bugün 1de yumyum takibim war hayatım bakalım inşallah büyümüşlerdir birazda sinirliyim görümcemle kavga ettim dün çok kötü hemde büyük görümcelerimden biride ağzımı kapamaya kalktı susayım diye ortalık kızışmasın diye sinirlendiğimi anladım çektim elini
Hayirli haftalarrr herkese kizlarr.tek tekk mucukkss
Insallah herkes iyidirr.
yorma canım kendini :34Musmutlu bir hafta diliyorum kızlar hepinize...Ben bu haftaya da halı koltuk silerek başladım çok hoş di mi :)
sağol canım benimOperaaaaa esinin hayal gucune hayaran bayildim..Deli bunlar yaaa..
Deryaaa cnaim dikkat et kendine bol bol c vitamini...gecmis olsunnn..
azı çoğu farketmez, ben hazırım gelsin diyorsun yanibebeğim yorma kendini deterjanlarda tehlikeli.... Dinlenseneee
nefesimmmm hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
deryam seni alıntılayıp yazmamışım
ya çok mu gelcek blmiyorum ki ben hazırım...gelsin artık
ıyi olmaya calisiyorum bebegim sen nasilsin bakalim.
Kukulogumm canimmm.regli olmamisin canim senn.kiz yoksa korunuyoduk kazayla oldu diyenlerden mi olucann
dikkat et bebeğim kızsa bu minnoş temizlik hastası olcak annesi gibi...cnm o dediğin gibi olmuyo mesela ben hamile kaldığımdan beri aşırı stresliyim öyle sürekli yatsam, kendimi dinlicem. Sürekli dışarı da çıkamıyorum çünkü çok erken yoruluyorum. Hem hamilelik hastalık değil ki, günlük aktivitelere devam etmek gerekiyor. Doktorumla da konuştum çok titiz olduğumdan sürekli temizlik yaptığımdan bahsettim bu gayet normal aşırı yorulmadan son ayına kadar yap hatta sürekli yatma dedi. Yürüyüş, temizlik ölçülü oldukça serbest yani :) hamiş olunca ben sizi de görecem bakim yatabilecek misiniz :)
cnm 45 dakika iş yapıyorum 15 dakika oturuyorum. Aralıklarla yapıyorum zaten uzun soluklu yapamam aşırı yoruluyorum öyle. Merak etmeyin teyzeleri o alıştı temizlik yapmaya :)
ben temizlikçi çağırmadan önce temizliyorum ayıp olmasıon deyip çağırdıktan sonra da temizliyorum içime biraz sinmiyor anlayacağın hep temizliyorumben halı silerken kan ter içinde kalıyorum, nefes nefese.. Kendimi parçalıyorum..
Bize kadın geliyor temizliğe, ben de titizimdir ama siz yazınca fark ettim ki evde perdeleri hep ben cıkarıp asıyorum, halıları da ben siliyorum
cam da silme kuşum yaaa, ben sadece günlük işlerimi yapıyorum agır işler için temizliğinden emin olduğum bi kadın var onu alacam. benim de ev kaloriferli kömür yanıyo, halılarım koltuklarım hep beyaz ve krem tonlarında mecbur her hafta alıyorum üstlerinden yoksa kömür mahvediyor, 1 hafta yapmasam çoraplarımın altı hemen ele veriyo beni :)
korkma teyzesi şimdi dinleniyoz sonra devam edecez. ay benim görümcelere gıcığım var zaten, h.sonu da deli gibiydim bana yollasaydın ya onu yolardım hemen. haketmiştir kesin, iyi yaptın ezdirme sakın kendini.
hey Allahım yaaa, boşuna dememişler kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :) al işteee, ya sanane gelinin evinden ister yapar temizlik ister yapmaz, beğenmediysen yeme sus otur bi köşede...
cnm benim koltuklar çok kolay siliniyo, oturma odamda köşem var 7-8 dakikamı almıyor silmek. salon koltuklarımın da kılıfını makineye atıyorum sadece arka ve kol kısımlarını siliyorum. benim için en kolay o yani :) halıları da her hafta sildiğim için en fazla 1 saatte bitiriyorum. öyle çok yormayız kendimizi zaten.
