Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Neyyyyyyyy.........
Bebisimmmm.. noluyooo !!! duramiyosun galibaa...
Ahhhhh bebise dikkat yapma bosver..

cnm yavaş yavaş yapıyorum biraz yapıyorum biraz dinleniyorum. dün 15 kişilik misafirim vardı, çok tiksindim evden. her şeyi döktüm yıkadım sildim ama içim rahatladı ne yalan söyleyeyim :) teyzesi kuzucuğumuzu koruyorum merak etme...

Yaaa bnde bugun tulleri yikicaktim ama sabah esime cikar demeyi unuttum:26: koltuklari neyle siliyosun canim bugun ben de temizlik gunu ilan ettim de

cnm ben deterjanları falan çok sevmiyorum. sıcak su, beyaz hacışakir sabun ve beyaz pamuklu bi kumaşla koltuk ve halı silerim hep. hem çok temiz oluyo hem de fazla kimyasal kullanmamış oluyorum. tavsiye ederim. ben perde yıkayamam hemen hemen hepsi stor. genel temizlikte kuru temizleme çağırıp yıkattıracam onları. hem tül niye yıkıyosun ki 5 ayda ne kadar kirlenebilir. bence daha erken ama sen bilirsin bi de asmaya kalkma sakın...

kv geldi mi canım?? haftasonu okudum yazdıklarını yazdıklarını yapmadığını umuyorum..

bu hafta gerildik yine cnm kv yüzünden. artık kesin bırakacam seni dedim eşime. yarın benim d.günüm, kv ile mi kutlayayım yani? kızmakta haksız mıyım? getiremedi annesini haliyle. şimdi daha iyiyiz. sen napıyosun?

musmutlu bir hafta diliyorum kızlar hepinize...ben bu haftaya da halı koltuk silerek başladım çok hoş di mi :)

bebeğim yorma kendini deterjanlarda tehlikeli.... Dinlenseneee
hayirli haftalarrr herkese kizlarr.tek tekk mucukkss
ınsallah herkes iyidirr.
nefesimmmm hoşgeldin canımmmmmmmmmmm

deryam seni alıntılayıp yazmamışım
ya çok mu gelcek blmiyorum ki ben hazırım...gelsin artık

Ne temizligiiii yaa.. !!! gelirim bak yaninizaa... totonuzaa vururummm.. oturun iste ne guzel.. yapsin enisteler.. !!

Selam kizzlarr.
Katiliyorumm.
Bu hamisler cildirmis olmali yaaaa .
Koltuk silmek en zor islerden birii.
Bencede totonuzun uzerine oturunn

Ne temizligiiii yaa.. !!! gelirim bak yaninizaa... totonuzaa vururummm.. oturun iste ne guzel.. yapsin enisteler.. !!

Sakin olun kizlar haklisiniz bizi dusunerek soyluyosunuz biliyorum ama dinlene dinlene yapiyorum ben minikbebisim de oyledr eminim. Koltuk silmek yorucu bi is degilki oturdugun yerden silersin dinlenerek.

Keske kadin tutabilsem ama burda bulacagimi hic sanmiyorum bulsam da bilmedgm yer guvenemem. Annemlere de uzagim sonuc olarak is basa dusuyor

Allah'im eslerimizi basimizdan eksik etmesin.. insallah...
Canim sen genede mesafeni koy.. insallah bidaha baslamaz..
Benim kv dun bana geldi haber vermeden.. dolaplarimi aciyor.. elini suruyor heryere.. butun gun temizlik yaptim kocamla..
yaptiklarimi begenmiyor (pogca yaptim. borek yaptim. tatli yaptim. ) herkes yedi begendi bi buu.. tabagini bitirmesine ragmen.. neyse..

Bunlari dedi etti.. sinir oldumm..
Sonra demezmi bana para ver.. kredi cek diyee.. olduuuuu gozlerim doldu.. daha neler.. o an bi sinirlendimm..
kocam anladi tabi cevabini verdii.. lannnn manyak buuu !!

kendini begenmis.. havalii..

aman btanem çok dikkat et kendine bende dün kv gitmiştik hafta sonu hiç giremedim sizi çok özledim görümcemle kavga ettik ilk defa bagardım çağırdım çıktım odadan çok sinirliyim

Sagol canim. Evim yol ustu haftada yazin mahvoldu tullerim haftada bir cam silmeme ragmen. Yola bakan odalarinkini yikicam sadece. Esime astiririm kendim asmam asla zatenn

Sakin olun kizlar haklisiniz bizi dusunerek soyluyosunuz biliyorum ama dinlene dinlene yapiyorum ben minikbebisim de oyledr eminim. Koltuk silmek yorucu bi is degilki oturdugun yerden silersin dinlenerek.

Kizlar cok dikkat edin.. yavas yavas.. fazla deterjan di falan elemeyin zararli sizin icin...

Selam kizzlarr.
Katiliyorumm.

Selammm guzelimm.. oturmuyorlar annaciiimmm.. yavas yavas yapsinlar bakalimmm..

cnm o dediğin gibi olmuyo mesela ben hamile kaldığımdan beri aşırı stresliyim öyle sürekli yatsam, kendimi dinlicem. sürekli dışarı da çıkamıyorum çünkü çok erken yoruluyorum. hem hamilelik hastalık değil ki, günlük aktivitelere devam etmek gerekiyor. doktorumla da konuştum çok titiz olduğumdan sürekli temizlik yaptığımdan bahsettim bu gayet normal aşırı yorulmadan son ayına kadar yap hatta sürekli yatma dedi. yürüyüş, temizlik ölçülü oldukça serbest yani :) hamiş olunca ben sizi de görecem bakim yatabilecek misiniz :)

cnm 45 dakika iş yapıyorum 15 dakika oturuyorum. aralıklarla yapıyorum zaten uzun soluklu yapamam aşırı yoruluyorum öyle. merak etmeyin teyzeleri o alıştı temizlik yapmaya :)

güünaydın bebeğim nasılsın bakalım

Iyi olmaya calisiyorum bebegim sen nasilsin bakalim.

