- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
sevdim onuuuGecen kizlar gobusunu koyunca beni soranlar olmustu haftasonu albume koydum minnak gobusumu,haberiniz olsun
Selammmm kizlar nasilsiniz ???
iyiyiz monbebemmmm sen nasılsın gezginci kuzummmm
cnım ben biyologum müdürden cok izin aldım bu aralar ya yüzüm yok(( bu kızda sürekli hasta dicek ama dayanamıcam sanırsam isticem daha adet olmadım ama kan testim negatif olurum heran oda tetikliyor zaten migreni. tartışma desen olur canım kavgsız ev mi olur hiç kfaya takma bile.ben trtışmalarımızı hiç sallamıyorum vllaa onu da kafaya taksam iyice kafayı yerim
ahh canım kamuda olmasam hiç calışmıcam zten( dayanamıcam 10 gibi isticem izin
bugün topikte yine çenesi düşen benKzlar gunaydnnnn izmirrrr yolcusu kalmasin hazrlanyorummmm sizler napiosunuz
canım ben de bu ay yumurtlamadım triplerine girdim testi de öylesine yapıyordum ama normalden 8 gün gec oldu, ben adetin 23. gününde yumurtladım, iki gün üstüste çift çizgiyi gördüm. sen de ov testini ihmal etme veya gün aşırıyı kaçırmayacaksan takma kafana ama bat takibi için yum takibi gerekli..Yumurtlayıp yumurtlamadığımdan da emin değilim gerçi ama bakalımValla oluruna bıraktım canımcım, hiç heves kalmadı içimde. Sabah ovü testini bile isteksiz yaptım yani. Zaten o da hala bi çift çizgi olamadı yaa, ona da sinir oluyorumm
Bide tombik sanki haftasonu bişey yazmıştı, normaldi yani, ne zaman başlamış ki düşük :26: çok geçmiş olsun yaa
senin adetin geldi mi peki?
aynı rüyayı bu ay ben de gördüm, hadi totem yapalım bu rüyayı görenler o ay hamiş oluyor mukızlarrrr gunaydınnnnn bat 27 ama kalcamda ağrılar var arada kasıklarımda oluyor devamlı ac hıssedıyorum kendımı mıde bulantımda varrr ayyyyy her ayyyy bı belırtı yasayıp heyecanlanmaktan sıkıldım yaaaa( bu arada rüyamda test yapıyomusum esıme gösterıyorumm bakk çift çizgii dıyee nasıll mutluyuzz anlatamamm bı uyandım ben kesın ben hamıleyımm dedımm ne bılım bu ruyaa cok gerçek gıbıydı hala etkısındeyımm ınsallahh Allah ım ısteyen herkeze nasıp ederrrrr kızlarr
Selammmm kizlar nasilsiniz ???
monbebe iş konusunu naptın, eşin ne dedi? bebek mi kariyer mi?
cumartesi sabah ben de geliyorum inşallahKzlar gunaydnnnn izmirrrr yolcusu kalmasin hazrlanyorummmm sizler napiosunuz
canım ben de bu ay yumurtlamadım triplerine girdim testi de öylesine yapıyordum ama normalden 8 gün gec oldu, ben adetin 23. gününde yumurtladım, iki gün üstüste çift çizgiyi gördüm. sen de ov testini ihmal etme veya gün aşırıyı kaçırmayacaksan takma kafana ama bat takibi için yum takibi gerekli.
kvler beni deli ediyor zatennn... en iyi kv görüşmediğin kvIyiyimmm kuzummm yorgunumm ama biraz dun kv bendeydi sinir kadin... gidiyo ellini heryere suruyo dolabimi aciyo bakiyooo.. ahhhhhhhhhhh...
Neyse sen adet olmamisin... Biliyosun cnaim ben 40gun sonra oldum.. ama Insallah seninki zeycan gibi olur azerikizi gibi olur.. hemen hamis olmusundur insallah...
hayırlısı olsun canım yaa nasılsınnnnncanım günaydın seninle batımız aynıydı hatırladın mı geçen konuşmuştuk bunu 14 yada en geç 15 inde gelmesi lazımdı ama gelmedi normal şartlarda hamileyim derdim de cumartesi kan testim 1,20çıktı malesef negatif aynı durumdayız o sebepten yazmak istedim bende beklemedeyim. :) hatta perşembe akşamı lekelenme gibi bişey oldu tmm kesin oldum dedim olmadı ondan cumartesi kan testine gittim akıntımda var bu ay sapıttı normalde çatlamadan 17.günüm bugün tam komedi yani hayırlı haftalar kızlarrrrrrrrr
Günaydın canlarım cigerlerimmmmmm güzel ve bol hamisli bi hafta diliyorum
günaydın canım illiuanka hamileCanlarim gunaydinnnnn hafta sonu nerdeyse hic giremedim yeni gaberler hamisler war mi
Canim gunaydin...
Bebekte bebek tabiii bide hafta sonu bebekleri olan ailelerin yaninda olunca adam mik mik diye bana bakiyor muz yiyor sapik..
Herseyin hayirlisi tabii.. oda yukselmemi cok istiyo ama yavas yavas diyor haklida bence.. birden bana cok sorumluluk yukliyceklerdi gercekten zor olurdu benim icin..
Sagol ilgin icin..
