- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Yok tatlim ya. Calismslara teknik arizalar nedeni ile ara verildi.. tartistik esimle. Kirginligim gecene kadar yumyumlar gidebilir ysni
selam kızlar geri çekilme yöntemi ile hamile kalınır mı acep bunu sorasım geldi size benim hala gelen giden yok 39 gün oldu yarın doktora gidicem ben yyy:18::18:aaaaaaaaaaa
selam kızlar geri çekilme yöntemi ile hamile kalınır mı acep bunu sorasım geldi size benim hala gelen giden yok 39 gün oldu yarın doktora gidicem ben yyy:18::18:aaaaaaaaaaa
çok sağol canım,inşallah darısı başınıza.Namaz kıldım bu akşam hem şükür, hem dua.Hepiniz için dua ettim.Rabbim kabul eder inşallah.Cimcimelek hayırlı olsun canım. Gozun aydin. Darisi başımıza. ..
valla kazalar olabilir bence canım.Test yapmayı düşünmüyo musun? Sen normalde beklemezdin bu kadar.En azından doktora gidene kadar kafanda soru işareti olmazdı.Gece rahat uyurdun.selam kızlar geri çekilme yöntemi ile hamile kalınır mı acep bunu sorasım geldi size benim hala gelen giden yok 39 gün oldu yarın doktora gidicem ben yyy:18::18:aaaaaaaaaaa
ben bu ay istemiyordum kiiii:18::18::18::18::18:Psikom olabilir tabiki. Ornekleri çok :) test yapsana ayoll ne bekliosun
sozlerine cok kirildim ya. Aksamdan beri aglamaktan gözlerim kurbağa gibi olduYaa yumurtlama gunlerinde bisey oluyo herkese:26: konu ne bilmiyorum ama cok ciddi degilse yumyumdan sonra devam et kuslugune canimbi ay daha calismasiz gecmis olcak boylee
Canim kurtajdan sonra duzen illa sasiyo diyolar ama geri cekilme bence en riskli yontemttestin varmi evdee
çok sağol canım,inşallah darısı başınıza.Namaz kıldım bu akşam hem şükür, hem dua.Hepiniz için dua ettim.Rabbim kabul eder inşallah.
valla kazalar olabilir bence canım.Test yapmayı düşünmüyo musun? Sen normalde beklemezdin bu kadar.En azından doktora gidene kadar kafanda soru işareti olmazdı.Gece rahat uyurdun.
kız alır o senin gönlünü bu geceeeeesozlerine cok kirildim ya. Aksamdan beri aglamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu
Tahminen sali gunu fln yumurtlayacagim. O gune kadar gonlumu alacak bisey yapmazsa bu is yas yani canim
sozlerine cok kirildim ya. Aksamdan beri aglamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu
Tahminen sali gunu fln yumurtlayacagim. O gune kadar gonlumu alacak bisey yapmazsa bu is yas yani canim
kızlar eşime diyorum olabilirmi yok ben eminim diyor... bilemedim ki yarın doktoru arıcam gelsin yaaaa... bu ay ben korunduk diye kendimi hazırlamadım yani offf bilmiyorum yoktur inşallah
Sağol canım. Allah kabul etsinçok sağol canım,inşallah darısı başınıza.Namaz kıldım bu akşam hem şükür, hem dua.Hepiniz için dua ettim.Rabbim kabul eder inşallah.
valla kazalar olabilir bence canım.Test yapmayı düşünmüyo musun? Sen normalde beklemezdin bu kadar.En azından doktora gidene kadar kafanda soru işareti olmazdı.Gece rahat uyurdun.
canim daha ne kadar korunman gerekli ki? Ne zaman kurtsj oldun senben bu ay istemiyordum kiiii:18::18::18::18::18:
doktor bekleyin dedi çünkü....
