Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

burda da kar bitti yoksa bana gel derdim :) ıhlamur mu onun yerine şöyleee güzel, şekersiz bi nescafe yapsana yaaa :) günde 10 kupa sade kahve içen bennnn artık suya talim ayy bayılıyorum yaa ağaçlara, fotosunu atarsın bize :)

waoooow 10-15 kişi mi ağırladın,bravo ve maşallah nazar değmesin,benim en özürlü olduğum konudur misafir ağırlamak,fobim diyebilirim hatta,valla eşin de ailesi de aklını başına alsın,bir daha senin gibisini nerde bulacaklar.Şaka bir tarafa eşine kaybetme kokusunu derinden hissettirmişsin belli,biz bile korktuk burda düşün garibim ne yapsın.iş ona düşüyor artık denge unsuru olacak,hatta izolasyon unsuru olacak,aranızda su geçirmez bir bölge oluşturacak ailesiyle :)

Bebişim eşimde bende acayip gribiz öksürük falan iyi gelir diye düşündüm bitsin eklerim canım fotosunu

ben de bugün benim cimcimeyi karla tanıştırdım.Bizim burda yok ama gezmeye şehir dışına çıktık,orda vardı,indirdim arabadan,hiç başılmamış karların üstüne koydum,ve kamerayı yanıma almadığıma eşşekler gibi pişman oldum tepkisini görünce.

ya cnm ben kötü niyetli bi insan asla değilim, aksine aşırı eğlenceli, sıcakkanlı biriyim ama onlarla aramdaki mesafeyi kaldırmıyorum hiçbir koşulda. benden çekiniyolar. onlar gibi yapmacık bi samimiyet istiyolar o da bende olmaz asla. dün gece eşim gidemezsin benim senden ve 3 aylık fetüsümüzden başka neyim var diyo :) bana aşırı düşkündür eşim benden vazgeçemez ama onlar da ailesi işte onları da atamıyo... valla ailesi şöyle bi papua yeni gineye falan mı gitse :) hamileyim de dualarım makbulmüş öyle bi dua mı etsem :)

Bebişim eşimde bende acayip gribiz öksürük falan iyi gelir diye düşündüm bitsin eklerim canım fotosunu

ooooo çok geçmiş olsun...gripseniz elma, limon ve naneyi 1 bardak suyla kaynatıp için çok iyi geliyor.

yaaaaaaa o nasıl güzel bi manzaradırrrrrrr...hayal ettim de çookkk güzelll. ay evet ya kamera olsa iyiymiş. Allah nasip kısmet ederse yanımda nasıl bez mama taşıyosam kamera da taşıyacam. çok mutlu olmuştur minik kuş

et et,belli mi olur,saatine denk gelir tutar,görümcene oradan hayırlı bi kısmet çıkar,annesini de yanına aldırır sonra.Siz hep aynı şehir de mi yaşayacaksınız canım? Ne bileyim işiniz veya eviniz kalıcı mı yani?

kızlar ben çıkayım artık,uykum var fena halde,cümleten iyi geceler, Allah rahatlık versin,eşinizle huzurlu geçimler versin,ağzınızın tadını bozmasın,tez zamanda muradınıza erdirsin innnnnnşallllahhhhh....öpüyorum hepinizi

ay onu alan pişman olmuş, kız üstüne eski parayla trilyon versem kimse almaz onu o cadılıkla :))) şimdilik evet cnm, eşim devlette ben de burda bi üniversiteden kadro bekliyorum...uzun süre şehir değiştiremeyiz yani...ama 5 yıl sonra İstanbulda çok büyük bi proje yapılacak, eşim mühendis belki oraya geçer...5 yılda da ben sinir hastası olurum kesin ya da onları yolarım :))) kahvaltıya geldiler sabah, normalde kahvaltıya kaçta gidilir birine en erken 10:30-11:00 di mi? sabah 08:30'da geldiler üstelik bugün pazar, Allahtan geceden hazırlığımı yapmıştım evimi toparlamıştım. ayy neyse bunu da atlattım ya, bugün kv diyo ki gömleğin çok yakışmış bi de torununa para vermeye kalktı ayyy yok dedim istemem, sana değil ki torunum için veriyorum dedi üzüldüm yine kırmıyım dedim mecbur aldım. sonra dedim ben mi kötüyüm acaba? ya da safım? hemen yumuşuyo kalbim.

aminnnnnnnnnnnnnn, Allah razı olsun cnm. ben de kaçıyorum çok öptüm.

canlarım gerçekten sizleri cok sevdim ama böyle olmuyor uyaaaaannııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84::84::84:
ya sabahın saat kaçı olmuş ben uyandım canım sıkılıyor ama aaaa kalkmicakmısınız uffff
tamam ya uyuyun
ben azıcık uyudum bu gece kotuydum o uyuduğum arada da hint filmi rüyası gordum
dun gece biraz syrettimde onun etkisi demekki coook severim hint dansı yapmayı ve kıyafetlerini gecen seneki dogumgunumde hint kıyafeti giymiş ve takıları takmıştım çıkartıp geri mi giysem canım cekti

günaydın...
hint filmi iyiymiş yaa ben sabah kadar uyudum uyandım kabuslar gördüm :18::18::18:
bi kahvaltı edip geliyorum

bakın simdi uyanmazsanız az sonra kavga edicem sizlen birde barısıscam aaaaa herseyide ben yapamam yaaaa

uff kustum size

cok uzun surdu bu kusluk yeter barışalım :92:herkesler nasıllll

bol bol uyuyun bakalım yakında ciyak ciyak öten bebişinz gelince cokk ararsınız bu datlı uykuyuu

şekerim bebek var bebek var
ablamın kızı akşam 9da uyur sabah 9da uyanırdı gece 2-3 kez emer onda da ağlamazdı. buna rağmen ablam mızmız oldugu için bütün gece uyumadım kaç kere emzirdim diye şikayet ederdi. Allah dağına göre kar veriyor..

günydınn bacımm bnde severim hint filmlerini heleki bi tanesi vardı hiç unutamıyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…