ben demistim sanaaaaaKizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D
tebrikler cok az kalmis kavusucaksin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D
Bebeimmm sonunda oaledin kocisini :-D:-D dizde hala tık yok dimi yapmadiniz hic mik mik :-DAyyy bende osledim kocisimiiii
Kizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D
Ayyy bende osledim kocisimiiii
Aaaa neler duyuyorummhani 9ay olmasindi kizzz
tebrikler cok az kalmis kavusucaksin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben demistim sanaaaaa
yuffiiyyyy
hormonlarim tavan yapio galiba :78:
Ondan değil de canin kardeş gibi olmuyor böyle ya yatakta o bi kosede ben bi kosede uyuyoruzkorkmuyo degilim hani aramiza sogukluk girmesinden
hic tik yok kuzum aradab yaramazlık yapioz o kadar
ayyy siz mikmiklere başladınız mı bizde hala tık yok, kocişin gözü dışarıya gidicek Allah korusun ben daha cesaret edemiyorum hoş istekte yok bende yaAyy cuma gunu bu muhabbet vardi ben forma aldim diye iyi eglendiler benleaksam sansimiza elektrik de yoktu :) yaktim iki uc tane mum kocise elektrik yok ben uyuyorum diye msj attim :)
SonraaaA mutlu son:92::92::92: sende formalarini hazrla bebegimm
Nolmuşş nolmuşşşş, psikom hamişmiymiş neee aaaaaaaaaa
Kızz noldu bana da anlatın yaa, ne açılışı var, ben de gelem mi
Ohh gelsin mik mikler gelsin bebislerrr.
Haydeeeeee
ayyy siz mikmiklere başladınız mı bizde hala tık yok, kocişin gözü dışarıya gidicek Allah korusun ben daha cesaret edemiyorum hoş istekte yok bende ya
olacak olacak ben inanıyorumtebrikler cok az kalmis kavusucaksin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben demistim sanaaaaa
yuffiiyyyy
Ewettt hicranim demistin arkadas getiriyorum bebisineee yasasinnnn cok mutluyum yufii yufiiiii insalllaaaahhhh sercem cok dua ediyorum edicemde annesine minigim gelicek saglikli bi sekilde insallah
hayırlı yolculuklar canım sağ salim git gelEki Görüntüle 897749
Denizli buharkenttt
yok canım hic bisey demedi dr
bende mumlarımı yakım akşamaaaaaAyy cuma gunu bu muhabbet vardi ben forma aldim diye iyi eglendiler benleaksam sansimiza elektrik de yoktu :) yaktim iki uc tane mum kocise elektrik yok ben uyuyorum diye msj attim :)
SonraaaA mutlu son:92::92::92: sende formalarini hazrla bebegimm
15 gun yıl basnda gelcek alcak beniii
Tum hazirliklar tamamm
Hadi rastgelee
Kizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D
çok zor bebeğimmAyyy bende osledim kocisimiiii
Nolmuşş nolmuşşşş, psikom hamişmiymiş neee aaaaaaaaaa
Kızz noldu bana da anlatın yaa, ne açılışı var, ben de gelem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?