Test yapmayı düşünmüyor musun?kızlarrrr gunaydınnnnn bat 27 ama kalcamda ağrılar var arada kasıklarımda oluyor devamlı ac hıssedıyorum kendımı mıde bulantımda varrr ayyyyy her ayyyy bı belırtı yasayıp heyecanlanmaktan sıkıldım yaaaa( bu arada rüyamda test yapıyomusum esıme gösterıyorumm bakk çift çizgii dıyee nasıll mutluyuzz anlatamamm bı uyandım ben kesın ben hamıleyımm dedımm ne bılım bu ruyaa cok gerçek gıbıydı hala etkısındeyımm ınsallahh Allah ım ısteyen herkeze nasıp ederrrrr kızlarr
test yapmamakta kararlısın yaniya bişey hissetmiyorum yusuf yusuf modundayım şuan..
yoktur diye düşünüyorum kendimi odakladım ben... karnımda sancılar falan var bakalım
hoş geldin kuzucukkkkk ve minişiiiii
sersemlik normal şu zamanlarda senin içinİyiyiz canim cok sukur biraz sersemlik var gibi sadece:111::111: seni de okudum duzelmemissiniz hala umarim bu aksam bi adim atar esinn
Günaydın, inşallah herşey yolundadırKızlar günaydın;
Cumartesi dr.arandevu aldım ama zor bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar sabırsız bekliyorum,umarım herşey yolundadır,
selammm hoşgeldin canımmm, iyilik sen nasılsın?Selammmm kizlar nasilsiniz ???
günaydın, iyiyiz sen nasılsın?Kzlar gunaydnnnn izmirrrr yolcusu kalmasin hazrlanyorummmm sizler napiosunuz
günaydın hicranımmGünaydın canlarım cigerlerimmmmmm güzel ve bol hamisli bi hafta diliyorum
Benim zaten normal günümden 7-8 gün geç oluyor be canım, kürtajdan beri sapıttı yumurtlamam adetim fln..canım ben de bu ay yumurtlamadım triplerine girdim testi de öylesine yapıyordum ama normalden 8 gün gec oldu, ben adetin 23. gününde yumurtladım, iki gün üstüste çift çizgiyi gördüm. sen de ov testini ihmal etme veya gün aşırıyı kaçırmayacaksan takma kafana ama bat takibi için yum takibi gerekli..
Test yapmayı düşünmüyor musun?
test yapmamakta kararlısın yani
sersemlik normal şu zamanlarda senin içinyok düzelmedik canım, konuştuk telde ama soğuk soğuk, mecburi bir konuşmaydı... Bakalım akşama ne olacak
Günaydın, inşallah herşey yolundadır
selammm hoşgeldin canımmm, iyilik sen nasılsın?
günaydın, iyiyiz sen nasılsın?
günaydın hicranımmAminnn
Benim zaten normal günümden 7-8 gün geç oluyor be canım, kürtajdan beri sapıttı yumurtlamam adetim fln..
Bu ay da 35 gün de adet olacağımı varsayarsak, yarın ya da çarşamba günü yumurtlamış olmam lazım.. Bakalım bekliyorum. Testi de yapıyorum her sabah, sanki bi gün hafif koyuluyo bi gün açılıyor. Hep aynı saatte yapıyorum ama, o da bilmiyor ne yaptığını sanırım
Test yapmayı düşünmüyor musun?
test yapmamakta kararlısın yani
sersemlik normal şu zamanlarda senin içinyok düzelmedik canım, konuştuk telde ama soğuk soğuk, mecburi bir konuşmaydı... Bakalım akşama ne olacak
Günaydın, inşallah herşey yolundadır
selammm hoşgeldin canımmm, iyilik sen nasılsın?
günaydın, iyiyiz sen nasılsın?
günaydın hicranımmAminnn
Benim zaten normal günümden 7-8 gün geç oluyor be canım, kürtajdan beri sapıttı yumurtlamam adetim fln..
Bu ay da 35 gün de adet olacağımı varsayarsak, yarın ya da çarşamba günü yumurtlamış olmam lazım.. Bakalım bekliyorum. Testi de yapıyorum her sabah, sanki bi gün hafif koyuluyo bi gün açılıyor. Hep aynı saatte yapıyorum ama, o da bilmiyor ne yaptığını sanırım
bugün topikte yine çenesi düşen ben
iyiyiz kuzum sende mutlusunnn annişine kavuşcaksınnnn
canım ben de bu ay yumurtlamadım triplerine girdim testi de öylesine yapıyordum ama normalden 8 gün gec oldu, ben adetin 23. gününde yumurtladım, iki gün üstüste çift çizgiyi gördüm. sen de ov testini ihmal etme veya gün aşırıyı kaçırmayacaksan takma kafana ama bat takibi için yum takibi gerekli..
aynı rüyayı bu ay ben de gördüm, hadi totem yapalım bu rüyayı görenler o ay hamiş oluyor mu
cumartesi sabah ben de geliyorum inşallah
hadi bakalım inşallah yarın görürüm ben de koyu çift çizgiyibenim de bir gün koyu b gün açık oluyordu ama yumurtlamada kesin 2 gün koyu çift çizgi oluyor.
inşalah büyümüştür canım yaaKizlarrrr yeni haberler warmi hafta sonunda dedim kimse cvp wermedi benim bgun yum yum takip gunum dua edin ins. Buyumustur kizlar :-(
ooo daha çok varmış, o zaman bekle 1 hafta kadar, daha yapmacanım daha 10 gun var test yapsam cıkmazkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?