Evet regl migreni tetikler maalesefcnım ben biyologum müdürden cok izin aldım bu aralar ya yüzüm yok(( bu kızda sürekli hasta dicek ama dayanamıcam sanırsam isticem daha adet olmadım ama kan testim negatif olurum heran oda tetikliyor zaten migreni. tartışma desen olur canım kavgsız ev mi olur hiç kfaya takma bile.ben trtışmalarımızı hiç sallamıyorum vllaa onu da kafaya taksam iyice kafayı yerim
ahh canım kamuda olmasam hiç calışmıcam zten( dayanamıcam 10 gibi isticem izin
iyi diyeyim iyi olsun ablacım :) kayınvalidem geldi iki gündür akşam yatana kadar görümcemde oturuyoruz kayınvalide orda diye.. ufff sanırım ben kocamı biraz fazla kıskanıyorum..onların yanında bana dahada fzla düşkün olsun dahada hassas olsun istiyorum.. sanırım çok abartıyorum..ne zaman biraraya gelsek illaki bi gerginlik oluyo benim evimde... neyse atlatıcam bunu da inşallah..hem ne kadar kalabilirki en fazla
Evet regl migreni tetikler maalesef
Boşver sağlık bu, izin iste git yat eve, başka türlü geçmez...
Basit tartışmaları ben de takmıyorum da, bu sefer tek bir lafı çok gücüme gitti, o yüzden hala hazmedemiyorum.. Az önce aradı konuştuk mesela, ama affedemiyorum işte...
canım ben kullnmdım bilgim yok ben de olmadım kan testim negatif bugün yrın olurum artık
bacımm adet olanakadar umudunu kaybetmee
günaydın canım benim hala gelen giden yok dr aradım açmadı arar heraldeeeeayyyyyyyyyy şükürr adet ooldummmm ohh beesimdi gelsin mik mik hopp gümm bebeişşş
günaydın operammmmmmmmmmhayıt tohumunu hiç duymadım canım..
uyku eğitimi nasıl veriliyor ki? gercekten böyle bir sey var mı, yani etkili oluyor mu?
Günaydınlar hanımlar
Herkese iyi haftalar
geçmiş olsun canım bende de migren var ve adet olacağım zaman resmen kudurur....kötüyümm(((((
günaydın cannnngünydınn hg bacımmALLAH razı olsun sanada bacımm
deniz günaydın illiuanka hamile, meltem hamile, hatırladıklarım bunlar4 günlük kar tatili sonrası yine burdayımnasılsınız bakalım.. geçmişi okuyayım dedi ama malesef oku oku bitmiyo yetişemedim.. varmı hamişlerimiz ??
günaydın güzelll anneeeeiyi, huzurlu, sağlıklı ve güzel haberli haftalar...
zeycanım haftasonu baktım görmedim dr amca ne dedi size??*kızlar günaydın...nasılsınız bakalım....
canım üzme kendini insan sinirliyken ne konuştuğunu bilmiyor çoğu zaman içindeki öyle olmasada sinirinden dolayı daha farklı konuşabiliyor mesela ben cok saçmalarım sinirliyken önceden hiç aklıma gelmeyen şeyleri söylerimm :)
Ben de sinirliyken çok saçmalarım gerçi
Neyse, zamana bıraktım... Ya adam olur güzelce gönlümü alır, ya da artık "benim en iyi dostum" ünvanını kaybeder, sadece "koca" olur
günaydın canım benim hala gelen giden yok dr aradım açmadı arar heraldeeee
günaydın operammmmmmmmmm
günaydın canımmmmmm hepimize iyi haftasonları kırgınlık geçer düşünme söylediklerini canım benim geçtiyine nazını falan yap da yumurtlama dönemini kaçırmı be kuzum
geçmiş olsun canım bende de migren var ve adet olacağım zaman resmen kudurur....
günaydın cannnn
deniz günaydın illiuanka hamile, meltem hamile, hatırladıklarım bunlar
kızlar tombik kimyasal gebelik yaşamış düşürüyormuş bebeğini:2:
günaydın güzelll anneeee
zeycanım haftasonu baktım görmedim dr amca ne dedi size??*
Yumurtlayıp yumurtlamadığımdan da emin değilim gerçi ama bakalımgünaydın canımmmmmm hepimize iyi haftasonları kırgınlık geçer düşünme söylediklerini canım benim geçtiyine nazını falan yap da yumurtlama dönemini kaçırmı be kuzum
deniz günaydın illiuanka hamile, meltem hamile, hatırladıklarım bunlar
kızlar tombik kimyasal gebelik yaşamış düşürüyormuş bebeğini:2:
Benimki o konularda biraz odundur ama, bakalım napacakalır gönlünü canımmm :) bnm eşim hiç scmlamaz ama ben cok saçmalarım ama huyumu bildiğinden seslenmiyor artık oda takmıyor kafayaa
ohh ohhh maşallahhhhhcanım günaydın...dr amcası kalbini kontrol etti gayet toparlanmoş dedi 2 gün geriydi şuan tam gününde 8+1 olduk Allah ın izniyle...sen nasılsın canım bu arada...
benim adetim hala gelmediiiii:18::18:Yumurtlayıp yumurtlamadığımdan da emin değilim gerçi ama bakalımValla oluruna bıraktım canımcım, hiç heves kalmadı içimde. Sabah ovü testini bile isteksiz yaptım yani. Zaten o da hala bi çift çizgi olamadı yaa, ona da sinir oluyorumm
Bide tombik sanki haftasonu bişey yazmıştı, normaldi yani, ne zaman başlamış ki düşük :26: çok geçmiş olsun yaa
senin adetin geldi mi peki?
ohh ohhh maşallahhhhh,
ben hala adet olmadımmm...
benim adetim hala gelmediiiii:18::18:
canım yok tombik ateş topiğindeydi orda gördüm ben düşük yapıyorum bitince kan testini tekrarlamalımıyım diye soruyordu
hadi yaa :26: bi test fln yapsan aslında? kafan rahatlar en azından. Gerçi kürtajdan sonra düzen şaşabiliyor. Benim de ilk adetim çok geç olmuştu, korkmuştum hatta noluyor diye...ohh ohhh maşallahhhhh,
ben hala adet olmadımmm...
benim adetim hala gelmediiiii:18::18:
canım yok tombik ateş topiğindeydi orda gördüm ben düşük yapıyorum bitince kan testini tekrarlamalımıyım diye soruyordu
Günaydınnn hoşgeldinizzzzGunaydin kizlaaar biz geldiiikk
ya bişey hissetmiyorum yusuf yusuf modundayım şuan..ay hadi inşallah ne hissediyoduyosun peki...
yoktur diye düşünüyorum kendimi odakladım ben... karnımda sancılar falan var bakalımhadi yaa :26: bi test fln yapsan aslında? kafan rahatlar en azından. Gerçi kürtajdan sonra düzen şaşabiliyor. Benim de ilk adetim çok geç olmuştu, korkmuştum hatta noluyor diye...
Gunaydin kizlaaar biz geldiiikk
Günaydınnn hoşgeldinizzzz
ee keyifler nasıl bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?