Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canm bende aslında bir fikir verecek birini arıyorum yardım edersen sevinirim,ben silik çizgiyi gördüm adet günümde beta hcg testim 50,43 çıktı,2 gün sonra gittim 133,61 çıktı,dr her 2 günde bir gel diyor,çalışıyorum ve zor oluyo,bir hafta bekleyip öyle gideyim diyorum,daha erken değer biraz katlasın,sen ne dersin,

Bencede en mantiklisini dusunmussun hayatim bn kimyasal yasadim btek ama degerlerin masallah supanallah katlaniyo bencede bekle oyle git hem daha buyusun bebisin kendini kesesini de gorursun gittiginde

Bencede en mantiklisini dusunmussun hayatim bn kimyasal yasadim btek ama degerlerin masallah supanallah katlaniyo bencede bekle oyle git hem daha buyusun bebisin kendini kesesini de gorursun gittiginde

değil mi? dr lara kalsak saat başı çağıracaklar,bence 4. haftaya yeni girdim kese ve kalp atışı 5 ve 6. haftalarda oluyor herhalde çok şükür progesteron hormonu da gayet güzel dedi yani herhangi bir kanamam da yok en iyisi beklemek galiba,

ablanin kız mi oldu peki hep okuyorum bir iki hafta erken doğuyor bebekler 40 haftayı dolduruyorlar dolduran çok az

Ewet hayatim kiz oldu bide normal dogum icin beklediler cok fazla acilamadi diye artik bebege zarr olcak diye sezeryan ile aldilar cok ugrastilar normal olsun diye kiza alttan serum taktilar dusune biliyomusun kurdan seklindtmis girise yan seklinde iki ucunuda batirmislar off ne acir yaa :-(

Progestan hormonu ne oluyo hayatim kanda o degerede bakiyolsrmi
12 mm falan olur ortalama canım inss o kadar olmuştur seninkide

Ayy insallah canim ya insallah bu ay tutcak diye bi his war icimde

normal diyip diyip son an sezaryen olması gerçekten kötü bi durum rabbim yardim etsin yaa o agrilarla serumu falan hissetmemistir kuzum ya
Nst de sancisi gozukuyodu ama hissetmiyodu dr normal degil wicudun demis o kadar kasti demek kendini sonradan dogumdan snra 3gun normal dogum sancisi cekti o igneler yuzune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…