eşim bana nişanlıyken telefon hediye almıştı canım sonra tabi ewlendik falan yeni telefon aldı kaldırdım bende onu hatta gecenlerde bitane daha aldı bana diye ama elimdeki daha yeni diye sen kullan onuda dedim emin misin dedi ewet dedim sonra işte dün kv gittik 3 görümce war bnde tek oğlan benimki herkez gözünün içine bakar küçük görümcem bana aldığı telefonu istiyomuş ama söylememiş ne abisine ne bana ablalarına söylemiş büyük görümcemin oğluda istiyomuştu o telefonu bana soylemiyolar herkez ortanca görümceme söylüyo oda gitti eşime yeğeninin telefonu istediğini söyledi benim küçük görümce birden surat yaptı absiine bidaha yüzüme bakma konuşma benimle görme beni falan demeye başladı benimkide ne olduğunu anlamadı çıktı ewden ne oldu diyorum bişeymi dedi abin diyorum bişey demiyo bşver diyo bi buyuk görümcemle ben olayı bilmiyoruz oda soruyo ne oluyo diye oğlun anlatır sana kapatın konuyu dedi ben warım diye konuşturmuyo bende açtım agzımı ben warım diye konuşmuyosan gitmesini bilirim sen ne yaptığını zannediyosun dedim ilk defa çok sinirlendim ortanca gmörümcem anlattı sonra olayı ben bagrın o telefonu bana almıştı benim o zaten bana gelip soracagınıza neyin suratını yapıosunuz siz dedim oda bana sen ne üstüne alnıyosun sana ne surat yapacam diye bağardı bende elim ayağım sinirden titriyo çok kötüyümj bak çıldırtma beni dedim vurdum kapıyı çıktım eşimi aradım gidelim diye sonra geldi eşimde ama abisi gelmeden önce özü diliyo benden yüzüne bile bakmadım eşimede anlattım olayı bana aldığın bihediye oya kim nasıl ister dedim kullanmasam bile o benim wermem dedim oda aradı ortanca görümcemi ona söyle ayağını denk alsın gebertirim onu terbiyesizleşti ben konuşursam fena konuşurum dedi ama çok sinirleim bozuldugünaydın kızlarr
yine çok yoğun bir haftasonu geçirmişsiniz maşallah oku oku bitmiyor
canım sakinleşmene çok sevindim. inşallah eşin ailesiyle senin arandaki mesafeyi korur artık
canım hayırlı uğurlu olsunnnRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
dilekcim ne oldu görümcen ne yaptı ki kavga ettiniz kuşummm
Vallahi uzuldum cok kadin beni banka olarak goruyo yaaaniii baska derdi yok !!bunlar neden böyle ben anlamadım ki kendilerinde bu güveni nerden buluyorlar... Ben anlamıyorum ama çok çokçok mesafeliyim... Hiç gülümsemiyorum... Söylediklerini dinlemiyorum o insan değilse ben hiç değilimmmm
Bebisimmm beni cok uzdu aglati. Cuma aksami kuzenlerdeydik beni rezil etti..hey Allahım yaaa, boşuna dememişler kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :) al işteee, ya sanane gelinin evinden ister yapar temizlik ister yapmaz, beğenmediysen yeme sus otur bi köşede....
gelmemesi iyi olmuş.. c.tesi bende temizlik yaptım. sonra yemek sonra dinlenmece.. pazar ablamlardaydık kahvaltı + dışardaydık. eve gel bugune yemek yap dinlenmece... sonuçların çıktı mı?
canım nasıl hamile kaldın ne ne zamnlar ilişkiye girdin ve neler yaptın sonrasında? kaç gün yaptın biraz bilgilendirisen..
günaydın kızlarr
canım sakinleşmene çok sevindim. inşallah eşin ailesiyle senin arandaki mesafeyi korur artık
canım hayırlı uğurlu olsunnnRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben halı silerken kan ter içinde kalıyorum, nefes nefese.. kendimi parçalıyorum..
