sapigimmmmmmmmm...... insallah aminnnnnnnn... fransadayim ama paris degilsenin kocana sapık demene de bayılıyorum
hayırlısı olsun canım, umarım bebişiniz çok bekletmez seni, her sey planladıgın gibi olur.
sen pariste miydin yoksa ben yine atıyor muyum ?
hmde nasil toplanip bunlariiiiiiiiiiiiiikvler beni deli ediyor zatennn... en iyi kv görüşmediğin kv
günaydın, iyiyiz sen nasılsın?
bebeğim korunduk eşimde kesin eminim diyor test almadım hiç... Bir sürü pedim hatta çok fazla geliyor kürtajdan sonra dedikleri için bir pakette yetişkin bezim adetimi bekliyoruz... Hatta adet çamaşırlarım ayrıdır benim renkli onları da giydim totemde yaptım yok yok yok:18:test yapmayı düşünmüyor musun?
Test yapmamakta kararlısın yani
Sersemlik normal şu zamanlarda senin içinYok düzelmedik canım, konuştuk telde ama soğuk soğuk, mecburi bir konuşmaydı... Bakalım akşama ne olacak
Günaydın, inşallah herşey yolundadır
Selammm hoşgeldin canımmm, iyilik sen nasılsın?
Günaydın, iyiyiz sen nasılsın?
Günaydın hicranımmAminnn
benim zaten normal günümden 7-8 gün geç oluyor be canım, kürtajdan beri sapıttı yumurtlamam adetim fln..
Bu ay da 35 gün de adet olacağımı varsayarsak, yarın ya da çarşamba günü yumurtlamış olmam lazım.. Bakalım bekliyorum. Testi de yapıyorum her sabah, sanki bi gün hafif koyuluyo bi gün açılıyor. Hep aynı saatte yapıyorum ama, o da bilmiyor ne yaptığını sanırım
kizlarrrr yeni haberler warmi hafta sonunda dedim kimse cvp wermedi benim bgun yum yum takip gunum dua edin ins. Buyumustur kizlar :-(
psikoooo sen napıyosun?
kocama senle buluşcagımıs öyledim kafayı yedi. ya burdakiler erkekseymiş, ya beni kandırırlarsaymış, vs vs
acayip evhamlıdır kocam, düşünün arabayla izmire gitmiştim tek başıma, o zaman evli değildik, sakın yolda arabayı çekip motor çalışırken uyuma, egzoza mendil tıkarlar boğulur ölürsün demişti :111::111::111:
ben de sizin siteye üye olcam kadın gibi adımı da feriha koycam diyo hahahahaha
iyiyim ben de, biraz üşüttüm, onun haricinde iyiyim tatlımsapigimmmmmmmmm...... insallah aminnnnnnnn... fransadayim ama paris degil
hmde nasil toplanip bunlariiiiiiiiiiiiii
Cok sukur guzelim sen nasilsin..??
bebeğim korunduk eşimde kesin eminim diyor test almadım hiç... Bir sürü pedim hatta çok fazla geliyor kürtajdan sonra dedikleri için bir pakette yetişkin bezim adetimi bekliyoruz... Hatta adet çamaşırlarım ayrıdır benim renkli onları da giydim totemde yaptım yok yok yok:18:
bebeğim dedim ya sana illiuanka hamile
egzoza mendil tıkama olayına koptumpsikoooo sen napıyosun?
kocama senle buluşcagımıs öyledim kafayı yedi. ya burdakiler erkekseymiş, ya beni kandırırlarsaymış, vs vs
acayip evhamlıdır kocam, düşünün arabayla izmire gitmiştim tek başıma, o zaman evli değildik, sakın yolda arabayı çekip motor çalışırken uyuma, egzoza mendil tıkarlar boğulur ölürsün demişti :111::111::111:
kvler beni deli ediyor zatennn... en iyi kv görüşmediğin kv
hayırlısı olsun canım yaa nasılsınnnnn
günaydın hayatımın hicranı ve güzel bebeğiiii
günaydın canım illiuanka hamile
Musmutlu bir hafta diliyorum kızlar hepinize...Ben bu haftaya da halı koltuk silerek başladım çok hoş di mi :)
Musmutlu bir hafta diliyorum kızlar hepinize...Ben bu haftaya da halı koltuk silerek başladım çok hoş di mi :)
yaa adamlarda sürekli erkekler bize burdan dadanacak paniği var..
