Amin insallah.. kiz erkek yazdimm yaa.. ahhh (saka saka degistirdim)Bizde en kisa zamanda seninki icin tahmin yapiceezz
Lorenanin irkek kusum
Aminnnn insallah...sizinkilere de hep beraber sevineceğiz canım.. inşallah en kısa sürede seninde hamile olduğunu duyup burada halay çekeceğiz.. Allah gönlümüze göre versin canım...
16.hafta canim... once saglik versin..ayyyyyyyyyyy
kiz kk da herkes senin kizin olacak diyor
akrabalarda erkek diyor
bakalim supriz bebek erkekmi kizmi
ya arkadaslar cinsiyyet kac haftada bilinir?
Aminn insallah... allah'im gonlunden ne geciyosa onu versin bacimm..inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız ama bana hep erkek gibi geliyo yaaa bende kız istiyorum.pembiş pembiş
as anacimmmm kisss sen nasilsin bu uyku hali 3aydan sonra geçer ins
hosbulduk canım cok sukur bende ıyıyım cnım
bende çok sabirsizlaniyorum yaa.. Bi hevesle çok şey almak istemiyorum kullanabileceğim ve kaliteli şeyler akmak istiyorum... Hastane cikisi ben eltimin ogluna almistim çok güzel ve kaliteliydi bende iki uc tane almayi dusunuyorum bakalım....bebek arabasına esimle netten baktim bi tanesi cok hosuma gitti soyle bi 3 aylık olalım o arabayi almak istiyorum
bende ıyıyım canımm benımm cokk sukurrben sana seve seve yardımcı olurum :)
aman maşallahhhhhhhhh diyelim
h.g cnm iyidir senden?
Lorenanınki erkekmiş cnm :) doktor büyük ihtimalle erkek demiş...benimkini 2 hafta sonra öğrenebiliriz belki...
bana versene yaaaa uykunu, ben hamile kaldığımdan beri hiç uyumuyorum. inanılmaz uyku problemi yaşıyorum
bana versene yaaaa uykunu, ben hamile kaldığımdan beri hiç uyumuyorum. inanılmaz uyku problemi yaşıyorum
ben sana seve seve yardımcı olurum :)
Lorenanınki erkekmiş cnm :) doktor büyük ihtimalle erkek demiş...benimkini 2 hafta sonra öğrenebiliriz belki...
işin enteresan tarafı,gündüz uyuyorum gece dalamıyorum,böyle hafif sol kasık batması uyutmuyo,ama şu sıcak yorgan meselesi hala aklımda öğle tatili 3 saat olmalı
ben sana seve seve yardımcı olurum :)
aman maşallahhhhhhhhh diyelim
h.g cnm iyidir senden?
ilk kiyafetlerimizz
Canim seninde erkek olucak...
Once saglik tabiii..
Bizim olmuyo sizinkilerle seviniyorumm kizlar... kizmayin...
MSA - KIZ
HICRAN - ERKEK
ZEYCAN - KIZ
MINIKBEBISIM - ERKEK
EVLIMUTLU - ERKEK
SGLBLT - ERKEK
LORENA - ERKEK
SERCEM - KIZ
NUTEZ - KIZ
Nasil ama..
Sen bilirsin canim ben ilk kez haftasonu aldim dayanamayipbi daha da cinsiyet belli olana kadar pek bsey almam sanirim
ay ben kalp atislarini duyuyum onnan sonra alayim bariCanim 16.haftada soyluyolar genelde ama 20yi bulan da oluyomus..
bende çok sabirsizlaniyorum yaa.. Bi hevesle çok şey almak istemiyorum kullanabileceğim ve kaliteli şeyler akmak istiyorum... Hastane cikisi ben eltimin ogluna almistim çok güzel ve kaliteliydi bende iki uc tane almayi dusunuyorum bakalım....bebek arabasına esimle netten baktim bi tanesi cok hosuma gitti soyle bi 3 aylık olalım o arabayi almak istiyorum
Kendimize neler alicaz :44:
Benim de hic uykuyla aram yok ama surekli yatasim var,yorgunum hep
::) :) :) hadı bakalım canımm tahmınlerı merakla beklıyoruz :) eltimde ruyasında sarısın erkek bebek gormus :) :) bende ruyamda daha hamıle oldugumu ogrenmeden mavı bebek emzıgı vermıslerdı
aminnnn canımmm benımmm aminnnnn ınsallahhhhhhHayirlisi bakalimmm... Insallah gonlunden ne geciyorsa o olur canimm... allah'im saglik versin once..
Kizz araba icin daha erken acele etme bak sonra daha guzel bi model gorursun aklin kalir heebnde 5aydan sonra baslarim kiyafetlere.
Kendimize de uygun ic camasrlari hastanede giyebilecegimiz gecelik sabahlik( normalde gecelik hic giymem ama o zaman belimi sikan heryerime degen bisey istemem o yuzden gecelik alcam ben))
ben de oyle hevesliyim hicranim ne lazimsa nettden bakmak gerekbende çok sabirsizlaniyorum yaa.. Bi hevesle çok şey almak istemiyorum kullanabileceğim ve kaliteli şeyler akmak istiyorum... Hastane cikisi ben eltimin ogluna almistim çok güzel ve kaliteliydi bende iki uc tane almayi dusunuyorum bakalım....bebek arabasına esimle netten baktim bi tanesi cok hosuma gitti soyle bi 3 aylık olalım o arabayi almak istiyorum
Kendimize neler alicaz :44:
Kizlar bakin ben bundan alicam bi de. Bursada joker magazasinda buldum netteki fiyatindan daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?