fark etmiyor cnm çikolata yiyip gitsen daha hareketli olur bebek. sonuçlar çıktı da göremiyorum yaa doktoru aradım ulaşamadım da. bakalım.
Kizz..deli deli...
Hopaaaaa sahalar sana fedaa olsun... psikommmmmmmm..........
Insallah melegin gelir bu ay..
kız ben 2 ay hamilelikten 1 ayda kürtajdan 3 ay bekledimm... bu bir haftadır serbest bizedeeeaboovvvvvvvvvvvvvvbu gidisle bende 41 gun yapmiyicam
ne yapicaz
caresi varmi care bulan varmi
Telden zor ama alsmaya basladmmm bendeee eskusi gibi herseye atlamayi ozledim simdide atlarum ama gormuyorum bazen sonra ayp oluyo bebgm yaaa
kardeş kardeş en son minikbebişimin mesaj attığını biliyorum sonrasında bişey demedi kavga ettiler kv yüzündenKizz 41 gun ne ki :) sglbnt ve minikbebisim 4aydir sarilip uyuyolar
bende aynen senin gibiyim kuşummmmAmin hayirlisi insallah...
KIzzz ben sadece size yaziyorum esime hic belli etmem.. o gelicek yanimaa... ama gelmesi icin caktirmadan biseyler yaparim onun ilgisini cekmek icin..tabii..
vur kız kafasına kafasınaaaInsallah canim.su sikintilarimiz bitsin artik.bizde mutlu olalim
Insallah cnm.bi gitsem konussam da rahatlasam.belki o bile yetecek.
Tupcu amcam taa ocaga randevu verdi.giderken yanima lilinin tuplerinden alip kafasina patlaticam.
Cok stres yaptim kukulogum yaa.ben cok korkuyorumm bennn
madure hanım sizin adınıza çok üzüldüm kandırıldınız...:)) evet canim kandirildimmcok da magdurum baksana bu yuzdenn
Yok kizz arada iyi olur bu silahi kulanmak amaa... yapamiyorummm.. dayanamiyorumm..
seninle bizim aynı btanem o zman beni,mde 11 günüm bugün perşembe iğneyi eurulurum buyuk ihtimalle bat ne zman canım seninmik mik konusunda bizim ki iş yerinde bölüm değiştirdi çok yoruluyo adam ewe geldiğinde perti çıkmış oluyo yapıyoruz mik mik ama tepemde uyucak nerdeyse yazık kocişime ya eski performansın yok diyorum bende ona
Minikbebisim niyetlenmisti en son dedigin gibi ama oaksam da kavga ettilerhepimizin gelsin kuşummmmmmm hepimizin çok bekledik artıkkk olsunnnn Allahın izni ileee...
kız ben 2 ay hamilelikten 1 ayda kürtajdan 3 ay bekledimm... bu bir haftadır serbest bizedeee
lilillimmmmmm seni özlüyorum piknik tüplümmmmmmm
kardeş kardeş en son minikbebişimin mesaj attığını biliyorum sonrasında bişey demedi kavga ettiler kv yüzünden
bende aynen senin gibiyim kuşummmm
vur kız kafasına kafasınaaa
madure hanım sizin adınıza çok üzüldüm kandırıldınız...
aaaaaaaaaa çıktı mı sonuçlar... hadi bakalım canım.. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. benimki daha çıkmadıbu kızlar yine azdı.. cuma günkü konunun üstüne gidiyorlar. ve çaktırmadan beni yine konunun içine sokuyorlar
Ayy kiz nasil guldumm.. tepemde uyicak nerdeyse... dusunsene.. tovbe tovbe..
Evet cnm bugun adeten sonra 11 gun ama ne zaman bat olur bilmiyorum tam.. normalde 28gunde olurdum su dusukten sonra 40 gunde oldum bu adetimi..
kaç kurtar kendini cnm :) beni de ti'ye almaya başlarlar birazdan :) acayip bi temizlik yaptım kalorifer yansa da bi duş alsam diye bekliyorum. ya internetten normal tahlilleri görüyorum ama dıl lab. sonuçları açılmıyor
kaç kurtar kendini cnm :) beni de ti'ye almaya başlarlar birazdan :) acayip bi temizlik yaptım kalorifer yansa da bi duş alsam diye bekliyorum. ya internetten normal tahlilleri görüyorum ama dıl lab. sonuçları açılmıyor
Insallah canim.su sikintilarimiz bitsin artik.bizde mutlu olalim
Insallah cnm.bi gitsem konussam da rahatlasam.belki o bile yetecek.
Tupcu amcam taa ocaga randevu verdi.giderken yanima lilinin tuplerinden alip kafasina patlaticam.
