ben 6+2de gittim canim ama keseyi gordum 5 haftalık olduğu için
bende çok sabirsizlaniyorum yaa.. Bi hevesle çok şey almak istemiyorum kullanabileceğim ve kaliteli şeyler akmak istiyorum... Hastane cikisi ben eltimin ogluna almistim çok güzel ve kaliteliydi bende iki uc tane almayi dusunuyorum bakalım....bebek arabasına esimle netten baktim bi tanesi cok hosuma gitti soyle bi 3 aylık olalım o arabayi almak istiyorum
Kendimize neler alicaz :44:
Ben evlenmeden almistim emzirme pijamasi cok guzel dugmeli degil ama kullanisli. Bazanin altinda duruyo simdilil bi ara cikarip atarim resmini sizenormal doğum için; alt üst alsan daha iyi ilk gün için çünkü altında normal ped olmayacak. wc ye gidip gelirken rahat olması açısından diyorum. eğer sezeryan filan olursan tabi gecelik iyi... bebiş emeceği için göğüs bölgesinin de tam açılan olması gerekiyor. yeni modellerde var mı öyle bilemiyorum...
çok fonksiyonel bişi...aslında evet böyle bişi alınabilir...
bence cok guzel birsey cok rahat olurKizlar bakin ben bundan alicam bi de. Bursada joker magazasinda buldum netteki fiyatindan daha uygun
ben 6+2de gittim canim ama keseyi gordum 5 haftalık olduğu için
Kizlar bakin ben bundan alicam bi de. Bursada joker magazasinda buldum netteki fiyatindan daha uygun
kızlar dr um aradı... bir sorun yok dedi bir kaç güne sökülür dedi ultrasonda herşey normaldi bir aksilik olsa ben hissederdim dedi adet olmayabilirsin de bu ay dedi... peki yumurtlama dönemini nasıl hesaplayacağım dedim yumurta takibi yapalım istersen şimdi adetin düzensiz olduğu için birşey söylemek zor olur dedi bene ateş ölçemeye başlıcam karar verdim
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhımm tamam canım benımm doktor kan degerıme bakarak kafadan hesaplama yaptı cumartesı gel dedı bakalım ınss keseyı goruruuz. kalp atısınıda duyarızz ınsallah
dün gıttım oraya ama denk gelmedı keske daha cok gezeydım :) canım sen bursadamı oturuyorsun
inşallah canımm ınsallah. bakam ben 21ınde gıtcem duyabılcekmıyız bana erken gıbı gelıyor ama kısmet bakalım :):)insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hep birlikde bende kalp atislari icin gidicem insallah 27 sinde
Yok canim ama bursaliyiz esim de bende :) gecen hafta ordaydim kayinvalidemle gezerken denk geldim daha once nette gormustum bu arada carrefourdaki jokerde gordum ben
ilk kiyafetlerimizz
inşallah canımm ınsallah. bakam ben 21ınde gıtcem duyabılcekmıyız bana erken gıbı gelıyor ama kısmet bakalım :):)
aaaa hemserıyız demekkı :) :) bizde dun oraya gıttık canımm ama yanımızda arkadaslar vardı pek dıkkatlı gezemedık hamile oldugumu anlamasınlar dıye :)orayı ondan gormemısımdır. ne kadardı canım fıyatı cok kullanıslı bısey yaa
Bende istiyorum bunlardan.hele su alti patikli pijamalara bitiyorum yaa.
Onu giydirince sirinlikten yiyesim gelir ayaklarini.
Uyku tulumlari var bide astronota benziyolar onu giyincee minnoslarr
canim erken ama keseyii goruceksin insallah kalp atislarinida duyarsin insallah bende ay cok heyacanliyiminşallah canımm ınsallah. bakam ben 21ınde gıtcem duyabılcekmıyız bana erken gıbı gelıyor ama kısmet bakalım :):)
aaaa hemserıyız demekkı :) :) bizde dun oraya gıttık canımm ama yanımızda arkadaslar vardı pek dıkkatlı gezemedık hamile oldugumu anlamasınlar dıye :)orayı ondan gormemısımdır. ne kadardı canım fıyatı cok kullanıslı bısey yaa
kızlar dr um aradı... bir sorun yok dedi bir kaç güne sökülür dedi ultrasonda herşey normaldi bir aksilik olsa ben hissederdim dedi adet olmayabilirsin de bu ay dedi... peki yumurtlama dönemini nasıl hesaplayacağım dedim yumurta takibi yapalım istersen şimdi adetin düzensiz olduğu için birşey söylemek zor olur dedi bene ateş ölçemeye başlıcam karar verdim
canim cantanin markasini adani felan bi yazar misin canim
aranizda beyaz akintisi hala devam eden varmi bende bugun biraz artdi gibi korkdum
insallah hersey yolundadir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?