İnsallah canım sagol seninde rahat geçsin bende inan rahat hamilelik geçirenlere gıbta etmiyorum desem yalan olur Allah kucağımıza almayı nasip etsin İnsallah sen dr.a gittin mi geçmişi okumaya yetişemedim de ondan soruyorum
günaydın canlarımmm
benim bebis bir hafta geride canim dun 30 temmuz olarak göründü doğum tarihi ama bende o güne kadar bekletecegimizi sanmiyorum.... Ilk ikiside mi sezaryendi canim
canm bende aslında bir fikir verecek birini arıyorum yardım edersen sevinirim,ben silik çizgiyi gördüm adet günümde beta hcg testim 50,43 çıktı,2 gün sonra gittim 133,61 çıktı,dr her 2 günde bir gel diyor,çalışıyorum ve zor oluyo,bir hafta bekleyip öyle gideyim diyorum,daha erken değer biraz katlasın,sen ne dersin,
iyiyiz canım bel agrım dışında tabi.... Ohhh ohh agriyo demek büyüyor yawrucuklarin
Hicrannn sezeryan mi dusunuyosun yoksa senbenim bebis bir hafta geride canim dun 30 temmuz olarak göründü doğum tarihi ama bende o güne kadar bekletecegimizi sanmiyorum.... Ilk ikiside mi sezaryendi canim
yok dileğim brm sezaryenden çok korkuyorum inss normal doğum yaparım:18:
iyiyiz canım bel agrım dışında tabi.... Ohhh ohh agriyo demek büyüyor yawrucuklarin
yok dileğim brm sezaryenden çok korkuyorum inss normal doğum yaparım:18:
canım bencede daha sonra git niye kendini deldircen bosuna kanimiz değerli.... Masallah değerin güzel benim dr ikinci testi bile istemedi
canim benim pzt kacinci gunun buyur buyur korkma sen
ablanin kız mi oldu peki hep okuyorum bir iki hafta erken doğuyor bebekler 40 haftayı dolduruyorlar dolduran çok az
canim benim pzt kacinci gunun buyur buyur korkma sen
Bencede en mantiklisini dusunmussun hayatim bn kimyasal yasadim btek ama degerlerin masallah supanallah katlaniyo bencede bekle oyle git hem daha buyusun bebisin kendini kesesini de gorursun gittiginde
12 mm falan olur ortalama canım inss o kadar olmuştur seninkidecanim benim pzt kacinci gunun buyur buyur korkma sen
11.gunum hayatim p.tesi gunu
ablanin kız mi oldu peki hep okuyorum bir iki hafta erken doğuyor bebekler 40 haftayı dolduruyorlar dolduran çok az
Progestan hormonu ne oluyo hayatim kanda o degerede bakiyolsrmideğil mi? dr lara kalsak saat başı çağıracaklar,bence 4. haftaya yeni girdim kese ve kalp atışı 5 ve 6. haftalarda oluyor herhalde çok şükür progesteron hormonu da gayet güzel dedi yani herhangi bir kanamam da yok en iyisi beklemek galiba,
12 mm falan olur ortalama canım inss o kadar olmuştur seninkide
normal diyip diyip son an sezaryen olması gerçekten kötü bi durum rabbim yardim etsin yaa o agrilarla serumu falan hissetmemistir kuzum ya
bende öyle hissediyorum canım ins tutacak ama olmazsada uzulmek yok yola devam bi kere oldi yine olacak
Nst de sancisi gozukuyodu ama hissetmiyodu dr normal degil wicudun demis o kadar kasti demek kendini sonradan dogumdan snra 3gun normal dogum sancisi cekti o igneler yuzunenormal diyip diyip son an sezaryen olması gerçekten kötü bi durum rabbim yardim etsin yaa o agrilarla serumu falan hissetmemistir kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?