İnsallah hrsey yolunda merak etme bebegimmm evtt izmire gidiyorumm mutluyummm yolda size resimleer cekip atarmmvalla canımmm sanırımmm iyi gıdıyor bakalım herseyy cumartesıı gunu kontrolde bellı olucakk :)) canımm ızmıre gıdıyormussun hadı ıyı yolculuklar canımm
Iyi yolculuklar kukucanimm.
Nassinn bakem
saldım çayıra yapmıcam kızlar bişey artık olacağı varsa olur sadece yumurtladım mı onu görmek için ateş ölççem okadar başka bişey yapmıcam hamile kaldığım ayda çalışmalarımız 3 günde bir olmuştu benim içimde hep olmayacak vardı ama oldu bu da öyle olsun... saldım bu akşamdan itibaren korunmuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kapim tahtaydi , celik kapi takacaklar simdi kirdilar doktuler her yeri
bence celenk falan gonderelim kukulogumaa
Aksama acilis var desene.cicekmi gondersek napsakk
Hayirlisi olsun kukulogum.bu ay sansiniz yuksek gibi geliyor bana
Kiyamam cnmm.olsun bak daha saglam kapi yapiliyomus.diger odalarini etkilemez sanirim .sadece girisin batmistir
ayyyyy komiğime gitti çokbence celenk falan gonderelim kukulogumaa
kızlar dr um aradı... bir sorun yok dedi bir kaç güne sökülür dedi ultrasonda herşey normaldi bir aksilik olsa ben hissederdim dedi adet olmayabilirsin de bu ay dedi... peki yumurtlama dönemini nasıl hesaplayacağım dedim yumurta takibi yapalım istersen şimdi adetin düzensiz olduğu için birşey söylemek zor olur dedi bene ateş ölçemeye başlıcam karar verdim
akıntılar ara ara devam ediyor canım.. kişiden kişiye de değişebiliyor. sarımtrak da geliyor.. korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum...
o zaman sen esine birak canim stressss yapma derizzzzzzzz( azcık şımarıyım)
beni sizler var ettiniz dualarınızla varımmmm...
şaka bir yana dualarınızı eksik etmeyin kuzularım saldım çayıra da sizde dua edin ben üstüme düşeni yapcam sizde yapın
eşimde demez mi ben nasıl yapıldığını biliyorum bana bırak bende stres yapmaaaa
İnsallah hrsey yolunda merak etme bebegimmm evtt izmire gidiyorumm mutluyummm yolda size resimleer cekip atarmm
İyiyimmm tatlmm ancuma gidiyorum iki aydr gorusmedik 15 gun kalcmmm sen naslsinnnn cnmmmm
bakalım ayyy heyecan yaptım haftasonu güzeş güzel formalar almıştım ohhh ohhh
azcik boynu bükük kaliversin doya doya hasret gider annenle.. Kac gun kalcan
iyi ki varsın kardeşimmmmmmm... iyi ki varsınız yaaaayy içim rahatladı yaaaaaaaaaa sana da belli etmiyodum ama niye gelmedi hala bu kırmızılar diye düşünüyodum. sen üstüne düşeni yap duaları biz ederiz kuşum :)
bende de oluyo cnm hala. çıkmadı sonuçlarım yaaaaaa offf
hadi oynayalımmmmo zaman sen esine birak canim stressss yapma derizzzzzzzz
bakalım ayyy heyecan yaptım haftasonu güzeş güzel formalar almıştım ohhh ohhh
ayy içim rahatladı yaaaaaaaaaa sana da belli etmiyodum ama niye gelmedi hala bu kırmızılar diye düşünüyodum. sen üstüne düşeni yap duaları biz ederiz kuşum :)
Ohh hasret gider soyle anaciginlaa.stres at.
Ilacina basladinmi lilim.
hangi sonuclarin canim?ayy içim rahatladı yaaaaaaaaaa sana da belli etmiyodum ama niye gelmedi hala bu kırmızılar diye düşünüyodum. sen üstüne düşeni yap duaları biz ederiz kuşum :)
iyi ki varsın kardeşimmmmmmm... iyi ki varsınız yaaa
hadi oynayalımmmm
Ayyy bende osledim kocisimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?