- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
peki öyle olsun bacım cevap vermedin canın sağolsunamiiiiiiiiiiinn inşaallah RABBİM sizlere de nasip etsin inşaallah
yok canım ondan değil aslında dr 2 gnde bir gel diyo bende 2 günde bir gitmeyim evde test yapıp,koyuluğuna göre gideceğim o yüzden,yoksa delik deşik olacağım
canım nasılsın? gittin mi kontrole ultrasona girdinmi?en son kan testin kaç çıktı?
peki öyle olsun bacım cevap vermedin canın sağolsun
evet sikildim canım yaa
evet sikildim canım yaa
şimdilik yok canım.... Batlari getiren de özel msj atsin sana canım hamis olan zaten terkip haber veriyor
Havvacmmm naber bugun hic girmemistim yeni girdim tum gecmisi okuyp gldim nasl gecti yolculuk
oooooooo tebrikler cimcimelek maaşallah RABBİM kucağına almayı nasibetsin,holeyyyyy bir hamile daha
cimcimeee tebriklerrr canımm ıyı günlerde buyutursun inşallah meleğiniiiiiiiiiiii....
tebrikler canimRabbbim sagsalim kucagina almayi nasib etsin amin
hepimizin insallah
bir kaç gündür ayrıntılı bakamamıştım ama şimdi görüyorum
illiuankam hamileeeeee... hayırlısı olsun kuzum... Sağlıkla kucağına al...
dün akşam yaptı testi. ben de çok sevindim yaa
selam kızlar kaç gündür giriyorum okuyup çıkıyorum,yazmıyorum pek,keyfim yok bu ay,muhabbetler de böyle neşeli olunca sıkıntı yazasım gelmiyor..Sebebine gelince; bu ay reglden itibaren ne duyduysam yaptım,bal-tarçın,civanperçemi,soğan,incir...ovu. testi de yapıyorum zaten,artık bu ay kesin diyodum,ama gelin görün ki ovu. günü çalışma yapamadık,daha doğrusu yaptık ama sonuca ulaşamadık,o gün ve ertesi gün ilişki oldu ama nedendir bilmiyorum eşim boşalamadı.Öncesinde iki gün oldu normal şekilde,ama asıl önemli olan ovulasyon günü olması, o günler de böyle oldu işte.Üstüste yaptığımız için mi acaba? Velhasılı bu ay bat 14 aralık kesin yani...
Cimcimelek hayırlı olsun canım. Gozun aydin. Darisi başımıza. ..
Deryacim nasilsin calismalari bitirip beklemeye gectin mi yoksa daha calisiyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?