- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canim ikinci kayinvalide vakasi... insallah kar yollari kapatirda gelemezler... es secerken aile gercekten onemli.. ogluyla evleniyoruz evimiz yurdumuz ayri diosun bi bakiosun ki beraber yasamaya baslamissin. o yuzden fazla yuz vermemek iyi..
ya sorma cnm, benimle yaşadığını rüyasında bile göremez. kabul edemem öyle bişeyi. hadi hasta olsa falan tamam da evi var parası var kızının evi daha müsait ne diye bana gelmek istiyo bilmiyorum. sırf k.v olmamak için erkek bebek istemiyorum artık yaaaaaa
türkiyede bu yüzden çok fazla evlilik bitiyor ama avrupada boşanma istatistiklerinde kv terörü diye bir secenek bile yoktur..
hayirlisi canim ya.. kizlarina sozleri gecmiyor damatlarindan cekiniyorlar.. olan ogluyla gelinine oluyor.. gelmedigi surede kizinda kaldi mi?
kızlar ben kaçıyorum kocamla ilgileneyim azcık :)
minikbebişim lütfen üzme kendini, daha önce de dedim her duygunu bebeğin de hissediyor. onu mutsuz etme, hep gülümse olur mu??
öpüyorum sizleri..
iyi canım vakit öldürüyoruzgeçmiş olsun nesi var eşinin ben esime diyorum aman sen hasta olma senin yerine ben olurum hastayken hic çekilmiyorsun die
kendi evi var ama illa birinde kalacak. bayılıyo millete eziyet olmaya. damadı yok cnm. evet bi kızında kalıyo arada ama o kızının da eşi yok.
Bende cikayim kızlar iyi geceler eşim gelir şimdi meyve hazirlayimöptüm sizi
e beraber birbirlerine destek olsunlar ses olsunlar dicem ama zaten yapabilseler yaparlardi.. sizinkilerde karadenizli dimi?
selam kızlar,kv lerin kulaklarını çınlatıyorsunuz bakıyorum,ben o konuda şanslı azınlıktayım,kv nin hiç kızı yok çok istemiş olmamış,
gelinlerine çok iyi davranıyor o yüzden,3 eltiyiz ikisi şehir dışında yaşıyor,birisi zaten yabancı doğru düzgün konuşamıyorlar bile,
o yüzden bana çok düşkün sağolsun.Mesela buraya taşındığımızda tüm evimi yerleştirdi,halılarıma varana kadar yıkadı,hiçbirşeye elimi sürdürmedi,hergün arar bugün şu yemeği yapıcam gelin diye,gitmezsem eve gönderir,hediyeler alır sürekli,bazen kalkıp yemek yemeye üşenirim tepsiyle önüme getirir,yorgunsa veya rahatsızsa yanımda uzanırsa kırk kere özür diler,sanki ben kaynanayım,velhasılı kzılar
Allah nazardan saklasın evlilik konusunda en büyük korkum kaynana-görümceydi,görümcem yok,kaynanam da böyle çok şükür.Kv
sıkıntısı olan tüm arkadaşlara Allah gani gani sabır versin.
evet. diyorum ya bana eziyet olsun diye ugraşıyolar. o görümcem tam şeytandır. kv'nin parasını hep o alır. ama sefil ayağına yatar acındırır kendini parası yok diye. onun planı kv'yi bizim başımıza atacak ama maaşını o alacak. eşime diyorum ee parası da yok alsın annesini yanına maaşını da alsın harcasınlar birlikte. onu da istemiyo kadını bize yollayacak ama parasını alacak.
canım eşin 2 kardeş mi,görümcenin çocuğu var mı? sen bence hamileliğini kullan bu süreçte,nazlan,sızlan, yat,uzan fazla muhatap olmamaya çalış mesela,milet kurnazlık yapacak diye sen ceremesini çekmek zorunda değilsin.
evet cnm çocuğu var görümcemin ama eşinden boşanmış. onlarla kalması daha makul bence de. ya bi de temizlik problemimiz var biliyosundur belki, ben aşırı titizim, o aşırı pis. elini yıkamayı lavabodan çıkınca düşün gerisini anlatmıyorum. o gelip gidince bütün evi temizliyorum. stresten kanamam oldu bikaç kez. bebeğimden değerli değil kimse eşimle açık açık konuşacam...
hakkaten ya,görümcen de yalnız madem,neden bu sizde kalma ısrarı,can yoldaşı olurlar birbirlerine,hem de anne-kız yani, gelin-kv değil.
bak ben hamilelik meselesini kullan nazlan diyordum ama iş naz boyutunu geçmiş bile,kanamam oldu diyorsun,eşinle acilen konuş,iki kardeş halletsinler aralarında,gitsin kalsın görümcende.
eşimin de kalbini kırmak istemiyorum. bana karşı o kadar iyi ki. eşime üzüldüğüm için tamam arada kalabilir diyorum ama yani suyunu çıkarıyo bunlar da. kadın sürekli gelmek istiyo bi gün yüzüne dicem yeter artık gelme buraya istemiyorum seni. Allah korkusu olan biriyim idare edeyim günah diyorum ama bunlar da adamı delirtmeye çalışıyolar. üstelik 6 aylık evliyiz henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?