Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla akşam eve geldiğinde hazır yemek buluyorsan, evi derleyip topluyorsa kv iyi seydir yaaa..

ama ayagına hizmet bekleyen, fitne bakışlı bir kv tabi çekilmez olur.

ya biliyosundur belki de bende obsessive compulsive var yani aşırı titizim, dağınıklığa pisliğe hiç tahammülüm yok ama kv de çok pis, lavabodan çıkınca elini yıkamıyor düşün artık ötesi var mı? kendi evimden iğreniyorum halılarıma basamıyorum aşırı stresli oluyorum ve stresten kanamam oluyo.

minikbebişim sen de benim gibi anası babası olmayan koca bulaydın ya.. bir görümcem vardı onla da eşimin arası bozuldu. düşün görştüğümüz tek akraba benim ablam.

şaka bir yana bu sorunu eşinizle net bir sekilde konusarak çözebilirsiniz yani surat asarak, yuvarlak konusarak değil..
annene söyle ben hamileyken gelmesin veya max 2 gün kalsın
göümcelerim coluk cocuk gelince yoruluyorum, hamileyim ben hizmet edemem kmseye sağlıgım bozulsun istemiyorum. görüşeceksek biz gidip 2 saat görüp gelelim gibi net konusun.
daha doğrusu erkeklerle her seyi net konuşmak gerekiyor çünkü imadan, yuvarlak cümlelerden anlamıyorlar ve şanslarını sonuna kadar deniyorlar..

aaa evet söyleyince hatırladım, gecenlerde de sen bu konudan muzdariptin..
kuzum kesinlikle konus o zaman eşinle görüşecekse o gitsin, senin cidden sağlığın bozuluyr..

ahhh öyle kv mi varmış hic haberim yok varsa bana da yolla

ayy bizim sitede bir kadın var, yan blokta
kızıyla oğlu bizim apartmanda oturuyor. kadın her gün tencere tencere yemek taşır onlara. damadı sunu seviyor, gelini bunu seviyor diye ayrı ayrı yemeklerini yapar getirir, kapıdan verir döner..
hayallerimin kaynanası.

cnm eşim o kadar duygusal bi adam ki kıyamıyo kimseye. annesini de üzmek istemiyo beni de üzmek istemiyo arada kalıyo ona da üzülüyorum. eşim çok iyi bi insan çok iyi bi eş bana da aşırı düşkün ben azıcık ağlasam o benden daha çok ağlar. ama annesine de gelme diyemiyor. defalarca konuştum. hatta 3 hafta önce seni seviyorum ve seni annenden ayırmak istemiyorum boşanacam senden dedim. ağladı yalvardı yakardı tamam ben çözüm bulacam dedi 3 hafta sonra yine aynı. daha ne yapayım ben? eşimin babası yok, annesi de çok yaşlı iki ayağı çukurda diye düşünmüştüm 5 yıl öncesinde ama benden sağlıklı çıktı :)))

sen yinede kötü düşünme canım da bi çözüm bulmak lazım su kış günü hamile hamile.... Ne isi var otursun uyusun dursun evinde yasli hasta olur disari cikinca

aynen cnm çıldırıyorum yaaa...maddi durumu aşırı iyi, tutalım bi bakıcı dursun evinde biz de akşamları uğrarız diyorum neymiş efendim elalemin ağzına laf veremezlermiş. sanki kapı kapı gezmesi daha iyi.

aaa evet söyleyince hatırladım, gecenlerde de sen bu konudan muzdariptin..
kuzum kesinlikle konus o zaman eşinle görüşecekse o gitsin, senin cidden sağlığın bozuluyr..

eger bu kez de öyle bi tehlike atlatırsam, boşanacam yani. çekemem ben bu adamı da annesini de bu şekilde. bebeğimden değerli değil hiçbiri.

21 defa bebeğim olacak dersen oluyormuş mesela bişey 21 defa diyince de oluyormuş eşime psikolojik danışman demiş

ahhhh ahhh bizde şans yok o zaman yemeği geçtim de bebegime bi igneleri nasip olacak mi acaba

ayy boşver benim gözüme gözükmesinler de onlardan bişey de istemem. hamileyim sonuçta 1 tanesi arayıp da nasılsın demiyo biliyo musun? geçen eşim diyo ki bize gelmiyolar hiç, çıldırdım gelmicekler bitanesi arayıp nasılsın iyi misin diyo mu ki evime gelecekler dedim.

canim ikinci kayinvalide vakasi... insallah kar yollari kapatirda gelemezler... es secerken aile gercekten onemli.. ogluyla evleniyoruz evimiz yurdumuz ayri diosun bi bakiosun ki beraber yasamaya baslamissin. o yuzden fazla yuz vermemek iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…