- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Amin hayirlisi insallah...
KIzzz ben sadece size yaziyorum esime hic belli etmem.. o gelicek yanimaa... ama gelmesi icin caktirmadan biseyler yaparim onun ilgisini cekmek icin..tabii..
aboovvvvvvvvvvvvvvbu gidisle bende 41 gun yapmiyicam
ne yapicaz
caresi varmi care bulan varmi
kiz sende daynamazsin oyle deme...zor hemde çok zorben dayanırım da kocisime yazılık ya 41gun oldu
Kizz 41 gun ne ki :) sglbnt ve minikbebisim 4aydir sarilip uyuyolar
Allahhhh selametw ckarsn bitsn su gunler bitsin skntlarrrr gelsn bebekler artk yaaa
offf !!! 41 gun.. zor annaciim zor...
Guzelim gecicek bu gunler merak etme.. 4 ocakta geliceksin bize guzel haberler vereceksin.. insallah...
thank you babyyyyy
özledim seni eskisi gibi burda değilsinnnnnn
benimki de öğrenmiş geçen doktoru bekliyoruz diyor ki ben iyice bir sorayım bakalım bu yumurtma dönemi dışında olanlarda tutma şansı yok mu deli bunlar deliiiii
saol kuzucummmm akşama mumlar formalarrrrr...
bak monbebe mikmikmik duydu geldiii
bebeğim iyi tüpçüye gidiyorsun içini ferah tut farzet ki bir sorun çıktı hiç merak etme hepsinde uyuyorsun uyanıyorsun işlem bitmiş.... bebeğiine kavuşacaksın be nefesim ötesi yok
ayyyy çok sabırlısın 10 kere gitmiştim ben acaba ne oldu diyeeee... buarada bende heyecanladım sonuçlarını yaz bize hemennn... napıyorlar acabaaaa bence ikincisi var gibi içime doğdu kızz
sen en son o konuda kandırıldın diye hatırlıyorum bennnn
bende dayanamazdım kızz kapısında yatardım o doktorun
Kizz 41 gun ne ki :) sglbnt ve minikbebisim 4aydir sarilip uyuyolar
hahaha bende 3 aydır sısrtımı dönüp uyuyorum yazık adama, nerdeyse masturbasyona başlıcak, arada beni kızdırıyor sinir ediyor sarılmasına bile izin vermiyorum ondan sonra özür diliyor nerdeyse yalvarıcak oh olsun hamile kadını sen sinir et üz oda senin ihtiyacını karşılasın, arada cadı olmak lazı bu kocişlere en iyi silah mikmikten mahrum bırakmakKizz 41 gun ne ki :) sglbnt ve minikbebisim 4aydir sarilip uyuyolar
bu konuya bugün fazla girmeyeceğim.. çünküüü cuma günü fazlasıyla yazıştık... bu konu bana uzak şuan...
cok fena yaa suna bak bana yakin olsun dio
İstemem yan cebime yanii
:)) evet canim kandirildimmcok da magdurum baksana bu yuzdenn
bu konuya bugün fazla girmeyeceğim.. çünküüü cuma günü fazlasıyla yazıştık... bu konu bana uzak şuan...
Kiz ben o silahi kulanamiyorum hic.. yawww...hahaha bende 3 aydır sısrtımı dönüp uyuyorum yazık adama, nerdeyse masturbasyona başlıcak, arada beni kızdırıyor sinir ediyor sarılmasına bile izin vermiyorum ondan sonra özür diliyor nerdeyse yalvarıcak oh olsun hamile kadını sen sinir et üz oda senin ihtiyacını karşılasın, arada cadı olmak lazı bu kocişlere en iyi silah mikmikten mahrum bırakmak
Sana uzak bize yakin olsun abla
psipsikommmm benim de içime öyle doğuyo, eşimde dua ediyo ikizdir inşallah diyo.ama büyütmesini düşününce tırsıyorum zor olur ya ikiçocuk birden ikisi birden acıkacak ikisi birden uyanacak, ikisi birden altını kirleticek bir tane de evde var okula giden onun dersleri falan derken ben kafayı yerim heralde düşününce bile ter bastı beniayyyy çok sabırlısın 10 kere gitmiştim ben acaba ne oldu diyeeee... buarada bende heyecanladım sonuçlarını yaz bize hemennn... napıyorlar acabaaaa bence ikincisi var gibi içime doğdu kızz
sen en son o konuda kandırıldın diye hatırlıyorum bennnn
bende dayanamazdım kızz kapısında yatardım o doktorun
Hicran kiskanma kiz tamam sana da yakin olsuncok fena yaa suna bak bana yakin olsun dio
Magdurumda magdur...
Kiz ben o silahi kulanamiyorum hic.. yawww...
Opusun annaciiimm opusun....size serbest.. yatarak opusun.. oturarak.. arabada.. yolda... her sekli serbest size...
Bende optum bak siziyanaktan..
nefesal candan'a mı gidicen canım ben hiç beğenmedim o doktoru bu gidişimde burcu hanıma gidicem..candan hanım bişey sormadan açıklama yapmıyor..bence sende değiştir doktorunu, inşallah bir sorun çıkmaz mutlu haberlerle dönersin..
kızlar ikili teste aç karnına mı gidicez benim bu perşembe kontrolüm var ikili testide yaptırıcam..sizin sonuçlar ne oldu..bide ikili test sonucuna göre cinsiyet tahmini yapılıyomuş 50 nin altında olunca erkek 5o üstünde olunca kız oluyomuş test sonuçlarınıza bi bakın
Mik mik mi duydumm ben neee................. !!! Formaaa gerekmez kizlar yawwwww...
Masallah kizlar kocis hic durmuyoo.. masallah masallah.. adet biteli..
Dun diyorki bugun adeten sonra 11gun.. yumurta yakin..:
jinekolog olacak bizimki ya.. ((ozel jinekologumm sapigimmm))
Yok kizz arada iyi olur bu silahi kulanmak amaa... yapamiyorummm.. dayanamiyorumm..Hicran kiskanma kiz tamam sana da yakin olsun
Biz silahlara karsiyiz di mi monbebem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?