neyse yarın açıklığa kavuşur olay ya sanmıyorum ama bu da bir ihtimal sanırım:18::18:
kızlar eşime diyorum olabilirmi yok ben eminim diyor... bilemedim ki yarın doktoru arıcam gelsin yaaaa... bu ay ben korunduk diye kendimi hazırlamadım yani offf bilmiyorum yoktur inşallah
Suan uyuyor zaten. Birazdan kalkıp ise gidecek. Sabah o geldiginde de ben ise gitmis olcam.. ta yarin aksams kadar görüşmeyecegiz yani...kız alır o senin gönlünü bu geceeeee
insallah canim. Ama boyle olunca da bi durup düşünüyorum. Acaba daha erken mi bebek icin diye... neyse hayirlisi artikCok uzuldum caniminsallah gonlunu almayi basarir muhim olan su durumda senin kirginliginin gecmesi o zaman. Yumyumdan da onemlisi bu yani ;( insallah esin adim atar
Yok canim artik bana da gelmiyor bildirimcanımmm yoktur inşallah deme,olduysa da inşallah sağlıklı,sorunsuz olur diyelim,olmadıysa zaten mesele yok.Hayırlısıyla yarın alsan haberi net bir şekilde.Artık akşama kadar çatlıycam burda meraktan.Ya bu arada bişey sorucam,size alıntılar bildirim olarak geliyor mu,ben de yok,tek tek arayıp buluyorum hepsini,çok zor oluyo.Yönetime de yazdım 2 sefer ama bir gelişme yok
sorma canım ya çok sağol,aranıza katıldım sonunda,evet darısı tüm isteyenlere.sen nasılsın? sanki bugün daha iyisin,düşünüyorum valla dünden beri,hatta bugün bi ara babasını bari aramasaymış filan dedim :) iyisin iyiii...değmeyecek şeylere sıkma canını birdaha,bitti gitti...Nbr kızlar? cimciMelek cnm çok sevindim ya, dün akşam tebrik edemedim biliyosun durumları. Hadi gözün aydınnnnn, geldi bi yeğen daha, darısı bütün kızların başına...
Ya bir adet yeterli dedi ama :) olmadım ki...Sağol canım. Allah kabul etsin
canim daha ne kadar korunman gerekli ki? Ne zaman kurtsj oldun sen
öyle tatlışım hayırlısı olsunda sağlıkla olsun Allah'ın izni ilecanımmm yoktur inşallah deme,olduysa da inşallah sağlıklı,sorunsuz olur diyelim,olmadıysa zaten mesele yok.Hayırlısıyla yarın alsan haberi net bir şekilde.Artık akşama kadar çatlıycam burda meraktan.Ya bu arada bişey sorucam,size alıntılar bildirim olarak geliyor mu,ben de yok,tek tek arayıp buluyorum hepsini,çok zor oluyo.Yönetime de yazdım 2 sefer ama bir gelişme yok
canım inşallah yarın akşam düzelir ozaman herşey bu erkekler neden yumurtlama dönemi böyle yapıyorSuan uyuyor zaten. Birazdan kalkıp ise gidecek. Sabah o geldiginde de ben ise gitmis olcam.. ta yarin aksams kadar görüşmeyecegiz yani...
insallah canim. Ama boyle olunca da bi durup düşünüyorum. Acaba daha erken mi bebek icin diye... neyse hayirlisi artik
Yok canim artik bana da gelmiyor bildirim
Nbr kızlar? cimciMelek cnm çok sevindim ya, dün akşam tebrik edemedim biliyosun durumları. Hadi gözün aydınnnnn, geldi bi yeğen daha, darısı bütün kızların başına...
Nbr kızlar? cimciMelek cnm çok sevindim ya, dün akşam tebrik edemedim biliyosun durumları. Hadi gözün aydınnnnn, geldi bi yeğen daha, darısı bütün kızların başına...
sorma canım ya çok sağol,aranıza katıldım sonunda,sen nasılsın? sanki bugün daha iyisin,düşünüyorum valla dünden beri,hatta bugün bi ara babasını bari aramasaymış filan dedim :) iyisin iyiii...değmeyecek şeylere sıkma canını birdaha,bitti gitti...
Hosgeldin canim. Iyilik sen nasilsin? Sen geldin ben gidiyorum... herkese iyi geceler. Yarın görüşürüz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?