Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Mikmik duydun canim:))) islerine gelince ne guzel takip ediyolar di mi herseyi baska bseyi arastr takip et desen yapmazlar

Yok annaciiimm yok bu islerine geliyo tabiii.. ama sasirdim yumurta 14.gun sonra geliyo falan diyoo.. aferin onaa..

Kizz masallah size.. genede dikkat edin.. gerci bizde zor duruyorduk ilk gebelikte.. mikmik yok diyorduk.. amaaaa...

Allahhhh selametw ckarsn bitsn su gunler bitsin skntlarrrr gelsn bebekler artk yaaa

Ay gelince yaz buraya haberlerini :) bnmde bu haftaici gitmem lazimdi esim bende gelcem diye tutturuyo cumartesi gitcez o yuzdenn
yazarım, bir aydırlı görmüyorum kuzuyu, bu sefer birde süpriz bekliyorum bakalım doktorum ne diycek..ilk gittiğim kontrolümde iki kese gözüküyodu, yani ikiz, ama dr. birirnin gelişimi durmuş dedi..7+5 idim gittiğimde, acaba diyorum dr diğerinin kalp atışını alamadığı için mi öyle tahmin etti..ikizler diğerine göre bir hafta geriden gelirmiş.. etrafımda herkes diğerinin kalbi oluşmamıştır o yüzden öyle demiştir diyolar..öyle yaşanmış örneklerde var..bakalım hayırlısı diğerine bişey olmasında tek yada ikiz sağlıklı olsunda kabulüm her şekilde

Yok annaciiimm yok bu islerine geliyo tabiii.. ama sasirdim yumurta 14.gun sonra geliyo falan diyoo.. aferin onaa..

Kizz masallah size.. genede dikkat edin.. gerci bizde zor duruyorduk ilk gebelikte.. mikmik yok diyorduk.. amaaaa...

Yok canim dikkat ediyoruz abartmiyoruz cok

Benim sapikim da derin arastrmalari sonucu mikmik doguma faydalidir diye bi bilgi bulmus ha bire onu soyluyo

canım ben 29kasimda dr gittiğimde dr bi on gun yapmayin sonrasinda haftada bir olabilir dedi ama hala yapmıyoruz
41gundur
offf !!! 41 gun.. zor annaciim zor...

Guzelim gecicek bu gunler merak etme.. 4 ocakta geliceksin bize guzel haberler vereceksin.. insallah...

thank you babyyyyy
Cnnm kusura bakmaaa askosummm gormedm sabah dus aldm coook soguktu beynim dondu ama sonra eridi ne giycem die dusunurken kaynamıs canmmmm

özledim seni eskisi gibi burda değilsinnnnnn
benimki de öğrenmiş geçen doktoru bekliyoruz diyor ki ben iyice bir sorayım bakalım bu yumurtma dönemi dışında olanlarda tutma şansı yok mu deli bunlar deliiiii

hee iyi iyi çok sevindim canım yaa, açılış yapıyormuşsunuz akşama, hadi hayırlı olsun
saol kuzucummmm akşama mumlar formalarrrrr...
bak monbebe mikmikmik duydu geldiii
Kizlar ys ben cok korkuyorum.4 ocaga randevu aldim ama gunler gecmiyor sanki.
Geceleri cok uyaniyorum artik sikintidan.cok korkuyorum kotu bisey cikicak diye.laparoskopimidir nedir ya ondan isterse.ruyalarina giriyo.
biran once gecsin su gunler:18:
bebeğim iyi tüpçüye gidiyorsun içini ferah tut farzet ki bir sorun çıktı hiç merak etme hepsinde uyuyorsun uyanıyorsun işlem bitmiş.... bebeğiine kavuşacaksın be nefesim ötesi yok

Benim sapikim da derin arastrmalari sonucu mikmik doguma faydalidir diye bi bilgi bulmus ha bire onu soyluyo

Manyakk kiz bunlar...

Allah'im yarabimmm bizede bebek versin mikmik yapmasakta olur 9ay boyunca.. zor olsadaaa..

Ayy masallah kiz nasil bekledinnn bnm oyle bi ihtimalim olsa dayanamaz giderdim arada hakkinda hayrlisi olsun canim insallah ikisi de iyidir meleklerinin.

canım hic korkma bisey çıkmayacak insss stres yaptikca hormonlarin dengesizlesir kuzum... Bebisine bi adım daha yaklastigini düşün sadece

Kizlar ys ben cok korkuyorum.4 ocaga randevu aldim ama gunler gecmiyor sanki.
Geceleri cok uyaniyorum artik sikintidan.cok korkuyorum kotu bisey cikicak diye.laparoskopimidir nedir ya ondan isterse.ruyalarina giriyo.
biran once gecsin su gunler:18:
nefesal candan'a mı gidicen canım ben hiç beğenmedim o doktoru bu gidişimde burcu hanıma gidicem..candan hanım bişey sormadan açıklama yapmıyor..bence sende değiştir doktorunu, inşallah bir sorun çıkmaz mutlu haberlerle dönersin..

Kizz..deli deli...
Hopaaaaa sahalar sana fedaa olsun... psikommmmmmmm..........
Insallah melegin gelir bu ay..

Telden zor ama alsmaya basladmmm bendeee eskusi gibi herseye atlamayi ozledim simdide atlarum ama gormuyorum bazen sonra ayp oluyo bebgm yaaa

Allah saglikli bebek versin mikmik de yapin canim :)) sende az degilsin valla benim gibii

Amin hayirlisi insallah...

KIzzz ben sadece size yaziyorum esime hic belli etmem.. o gelicek yanimaa... ama gelmesi icin caktirmadan biseyler yaparim onun ilgisini cekmek icin..tabii..

Son düzenleme:
Ayy masallah kiz nasil bekledinnn bnm oyle bi ihtimalim olsa dayanamaz giderdim arada hakkinda hayrlisi olsun canim insallah ikisi de iyidir meleklerinin.
durdum ama sen gel bana sor, çok sık ultrasonada girmek istemiyorum zararlı diye, doktorumda bir ay sonraya randevu verince bekledim az kaldı bu hafta öğrenicem bakalım hayırlısı olsunda beklerim..

ayyyy çok sabırlısın 10 kere gitmiştim ben acaba ne oldu diyeeee... buarada bende heyecanladım sonuçlarını yaz bize hemennn... napıyorlar acabaaaa bence ikincisi var gibi içime doğdu kızz

sen en son o konuda kandırıldın diye hatırlıyorum bennnn

bende dayanamazdım kızz kapısında yatardım o doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…