Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Son düzenleme:
h

heee bende geçen ay hamileym diyodum ama çıkmadı bu ayda pek ümidim yok yumurtlama günlerimde yaptım ama olmaz diyorum kafamda (

ohhh.. bu cok iyi geldiii... Yumusadimmm bunlari gorunce.. cok guzeller masallah.. allah'im giydirmeyi nasip etsin insallah..

Neymis o laf ... kuzum ben anlamam oyle s.ç .. yaz bana ozelden..
Amin canimm. Pesimizden gelin sizde insallahh simdilik sadece bu tarz ara renkler alabiliyoruz bi aya kadar renklerimizi belirleriz insallahh

Kigizz banada oyle diyor !!! dur ben seninle lafi ona vurayim zamani gelinceee.. bebek gelinceee... !!!

Kigizz banada oyle diyor !!! dur ben seninle lafi ona vurayim zamani gelinceee.. bebek gelinceee... !!!

söyle tabi :) sen gel bana sor o hazırcevaplığı, çok fenayımdır asla lafımı esirgemem. haketmedi mi ama? onun getireceği 2 kumaş parçasına kalmadım ben ama bi bohça getirmemişler yok annen şunu alacak bunu alacak diyo. sanane yani annemin alacağından di mi yani?

Sende mi mavi diyosun kizz :) bnde oyle hissediyorum bakalim ne olcak
Ne bilimm kigizz oyle gecti icimden... saglikli olsun daa..
Cok haklisin canimm benimm... cokta hak etmis..Sende guzel yapistirmisin lafini..
ben boyle sipsak laf vermeyi beceremem.. fransizca olsa ustume yok ama turkce zor biraz..

ohhh.. bu cok iyi geldiii... Yumusadimmm bunlari gorunce.. cok guzeller masallah.. allah'im giydirmeyi nasip etsin insallah..

Neymis o laf ... kuzum ben anlamam oyle s.ç .. yaz bana ozelden..

Kizlaaar Allah yardimciniz olsun isiniz zor yaa. Benim o konuda hic bi problemim yok kv ile annem bekarliktan tanisiyolar annem kvye abla der hep hatta kv esime hamile oldugundan suphelendiginde testini birlkte yapmislar o derecee

Kizlaaar Allah yardimciniz olsun isiniz zor yaa. Benim o konuda hic bi problemim yok kv ile annem bekarliktan tanisiyolar annem kvye abla der hep hatta kv esime hamile oldugundan suphelendiginde testini birlkte yapmislar o derecee

ee yuh artık.. o kadar eski yani tanışıklıkları..
eşimin de kuzeni boşanmış ama cocukları var bi tane. iki dünür o kadar iyi anlaşıyolar ki, annane babanne torun aynı evde yaşıyor. cocugun annesi babası ayrı evlerde..
ilk kez duydum böyle bir seyi ilginç değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…