Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bizim olmuyo sizinkilerle seviniyorumm kizlar... kizmayin...

MSA - KIZ
HICRAN - ERKEK
ZEYCAN - KIZ
MINIKBEBISIM - ERKEK
EVLIMUTLU - ERKEK
SGLBLT - ERKEK
LORENA - ERKEK
SERCEM - KIZ
NUTEZ - KIZ

Nasil ama..

Son düzenleme:

sagol ablacım denicem söylediklerini

Evet okadar eski canim)

İlgincmis bence de ve ayrica cok gereksiz geldi bana o neymis oyle yaa

MSA - KIZ
HICRAN - ERKEK
ZEYCAN - KIZ
MINIKBEBISIM - ERKEK
EVLIMUTLU - ERKEK
SGLBLT - ERKEK
LORENA - KIZ
SERCEM - KIZ
NUTEZ - KIZ

Nasil ama..

sizinkilere de hep beraber sevineceğiz canım.. inşallah en kısa sürede seninde hamile olduğunu duyup burada halay çekeceğiz.. Allah gönlümüze göre versin canım...

selam kızlar nsaılsınız bakalım,benim çooook uykum geliyo böyle iş olmasa sıcacık yatağıma girip uyusam :97::97:

ne zaman almaya baslucaz yaa birde neler den kaçar tane almak gerek cok ivir zıvır akmak istemiyorum cok cabuk buyuyorlarmis hastane cikislari hemen küçük geliyormuş:44:

Ya cinsiyetten sonra ufak tefek almaya baslarim diye dusunuyorum ama buyuk seyleri besik bebek arabasi vs 8.ayda alirim. Hastane cikislarina biraz baktim fiyat olarak cok uygun cunku penyeleri cok kotuydu. Ben ayri ayri alip tamamlicam onlari. Bi de kendimize ciciler alcaz gecelik pijama vs :)

MSA - KIZ
HICRAN - ERKEK
ZEYCAN - KIZ
MINIKBEBISIM - ERKEK
EVLIMUTLU - ERKEK
SGLBLT - ERKEK
LORENA - KIZ
SERCEM - KIZ
NUTEZ - KIZ

Nasil ama..
ayyyyyyyyyyy
kiz kk da herkes senin kizin olacak diyor
akrabalarda erkek diyor
bakalim supriz bebek erkekmi kizmi
ya arkadaslar cinsiyyet kac haftada bilinir?

hg meltemcimmm ya dr ne dedi ben kacirdim mi o ara

hosbulduk canım yok kacırmadın canım zaten yazmamıstım doktorun ne dedıgını:) canım cuma gunu gıttım ıste cok kucuktu kese. hemen doktor ıgne yazdı ıgneye basladım. cumartesı gunu yıne gıdıcem ultrasyona bakalım o zaman kese gozukucek ınsallah. canım sen ılk doktora gıttıgınde kac haftalıktın. doktor 6 haftada kalp atısını duyabılırz dedıde o yuzden sordumm

aynen kuzum ya ama bugün yarın gelcek bugün daha yoğunn hissediyorum...

dolgit diye bir krem var iyi geliyor kuzum sıcak havlu ile geçmiş olsun...

sağol balım. voltaren sürdü eşim şimdi iyiyim çok şükür. çok az bişey kaldı o da bugün yarın geçer inşallah

kızlarr ben hazırlanıp çıkıcam 1 de randewum war dua edin bana yumyumlarım büyümüş olsun muaahhh

hadi hayırlı haberlerl gel Dilekcimmm

ilk kiyafetlerimizz

maşallah Rabbim sağlıla giydirmeyi nasip etsinn

nasılsınızzzzzzzzzzzzz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın???

MSA - KIZ
HICRAN - ERKEK
ZEYCAN - KIZ
MINIKBEBISIM - ERKEK
EVLIMUTLU - ERKEK
SGLBLT - ERKEK
LORENA - KIZ
SERCEM - KIZ
NUTEZ - KIZ

Nasil ama..

inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız ama bana hep erkek gibi geliyo yaaa bende kız istiyorum.pembiş pembiş

Ne bilimm kigizz oyle gecti icimden... saglikli olsun daa..

Cok haklisin canimm benimm... cokta hak etmis..Sende guzel yapistirmisin lafini..
ben boyle sipsak laf vermeyi beceremem.. fransizca olsa ustume yok ama turkce zor biraz..

ben sana seve seve yardımcı olurum :)

Kizlaaar Allah yardimciniz olsun isiniz zor yaa. Benim o konuda hic bi problemim yok kv ile annem bekarliktan tanisiyolar annem kvye abla der hep hatta kv esime hamile oldugundan suphelendiginde testini birlkte yapmislar o derecee

aman maşallahhhhhhhhh diyelim

nasılsınızzzzzzzzzzzzz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmm

h.g cnm iyidir senden?

MSA - KIZ
HICRAN - ERKEK
ZEYCAN - KIZ
MINIKBEBISIM - ERKEK
EVLIMUTLU - ERKEK
SGLBLT - ERKEK
LORENA - ERKEK
SERCEM - KIZ
NUTEZ - KIZ

Nasil ama..

Lorenanınki erkekmiş cnm :) doktor büyük ihtimalle erkek demiş...benimkini 2 hafta sonra öğrenebiliriz belki...

selam kızlar nsaılsınız bakalım,benim çooook uykum geliyo böyle iş olmasa sıcacık yatağıma girip uyusam :97::97:

bana versene yaaaa uykunu, ben hamile kaldığımdan beri hiç uyumuyorum. inanılmaz uyku problemi yaşıyorum

hosbulduk canım cok sukur bende ıyıyım cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…