Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hıcranımmm yazdıgımm cevabıı gordun mu canımm

Ben evlenmeden almistim emzirme pijamasi cok guzel dugmeli degil ama kullanisli. Bazanin altinda duruyo simdilil bi ara cikarip atarim resmini size )
çok fonksiyonel bişi...aslında evet böyle bişi alınabilir...

Evet canim ben de alcam bunu rengine karar vermk icin bekliyorumm

kızlar dr um aradı... bir sorun yok dedi bir kaç güne sökülür dedi ultrasonda herşey normaldi bir aksilik olsa ben hissederdim dedi adet olmayabilirsin de bu ay dedi... peki yumurtlama dönemini nasıl hesaplayacağım dedim yumurta takibi yapalım istersen şimdi adetin düzensiz olduğu için birşey söylemek zor olur dedi bene ateş ölçemeye başlıcam karar verdim

hadı bakalımmm canımm hayırlısıı olsunnnn

hımm tamam canım benımm doktor kan degerıme bakarak kafadan hesaplama yaptı cumartesı gel dedı bakalım ınss keseyı goruruuz. kalp atısınıda duyarızz ınsallah
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hep birlikde bende kalp atislari icin gidicem insallah 27 sinde

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hep birlikde bende kalp atislari icin gidicem insallah 27 sinde
inşallah canımm ınsallah. bakam ben 21ınde gıtcem duyabılcekmıyız bana erken gıbı gelıyor ama kısmet bakalım :):)
Yok canim ama bursaliyiz esim de bende :) gecen hafta ordaydim kayinvalidemle gezerken denk geldim daha once nette gormustum bu arada carrefourdaki jokerde gordum ben

aaaa hemserıyız demekkı :) :) bizde dun oraya gıttık canımm ama yanımızda arkadaslar vardı pek dıkkatlı gezemedık hamile oldugumu anlamasınlar dıye :)orayı ondan gormemısımdır. ne kadardı canım fıyatı cok kullanıslı bısey yaa

Ayy ne guzel sen bursadasin demekk darisi basima suan indirimde dedi gorevli. 100 liraydi canim. Netteki fiyati da 150 idi.

Bende istiyorum bunlardan.hele su alti patikli pijamalara bitiyorum yaa.
Onu giydirince sirinlikten yiyesim gelir ayaklarini.
Uyku tulumlari var bide astronota benziyolar onu giyincee minnoslarr

En kisa zamanda senin bebisin kiyafetlerine bakariz insallah canimmm

Evet o uyku tulumlari cok sirin gercekten yaa

canim erken ama keseyii goruceksin insallah kalp atislarinida duyarsin insallah bende ay cok heyacanliyim

aranizda beyaz akintisi hala devam eden varmi bende bugun biraz artdi gibi korkdum
insallah hersey yolundadir?

Hayirlisi canim.ama yumurta takibi yaptir kafan daha rahat olur.
Su gun mu bugun mu derken kafasi sisiuo insanin.ates olcme bana cok zor gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…