ohhh.. bu cok iyi geldiii... Yumusadimmm bunlari gorunce.. cok guzeller masallah.. allah'im giydirmeyi nasip etsin insallah..ilk kiyafetlerimizz
monbebem s.ç kafasına iyi olasın diye bir laf vardır burdaben artık öyleyim
hay aman bana gelmesin parasını falan da istemem. çok şükür kendimize yetiyoruz. bana diyodu ya senin annen alacak bebeğin her şeyini adettendir, ben de ya tabi siz çok iyi bilirsiniz bizim taraf ne alacak ne yapacak ama nişanımda becerip bi bohça yapamadınız, tüm Türkiye bilir bohçayı bir tek sizde mi yoktu demiştim ya. ondan vicdanını rahatlatmak için bebeğe bişi al dedi.
ama ben yerim o kuzucuguuuuuuuu
ben o ay hamile değilimdir diye düşünmüştüm. adet günü baktım gelmiyor kırmızılar, ertesi gün test yaptım baktım hamişimmmmm :) bende göğüs acıması falan olmadı. kabız olmuştum o ay çok kötü, akıntım vardı. adet sancısı gibi de ağrım oldu yani bata kadar. öyle belirtim olmadı pek.
Amin canimm. Pesimizden gelin sizde insallahhohhh.. bu cok iyi geldiii... Yumusadimmm bunlari gorunce.. cok guzeller masallah.. allah'im giydirmeyi nasip etsin insallah..
Neymis o laf ... kuzum ben anlamam oyle s.ç .. yaz bana ozelden..
h
heee bende geçen ay hamileym diyodum ama çıkmadı bu ayda pek ümidim yok yumurtlama günlerimde yaptım ama olmaz diyorum kafamda(
ay aman bana gelmesin parasını falan da istemem. çok şükür kendimize yetiyoruz. bana diyodu ya senin annen alacak bebeğin her şeyini adettendir, ben de ya tabi siz çok iyi bilirsiniz bizim taraf ne alacak ne yapacak ama nişanımda becerip bi bohça yapamadınız, tüm Türkiye bilir bohçayı bir tek sizde mi yoktu demiştim ya. ondan vicdanını rahatlatmak için bebeğe bişi al dedi.
çok cicileer yaa babasinin kuzusuna bayildimm
Amin canimm. Pesimizden gelin sizde insallahhsimdilik sadece bu tarz ara renkler alabiliyoruz bi aya kadar renklerimizi belirleriz insallahh
çok cicileer yaa babasinin kuzusuna bayildimmrabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
Aminnnnnnnnn insallah.... Cok guzel bunlar... bence sende mavilere bak artik
Kigizz banada oyle diyor !!! dur ben seninle lafi ona vurayim zamani gelinceee.. bebek gelinceee...!!!
daha çok yeni denemelerin olur inşallah. umutsuzluk yok. yıllarca bekleyen insanlar var yaaa, umut çok önemli.
bende geçen babam beni seviyo tecili alcaktim ara renk yoktu pembe mavi vardı almadım
Ne bilimm kigizz oyle gecti icimden...Sende mi mavi diyosun kizz :) bnde oyle hissediyorum bakalim ne olcak
Cok haklisin canimm benimm... cokta hak etmis..Sende guzel yapistirmisin lafini..söyle tabi :) sen gel bana sor o hazırcevaplığı, çok fenayımdır asla lafımı esirgemem. haketmedi mi ama? onun getireceği 2 kumaş parçasına kalmadım ben ama bi bohça getirmemişler yok annen şunu alacak bunu alacak diyo. sanane yani annemin alacağından di mi yani?
ohhh.. bu cok iyi geldiii... Yumusadimmm bunlari gorunce.. cok guzeller masallah.. allah'im giydirmeyi nasip etsin insallah..
Neymis o laf ... kuzum ben anlamam oyle s.ç .. yaz bana ozelden..
Kizlaaar Allah yardimciniz olsun isiniz zor yaa. Benim o konuda hic bi problemim yok kv ile annem bekarliktan tanisiyolar annem kvye abla der hepsöyle tabi :) sen gel bana sor o hazırcevaplığı, çok fenayımdır asla lafımı esirgemem. haketmedi mi ama? onun getireceği 2 kumaş parçasına kalmadım ben ama bi bohça getirmemişler yok annen şunu alacak bunu alacak diyo. sanane yani annemin alacağından di mi yani?
bende geçen babam beni seviyo tecili alcaktim ara renk yoktu pembe mavi vardı almadım
benim icin bi tahminin var mi.kuşum
oy oy yerim ben bunlarin kiyafetleriniilk kiyafetlerimizz
Kizlaaar Allah yardimciniz olsun isiniz zor yaa. Benim o konuda hic bi problemim yok kv ile annem bekarliktan tanisiyolar annem kvye abla der hephatta kv esime hamile oldugundan suphelendiginde testini birlkte yapmislar o derecee
oy oy yerim ben bunlarin kiyafetlerini
beende alsammi yaaaaaaaaa yoksa erkenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?