Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebeim sen dr ami gittin o mu korunmayin dedi anlamadim ben sen reglini bekliyodun

Kizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D

hormonlarim tavan yapio galiba :78:

Ondan değil de canin kardeş gibi olmuyor böyle ya yatakta o bi kosede ben bi kosede uyuyoruz korkmuyo degilim hani aramiza sogukluk girmesinden
bende yapmiyom hicranim 15 gun oldu bugunle
daha 2 haftada bekleyelim dedim esim cok ama dedi
napalim bebek icin katlaniriz dimmmi

yok canım hic bisey demedi dr
Keske sorsaydin canim yaa daha once sana yasak koymustu ya doktorun haklisin endiselenmekte simdi:26:
Yak yak mum iyidirr
Bende bu ay cok hevesliyim umitliyim zeycan nasil hemen hamis kaldi masallah bende kalicam :-D
Bi ask cocugu daha geliyo yani insallahhhh

Canım ikili testte aç yada tok olmak farketmiyor. Ancak tok karnına olunca bebek daha hareketli oluyor. Yani ben tok karnına gittiğimde öyle görüyorum.

İkili testin cinsiyet sonucuna güvenmeyin canlar. Benim sonucum 27 çıkmıştı. Bu teoriye göre oğlumun olması lazım ama 19. haftamdayım hala kız diyor doktorum :)

Sende gel kuzum ama sizin sahalarda maclar ertelenmiss baksana kocisin yuzunden.

Psiko bu geceden itibaren korunmayi birakiyomus onu kutluyorz celenklerle
Evet yaa bizim maç tatil edildi hava muhalefeti nedeniyle Bugün olmaz ama belki yarın akşam ineriz sahalara tekrar, duruma göre
Psikonun doktoru herşey yolunda demiş demek ki hee, çok sevindim, hadi bi çelenk de benden gelsin

Ay gelince yaz buraya haberlerini :) bnmde bu haftaici gitmem lazimdi esim bende gelcem diye tutturuyo cumartesi gitcez o yuzdenn

İkimizinde sonuçları henüz çıkmadı canım. aç ya da tok karın farketmiyor.. benim arkadaşımın ki 31 küsür çıktı ama kızı oldu... zaten% 50 % 50 şansımız var...

Cnnm kusura bakmaaa askosummm gormedm sabah dus aldm coook soguktu beynim dondu ama sonra eridi ne giycem die dusunurken kaynamıs canmmmm

tamam canım tok olark giderim.. bende başka bir topikte okumuştum zaten sadece bi tahmin bu sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hepimizin dileği bu yönde

Bebeim sen dr ami gittin o mu korunmayin dedi anlamadim ben sen reglini bekliyodun

geçen gün lekelenmem oldu benim kuzum parçalı bir şekilde ozaman aramıştım gelir demişti bir kaç güne bugün aradım sıkıntı yapma dedi bu ay adet olmayabilirsin rahim gerekli kalınlığa ulaşmamış olabilir günleri sarkabilir ama bütün bunlar normal senin muayenende ters bişey yoktu olsa müdahale ederdik dedi korunmanıza gerek yok yeteri kadar bekledin zaten dedi... korunmayı bırakabilirsin dedi... muhtemelen bir haftaya da adet olacaksın muhtemelen ama belli olmaz da dedi... adet olmama konusunda bir sıkıntı yok kafana takma dedi.... böyle işte yakın zamanda olcak biliyorum ama olur mu olur belli mi olur

Mik mik mi duydumm ben neee................. !!! Formaaa gerekmez kizlar yawwwww...

Masallah kizlar kocis hic durmuyoo.. masallah masallah.. adet biteli..
Dun diyorki bugun adeten sonra 11gun.. yumurta yakin.. :
jinekolog olacak bizimki ya.. ((ozel jinekologumm sapigimmm))

bende mumlarımı yakım akşamaaaaa

yok yok kız hamile değilim doktor korunma bişey olmaz gcikebilir dedi adetin ama bu ay yada gelen ay olmadığında olmuyor diye sıkıntı yapma kendine zaman ver dedi
hee iyi iyi çok sevindim canım yaa, açılış yapıyormuşsunuz akşama, hadi hayırlı olsun

Mikmik duydun canim:))) islerine gelince ne guzel takip ediyolar di mi herseyi baska bseyi arastr takip et desen yapmazlar

Kizlar ys ben cok korkuyorum.4 ocaga randevu aldim ama gunler gecmiyor sanki.
Geceleri cok uyaniyorum artik sikintidan.cok korkuyorum kotu bisey cikicak diye.laparoskopimidir nedir ya ondan isterse.ruyalarina giriyo.
biran once gecsin su gunler:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…