bize kadın geliyor temizliğe, ben de titizimdir ama siz yazınca fark ettim ki evde perdeleri hep ben cıkarıp asıyorum, halıları da ben siliyorum
günaydın kızlarr
cam da silme kuşum yaaa, ben sadece günlük işlerimi yapıyorum agır işler için temizliğinden emin olduğum bi kadın var onu alacam. benim de ev kaloriferli kömür yanıyo, halılarım koltuklarım hep beyaz ve krem tonlarında mecbur her hafta alıyorum üstlerinden yoksa kömür mahvediyor, 1 hafta yapmasam çoraplarımın altı hemen ele veriyo beni :)
korkma teyzesi şimdi dinleniyoz sonra devam edecez. ay benim görümcelere gıcığım var zaten, h.sonu da deli gibiydim bana yollasaydın ya onu yolardım hemen. haketmiştir kesin, iyi yaptın ezdirme sakın kendini.
hey Allahım yaaa, boşuna dememişler kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :) al işteee, ya sanane gelinin evinden ister yapar temizlik ister yapmaz, beğenmediysen yeme sus otur bi köşede...
cnm benim koltuklar çok kolay siliniyo, oturma odamda köşem var 7-8 dakikamı almıyor silmek. salon koltuklarımın da kılıfını makineye atıyorum sadece arka ve kol kısımlarını siliyorum. benim için en kolay o yani :) halıları da her hafta sildiğim için en fazla 1 saatte bitiriyorum. öyle çok yormayız kendimizi zaten.
hoşgeldinnn
yorma canım kendini :34
sağol canım benim
azı çoğu farketmez, ben hazırım gelsin diyorsun yani
gelir inşallah, ama bi kaç güne kadar gelmezse bence doktora git mutlaka. Çünkü bana doktorum 40-45 günü geçerse mutlaka gel demişti o zamanlar
ayyy yazdım gelmedi yenidem yazıyorum kız ağrılarım var korundukta gelsinde gerçekten çalışmalara başlıyalımda gerçekten testler yapıyım
dikkat et bebeğim kızsa bu minnoş temizlik hastası olcak annesi gibi...
ben temizlikçi çağırmadan önce temizliyorum ayıp olmasıon deyip çağırdıktan sonra da temizliyorum içime biraz sinmiyor anlayacağın hep temizliyorum
eşim bana nişanlıyken telefon hediye almıştı canım sonra tabi ewlendik falan yeni telefon aldı kaldırdım bende onu hatta gecenlerde bitane daha aldı bana diye ama elimdeki daha yeni diye sen kullan onuda dedim emin misin dedi ewet dedim sonra işte dün kv gittik 3 görümce war bnde tek oğlan benimki herkez gözünün içine bakar küçük görümcem bana aldığı telefonu istiyomuş ama söylememiş ne abisine ne bana ablalarına söylemiş büyük görümcemin oğluda istiyomuştu o telefonu bana soylemiyolar herkez ortanca görümceme söylüyo oda gitti eşime yeğeninin telefonu istediğini söyledi benim küçük görümce birden surat yaptı absiine bidaha yüzüme bakma konuşma benimle görme beni falan demeye başladı benimkide ne olduğunu anlamadı çıktı ewden ne oldu diyorum bişeymi dedi abin diyorum bişey demiyo bşver diyo bi buyuk görümcemle ben olayı bilmiyoruz oda soruyo ne oluyo diye oğlun anlatır sana kapatın konuyu dedi ben warım diye konuşturmuyo bende açtım agzımı ben warım diye konuşmuyosan gitmesini bilirim sen ne yaptığını zannediyosun dedim ilk defa çok sinirlendim ortanca gmörümcem anlattı sonra olayı ben bagrın o telefonu bana almıştı benim o zaten bana gelip soracagınıza neyin suratını yapıosunuz siz dedim oda bana sen ne üstüne alnıyosun sana ne surat yapacam diye bağardı bende elim ayağım sinirden titriyo çok kötüyümj bak çıldırtma beni dedim vurdum kapıyı çıktım eşimi aradım gidelim diye sonra geldi eşimde ama abisi gelmeden önce özü diliyo benden yüzüne bile bakmadım eşimede anlattım olayı bana aldığın bihediye oya kim nasıl ister dedim kullanmasam bile o benim wermem dedim oda aradı ortanca görümcemi ona söyle ayağını denk alsın gebertirim onu terbiyesizleşti ben konuşursam fena konuşurum dedi ama çok sinirleim bozuldu
Vallahi uzuldum cok kadin beni banka olarak goruyo yaaaniii baska derdi yok !!
