eşim bana nişanlıyken telefon hediye almıştı canım sonra tabi ewlendik falan yeni telefon aldı kaldırdım bende onu hatta gecenlerde bitane daha aldı bana diye ama elimdeki daha yeni diye sen kullan onuda dedim emin misin dedi ewet dedim sonra işte dün kv gittik 3 görümce war bnde tek oğlan benimki herkez gözünün içine bakar küçük görümcem bana aldığı telefonu istiyomuş ama söylememiş ne abisine ne bana ablalarına söylemiş büyük görümcemin oğluda istiyomuştu o telefonu bana soylemiyolar herkez ortanca görümceme söylüyo oda gitti eşime yeğeninin telefonu istediğini söyledi benim küçük görümce birden surat yaptı absiine bidaha yüzüme bakma konuşma benimle görme beni falan demeye başladı benimkide ne olduğunu anlamadı çıktı ewden ne oldu diyorum bişeymi dedi abin diyorum bişey demiyo bşver diyo bi buyuk görümcemle ben olayı bilmiyoruz oda soruyo ne oluyo diye oğlun anlatır sana kapatın konuyu dedi ben warım diye konuşturmuyo bende açtım agzımı ben warım diye konuşmuyosan gitmesini bilirim sen ne yaptığını zannediyosun dedim ilk defa çok sinirlendim ortanca gmörümcem anlattı sonra olayı ben bagrın o telefonu bana almıştı benim o zaten bana gelip soracagınıza neyin suratını yapıosunuz siz dedim oda bana sen ne üstüne alnıyosun sana ne surat yapacam diye bağardı bende elim ayağım sinirden titriyo çok kötüyümj bak çıldırtma beni dedim vurdum kapıyı çıktım eşimi aradım gidelim diye sonra geldi eşimde ama abisi gelmeden önce özü diliyo benden yüzüne bile bakmadım eşimede anlattım olayı bana aldığın bihediye oya kim nasıl ister dedim kullanmasam bile o benim wermem dedim oda aradı ortanca görümcemi ona söyle ayağını denk alsın gebertirim onu terbiyesizleşti ben konuşursam fena konuşurum dedi ama çok sinirleim bozuldu
Vallahi uzuldum cok kadin beni banka olarak goruyo yaaaniii baska derdi yok !!
Bebisimmm beni cok uzdu aglati. Cuma aksami kuzenlerdeydik beni rezil etti..
ne alaka cay geldi tatil falan konusuyoruz.. diyorki !!
Benim gelin iyi hos ama pek cirkin.. ama oglum begenmis tabii..
Allah'im !! cok sinir oldum o an herkes bana bakiyo.. bi uzuldum bi uzuldumm. yani ne alakaaa bee manyak kadin..
Kocam da yoktu malesef sigara icmeye cikmisti. kuzenim cevabini verdi.. !!
Sen kendine bak once dedi ailenin en guzel kizini aldim isinde gucunde.. sana noluyoo diyee..
Sonra kocam geldi tabii bende ona "MUTFAK"dedimm.. Geldi soyledim sinir oldu !! arabada annesine lafini verdi aamaaa cok gecti..
BOYLE KV KAYNAR KAZANA ATMALI O KAZANDA KAYNAYAN YAG OLMALIII;;
slm kızlar..inanılmaz midem bulanıyor.. sabah çıkardım.. sanırım birazdan yine çıkarıcam ama ne çıkacak bu boş mideden bilemedim...allahım yardımcım olsun....
yok artık sana mı çirkin diyo???? kadında miyop hipermetrop net görememe katarakt falan hepsi var sanırım. ayy ne ayıp. bence hiç takma bak o da onun kalitesi. kuzenin iyi yapmış da keşke sen yapıştırsaydın cevabını. sen sustukça o daha çok söyleyecek sana... ah ahhhhhhh tüm kv leri bi kampa toplayacaksın birbirlerini yiyecekler orda....
orasını Allah bilir ama illa aralarında bişey olması gerekmiyor. görümcen o adama bağımlı olmuş olabilir. onu sevdiğini zannediyordur... bazı konularda uyanık ama bu konularda da saf olabiliyorlar
sen hala bu kadının evine mi gidiyorsunnn??? bir de hizmet edeceksin öyle miii?? monbebem yapma bunu yapmaaaezdirme kendini bu ...................lara
bende bakıyorum netten henüz bir şey yok 3 ten sonra dediler zaten ara ara bakıyorum canım..
