minikbebeişimsıköa canını gece gece bu kv, görümceler hep aynı canım, şimdi ben benim kv2min yaptıklarını anlatsam roman olur..eskiden her lafına susup cevap vermiyodum amaaaa bu sene aklım başıma geldi ara sıra lafın yeri geldiğinde böyle böyle yapmıştınız bunu demiştiniz diyodum yüzüne vuruyorum..sustum ben kötü oldum, bari konuşayımda içimde kalıp beni kemireceğine onu kemirsin varsın kötü gelin desin..sen daha evliliğin başındasın sana abla tavsiyesi yaşça senden oldukça büyüğüm fazla yüz verme laf soktukları ve evine karıştıkları zaman cevabını ver seni fitlemek için söylemiyorum ama tecrübe konuşuyor canımeşimin de kalbini kırmak istemiyorum. bana karşı o kadar iyi ki. eşime üzüldüğüm için tamam arada kalabilir diyorum ama yani suyunu çıkarıyo bunlar da. kadın sürekli gelmek istiyo bi gün yüzüne dicem yeter artık gelme buraya istemiyorum seni. Allah korkusu olan biriyim idare edeyim günah diyorum ama bunlar da adamı delirtmeye çalışıyolar. üstelik 6 aylık evliyiz henüz.
canım hamile olmasan ben de idare et diycem belki ama birkaç defa kanamam oldu diyosun,şu an en son ihtiyacın olan şey stres biliyosun,eşinin kalbini kırmazsın ki,üslubunun kırıcı olmayacağına eminim,o da sonuçta çocuğunun sağlığını düşünür,ılımlı yaklaşacaktır.
minikbebeişimsıköa canını gece gece bu kv, görümceler hep aynı canım, şimdi ben benim kv2min yaptıklarını anlatsam roman olur..eskiden her lafına susup cevap vermiyodum amaaaa bu sene aklım başıma geldi ara sıra lafın yeri geldiğinde böyle böyle yapmıştınız bunu demiştiniz diyodum yüzüne vuruyorum..sustum ben kötü oldum, bari konuşayımda içimde kalıp beni kemireceğine onu kemirsin varsın kötü gelin desin..sen daha evliliğin başındasın sana abla tavsiyesi yaşça senden oldukça büyüğüm fazla yüz verme laf soktukları ve evine karıştıkları zaman cevabını ver seni fitlemek için söylemiyorum ama tecrübe konuşuyor canım
eşime kalsa o da gelmesin dicek ama kadın sıkıştırıp size gelecem diyo o da mecbur kalıyo tamam demeye. bu akşam da aşkım kızma sonra bana annem gelecekmiş diyo. of offffffffffffff. başım çatlıyo cnm ya gidip yatim ben. hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim.
cnm ben o konuda sessiz sakin pısırık bi kız olamam istesem de. benden çekiniyolar. o 1 tane laf söylese ben geçer karşısına çatır çatır 10 tane sayarım yani. tuhaf insanlar ya. sanki eşim evlatlık, onlardan değil. görümcemle kv tam şeytan. hele görümce. Allaha havale ettim ben onları artık. hamileyim ya kötü bişi geçirmek istemiyorum içimden. çünkü ne zaman şu olmasa desem gerçekten olmuyo sonra acaba benim yüzümden mi diyip üzülüyorum. cnm çok saol ya önerilerin için. merak etme ben onların hakkından gelirim :) başım çatlıyo ya öfkelendim ya. öpüyorum cnm gidip yatim ben bari ilaç da alamıyom malum. hakkınızı helal edin.
ÇOK teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun,darısı tüm isteyen kardeşlerimin başına olsun,bu cuma hayırlı dua vakitleri inşaallah RABBİM bu duyguyu herkese yaşatsın
çok sevindim cnm.allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına al..:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
düne hic bakmadım henüz zira zor bir gundu basım cok ağrıyordu ve mide bulantisi, istifra derken karın siskinlik ve cok fazla kramp yasadım kısacası zor bir gundu herkes iyidir İnsallah
(midem hala kotu bas ağrım devam ama biraz hafifledi)
geçmiş olsun canım daha önceden de varmıydı yoksa yeni mi başladı bu sıkıntıların,
canım ben ikizlerime hamileyken gece gunduz yutamadım yukurugumu kızımdaki hamileliğimde hava karadığı anda yutamadım bundada gece olduğu anda cok zor bir olay o ilk hamileligimdede oksijen tupu alınmıştı eve sanırım bundada alınacak ben coooook zor hamilelik geçiririm hamileliklerimde yasadıklarımı anlatsam soook olursunuz ama sonu güzel olsun arkadaşlarım bilenler sen delisin diyorlar bana bu kadar soruna bir daha hamilelik mi diyorlar ama evlat başka birsey ya
hele bu defa operasyon sıkıntım var zira ilaç ve gıda alerjim var artık cooook korkuyorum yani ama Allahın dediği olur
İnsallah canım sagol seninde rahat geçsin bende inan rahat hamilelik geçirenlere gıbta etmiyorum desem yalan olur Allah kucağımıza almayı nasip etsin İnsallah sen dr.a gittin mi geçmişi okumaya yetişemedim de ondan soruyorumALLAH yardımcın olsun canım,benim bir arkadaşım vardı gecen senelerde hergün serum verildi,o kadar üzüldüm ki ona ,kız bitti eridi,sonra insan evlat için neler çekiyo diye hayret etmiştim,hamdolsun ben oğlumda sadece çok uyuyordum,bunda da uykum geliyor,ALLAH sıkıntılarını hafifletsin,çooook rahat bir hamilelik geçir inşaallah,
aminn canim allah razı olsun.... Kalp atislarini duymadim ama dr gördü şükürler olsun ki... Sende iyi değilmissin üzüldüm ya :26: uc aydan sonra da devam ediyor mu
Gunaydinnnnnn herkezlereeeee
Herkese mutlu hafta sonlari diliyorum kuzucuklarim benimgünaydın sevgiyle sariyorum her birinizii
aminn canim allah razı olsun.... Kalp atislarini duymadim ama dr gördü şükürler olsun ki... Sende iyi değilmissin üzüldüm ya :26: uc aydan sonra da devam ediyor mu
ayy gerçekten üzüldüm canım ya hic kolay değil rabbim yardımcın olsun ins
ayy gerçekten üzüldüm canım ya hic kolay değil rabbim yardımcın olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?