Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok tatlim ya. Calismslara teknik arizalar nedeni ile ara verildi.. tartistik esimle. Kirginligim gecene kadar yumyumlar gidebilir ysni

Yaa yumurtlama gunlerinde bisey oluyo herkese:26: konu ne bilmiyorum ama cok ciddi degilse yumyumdan sonra devam et kuslugune canim bi ay daha calismasiz gecmis olcak boylee

selam kızlar geri çekilme yöntemi ile hamile kalınır mı acep bunu sorasım geldi size benim hala gelen giden yok 39 gün oldu yarın doktora gidicem ben yyy:18::18:aaaaaaaaaaa

Psikom olabilir tabiki. Ornekleri çok :) test yapsana ayoll ne bekliosun

selam kızlar geri çekilme yöntemi ile hamile kalınır mı acep bunu sorasım geldi size benim hala gelen giden yok 39 gün oldu yarın doktora gidicem ben yyy:18::18:aaaaaaaaaaa

Canim kurtajdan sonra duzen illa sasiyo diyolar ama geri cekilme bence en riskli yontem ttestin varmi evdee

Cimcimelek hayırlı olsun canım. Gozun aydin. Darisi başımıza. ..
çok sağol canım,inşallah darısı başınıza.Namaz kıldım bu akşam hem şükür, hem dua.Hepiniz için dua ettim.Rabbim kabul eder inşallah.
valla kazalar olabilir bence canım.Test yapmayı düşünmüyo musun? Sen normalde beklemezdin bu kadar.En azından doktora gidene kadar kafanda soru işareti olmazdı.Gece rahat uyurdun.

Yaa yumurtlama gunlerinde bisey oluyo herkese:26: konu ne bilmiyorum ama cok ciddi degilse yumyumdan sonra devam et kuslugune canim bi ay daha calismasiz gecmis olcak boylee
sozlerine cok kirildim ya. Aksamdan beri aglamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu
Tahminen sali gunu fln yumurtlayacagim. O gune kadar gonlumu alacak bisey yapmazsa bu is yas yani canim

Canim kurtajdan sonra duzen illa sasiyo diyolar ama geri cekilme bence en riskli yontem ttestin varmi evdee

kızlar eşime diyorum olabilirmi yok ben eminim diyor... bilemedim ki yarın doktoru arıcam gelsin yaaaa... bu ay ben korunduk diye kendimi hazırlamadım yani offf bilmiyorum yoktur inşallah

sozlerine cok kirildim ya. Aksamdan beri aglamaktan gözlerim kurbağa gibi oldu
Tahminen sali gunu fln yumurtlayacagim. O gune kadar gonlumu alacak bisey yapmazsa bu is yas yani canim

Cok uzuldum canim insallah gonlunu almayi basarir muhim olan su durumda senin kirginliginin gecmesi o zaman. Yumyumdan da onemlisi bu yani ;( insallah esin adim atar

kızlar eşime diyorum olabilirmi yok ben eminim diyor... bilemedim ki yarın doktoru arıcam gelsin yaaaa... bu ay ben korunduk diye kendimi hazırlamadım yani offf bilmiyorum yoktur inşallah

Canimm oyle deme yaa hayirlisi ne zamansa o zaman olsunn. Olmussa da sakin sikma canini

Sağol canım. Allah kabul etsin

ben bu ay istemiyordum kiiii:18::18::18::18::18:
doktor bekleyin dedi çünkü....
neyse yarın açıklığa kavuşur olay ya sanmıyorum ama bu da bir ihtimal sanırım:18::18:
canim daha ne kadar korunman gerekli ki? Ne zaman kurtsj oldun sen

canımmm yoktur inşallah deme,olduysa da inşallah sağlıklı,sorunsuz olur diyelim,olmadıysa zaten mesele yok.Hayırlısıyla yarın alsan haberi net bir şekilde.Artık akşama kadar çatlıycam burda meraktan.Ya bu arada bişey sorucam,size alıntılar bildirim olarak geliyor mu,ben de yok,tek tek arayıp buluyorum hepsini,çok zor oluyo.Yönetime de yazdım 2 sefer ama bir gelişme yok

kız alır o senin gönlünü bu geceeeee
Suan uyuyor zaten. Birazdan kalkıp ise gidecek. Sabah o geldiginde de ben ise gitmis olcam.. ta yarin aksams kadar görüşmeyecegiz yani...
Cok uzuldum canim insallah gonlunu almayi basarir muhim olan su durumda senin kirginliginin gecmesi o zaman. Yumyumdan da onemlisi bu yani ;( insallah esin adim atar
insallah canim. Ama boyle olunca da bi durup düşünüyorum. Acaba daha erken mi bebek icin diye... neyse hayirlisi artik

Yok canim artik bana da gelmiyor bildirim

Nbr kızlar? cimciMelek cnm çok sevindim ya, dün akşam tebrik edemedim biliyosun durumları. Hadi gözün aydınnnnn, geldi bi yeğen daha, darısı bütün kızların başına...

Nbr kızlar? cimciMelek cnm çok sevindim ya, dün akşam tebrik edemedim biliyosun durumları. Hadi gözün aydınnnnn, geldi bi yeğen daha, darısı bütün kızların başına...
sorma canım ya çok sağol,aranıza katıldım sonunda,evet darısı tüm isteyenlere.sen nasılsın? sanki bugün daha iyisin,düşünüyorum valla dünden beri,hatta bugün bi ara babasını bari aramasaymış filan dedim :) iyisin iyiii...değmeyecek şeylere sıkma canını birdaha,bitti gitti...

Son düzenleme:
Sağol canım. Allah kabul etsin

canim daha ne kadar korunman gerekli ki? Ne zaman kurtsj oldun sen
Ya bir adet yeterli dedi ama :) olmadım ki...
öyle tatlışım hayırlısı olsunda sağlıkla olsun Allah'ın izni ile

canım inşallah yarın akşam düzelir ozaman herşey bu erkekler neden yumurtlama dönemi böyle yapıyor

Hoşgeldin bebeğimmmm

Kızlar benim kociş ağaç kuruyor çok güzel yaaaaaaa heyecanlı :))) ıhlamurda kaynattım birde kar olsa keşke

Selam kızlar
Bende 15 aydır küçük meleğimi bekliyorum. .
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınâmasın inşallah. .
Sabırla umutla bekliyorum. .
Batım 25 Aralık. .
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. .

Hosgeldin canim. Iyilik sen nasilsin? Sen geldin ben gidiyorum... herkese iyi geceler. Yarın görüşürüz kizlar

bugün iyiyim ama dün gece çok sinirim bozuldu...karakterlerimiz, yaşam kalitemiz, hayata bakış açımız tamamen farklı eşimin ailesiyle...ortak noktamız olmayınca iletişim problemi sık sık gündeme geliyor. dün gerçekten terk edecektim eşimi, yalvardı yakardı ağladı son bi şans daha verdim, beni mümkün olduğunca uzak tutacak onlardan...babamı aradım ama bişi söylemedim ki. eşim çok panikledi babama ayrılacağımı söyledim diye o korku ona yetmiştir :)))) özür diledi, mesafeli davranıyorum ama konuşuyoruz. bugün 10-15 kişilik misafirini ağırladım eşimin. kendi ailesi geldi üstelik o gıcık olduğum görümce de burdaydı. ben yine kalitemi gösterdim güzel ağırladım her şeyi kusursuz yaptım gittiler. eşim daha dikkatli olacaktır bundan sonra...ya da ben öyle olmasını istiyorum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…