aynılarını yapıyorum bende canım geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olucak 27 aralık adet tarihi ozamana kadar bende yapıcam:)
Wouwww.cok sacma bi sebepmis cnm ya. Alt tarafi telefon yani.gorumcelerin gitsin alsin.sana esin almis sinucta y.kesin kiskancliktan yapmislardir.te allam yaa
Haklisin canimm .buyuk bir kazan bulup topunu icine atmali
Gecmis olsun cnm.ins.gecer biran once
aynen kuzum ya ama bugün yarın gelcek bugün daha yoğunn hissediyorum...Gunaydin bwbisim nasilsinnn
Ne bilim ben korkuyorum bebisimm yaa.dikkat edin yi nede
Hosbulduk canim
Gelceklerse gelsinlerr tabi bebegim.calismalara biran once baslayin hayirlisiyla
dolgit diye bir krem var iyi geliyor kuzum sıcak havlu ile geçmiş olsun...günaydın bebişim ben iyiyim sen nasılsın? perşembeden beri boynum çok fenaydı ağladım hatta ağrısından. eşim ovdu falan iyiyim şimdi çok şükür. ama bel ağrılarım başladı şimdi de bu ay bebik yok bana
tmm kzucum yormaaaaaa yerim ben siziiiiyok artık sana mı çirkin diyo???? kadında miyop hipermetrop net görememe katarakt falan hepsi var sanırım. ayy ne ayıp. bence hiç takma bak o da onun kalitesi. kuzenin iyi yapmış da keşke sen yapıştırsaydın cevabını. sen sustukça o daha çok söyleyecek sana... ah ahhhhhhh tüm kv leri bi kampa toplayacaksın birbirlerini yiyecekler orda...
ben salondaki üçlü koltukları çarşafla kapatıyorum cnm. biri gelince açıyorum. kullanmadığın çarşaf falan varsa ört bence de üstlerini en azından temiz kalırlar. ben şimdi kaloriferlerin ölçülerini alıp kapitone diktirecem üst ve alt kısımlarına, böylece kömür isi tozu falan çıkamayacak. temiz kalır en azından ev.
monbebem bence de ezdirme söyle çatçat bunlar nasıl insan yaaaaaaaaaaaaaaYok yaa benim soylememe gerek kalmadi herkes verdi cevabini.. ben bidaha konusmadim falan dun eve geldi iste.. ama gene laflarini soktu gitti.. bu aksamda evine bekliyor bizi.. misafiri gelicek yaa.. ben yapicakmisim hizmeti..
kendisi iste 106 kilo.. gozluklu.. tovbe tovbe !!! Ne alaka demii manyak yaa.. sinir oldumm
mesafemi koydum zaten canım ama çok sinirlendim bana sen kimsinde bağrıyosun parçalarım onu orada
Cevap vermeye firsatim bile olmadi ki cevabini aldi... pisss... gozlukleri var amaa.. iste gonul gozu pis olursa bir insanin..
Allah'im hepimize sabir versin..
aynen kuzum ya ama bugün yarın gelcek bugün daha yoğunn hissediyorum...
dolgit diye bir krem var iyi geliyor kuzum sıcak havlu ile geçmiş olsun...
tmm kzucum yormaaaaaa yerim ben siziiii
monbebem bence de ezdirme söyle çatçat bunlar nasıl insan yaaaaaaaaaaaaaa
prçala kızzzzzzzzzzzzz
ben de bakıyorum hayırlısıyla bi çıksaydı sonuçlar yaaa, zaan geçmek bilmiyor...
bi de sürekli dua et cnm, Allah dualarının karşılığında göbişine küçücük bi kelebek konduruverir o zaman...normalde de çok sıcak suyla dul almamak gerekiyomuş ama. çörek otunu bol kullanmaya çalış cnm bi de tüm doktorlar öneriyo. ben hamile kalmadan önce genel cerraha gitmiştim her şeyime baktırmıştım normal mi her şey diye. kaç aydır deniyosun?
günaydın bebişim ben iyiyim sen nasılsın? perşembeden beri boynum çok fenaydı ağladım hatta ağrısından. eşim ovdu falan iyiyim şimdi çok şükür. ama bel ağrılarım başladı şimdi de bu ay bebik yok bana
gider kırarım o telefonuda wermem insan gibi gelip bana sorsa ben zaten weririm olaylaarı benden sakalmaları we bana sesini yükseltmesi beni çıldırttı sen kimin malını kimden istiyosun tabikide abisine sorabilir ama ablalarına soyliceğine gel bana soyle o telefon benim onların mı
Yok kuzumm yok... gitmiycem ben !! bu kadar laftan sonra gel diyebiliyor yaa ona sasiriyorum..