Bebisimmm beni cok uzdu aglati. Cuma aksami kuzenlerdeydik beni rezil etti..
ne alaka cay geldi tatil falan konusuyoruz.. diyorki !!
Benim gelin iyi hos ama pek cirkin.. ama oglum begenmis tabii..
Allah'im !! cok sinir oldum o an herkes bana bakiyo.. bi uzuldum bi uzuldumm. yani ne alakaaa bee manyak kadin..
Kocam da yoktu malesef sigara icmeye cikmisti. kuzenim cevabini verdi.. !!
Sen kendine bak once dedi ailenin en guzel kizini aldim isinde gucunde.. sana noluyoo diyee..
Sonra kocam geldi tabii bende ona "MUTFAK"dedimm.. Geldi soyledim sinir oldu !! arabada annesine lafini verdi aamaaa cok gecti..
BOYLE KV KAYNAR KAZANA ATMALI O KAZANDA KAYNAYAN YAG OLMALIII;;
Hoşgeldinnn
yorma canım kendini :34
sağol canım benim
Azı çoğu farketmez, ben hazırım gelsin diyorsun yani
Gelir inşallah, ama bi kaç güne kadar gelmezse bence doktora git mutlaka. çünkü bana doktorum 40-45 günü geçerse mutlaka gel demişti o zamanlar
eşin iyi yapmış sende mesafeni koru kuzumeşim bana nişanlıyken telefon hediye almıştı canım sonra tabi ewlendik falan yeni telefon aldı kaldırdım bende onu hatta gecenlerde bitane daha aldı bana diye ama elimdeki daha yeni diye sen kullan onuda dedim emin misin dedi ewet dedim sonra işte dün kv gittik 3 görümce war bnde tek oğlan benimki herkez gözünün içine bakar küçük görümcem bana aldığı telefonu istiyomuş ama söylememiş ne abisine ne bana ablalarına söylemiş büyük görümcemin oğluda istiyomuştu o telefonu bana soylemiyolar herkez ortanca görümceme söylüyo oda gitti eşime yeğeninin telefonu istediğini söyledi benim küçük görümce birden surat yaptı absiine bidaha yüzüme bakma konuşma benimle görme beni falan demeye başladı benimkide ne olduğunu anlamadı çıktı ewden ne oldu diyorum bişeymi dedi abin diyorum bişey demiyo bşver diyo bi buyuk görümcemle ben olayı bilmiyoruz oda soruyo ne oluyo diye oğlun anlatır sana kapatın konuyu dedi ben warım diye konuşturmuyo bende açtım agzımı ben warım diye konuşmuyosan gitmesini bilirim sen ne yaptığını zannediyosun dedim ilk defa çok sinirlendim ortanca gmörümcem anlattı sonra olayı ben bagrın o telefonu bana almıştı benim o zaten bana gelip soracagınıza neyin suratını yapıosunuz siz dedim oda bana sen ne üstüne alnıyosun sana ne surat yapacam diye bağardı bende elim ayağım sinirden titriyo çok kötüyümj bak çıldırtma beni dedim vurdum kapıyı çıktım eşimi aradım gidelim diye sonra geldi eşimde ama abisi gelmeden önce özü diliyo benden yüzüne bile bakmadım eşimede anlattım olayı bana aldığın bihediye oya kim nasıl ister dedim kullanmasam bile o benim wermem dedim oda aradı ortanca görümcemi ona söyle ayağını denk alsın gebertirim onu terbiyesizleşti ben konuşursam fena konuşurum dedi ama çok sinirleim bozuldu
bizimkide tam tersi para veriyim benim dediğim olsun... Bebeğiniz olursa bütün masraflarını ben karşılayacağım dedi bende hiç gerek yok ben çalışıyorum eşim çalışıyor kazanıyoruz yeter dedimvallahi uzuldum cok kadin beni banka olarak goruyo yaaaniii baska derdi yok !!
