Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allahhhh selametw ckarsn bitsn su gunler bitsin skntlarrrr gelsn bebekler artk yaaa

Insallah canim.su sikintilarimiz bitsin artik.bizde mutlu olalim
offf !!! 41 gun.. zor annaciim zor...

Guzelim gecicek bu gunler merak etme.. 4 ocakta geliceksin bize guzel haberler vereceksin.. insallah...

Insallah cnm.bi gitsem konussam da rahatlasam.belki o bile yetecek.

Tupcu amcam taa ocaga randevu verdi.giderken yanima lilinin tuplerinden alip kafasina patlaticam.
Cok stres yaptim kukulogum yaa.ben cok korkuyorumm bennn

:)) evet canim kandirildimm cok da magdurum baksana bu yuzdenn

Kizz 41 gun ne ki :) sglbnt ve minikbebisim 4aydir sarilip uyuyolar
hahaha bende 3 aydır sısrtımı dönüp uyuyorum yazık adama, nerdeyse masturbasyona başlıcak, arada beni kızdırıyor sinir ediyor sarılmasına bile izin vermiyorum ondan sonra özür diliyor nerdeyse yalvarıcak oh olsun hamile kadını sen sinir et üz oda senin ihtiyacını karşılasın, arada cadı olmak lazı bu kocişlere en iyi silah mikmikten mahrum bırakmak

İstemem yan cebime yanii
:)) evet canim kandirildimm cok da magdurum baksana bu yuzdenn

Magdurumda magdur...
bu konuya bugün fazla girmeyeceğim.. çünküüü cuma günü fazlasıyla yazıştık... bu konu bana uzak şuan...

Kiz ben o silahi kulanamiyorum hic.. yawww...

psipsikommmm benim de içime öyle doğuyo, eşimde dua ediyo ikizdir inşallah diyo.ama büyütmesini düşününce tırsıyorum zor olur ya ikiçocuk birden ikisi birden acıkacak ikisi birden uyanacak, ikisi birden altını kirleticek bir tane de evde var okula giden onun dersleri falan derken ben kafayı yerim heralde düşününce bile ter bastı beni

Opusun annaciiimm opusun.... size serbest.. yatarak opusun.. oturarak.. arabada.. yolda... her sekli serbest size...

Bende optum bak sizi yanaktan..

Son düzenleme:
Opusun annaciiimm opusun.... size serbest.. yatarak opusun.. oturarak.. arabada.. yolda... her sekli serbest size...

Bende optum bak sizi yanaktan..

öpüşüp koklaşıyoruz canım.. o kadar da boş vermedik sadece sahalar yasak... bebişi seviolar bizi öpüyorlar...

Yok canim candan felan hikate artik.onlar normal takip yapabiliyor.
Bana artik isini bilen arastirma yapabilecek bi dr. Lazim.
Iyi bir doktor buldum nisantasinda oraya gidicem kismetse.
Cunku benim yumurtlama problemi yok, e rahim filmi fwlanda cektirdim bisey yok.
Daha kapsamli bir arastirma lazim.
Burcu hn a da benim arkadas gidiyor.o da oyleymis. Sorarsan cevap veriyomus.sormassan bisi yok.
Kiz ne yemeliyim ne yememeliyim diye sormus o da brosur vermis al burdan bak dercesine.

fark etmiyor cnm çikolata yiyip gitsen daha hareketli olur bebek. sonuçlar çıktı da göremiyorum yaa doktoru aradım ulaşamadım da. bakalım.

seninle bizim aynı btanem o zman beni,mde 11 günüm bugün perşembe iğneyi eurulurum buyuk ihtimalle bat ne zman canım senin mik mik konusunda bizim ki iş yerinde bölüm değiştirdi çok yoruluyo adam ewe geldiğinde perti çıkmış oluyo yapıyoruz mik mik ama tepemde uyucak nerdeyse yazık kocişime ya eski performansın yok diyorum bende ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…