güzel haberler getir bizeeeeekızlarr ben hazırlanıp çıkıcam 1 de randewum war dua edin bana yumyumlarım büyümüş olsun muaahhh
Ohhh psikoyla senin ki akilanmis mi nee.. ?? masallah masallah !!!valla ben benim kv ye sinir oluyorum ama çok tutar beni dışarda falan. dün geldi ya kahvaltıya, bi gömlek giyiyodum hemen geldi yakışmış dedi. maaşını almış para vermeye çalışıyo bana, bu ne dedim sana veriyorum bişi alırsın dedi yok ben istemem saol dedim. ısrarla vermeye çalışıyo almam dedim. o zaman torunuma veriyorum ona bişi al dedi. öyle diyince üzüldüm yine napim tamam olsun dedim. bazen kendime kızıyorum acaba ben mi abartıyorum çok da kötü biri değil mi diye ama sonra yaptıklarını hatırlayınca günah çıkardığına emin oluyorum. öyledir zaten cnm, herkese kendinde olmayan batar yaa ona da senin güzelliğin batmış çatlak kadın...
Kuzummm iste soyliycem ben agzimi acarsam oyle sakin sakin konusamam.. Oglunu sevmesem varya..Su an o veriyo lafini bende tavrimi koyuyorumm..monbebem bence de ezdirme söyle çatçat bunlar nasıl insan yaaaaaaaaaaaaaa
Cok gecmis olsun cnm.bilirim agrisini.daha once benimde olmustu.
Bel agrinmi basladiibelli olmaz tatlim yaa oyle demee
Ay benim yengemde yegenim iki bucuk yasinda bazen benim teli aliyo.dur oglum elleme bisey olursa odeyemeyiz felan.
Yada kendi telefonu dusuk model diye bi laf sikmalar.
Gicik oldugumm seyler.hic sallamiyorum walla yoksa kanser olurum
Ne kadar tuhaflar taa nasil boyle soyleyebiliyorlar anlamiyorum.
Sonra biz kotuu gelin oluyoruzz
3aylık evliyim ilk ay korundukgeri çekme yöntemiyle sonra bebeğe karar verdik geçen ay kısmet değilmiş bakalım allahım bu ay dualarımı kabul eder inşlhhh...
eşim bana hayatta kavga konusunda karışmaz bilir deliyim ben kavga ederken görse bile eminim akrışma bilirim döversin sen der eskiden vukaatlarım çok vardı byle ayağını denk alsınlar ben çok sıcak kanlıyımdır hep yardımcı olmaya çalışırım bide ama yaranamayız bunlara
eee süpermişşş...yeni evlisin yaa, şansın çok yüksek. %90 oranında ilk 6 ay içinde bebiş geliyomuş. yaş da önemli biliyosun bu arada...32-33'lere kadar çok yüksek şansımız...ben de 29'um.
hak ediyolar işte. ben de lafımı hiç esirgemiyorum. eger olur da birine cevap veremezsem çatlarım psikolojim bozulur niye diyemedim diye. fiziksel şiddete bişi diyemem ama görümce ve kv'lere psikolojik şiddete sonuna kadar evettttttt :)
Ohhh psikoyla senin ki akilanmis mi nee.. ?? masallah masallah !!!
Darisi benim manyagaa.. ben gitmesem zaten oglu gitmez bile.. vallahi yuzumuzu goremez gicik..
sana para veriyormus ne guzel bebek icin falan..
buda bana agliyor hep param yok su yok bu yok !! verim ben veya biseyler aliim diye..
Kuzummm iste soyliycem ben agzimi acarsam oyle sakin sakin konusamam.. Oglunu sevmesem varya..Su an o veriyo lafini bende tavrimi koyuyorumm..
Ohhh psikoyla senin ki akilanmis mi nee.. ?? masallah masallah !!!
Darisi benim manyagaa.. ben gitmesem zaten oglu gitmez bile.. vallahi yuzumuzu goremez gicik..
sana para veriyormus ne guzel bebek icin falan..
buda bana agliyor hep param yok su yok bu yok !! verim ben veya biseyler aliim diye..
Kuzummm iste soyliycem ben agzimi acarsam oyle sakin sakin konusamam.. Oglunu sevmesem varya..Su an o veriyo lafini bende tavrimi koyuyorumm..
ilk kiyafetlerimizz
23 yaşındayım :) inşlh bizede kısmet olur bakalım canım artık kısmet neler olucak görelim sen kaç gün önce öğrendin ve şikayetin ne zamn başladı şüphen flan bilgi veririmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?