Ne alaka cay geldi tatil falan konusuyoruz.. Diyorki !!
Benim gelin iyi hos ama pek cirkin.. Ama oglum begenmis tabii..
Allah'im !! Cok sinir oldum o an herkes bana bakiyo.. Bi uzuldum bi uzuldumm. Yani ne alakaaa bee manyak kadin..
Kocam da yoktu malesef sigara icmeye cikmisti. Kuzenim cevabini verdi.. !!
Sen kendine bak once dedi ailenin en guzel kizini aldim isinde gucunde.. Sana noluyoo diyee..
Sonra kocam geldi tabii bende ona "mutfak"dedimm.. Geldi soyledim sinir oldu !! Arabada annesine lafini verdi aamaaa cok gecti..
Boyle kv kaynar kazana atmalı o kazanda kaynayan yag olmalııı;;
Sen de dinlen cnm, iyi olmuş h.sonu deşarj olmuşsundur. şimdi baktım ya çıkmamış seninkiler?
cnm ben 3.ayımda hamile kaldım. yumurtlama günleri 2 günde 1 ilişki oldu. ilişkiden sonra ayağımı birazcık yukarı kaldırıyodum. hemen duş almıyodum yani 1-2 saat sonra. o da sıcak değil ılık suyla. ama adetten 2 gün öncesine kadar çalışmalara devam ediyoduk :) yumurtlama günüm geçti daha yapmim falan demiyodum. kür falan da uygulamadım ben.
cnm h.sonu ona iyi bi ders verdim merak etme :) benden vazgeçemez, ee onlar yüzünden çıkıyo bütün tartışmalar huzursuzluğu da göze alamıyo. o yüzden toparlar herhalde...
ee kadın ne yapıyo peki gelince :) ama ben iş biriktirmem hiç, kirlenmesini beklemiyorum halımın koltuğumun. her hafta siliyorum o yüzden öyle uzun uzunnnnn silmeme gerek kalmıyor.
Gunaydin bwbisim nasilsinnn
Ne bilim ben korkuyorum bebisimm yaa.dikkat edin yi nede
Hosbulduk canim
Gelceklerse gelsinlerr tabi bebegim.calismalara biran once baslayin hayirlisiyla
benim de eski telefonuma bir sürü talip çıktı ve senin dediğin gibi bana değil eşime söyledilereşim de salak gelip bana diyor verelim mi diye. dedim saçmalama benim telefonum o gerekirse kimseye vermem evde durur. kendi teli kırık kendisini düşünmüyor başkalarını düşünüyor safımmm. en son hepimizden para toplayıp çocuğun d.gününde yeni bir tlf aldılar. süprizi de benim doğum günüm gibi yaptılar
bu ne ya şaka mıı??? sen niye üzülüyorsun ki yapıştıramadın mı bir laf??? kendisi neye benziyor acaba tövbe tövbeee...
Vallahi uzuldum cok kadin beni banka olarak goruyo yaaaniii baska derdi yok !!
ne alaka cay geldi tatil falan konusuyoruz.. diyorki !!
Benim gelin iyi hos ama pek cirkin.. ama oglum begenmis tabii..
Allah'im !! cok sinir oldum o an herkes bana bakiyo.. bi uzuldum bi uzuldumm. yani ne alakaaa bee manyak kadin..
Kocam da yoktu malesef sigara icmeye cikmisti. kuzenim cevabini verdi.. !!
Sen kendine bak once dedi ailenin en guzel kizini aldim isinde gucunde.. sana noluyoo diyee..