Kukulogumm canimmm.regli olmamisin canim senn.kiz yoksa korunuyoduk kazayla oldu diyenlerden mi olucann

ben de dedim, ben teklif ettim gitmeyi diye, dışarda buluşun diyor.. Yok dedim adres verdi evine gidicem
Gitmeden ara sesini duy erkek sesi olabilir dedi koptum

Bende çok güldüm ama ya...
Birde kıskanıyor bende arkadaş edincemmmm diyeee

bunlar neden böyle ben anlamadım ki kendilerinde bu güveni nerden buluyorlar... Ben anlamıyorum ama çok çokçok mesafeliyim... Hiç gülümsemiyorum... Söylediklerini dinlemiyorum o insan değilse ben hiç değilimmmm

ben halı silerken kan ter içinde kalıyorum, nefes nefese.. kendimi parçalıyorum..
bize kadın geliyor temizliğe, ben de titizimdir ama siz yazınca fark ettim ki evde perdeleri hep ben cıkarıp asıyorum, halıları da ben siliyorum

Iyi olmaya calisiyorum bebegim sen nasilsin bakalim.

Kukulogumm canimmm.regli olmamisin canim senn.kiz yoksa korunuyoduk kazayla oldu diyenlerden mi olucann

bugün 1de yumyum takibim war hayatım bakalım inşallah büyümüşlerdir birazda sinirliyim görümcemle kavga ettim dün çok kötü hemde büyük görümcelerimden biride ağzımı kapamaya kalktı susayım diye ortalık kızışmasın diye sinirlendiğimi anladım çektim elini

günaydın kızlarr

yine çok yoğun bir haftasonu geçirmişsiniz maşallah oku oku bitmiyor

canım sakinleşmene çok sevindim. inşallah eşin ailesiyle senin arandaki mesafeyi korur artık
Eki Görüntüle 895981
canım benim durumumu günceller misin sana zahmet :) dayanamadım tuvalete gittim şimdi yaptım....

canım hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

güünaydın bebeğim nasılsın bakalım

dilekcim ne oldu görümcen ne yaptı ki kavga ettiniz kuşummm

oouuuwwww çoook sert

merba tekrardan:). arkadaşım bana mümkünse her gün ilişkiye girmemizi ve özellikle adetin bitiminden itibaren iki hafta içerisinde girdiğin hemen her ilişki sonunda eşin ayaklarından tutup sallasın dedi. eşim de belimin yükseliceği kadr (bir karış yukarı kalksa yeter) kaldırıp salladı ve belimin altına yastık koyup yarım saat yattım. bizim daha önce aylarca bebeğimiz olmamıştı ama bu yontemle aynı ay hamile kaldım. bu tavsıyeyi verdiğimiz insanlar da bu ay hamile olduklarını öğrendi. inşallah herkesin işine yarar.yanlız bir dipnot düşmek istiyorum adete yaklaşılan son ıkı hafta mumkunse ilişkiden sonra sallamasınlar belki bu kez bebişin yerleşmesine engel olur ayy inşallah hepimiz bebişlere kavuşuruz.

canım nasıl hamile kaldın ne ne zamnlar ilişkiye girdin ve neler yaptın sonrasında? kaç gün yaptın biraz bilgilendirisen..

gelmemesi iyi olmuş.. c.tesi bende temizlik yaptım. sonra yemek sonra dinlenmece.. pazar ablamlardaydık kahvaltı + dışardaydık. eve gel bugune yemek yap dinlenmece... sonuçların çıktı mı?

Sagol canim. Evim yol ustu haftada yazin mahvoldu tullerim haftada bir cam silmeme ragmen. Yola bakan odalarinkini yikicam sadece. Esime astiririm kendim asmam asla zatenn

cam da silme kuşum yaaa, ben sadece günlük işlerimi yapıyorum agır işler için temizliğinden emin olduğum bi kadın var onu alacam. benim de ev kaloriferli kömür yanıyo, halılarım koltuklarım hep beyaz ve krem tonlarında mecbur her hafta alıyorum üstlerinden yoksa kömür mahvediyor, 1 hafta yapmasam çoraplarımın altı hemen ele veriyo beni :)

aman btanem çok dikkat et kendine bende dün kv gitmiştik hafta sonu hiç giremedim sizi çok özledim görümcemle kavga ettik ilk defa bagardım çağırdım çıktım odadan çok sinirliyim

korkma teyzesi şimdi dinleniyoz sonra devam edecez. ay benim görümcelere gıcığım var zaten, h.sonu da deli gibiydim bana yollasaydın ya onu yolardım hemen. haketmiştir kesin, iyi yaptın ezdirme sakın kendini.

hey Allahım yaaa, boşuna dememişler kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :) al işteee, ya sanane gelinin evinden ister yapar temizlik ister yapmaz, beğenmediysen yeme sus otur bi köşede...

Selam kizzlarr.
Katiliyorumm.

cnm benim koltuklar çok kolay siliniyo, oturma odamda köşem var 7-8 dakikamı almıyor silmek. salon koltuklarımın da kılıfını makineye atıyorum sadece arka ve kol kısımlarını siliyorum. benim için en kolay o yani :) halıları da her hafta sildiğim için en fazla 1 saatte bitiriyorum. öyle çok yormayız kendimizi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…