Cok stres yaptim kukulogum yaa.ben cok korkuyorumm bennn
inşallah canımmmmmmm ya ne güzel olur beee ben çok isterim ezan okunuyor bir kere de bitecek ohhhpsipsikommmm benim de içime öyle doğuyo, eşimde dua ediyo ikizdir inşallah diyo.ama büyütmesini düşününce tırsıyorum zor olur ya ikiçocuk birden ikisi birden acıkacak ikisi birden uyanacak, ikisi birden altını kirleticek bir tane de evde var okula giden onun dersleri falan derken ben kafayı yerim heralde düşününce bile ter bastı beni
sevişebilirler de canım yaa öpmek yetmezzopusun annaciiimm opusun....Size serbest.. Yatarak opusun.. Oturarak.. Arabada.. Yolda... Her sekli serbest size...
Bende optum bak siziYanaktan..
kızzz uyutma sen onun herşey senin elindeeeeeseninle bizim aynı btanem o zman beni,mde 11 günüm bugün perşembe iğneyi eurulurum buyuk ihtimalle bat ne zman canım seninMik mik konusunda bizim ki iş yerinde bölüm değiştirdi çok yoruluyo adam ewe geldiğinde perti çıkmış oluyo yapıyoruz mik mik ama tepemde uyucak nerdeyse Yazık kocişime ya eski performansın yok diyorum bende ona
minikbebişimmmm va mı bir gelişmeeminikbebisim niyetlenmisti en son dedigin gibi ama oaksam da kavga ettiler
gitme yaaaaakaç kurtar kendini cnm :) beni de ti'ye almaya başlarlar birazdan :) acayip bi temizlik yaptım kalorifer yansa da bi duş alsam diye bekliyorum. Ya internetten normal tahlilleri görüyorum ama dıl lab. Sonuçları açılmıyor
btanem kocişine artık bidaha msş at bence bu akşama hazırlayın kendinizi adamlar ne gördüm ne görmedim olacak daha yenide ewlisiniz boyunları bükülcek zavallıların
hayırlı olsun canım tebrik ederimsaglıkla gelsin inşallah
Hicranimmm.endiseliyim bennncanım hic korkma bisey çıkmayacak insssstres yaptikca hormonlarin dengesizlesir kuzum... Bebisine bi adım daha yaklastigini düşün sadece
aa gerçekten mi bende burcu hanım iyi diye ona gideyim dedim 10 lira fazla olsun iyi dr olsun dedim demek öyleymiş,şimdi kafam karıştı Burcu mu Candan mı randevuda aldım Burcuya, nişantaşındaki doktorda tuzludur biraz, inşallah bebeğin gelirde oraya gittiğine değer canım..Yok canim candan felan hikate artik.onlar normal takip yapabiliyor.
Bana artik isini bilen arastirma yapabilecek bi dr. Lazim.
Iyi bir doktor buldum nisantasinda oraya gidicem kismetse.
Cunku benim yumurtlama problemi yok, e rahim filmi fwlanda cektirdim bisey yok.
Daha kapsamli bir arastirma lazim.
Burcu hn a da benim arkadas gidiyor.o da oyleymis. Sorarsan cevap veriyomus.sormassan bisi yok.
Kiz ne yemeliyim ne yememeliyim diye sormus o da brosur vermis al burdan bak dercesine.
öyle ama bendede bi değişiklik war kızdırıyo beni yatakta geliyo sarılıyo mik mik yapmak istiyo dayanamıyorum bende hyr yapmıcam diyorum kendi kendime sürtsün burnu diyorum ama olmuyo kışkırtıyo bu adam beni ama yapmam lazım bi kaç kere
bi kudurukluk war üstümde zate bu aralar 2 haftadan beri ne oluyo bilmemDileeeeekkbugun cok formundasin sen,bence sen msj at seninkine bu enercikin bosa gitmesinn
inşallah canımmmmmmm ya ne güzel olur beee ben çok isterim ezan okunuyor bir kere de bitecek ohhh
sevişebilirler de canım yaa öpmek yetmezz
kızzz uyutma sen onun herşey senin elindeeeee
minikbebişimmmm va mı bir gelişmee
gitme yaaaaa
mesajlamı taktik yapıyorsun sen kuzummmdileeeeekkBugun cok formundasin sen,bence sen msj at seninkine bu enercikin bosa gitmesinn
hicranimmm.endiseliyim bennn((((
Kiz bizimde oyle oluyooo.. yok olmiycak istemiyorum git diyommm..
Banada hep der ay yorgunum falan sonra bakarim tepemde hani yorgundun yaa !!!
Sapikk daha cok yapisiyoo.. ama oyle daha guzel mi oluyo nee..ben buna kusup sirtimi donup yatsam.. bu daha cok azar...
Zor naz yaparsin..
btanem kocişine artık bidaha msş at bence bu akşama hazırlayın kendinizi adamlar ne gördüm ne görmedim olacak daha yenide ewlisiniz boyunları bükülcek zavallıların
aaaaaaaaaa çıktı mı sonuçlar... hadi bakalım canım.. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. benimki daha çıkmadıbu kızlar yine azdı.. cuma günkü konunun üstüne gidiyorlar. ve çaktırmadan beni yine konunun içine sokuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?