Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

senin kocana sapık demene de bayılıyorum
hayırlısı olsun canım, umarım bebişiniz çok bekletmez seni, her sey planladıgın gibi olur.
sen pariste miydin yoksa ben yine atıyor muyum ?
sapigimmmmmmmmm...... insallah aminnnnnnnn... fransadayim ama paris degil
kvler beni deli ediyor zatennn... en iyi kv görüşmediğin kv
hmde nasil toplanip bunlariiiiiiiiiiiiii
günaydın, iyiyiz sen nasılsın?

Cok sukur guzelim sen nasilsin..??

bebeğim korunduk eşimde kesin eminim diyor test almadım hiç... Bir sürü pedim hatta çok fazla geliyor kürtajdan sonra dedikleri için bir pakette yetişkin bezim adetimi bekliyoruz... Hatta adet çamaşırlarım ayrıdır benim renkli onları da giydim totemde yaptım yok yok yok:18:

kizlarrrr yeni haberler warmi hafta sonunda dedim kimse cvp wermedi benim bgun yum yum takip gunum dua edin ins. Buyumustur kizlar :-(

bebeğim dedim ya sana illiuanka hamile

psikoooo sen napıyosun?

kocama senle buluşcagımıs öyledim kafayı yedi. ya burdakiler erkekseymiş, ya beni kandırırlarsaymış, vs vs
acayip evhamlıdır kocam, düşünün arabayla izmire gitmiştim tek başıma, o zaman evli değildik, sakın yolda arabayı çekip motor çalışırken uyuma, egzoza mendil tıkarlar boğulur ölürsün demişti :111::111::111:

ben de sizin siteye üye olcam kadın gibi adımı da feriha koycam diyo hahahahaha

Butun kocalar ayni sanirim benimkide dio ya erkek se bilnem ne bende erkeklerin isi gucu yok bizde bebek mujabeti yapck diom bende uye olcam seni kandrcm yazdklarnı okucam dio

iyiyim ben de, biraz üşüttüm, onun haricinde iyiyim tatlım

yok be canım, yetişkin bezi kullancak kadar gelmez ... Bir de geri çekme yöntemi etkin bir yöntem değildir totem de yaptın demek, o zaman yakında gelir merak etme

egzoza mendil tıkama olayına koptum
Ben de burdan tanıştığım bi arkadaşımla telde fln sık sık görüşüyorum, eşim tutturmuş nasıl güvenip de telefon numaranı verebiliyorsun diye sanki ne olacaksa

yaa adamlarda sürekli erkekler bize burdan dadanacak paniği var..
yani buraya erkek üye olsa nolcak, yok ov. testiydi, bat'tı, sat'tı, hcg'ydi.. yani hiç ilgi çekici ve erotik bir konu değil erkekler için

Musmutlu bir hafta diliyorum kızlar hepinize...Ben bu haftaya da halı koltuk silerek başladım çok hoş di mi :)

Operaaaaa esinin hayal gucune hayaran bayildim.. Deli bunlar yaaa..

Deryaaa cnaim dikkat et kendine bol bol c vitamini... gecmis olsunnn..

şimdi gördüm btanem sen nasılsın bakalım ben dün kv gittim görümcemle kavga ettim

yaa adamlarda sürekli erkekler bize burdan dadanacak paniği var..
yani buraya erkek üye olsa nolcak, yok ov. testiydi, bat'tı, sat'tı, hcg'ydi.. yani hiç ilgi çekici ve erotik bir konu değil erkekler için

Yarldmmmm suan. Gulmekten

Ne temizligiiii yaa.. !!! gelirim bak yaninizaa... totonuzaa vururummm.. oturun iste ne guzel.. yapsin enisteler.. !!

benimde kürtajdan sonra yaşadıklarımı az çok biliyorsununuz kv ile ama bana bu günlere çok insan gibi davranıyor şaşırtıcı derecede iyi aramız 10 dakika yok yakın oturuyoruz annemde o da yakın bana.. 1 ay içerisinde çocuğunun yüzünü 2gün görünce yaptığı hataların farkına vardı sanırım ama kocamda benim destekçim Allah razı olsun ezdirmedi beni...

YA SORMA BENİMKİ DE AYNI DİYORUM Kİ SAÇMALAMA ALLAH AŞKINA DİYOR Kİ YOK YOK SEN BİLMEZSİN BU ERKEKLER NE KÖTÜDÜR SİZİN SİTEDE KESİN ERKEK OLANLAR DA VARDIR BENDE GELİM DİCEK AMA CESARET DE EDEMİYOR KIZACAĞIM DİYE BİLDİK BİR YERE GİT FALAN DEDİ DEDİM Kİ SAÇMALAMA ALLAH AŞKINA KIZ BU TARAFA GELİYOR ZATEN YAPMA DEDİM ÖYLE KALDI...BENDE ÜYE OLCAM DEDİĞİ OLMUŞTU GERÇEKTEN DELİ KOCİŞLERR

Yaaa bnde bugun tulleri yikicaktim ama sabah esime cikar demeyi unuttum:26: koltuklari neyle siliyosun canim bugun ben de temizlik gunu ilan ettim de

kızlar siz delirdiniz mi???
karnınızda bebek taşıyorsunuz, bol bol dinlenmeniz, kendinize extra iyi bakmanız gerekrken koltuk silmek halı silmek nedir?
Allah korusun o bebişlere bir sey olsa vicdanınızı nasıl rahatlatacaksınız?

lütfen ama lütfn yormayın kendinizi, durumunuz varsa kadın çağırın yoksa da oldugu kadar 9 ay pis kalıversin..

ben de dedim, ben teklif ettim gitmeyi diye, dışarda buluşun diyor.. yok dedim adres verdi evine gidicem
gitmeden ara sesini duy erkek sesi olabilir dedi koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…