hoşbuldummgünydınn hg bacımmALLAH razı olsun sanada bacımm
hayırdır canım yaa? :26:
off geçmiş olsunmigrenim tuttu midem bulanıyor başım çatlıyor ses heleki ışık hiç istemiyorum ve işe geldim ya(( nerden okudum diye bazen isyan ediyorum evimde yatıp dinlenmek varken buraya gelmek zorundayım ((
migrenim tuttu midem bulanıyor başım çatlıyor ses heleki ışık hiç istemiyorum ve işe geldim ya(( nerden okudum diye bazen isyan ediyorum evimde yatıp dinlenmek varken buraya gelmek zorundayım ((
iyi, huzurlu, sağlıklı ve güzel haberli haftalar...
günaydın ablacımnasılsın iyi misin soguklarda bebişe dikkat ediyosun dimi
zeycanımm gözüy aydınn annecikk
minikdasim bu bebisi senden ödün-çaldım
Biz iyiyiz canım bugün misafirim vardı biraz yoruldum kol kasigim agrio
Kizlaar bugun aof sinavim vardi sonrada gezdik esimle. Simdi de otelde kaliyoruz yarin sinava gtmk kolay olsun diye.
Buarada ben dondurma yedim:26::26: canim coook istedi insallah hasta olmayizz
günaydınlar, inşallahhhiyi, huzurlu, sağlıklı ve güzel haberli haftalar...
kızlar günaydın...nasılsınız bakalım....
cnım ben biyologum müdürden cok izin aldım bu aralar ya yüzüm yokoff geçmiş olsunsen ne iş yapıyorsun?
Ben de tonsillit oldum, hiç keyfim yok. Dün bütün gün yattım. Bir de akşam eşimle tartıştık, anlayacağın hiç keyfim yok
Bugün hiç çalışasım yok benim
ahh canım kamuda olmasam hiç calışmıcam ztenokudun diye çalışmak zorunda değilsin şekerim örnek şekil 1 A : opera
şaka bir yana izin istesen evde uyusan biraz izin vermezler mi?
hımmmmmmmm :26::26: bende günaydın demiştim ama bana günaydın gelmemiş
cnım ben biyologum müdürden cok izin aldım bu aralar ya yüzüm yok(( bu kızda sürekli hasta dicek ama dayanamıcam sanırsam isticem daha adet olmadım ama kan testim negatif olurum heran oda tetikliyor zaten migreni. tartışma desen olur canım kavgsız ev mi olur hiç kfaya takma bile.ben trtışmalarımızı hiç sallamıyorum vllaa onu da kafaya taksam iyice kafayı yerim
ahh canım kamuda olmasam hiç calışmıcam zten( dayanamıcam 10 gibi isticem izin
hoşbuldummnaber keyfin nasıl bacım?
oyy oyy kıyamamm hgg bacımmm
bacımmmmmmmmmmmm sende hgg
bacımmmmmmmmmmmm sende hgg
gittin mi doktora ???
iyi Allah'a şükür... ediyorum canım.. sen nasılsın?
hayır bacım yarın gidecegim dün adet oldum yarın adetmin 3 yarın gidip kan verecem bida hayıt tohumu kulanan varmı aranzdaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?