Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bizde en kisa zamanda seninki icin tahmin yapiceezz

Lorenanin irkek kusum
Amin insallah.. kiz erkek yazdimm yaa.. ahhh (saka saka degistirdim)
amann benimki iste gulelimm..
sizinkilere de hep beraber sevineceğiz canım.. inşallah en kısa sürede seninde hamile olduğunu duyup burada halay çekeceğiz.. Allah gönlümüze göre versin canım...
Aminnnn insallah...
ayyyyyyyyyyy
kiz kk da herkes senin kizin olacak diyor
akrabalarda erkek diyor
bakalim supriz bebek erkekmi kizmi
ya arkadaslar cinsiyyet kac haftada bilinir?
16.hafta canim... once saglik versin..
inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız ama bana hep erkek gibi geliyo yaaa bende kız istiyorum.pembiş pembiş
Aminn insallah... allah'im gonlunden ne geciyosa onu versin bacimm..

bende çok sabirsizlaniyorum yaa.. Bi hevesle çok şey almak istemiyorum kullanabileceğim ve kaliteli şeyler akmak istiyorum... Hastane cikisi ben eltimin ogluna almistim çok güzel ve kaliteliydi bende iki uc tane almayi dusunuyorum bakalım....bebek arabasına esimle netten baktim bi tanesi cok hosuma gitti soyle bi 3 aylık olalım o arabayi almak istiyorum

Kendimize neler alicaz :44:

bende ıyıyım canımm benımm cokk sukurr

işin enteresan tarafı,gündüz uyuyorum gece dalamıyorum,böyle hafif sol kasık batması uyutmuyo,ama şu sıcak yorgan meselesi hala aklımda öğle tatili 3 saat olmalı

Benim de hic uykuyla aram yok ama surekli yatasim var,yorgunum hep

Kizlar arabadayim gidiyorum suan stres basti insallah yum yunlar buyumustur

Bizim olmuyo sizinkilerle seviniyorumm kizlar... kizmayin...

MSA - KIZ
HICRAN - ERKEK
ZEYCAN - KIZ
MINIKBEBISIM - ERKEK
EVLIMUTLU - ERKEK
SGLBLT - ERKEK
LORENA - ERKEK
SERCEM - KIZ
NUTEZ - KIZ

Nasil ama..

Sen bilirsin canim ben ilk kez haftasonu aldim dayanamayip bi daha da cinsiyet belli olana kadar pek bsey almam sanirim

Canim 16.haftada soyluyolar genelde ama 20yi bulan da oluyomus..
ay ben kalp atislarini duyuyum onnan sonra alayim bari
annnne 16 haftami benim 11 haftam var ya vakit gecmek bilmiyor

Kizz araba icin daha erken acele etme bak sonra daha guzel bi model gorursun aklin kalir hee bnde 5aydan sonra baslarim kiyafetlere.

Kendimize de uygun ic camasrlari hastanede giyebilecegimiz gecelik sabahlik( normalde gecelik hic giymem ama o zaman belimi sikan heryerime degen bisey istemem o yuzden gecelik alcam ben) )

Benim de hic uykuyla aram yok ama surekli yatasim var,yorgunum hep

şikayet olarak değil de aslında hoşuma gidiyor,böyle tatlı bir uyku yattığımda hemen dalıyorum,normalde öyle olmaz,bir de vücud sıcaklığı artıyo galiba o da etkili oluyor

ben çıkıyorum işe döneceğim,sohbet bu saatlerde çok güzel ama işte bu arada elaaam ı çok özledim hiç ses yok mu ondan? hoşçakalııın

::) :) :) hadı bakalım canımm tahmınlerı merakla beklıyoruz :) eltimde ruyasında sarısın erkek bebek gormus :) :) bende ruyamda daha hamıle oldugumu ogrenmeden mavı bebek emzıgı vermıslerdı

Hayirlisi bakalimmm... Insallah gonlunden ne geciyorsa o olur canimm... allah'im saglik versin once..

Kizlar bakin ben bundan alicam bi de. Bursada joker magazasinda buldum netteki fiyatindan daha uygun

Eklentiler

• $IMG_20131216_125033.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 20

normal doğum için; alt üst alsan daha iyi ilk gün için çünkü altında normal ped olmayacak. wc ye gidip gelirken rahat olması açısından diyorum. eğer sezeryan filan olursan tabi gecelik iyi... bebiş emeceği için göğüs bölgesinin de tam açılan olması gerekiyor. yeni modellerde var mı öyle bilemiyorum...

ben de oyle hevesliyim hicranim ne lazimsa nettden bakmak gerek
cesitleri cok qaliba
bir tek giysiyle is gecmez bibereon nebiliyim herbirseye bakmak almak gerek diyorum esime
ben besiklere baktim icinden birini beyendim
ama bebek arabasina bakmadim
ayyyyyyyyyy tez gecsin zaman alalim insallah
sagsalim kucagimiza alalim insallah
hamileler aranizda beyaz akintisi devam eden varmi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…