Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben diğer çocuklarımda uyku eğitimi verdim ve cok rahat ettim sizlerinde karnınız bebişler olsun İnsallah doğumdan önce sorun bana anlatimmm cok rahat oluyor bak

ayy MAŞŞALAhh ne güzellmiş ablan cok sanslıymışş bide sikayetmi ederdi bacım aranızda hayıt tohumu kulanan varmı?? :44:

ayyyyyyyyyy şükürr adet ooldummmm ohh bee simdi gelsin mik mik hopp gümm bebeişşş

hayıt tohumunu hiç duymadım canım..
uyku eğitimi nasıl veriliyor ki? gercekten böyle bir sey var mı, yani etkili oluyor mu?

hayıt tohumunu hiç duymadım canım..
uyku eğitimi nasıl veriliyor ki? gercekten böyle bir sey var mı, yani etkili oluyor mu?

interntten araştırdım dün esime aldırtım artık inş bal t. c. başlıcam bu gün bide hayt icecem inşş hayırlısıı ALLAHTan

yaa kızlar benim memişlerin ucu kopacak gibi acıyo dünden beri elimi süremiyorum.
hiç böyle olmazdı, agrırdı şişerdi ama acımazdı yani..
yum yumdan 2-3 gün gecti bata 9 gün var..

yaa kızlar benim memişlerin ucu kopacak gibi acıyo dünden beri elimi süremiyorum.
hiç böyle olmazdı, agrırdı şişerdi ama acımazdı yani..
yum yumdan 2-3 gün gecti bata 9 gün var..

ala ala üşüttün mü ki ondan mı oluryo :26:

4 günlük kar tatili sonrası yine burdayım nasılsınız bakalım.. geçmişi okuyayım dedi ama malesef oku oku bitmiyo yetişemedim.. varmı hamişlerimiz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…