Sonra kocam geldi tabii bende ona "MUTFAK"dedimm.. Geldi soyledim sinir oldu !! arabada annesine lafini verdi aamaaa cok gecti..
BOYLE KV KAYNAR KAZANA ATMALI O KAZANDA KAYNAYAN YAG OLMALIII;;
Yok artik cam silmiyorum ya yazin camlar cok aciliyo diye siliyodum her hafta. Yaa o komur beni de mahvediyo iste esyalarima sincek diye korkuyorum aslnda ugrasmak yerine koltuk ortusu alayim diyorum misafirden misafire kaldiririm ortuleri de her hafta yikarim guzel bisey bulursam alcam
Sen de dinlen cnm, iyi olmuş h.sonu deşarj olmuşsundur. şimdi baktım ya çıkmamış seninkiler?
cnm ben 3.ayımda hamile kaldım. yumurtlama günleri 2 günde 1 ilişki oldu. ilişkiden sonra ayağımı birazcık yukarı kaldırıyodum. hemen duş almıyodum yani 1-2 saat sonra. o da sıcak değil ılık suyla. ama adetten 2 gün öncesine kadar çalışmalara devam ediyoduk :) yumurtlama günüm geçti daha yapmim falan demiyodum. kür falan da uygulamadım ben.
cnm h.sonu ona iyi bi ders verdim merak etme :) benden vazgeçemez, ee onlar yüzünden çıkıyo bütün tartışmalar huzursuzluğu da göze alamıyo. o yüzden toparlar herhalde...
ee kadın ne yapıyo peki gelince :) ama ben iş biriktirmem hiç, kirlenmesini beklemiyorum halımın koltuğumun. her hafta siliyorum o yüzden öyle uzun uzunnnnn silmeme gerek kalmıyor.
çok sinirlendimn ya be salak sen ne zannediyosun kendini bu kadara kadar gitsin sewgilisi alsın çok istiyosa telefon uzman çavuş sevgilisi abisinede anlattım sewgilisini normalde anlatmazdım hiç bildiğini belli etme o slaka çocuk yüzünden bvyle dedim tapıyo resmen çocuga çocuk akpan dedi kapandı inana biliyomusun ya salak bu salak daha neler neler babasına küfürlermi etmiyo ama bu slaak hala aşığım diyo bi haltlarmı karıştırdı ne b,lmem
Yok yaa benim soylememe gerek kalmadi herkes verdi cevabini.. ben bidaha konusmadim falan dun eve geldi iste.. ama gene laflarini soktu gitti.. bu aksamda evine bekliyor bizi.. misafiri gelicek yaa.. ben yapicakmisim hizmeti..bu ne ya şaka mıı??? sen niye üzülüyorsun ki yapıştıramadın mı bir laf??? kendisi neye benziyor acaba tövbe tövbeee...
bizimkide tam tersi para veriyim benim dediğim olsun... Bebeğiniz olursa bütün masraflarını ben karşılayacağım dedi bende hiç gerek yok ben çalışıyorum eşim çalışıyor kazanıyoruz yeter dedimSustu önceden olsa torunuma yapamıcakmıyım falan söylenir ama sustu yani
gelsinnnnnnnnnnnnn valla aradım doktoru bugün 39. Günümüz işte aradım açmadı arar o beni öğlende falan
eşin iyi yapmış sende mesafeni koru kuzum
bizimkide tam tersi para veriyim benim dediğim olsun... Bebeğiniz olursa bütün masraflarını ben karşılayacağım dedi bende hiç gerek yok ben çalışıyorum eşim çalışıyor kazanıyoruz yeter dedimSustu önceden olsa torunuma yapamıcakmıyım falan söylenir ama sustu yani
Yok yaa benim soylememe gerek kalmadi herkes verdi cevabini.. ben bidaha konusmadim falan dun eve geldi iste.. ama gene laflarini soktu gitti.. bu aksamda evine bekliyor bizi.. misafiri gelicek yaa.. ben yapicakmisim hizmeti..
kendisi iste 106 kilo.. gozluklu.. tovbe tovbe !!! Ne alaka demii manyak yaa.. sinir oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?