ahhh öyle kv mi varmış hic haberim yok
valla akşam eve geldiğinde hazır yemek buluyorsan, evi derleyip topluyorsa kv iyi seydir yaaa..
ama ayagına hizmet bekleyen, fitne bakışlı bir kv tabi çekilmez olur.
sen yinede kötü düşünme canım da bi çözüm bulmak lazım su kış günü hamile hamile.... Ne isi var otursun uyusun dursun evinde yasli hasta olur disari cikinca
ama haksız mıyım cnm yaaa? hayır da bu kadın ne diye sürekli gelmek istiyor, yüzsüz ya, benden azıcık yüz bulsa bizimle yaşayacak gitmeyecek. eşim nerdeyse 40 yaşında olmuş hala kuzum o benim falan diyip duruyo, bi de otursa bi köşede tamam dersin de, eşimi kıyıda köşede fitliyo. o gelince psikolojim bozuluyor. bi de utanmadan aşkım annem gelecek pazar günü, sonradan kızma bana diyo, sinirden ölüyorum yaaaaaa
gerçekten insan öfkeleniyor ama yaaa, ama öncesi de vardı öfkemin. uzakta oturan bi görümcem daha var çoluk çocuk bize geleceklermiş kahvaltıya, hatta bütün sülale diyim öteki görümceler çocukları falan, ve bundan en son benim haberim oluyo. beni arayıp sana gelecez demiyolar da öteki görümcemi arayıp ona diyolar. o da eşime. ya var ya kocamdan da nefret ettim ailesi yüzünden. keşke evlenmeden önce görüşseydim ailesiyle. hiç bizim aileye uygun değiller. görgüsüzler ya yol yordam bilmiyolar. benim evime gelecek ötekini arıyo var mı böyle bişi
iyi canım vakit öldürüyoruz
ya biliyosundur belki de bende obsessive compulsive var yani aşırı titizim, dağınıklığa pisliğe hiç tahammülüm yok ama kv de çok pis, lavabodan çıkınca elini yıkamıyor düşün artık ötesi var mı? kendi evimden iğreniyorum halılarıma basamıyorum aşırı stresli oluyorum ve stresten kanamam oluyo.
ahhh öyle kv mi varmış hic haberim yokvarsa bana da yolla
minikbebişim sen de benim gibi anası babası olmayan koca bulaydın ya..bir görümcem vardı onla da eşimin arası bozuldu. düşün görştüğümüz tek akraba benim ablam.
şaka bir yana bu sorunu eşinizle net bir sekilde konusarak çözebilirsiniz yani surat asarak, yuvarlak konusarak değil..
annene söyle ben hamileyken gelmesin veya max 2 gün kalsın
göümcelerim coluk cocuk gelince yoruluyorum, hamileyim ben hizmet edemem kmseye sağlıgım bozulsun istemiyorum. görüşeceksek biz gidip 2 saat görüp gelelim gibi net konusun.
daha doğrusu erkeklerle her seyi net konuşmak gerekiyor çünkü imadan, yuvarlak cümlelerden anlamıyorlar ve şanslarını sonuna kadar deniyorlar..
sen yinede kötü düşünme canım da bi çözüm bulmak lazım su kış günü hamile hamile.... Ne isi var otursun uyusun dursun evinde yasli hasta olur disari cikinca
aaa evet söyleyince hatırladım, gecenlerde de sen bu konudan muzdariptin..
kuzum kesinlikle konus o zaman eşinle görüşecekse o gitsin, senin cidden sağlığın bozuluyr..
oo kadin imalat hatası canım bence bizimkiler ayni cins fabrikasyon
yaa bende bebeğim olsun istiyorummmmmmmmmm oooofffff offffffffffff:2::2:
oo kadin imalat hatası canım bence bizimkiler ayni cins fabrikasyono kv defolu
canim yaaa bosancam falan deme gözünü sevem :26:
ahhhh ahhh bizde şans yok o zaman
sende de bakalım canım
ahhhh ahhh bizde şans yok o zamanyemeği geçtim de bebegime bi igneleri nasip olacak mi acaba
bak benimde bugun dr gidecegimi biliyorlardi kimse aramadi ne yaptin diye
ayy boşver benim gözüme gözükmesinler de onlardan bişey de istemem. hamileyim sonuçta 1 tanesi arayıp da nasılsın demiyo biliyo musun? geçen eşim diyo ki bize gelmiyolar hiç, çıldırdım gelmicekler bitanesi arayıp nasılsın iyi misin diyo mu ki evime gelecekler dedim.
bak benimde bugun dr gidecegimi biliyorlardi kimse aramadi ne yaptin diye
güya çok sevmişlerdi aglamislardi falan... Daha dun aradim eltimi oglan nasıl oldu diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?