Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D
tebrikler cok az kalmis kavusucaksin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D

Ohh gelsin mik mikler gelsin bebislerrr.
Haydeeeeee

kızlar ikili teste aç karnına mı gidicez benim bu perşembe kontrolüm var ikili testide yaptırıcam..sizin sonuçlar ne oldu..bide ikili test sonucuna göre cinsiyet tahmini yapılıyomuş 50 nin altında olunca erkek 5o üstünde olunca kız oluyomuş test sonuçlarınıza bi bakın

Nolmuşş nolmuşşşş, psikom hamişmiymiş neee aaaaaaaaaa
Kızz noldu bana da anlatın yaa, ne açılışı var, ben de gelem mi

ayyy siz mikmiklere başladınız mı bizde hala tık yok, kocişin gözü dışarıya gidicek Allah korusun ben daha cesaret edemiyorum hoş istekte yok bende ya

Sende gel kuzum ama sizin sahalarda maclar ertelenmiss baksana kocisin yuzunden.

Psiko bu geceden itibaren korunmayi birakiyomus onu kutluyorz celenklerle

bende mumlarımı yakım akşamaaaaa

15 gun yıl basnda gelcek alcak beniii

lilim sabah yazdım sen görmedin sanırımmmm iyi yolculuklar kukuşummmmm
Tum hazirliklar tamamm
Hadi rastgelee

aynen rastgele kuşum yaaa

ohhh maşallah kardeş kardeş çalışalım kızzz birlikte büyüsünşer
Ayyy bende osledim kocisimiiii
çok zor bebeğimm

yok yok kız hamile değilim doktor korunma bişey olmaz gcikebilir dedi adetin ama bu ay yada gelen ay olmadığında olmuyor diye sıkıntı yapma kendine zaman ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…