Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

fark etmiyor cnm çikolata yiyip gitsen daha hareketli olur bebek. sonuçlar çıktı da göremiyorum yaa doktoru aradım ulaşamadım da. bakalım.

aaaaaaaaaa çıktı mı sonuçlar... hadi bakalım canım.. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. benimki daha çıkmadı bu kızlar yine azdı.. cuma günkü konunun üstüne gidiyorlar. ve çaktırmadan beni yine konunun içine sokuyorlar

Kizz..deli deli...
Hopaaaaa sahalar sana fedaa olsun... psikommmmmmmm..........
Insallah melegin gelir bu ay..

hepimizin gelsin kuşummmmmmm hepimizin çok bekledik artıkkk olsunnnn Allahın izni ileee...
aboovvvvvvvvvvvvvv bu gidisle bende 41 gun yapmiyicam
ne yapicaz
caresi varmi care bulan varmi
kız ben 2 ay hamilelikten 1 ayda kürtajdan 3 ay bekledimm... bu bir haftadır serbest bizedeee

Telden zor ama alsmaya basladmmm bendeee eskusi gibi herseye atlamayi ozledim simdide atlarum ama gormuyorum bazen sonra ayp oluyo bebgm yaaa

lilillimmmmmm seni özlüyorum piknik tüplümmmmmmm
Kizz 41 gun ne ki :) sglbnt ve minikbebisim 4aydir sarilip uyuyolar
kardeş kardeş en son minikbebişimin mesaj attığını biliyorum sonrasında bişey demedi kavga ettiler kv yüzünden

Amin hayirlisi insallah...

KIzzz ben sadece size yaziyorum esime hic belli etmem.. o gelicek yanimaa... ama gelmesi icin caktirmadan biseyler yaparim onun ilgisini cekmek icin..tabii..
bende aynen senin gibiyim kuşummmm
vur kız kafasına kafasınaaa

:)) evet canim kandirildimm cok da magdurum baksana bu yuzdenn
madure hanım sizin adınıza çok üzüldüm kandırıldınız...

Ayy kiz nasil guldumm.. tepemde uyicak nerdeyse... dusunsene.. tovbe tovbe..
Evet cnm bugun adeten sonra 11 gun ama ne zaman bat olur bilmiyorum tam.. normalde 28gunde olurdum su dusukten sonra 40 gunde oldum bu adetimi..

Minikbebisim niyetlenmisti en son dedigin gibi ama oaksam da kavga ettiler

kaç kurtar kendini cnm :) beni de ti'ye almaya başlarlar birazdan :) acayip bi temizlik yaptım kalorifer yansa da bi duş alsam diye bekliyorum. ya internetten normal tahlilleri görüyorum ama dıl lab. sonuçları açılmıyor

Ayy kiz nasil guldumm.. tepemde uyicak nerdeyse... dusunsene.. tovbe tovbe..
Evet cnm bugun adeten sonra 11 gun ama ne zaman bat olur bilmiyorum tam.. normalde 28gunde olurdum su dusukten sonra 40 gunde oldum bu adetimi..

öyle ama bendede bi değişiklik war kızdırıyo beni yatakta geliyo sarılıyo mik mik yapmak istiyo dayanamıyorum bende hyr yapmıcam diyorum kendi kendime sürtsün burnu diyorum ama olmuyo kışkırtıyo bu adam beni ama yapmam lazım bi kaç kere

btanem kocişine artık bidaha msş at bence bu akşama hazırlayın kendinizi adamlar ne gördüm ne görmedim olacak daha yenide ewlisiniz boyunları bükülcek zavallıların

aldılar bile bende c.tesi yaptım kafam çok rahat hafta içi normal işler yapılıyor.. ağır işler haftasonu bende doğal olarak... bende de tahlil açılıyor ama altta sonuçları yok...

Olcazzzzz cnmmm yakndrrr insallahhhhh goz acıp kapayana kadr

inşallah canımmmmmmm ya ne güzel olur beee ben çok isterim ezan okunuyor bir kere de bitecek ohhh

opusun annaciiimm opusun.... Size serbest.. Yatarak opusun.. Oturarak.. Arabada.. Yolda... Her sekli serbest size...

Bende optum bak sizi Yanaktan..
sevişebilirler de canım yaa öpmek yetmezz

kızzz uyutma sen onun herşey senin elindeeeee

minikbebisim niyetlenmisti en son dedigin gibi ama oaksam da kavga ettiler
minikbebişimmmm va mı bir gelişmee

gitme yaaaaa

aa gerçekten mi bende burcu hanım iyi diye ona gideyim dedim 10 lira fazla olsun iyi dr olsun dedim demek öyleymiş,şimdi kafam karıştı Burcu mu Candan mı randevuda aldım Burcuya, nişantaşındaki doktorda tuzludur biraz, inşallah bebeğin gelirde oraya gittiğine değer canım..

Kiz bizimde oyle oluyooo.. yok olmiycak istemiyorum git diyommm..
Banada hep der ay yorgunum falan sonra bakarim tepemde hani yorgundun yaa !!!
Sapikk daha cok yapisiyoo.. ama oyle daha guzel mi oluyo nee.. ben buna kusup sirtimi donup yatsam.. bu daha cok azar...
Zor naz yaparsin..

Dileeeeekk bugun cok formundasin sen,bence sen msj at seninkine bu enercikin bosa gitmesinn
bi kudurukluk war üstümde zate bu aralar 2 haftadan beri ne oluyo bilmem

ben istedikten sonra uyuturmuyum hiç onu ayıp ediyosun şekerim dayana bilirmi benim gibi hatuna dayana biliyosa taş olur walla taş

msj kutunu boşaltsana canım....

btanem kocişine artık bidaha msş at bence bu akşama hazırlayın kendinizi adamlar ne gördüm ne görmedim olacak daha yenide ewlisiniz boyunları bükülcek zavallıların

geçen msj attım cevabını unuttun mu :))) ay bebeğe bişi olacak diye çok korkuyo aşırı pimpirikli. ben de azıcık kanamam olsa panikliyorum yaa o da etkili oluyo tabi. bi de bebeğimizi bacaklarını öyle havaya kaldırıp keyif yaparken gördüm ya kendi zevkim için onun keyfini bozmaktan korkuyorum diyo...ben de zaten isteksizim öyleee takılıyoz liseliler gibi :))))

ben tanıyorum tontişlerimi almışlardır kafaya bizi biliyorum yani :)))))))) ben doktoru bi daha arayayım birazdan ben de onların muhabbete katılırım belki :))))) o işi yapmıyoz diye muhabbetini de mi yapmayalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…