olacak olacak ben inanıyorum
oooo maşllah pek iştahlıymışsınız karı koca ,kolay gelsin bacımBiZ mikmikleri hic birakmadik ki canim
hayırlı yolculuklar canım sağ salim git gel
bende mumlarımı yakım akşamaaaaa
lilim sabah yazdım sen görmedin sanırımmmm iyi yolculuklar kukuşummmmm
aynen rastgele kuşum yaaa
ohhh maşallah kardeş kardeş çalışalım kızzz birlikte büyüsünşer
çok zor bebeğimm
yok yok kız hamile değilim doktor korunma bişey olmaz gcikebilir dedi adetin ama bu ay yada gelen ay olmadığında olmuyor diye sıkıntı yapma kendine zaman ver dedi
Kizlar yumurtam buyumus bi tane 12mm war ama olsun 1tane simdilik gende cok sewindim sag yumurtaligimda persembe tekrrdan gel bakalim dediiii yuffiiiiiii kizlarrrrrr bebeim annesini geliyo adim adim cok az kaldiiiiiiii :-D:-D
bende yapmiyom hicranim 15 gun oldu bugunlehormonlarim tavan yapio galiba :78:
Ondan değil de canin kardeş gibi olmuyor böyle ya yatakta o bi kosede ben bi kosede uyuyoruzkorkmuyo degilim hani aramiza sogukluk girmesinden
Keske sorsaydin canim yaa daha once sana yasak koymustu ya doktorun haklisin endiselenmekte simdi:26:yok canım hic bisey demedi dr
Yak yak mum iyidirrbende mumlarımı yakım akşamaaaaa
çok zor bebeğimm
yok yok kız hamile değilim doktor korunma bişey olmaz gcikebilir dedi adetin ama bu ay yada gelen ay olmadığında olmuyor diye sıkıntı yapma kendine zaman ver dedi
Bi ask cocugu daha geliyo yani insallahhhhBende bu ay cok hevesliyim umitliyim zeycan nasil hemen hamis kaldi masallah bende kalicam :-D
kızlar ikili teste aç karnına mı gidicez benim bu perşembe kontrolüm var ikili testide yaptırıcam..sizin sonuçlar ne oldu..bide ikili test sonucuna göre cinsiyet tahmini yapılıyomuş 50 nin altında olunca erkek 5o üstünde olunca kız oluyomuş test sonuçlarınıza bi bakın
Evet yaa bizim maç tatil edildi hava muhalefeti nedeniyleSende gel kuzum ama sizin sahalarda maclar ertelenmiss baksana kocisin yuzunden.
Psiko bu geceden itibaren korunmayi birakiyomus onu kutluyorz celenklerle
valla zaten aç gidemem saat 10.00 randevum sabah kalkar kalmaz midem kazınıyor, yemem lazım, o zaman tok olarak gidiyorum..bakalım bebeişne alemde taklalar atıyomu çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim..ac tok fark etmiyor die okudum canım ben
oooo maşllah pek iştahlıymışsınız karı koca ,kolay gelsin bacım
Keske sorsaydin canim yaa daha once sana yasak koymustu ya doktorun haklisin endiselenmekte simdi:26:
Yak yak mum iyidirr
Bi ask cocugu daha geliyo yani insallahhhh
valla zaten aç gidemem saat 10.00 randevum sabah kalkar kalmaz midem kazınıyor, yemem lazım, o zaman tok olarak gidiyorum..bakalım bebeişne alemde taklalar atıyomu çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerim..
kızlar ikili teste aç karnına mı gidicez benim bu perşembe kontrolüm var ikili testide yaptırıcam..sizin sonuçlar ne oldu..bide ikili test sonucuna göre cinsiyet tahmini yapılıyomuş 50 nin altında olunca erkek 5o üstünde olunca kız oluyomuş test sonuçlarınıza bi bakın
bende mumlarımı yakım akşamaaaaa
çok zor bebeğimm
tamam canım tok olark giderim.. bende başka bir topikte okumuştum zaten sadece bi tahmin bu sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hepimizin dileği bu yöndeCanım ikili testte aç yada tok olmak farketmiyor. Ancak tok karnına olunca bebek daha hareketli oluyor. Yani ben tok karnına gittiğimde öyle görüyorum.
İkili testin cinsiyet sonucuna güvenmeyin canlar. Benim sonucum 27 çıkmıştı. Bu teoriye göre oğlumun olması lazım ama 19. haftamdayım hala kız diyor doktorum :)
Bebeim sen dr ami gittin o mu korunmayin dedi anlamadim ben sen reglini bekliyodun
hee iyi iyi çok sevindim canım yaa, açılış yapıyormuşsunuz akşama, hadi hayırlı olsunbende mumlarımı yakım akşamaaaaa
Mik mik mi duydumm ben neee................. !!! Formaaa gerekmez kizlar yawwwww...
Masallah kizlar kocis hic durmuyoo.. masallah masallah.. adet biteli..
Dun diyorki bugun adeten sonra 11gun.. yumurta yakin..:
jinekolog olacak bizimki ya.. ((ozel jinekologumm sapigimmm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?