Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyiz monbebemmmm sen nasılsın gezginci kuzummmm

Iyiyimmm kuzummm yorgunumm ama biraz dun kv bendeydi sinir kadin... gidiyo ellini heryere suruyo dolabimi aciyo bakiyooo.. ahhhhhhhhhhh...

Neyse sen adet olmamisin... Biliyosun cnaim ben 40gun sonra oldum.. ama Insallah seninki zeycan gibi olur azerikizi gibi olur.. hemen hamis olmusundur insallah...

canım günaydın seninle batımız aynıydı hatırladın mı geçen konuşmuştuk bunu 14 yada en geç 15 inde gelmesi lazımdı ama gelmedi normal şartlarda hamileyim derdim de cumartesi kan testim 1,20çıktı malesef negatif aynı durumdayız o sebepten yazmak istedim bende beklemedeyim. :) hatta perşembe akşamı lekelenme gibi bişey oldu tmm kesin oldum dedim olmadı ondan cumartesi kan testine gittim akıntımda var bu ay sapıttı normalde çatlamadan 17.günüm bugün tam komedi yani hayırlı haftalar kızlarrrrrrrrr

canım ben de bu ay yumurtlamadım triplerine girdim testi de öylesine yapıyordum ama normalden 8 gün gec oldu, ben adetin 23. gününde yumurtladım, iki gün üstüste çift çizgiyi gördüm. sen de ov testini ihmal etme veya gün aşırıyı kaçırmayacaksan takma kafana ama bat takibi için yum takibi gerekli..

aynı rüyayı bu ay ben de gördüm, hadi totem yapalım bu rüyayı görenler o ay hamiş oluyor mu

Selammmm kizlar nasilsiniz ???

monbebe iş konusunu naptın, eşin ne dedi? bebek mi kariyer mi?

Kzlar gunaydnnnn izmirrrr yolcusu kalmasin hazrlanyorummmm sizler napiosunuz
cumartesi sabah ben de geliyorum inşallah

Canlarim gunaydinnnnn hafta sonu nerdeyse hic giremedim yeni gaberler hamisler war mi

Canim gunaydin...

Bebekte bebek tabiii bide hafta sonu bebekleri olan ailelerin yaninda olunca adam mik mik diye bana bakiyor muz yiyor sapik..

Herseyin hayirlisi tabii.. oda yukselmemi cok istiyo ama yavas yavas diyor haklida bence.. birden bana cok sorumluluk yukliyceklerdi gercekten zor olurdu benim icin..

Sagol ilgin icin..

kvler beni deli ediyor zatennn... en iyi kv görüşmediğin kv

hayırlısı olsun canım yaa nasılsınnnnn

Günaydın canlarım cigerlerimmmmmm güzel ve bol hamisli bi hafta diliyorum

günaydın hayatımın hicranı ve güzel bebeğiiii
Canlarim gunaydinnnnn hafta sonu nerdeyse hic giremedim yeni gaberler hamisler war mi
günaydın canım illiuanka hamile

senin kocana sapık demene de bayılıyorum
hayırlısı olsun canım, umarım bebişiniz çok bekletmez seni, her sey planladıgın gibi olur.
sen pariste miydin yoksa ben yine atıyor muyum ?

Test yapmayı düşünmüyor musun?

ya bişey hissetmiyorum yusuf yusuf modundayım şuan..

yoktur diye düşünüyorum kendimi odakladım ben... karnımda sancılar falan var bakalım

hoş geldin kuzucukkkkk ve minişiiiii
test yapmamakta kararlısın yani

İyiyiz canim cok sukur biraz sersemlik var gibi sadece:111::111: seni de okudum duzelmemissiniz hala umarim bu aksam bi adim atar esinn
sersemlik normal şu zamanlarda senin için yok düzelmedik canım, konuştuk telde ama soğuk soğuk, mecburi bir konuşmaydı... Bakalım akşama ne olacak

Kızlar günaydın;

Cumartesi dr.arandevu aldım ama zor bekliyorum,dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar sabırsız bekliyorum,umarım herşey yolundadır,
Günaydın, inşallah herşey yolundadır

Selammmm kizlar nasilsiniz ???

selammm hoşgeldin canımmm, iyilik sen nasılsın?

Kzlar gunaydnnnn izmirrrr yolcusu kalmasin hazrlanyorummmm sizler napiosunuz
günaydın, iyiyiz sen nasılsın?

Günaydın canlarım cigerlerimmmmmm güzel ve bol hamisli bi hafta diliyorum
günaydın hicranımm Aminnn

Benim zaten normal günümden 7-8 gün geç oluyor be canım, kürtajdan beri sapıttı yumurtlamam adetim fln..
Bu ay da 35 gün de adet olacağımı varsayarsak, yarın ya da çarşamba günü yumurtlamış olmam lazım.. Bakalım bekliyorum. Testi de yapıyorum her sabah, sanki bi gün hafif koyuluyo bi gün açılıyor. Hep aynı saatte yapıyorum ama, o da bilmiyor ne yaptığını sanırım

benim de bir gün koyu b gün açık oluyordu ama yumurtlamada kesin 2 gün koyu çift çizgi oluyor.

Kizlarrrr yeni haberler warmi hafta sonunda dedim kimse cvp wermedi benim bgun yum yum takip gunum dua edin ins. Buyumustur kizlar :-(

canım daha 10 gun var test yapsam cıkmazkı

Gel ttlmmm sen neresine gelcen izmirin

benim de bir gün koyu b gün açık oluyordu ama yumurtlamada kesin 2 gün koyu çift çizgi oluyor.
hadi bakalım inşallah yarın görürüm ben de koyu çift çizgiyi

Kizlarrrr yeni haberler warmi hafta sonunda dedim kimse cvp wermedi benim bgun yum yum takip gunum dua edin ins. Buyumustur kizlar :-(
inşalah büyümüştür canım yaa

canım daha 10 gun var test yapsam cıkmazkı
ooo daha çok varmış, o zaman bekle 1 hafta kadar, daha yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…