, ne dese beğenirsin annem gelsin yine, biz gider kutlarız 1-2 saat. sanki önemsiz bişi ama yapmaya mecburmuş gibi. saatlerdir yalvarıyor dil döküyor ama konuşmuyorum onunla.
:26::26::44::44::44: uff niye sürekli geliyor canım ya
hamile hamile birini çekmek çok zor ya bazen kocama bile tahammül edemiyorum ben ya
ah be kuzumm.. tipik ayu koca örneği
ben de korktum bir şey oldu sandım. benim kocam doğum günümde gidecegimiz yer için rezervasyonu sen yaptırsan diye arsızlık bile yapmıştı. düşünememiştir, belki annesine söz verirken senin doğum gününü unutmuştur. gercekten bu konuda incelikten o kadar uzaklar ki, bazı istisnalar dışında hepsi ayuuuu
Hakklisin kuzum surat yapmakla benimde ewlilik yil donum mahfolmustu goymcem ameliyat okucakti ertesi gun vize gelmisti kalmaya kp ile birlikte delirmistim bana ne geliyosa diye ayyy o gunumu hatrladim resmen
hamile hamile birini çekmek çok zor ya bazen kocama bile tahammül edemiyorum ben yarabbim sana sabır versin
Lilililililimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hello kimse var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?