- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
canim cantanin markasini adani felan bi yazar misin canim
aranizda beyaz akintisi hala devam eden varmi bende bugun biraz artdi gibi korkdum
insallah hersey yolundadir?
netten bakayim canim burda joker moker ne gezeeercanim cantanin markasini adani felan bi yazar misin canim
Netten bakcaksan delta travel baby diye arattir hicranim:13:
ewett canımm :) ınsallah canımm darısı başınaaa :))) hımm tmm canım benım. ben bıraz bı eskıyımde soyle bı kac ay gecsınn :):)Ayy ne guzel sen bursadasin demekkdarisi basima suan indirimde dedi gorevli. 100 liraydi canim. Netteki fiyati da 150 idi.
canim erken ama keseyii goruceksin insallah kalp atislarinida duyarsin insallah bende ay cok heyacanliyim
Offffff offfffff giris kapimi degistirmeye geldiler evimde insaat vaarrrr her yeri batirdilar yaa
hayırlı yolculuklar lilimmm anacinaa kavusacakmissin cok sevindimYola cktmmm canlarumm napiyonuz
ewett canımm :) ınsallah canımm darısı başınaaa :))) hımm tmm canım benım. ben bıraz bı eskıyımde soyle bı kac ay gecsınn :):)
ınsallah canımm ınsallah bakalım cumartesıı neler olucakk :))
Normal canim benim ara ara hala oluyor usutmekle de alakali benimki ama ilk zamanlar normal.yeterki beyaz olsun.endiselenme
sagolasiz kizlar icimi rahatladiakıntılar ara ara devam ediyor canım.. kişiden kişiye de değişebiliyor. sarımtrak da geliyor.. korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum...
Oyle kuzum daha erken zaten bana da. Sadece fikir ediniyoruz :) cumartesi buyuk gunn bende kontrole gidiyorum
Bitanemmmmmmmmmmmmmmnm guzlllll anne naslll gidiuooo annelikkklilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı yolculuklar lilimmm anacinaa kavusacakmissin cok sevindim
hadı bakalımmm canımm hayırlısıı olsunnnn
Hayirlisi canim.ama yumurta takibi yaptir kafan daha rahat olur.
Su gun mu bugun mu derken kafasi sisiuo insanin.ates olcme bana cok zor gelmisti
kapim tahtaydi , celik kapi takacaklar simdi kirdilar doktuler her yeriOffffff offfffff giris kapimi degistirmeye geldiler evimde insaat vaarrrr her yeri batirdilar yaa
Oyy bebegimm sana ismi ciktii.
Kocisin evdeyse toplasin canim
Bitanemmmmmmmmmmmmmmnm guzlllll anne naslll gidiuooo annelikkk
Tsklerrrr kuzummmmm gidyrmmm mutluyummn kocam kaldı boynu bukuk
Yola cktmmm canlarumm napiyonuz
azcik boynu bükük kaliversin doya doya hasret gider annenle.. Kac gun kalcan
hayirli olsun canim insallah bu sefer siki siki tutunucak annesine bebegin insallahsaldım çayıra yapmıcam kızlar bişey artık olacağı varsa olur sadece yumurtladım mı onu görmek için ateş ölççem okadar başka bişey yapmıcam hamile kaldığım ayda çalışmalarımız 3 günde bir olmuştu benim içimde hep olmayacak vardı ama oldu bu da öyle olsun... saldım bu akşamdan itibaren korunmuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayirlisi olsun canim insallah bu sefer siki siki tutunucak annesine bebegin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?