Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

migrenim tuttu midem bulanıyor başım çatlıyor ses heleki ışık hiç istemiyorum ve işe geldim ya (( nerden okudum diye bazen isyan ediyorum evimde yatıp dinlenmek varken buraya gelmek zorundayım ((
off geçmiş olsun sen ne iş yapıyorsun?
Ben de tonsillit oldum, hiç keyfim yok. Dün bütün gün yattım. Bir de akşam eşimle tartıştık, anlayacağın hiç keyfim yok
Bugün hiç çalışasım yok benim

migrenim tuttu midem bulanıyor başım çatlıyor ses heleki ışık hiç istemiyorum ve işe geldim ya (( nerden okudum diye bazen isyan ediyorum evimde yatıp dinlenmek varken buraya gelmek zorundayım ((

okudun diye çalışmak zorunda değilsin şekerim örnek şekil 1 A : opera
şaka bir yana izin istesen evde uyusan biraz izin vermezler mi?

zeycanımm gözüy aydınn annecikk

minikdasim bu bebisi senden ödün-çaldım

Biz iyiyiz canım bugün misafirim vardı biraz yoruldum kol kasigim agrio

Kizlaar bugun aof sinavim vardi sonrada gezdik esimle. Simdi de otelde kaliyoruz yarin sinava gtmk kolay olsun diye.
Buarada ben dondurma yedim:26::26: canim coook istedi insallah hasta olmayizz

kızlar günaydın...nasılsınız bakalım....

cnım ben biyologum müdürden cok izin aldım bu aralar ya yüzüm yok (( bu kızda sürekli hasta dicek ama dayanamıcam sanırsam isticem daha adet olmadım ama kan testim negatif olurum heran oda tetikliyor zaten migreni. tartışma desen olur canım kavgsız ev mi olur hiç kfaya takma bile.ben trtışmalarımızı hiç sallamıyorum vllaa onu da kafaya taksam iyice kafayı yerim
okudun diye çalışmak zorunda değilsin şekerim örnek şekil 1 A : opera
şaka bir yana izin istesen evde uyusan biraz izin vermezler mi?
ahh canım kamuda olmasam hiç calışmıcam zten ( dayanamıcam 10 gibi isticem izin

bacımmmmmmmmmmmm sende hgg

iyi Allah'a şükür... ediyorum canım.. sen nasılsın?

iyi diyeyim iyi olsun ablacım :) kayınvalidem geldi iki gündür akşam yatana kadar görümcemde oturuyoruz kayınvalide orda diye.. ufff sanırım ben kocamı biraz fazla kıskanıyorum.. onların yanında bana dahada fzla düşkün olsun dahada hassas olsun istiyorum.. sanırım çok abartıyorum..ne zaman biraraya gelsek illaki bi gerginlik oluyo benim evimde... neyse atlatıcam bunu da inşallah..hem ne kadar kalabilirki en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…