Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canımmm sanırımmm iyi gıdıyor bakalım herseyy cumartesıı gunu kontrolde bellı olucakk :)) canımm ızmıre gıdıyormussun hadı ıyı yolculuklar canımm
İnsallah hrsey yolunda merak etme bebegimmm evtt izmire gidiyorumm mutluyummm yolda size resimleer cekip atarmm
Iyi yolculuklar kukucanimm.
Nassinn bakem

İyiyimmm tatlmm ancuma gidiyorum iki aydr gorusmedik 15 gun kalcmmm sen naslsinnnn cnmmmm

Aksama acilis var desene.cicekmi gondersek napsakk
Hayirlisi olsun kukulogum.bu ay sansiniz yuksek gibi geliyor bana
kapim tahtaydi , celik kapi takacaklar simdi kirdilar doktuler her yeri

Kiyamam cnmm.olsun bak daha saglam kapi yapiliyomus.diger odalarini etkilemez sanirim .sadece girisin batmistir

Aksama acilis var desene.cicekmi gondersek napsakk
Hayirlisi olsun kukulogum.bu ay sansiniz yuksek gibi geliyor bana

Kiyamam cnmm.olsun bak daha saglam kapi yapiliyomus.diger odalarini etkilemez sanirim .sadece girisin batmistir

bakalım ayyy heyecan yaptım haftasonu güzeş güzel formalar almıştım ohhh ohhh

ayy içim rahatladı yaaaaaaaaaa sana da belli etmiyodum ama niye gelmedi hala bu kırmızılar diye düşünüyodum. sen üstüne düşeni yap duaları biz ederiz kuşum :)

akıntılar ara ara devam ediyor canım.. kişiden kişiye de değişebiliyor. sarımtrak da geliyor.. korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum...

bende de oluyo cnm hala. çıkmadı sonuçlarım yaaaaaa offf

o zaman sen esine birak canim stressss yapma derizzzzzzzz

İnsallah hrsey yolunda merak etme bebegimmm evtt izmire gidiyorumm mutluyummm yolda size resimleer cekip atarmm

İyiyimmm tatlmm ancuma gidiyorum iki aydr gorusmedik 15 gun kalcmmm sen naslsinnnn cnmmmm

Ohh hasret gider soyle anaciginlaa.stres at.
Ilacina basladinmi lilim.

bakalım ayyy heyecan yaptım haftasonu güzeş güzel formalar almıştım ohhh ohhh

Ayy cuma gunu bu muhabbet vardi ben forma aldim diye iyi eglendiler benle aksam sansimiza elektrik de yoktu :) yaktim iki uc tane mum kocise elektrik yok ben uyuyorum diye msj attim :)

SonraaaA mutlu son :92::92::92: sende formalarini hazrla bebegimm

iyi ki varsın kardeşimmmmmmm... iyi ki varsınız yaaa
o zaman sen esine birak canim stressss yapma derizzzzzzzz
hadi oynayalımmmm

Kizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D

hangi sonuclarin canim?
iyi ki varsın kardeşimmmmmmm... iyi ki varsınız yaaa

hadi oynayalımmmm
oynayalim hadeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…