yani buraya erkek üye olsa nolcak, yok ov. testiydi, bat'tı, sat'tı, hcg'ydi.. yani hiç ilgi çekici ve erotik bir konu değil erkekler için
benimde kürtajdan sonra yaşadıklarımı az çok biliyorsununuz kv ile ama bana bu günlere çok insan gibi davranıyor şaşırtıcı derecede iyi aramız 10 dakika yok yakın oturuyoruz annemde o da yakın bana.. 1 ay içerisinde çocuğunun yüzünü 2gün görünce yaptığı hataların farkına vardı sanırım ama kocamda benim destekçim Allah razı olsun ezdirmedi beni...sapigimmmmmmmmm...... insallah aminnnnnnnn... fransadayim ama paris degil
hmde nasil toplanip bunlariiiiiiiiiiiiii
Cok sukur guzelim sen nasilsin..??
YA SORMA BENİMKİ DE AYNI DİYORUM Kİ SAÇMALAMA ALLAH AŞKINA DİYOR Kİ YOK YOK SEN BİLMEZSİN BU ERKEKLER NE KÖTÜDÜR SİZİN SİTEDE KESİN ERKEK OLANLAR DA VARDIR BENDE GELİM DİCEK AMA CESARET DE EDEMİYOR KIZACAĞIM DİYE BİLDİK BİR YERE GİT FALAN DEDİ DEDİM Kİ SAÇMALAMA ALLAH AŞKINA KIZ BU TARAFA GELİYOR ZATEN YAPMA DEDİM ÖYLE KALDI...BENDE ÜYE OLCAM DEDİĞİ OLMUŞTU GERÇEKTEN DELİ KOCİŞLERRpsikoooo sen napıyosun?
iyiyim ben de, biraz üşüttüm, onun haricinde iyiyim tatlım
yok be canım, yetişkin bezi kullancak kadar gelmez ... Bir de geri çekme yöntemi etkin bir yöntem değildir totem de yaptın demek, o zaman yakında gelir merak etme
egzoza mendil tıkama olayına koptum
Ben de burdan tanıştığım bi arkadaşımla telde fln sık sık görüşüyorum, eşim tutturmuş nasıl güvenip de telefon numaranı verebiliyorsun diyesanki ne olacaksa
Yaaa bnde bugun tulleri yikicaktim ama sabah esime cikar demeyi unuttum:26: koltuklari neyle siliyosun canim bugun ben de temizlik gunu ilan ettim de
benimde kürtajdan sonra yaşadıklarımı az çok biliyorsununuz kv ile ama bana bu günlere çok insan gibi davranıyor şaşırtıcı derecede iyi aramız 10 dakika yok yakın oturuyoruz annemde o da yakın bana.. 1 ay içerisinde çocuğunun yüzünü 2gün görünce yaptığı hataların farkına vardı sanırım ama kocamda benim destekçim Allah razı olsun ezdirmedi beni...
YA SORMA BENİMKİ DE AYNI DİYORUM Kİ SAÇMALAMA ALLAH AŞKINA DİYOR Kİ YOK YOK SEN BİLMEZSİN BU ERKEKLER NE KÖTÜDÜR SİZİN SİTEDE KESİN ERKEK OLANLAR DA VARDIR BENDE GELİM DİCEK AMA CESARET DE EDEMİYOR KIZACAĞIM DİYE BİLDİK BİR YERE GİT FALAN DEDİ DEDİM Kİ SAÇMALAMA ALLAH AŞKINA KIZ BU TARAFA GELİYOR ZATEN YAPMA DEDİM ÖYLE KALDI...BENDE ÜYE OLCAM DEDİĞİ OLMUŞTU GERÇEKTEN DELİ KOCİŞLERR
Hayirli haftalarrr herkese kizlarr.tek tekk mucukkss
Insallah herkes iyidirr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?