- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Ne surat asiyon kizz ne guzel iste :) bi sarkimiz vardi bizim mikmik de mikmik mikmiksiz gelmez miniiikk diyebi kudurukluk war üstümde zate bu aralar 2 haftadan beri ne oluyo bilmem
ben istedikten sonra uyuturmuyum hiç onu ayıp ediyosun şekerim dayana bilirmi benim gibi hatuna dayana biliyosa taş olur walla taş
Yok canim dilek minikbebisime yazmis esine msj at diye de bende ona diyorum atesin yerindeyken sen at diyemesajlamı taktik yapıyorsun sen kuzummm
bebeğim derin bir nefes al ozaman çok varrrr.. Sakin sakinnnn
mesajlamı taktik yapıyorsun sen kuzummm
bi kudurukluk war üstümde zate bu aralar 2 haftadan beri ne oluyo bilmem
Ben istedikten sonra uyuturmuyum hiç onu ayıp ediyosun şekerim dayana bilirmi benim gibi hatuna dayana biliyosa taş olur walla taş
kiz bizimde oyle oluyooo.. Yok olmiycak istemiyorum git diyommm..
Banada hep der ay yorgunum falan sonra bakarim tepemde hani yorgundun yaa !!!
Sapikk daha cok yapisiyoo.. Ama oyle daha guzel mi oluyo nee..Ben buna kusup sirtimi donup yatsam.. Bu daha cok azar...
Zor naz yaparsin..
Kiz bizimde oyle oluyooo.. yok olmiycak istemiyorum git diyommm..
Banada hep der ay yorgunum falan sonra bakarim tepemde hani yorgundun yaa !!!
Sapikk daha cok yapisiyoo.. ama oyle daha guzel mi oluyo nee..ben buna kusup sirtimi donup yatsam.. bu daha cok azar...
Zor naz yaparsin..
geçen msj attım cevabını unuttun mu :))) ay bebeğe bişi olacak diye çok korkuyo aşırı pimpirikli. ben de azıcık kanamam olsa panikliyorum yaa o da etkili oluyo tabi. bi de bebeğimizi bacaklarını öyle havaya kaldırıp keyif yaparken gördüm ya kendi zevkim için onun keyfini bozmaktan korkuyorum diyo...ben de zaten isteksizim öyleee takılıyoz liseliler gibi :))))
ben tanıyorum tontişlerimi almışlardır kafaya bizi biliyorum yani :)))))))) ben doktoru bi daha arayayım birazdan ben de onların muhabbete katılırım belki :))))) o işi yapmıyoz diye muhabbetini de mi yapmayalım :)))
Ne surat asiyon kizz ne guzel iste :) bi sarkimiz vardi bizim mikmik de mikmik mikmiksiz gelmez miniiikk diyeo geldi aklima
mik mik yapa yapa bi hal oldukta gelen yok
Yok canim dilek minikbebisime yazmis esine msj at diye de bende ona diyorum atesin yerindeyken sen at diye
ikinizde idolümsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbird
e gamzemmm mikmik dedimi gamzeeeeeeeeeeeeeee diyesim geliyor
kıyamam sana kuzummmm korumam altındasın... Evlimutluya yüklenekkkkgeçen msj attım cevabını unuttun mu :))) ay bebeğe bişi olacak diye çok korkuyo aşırı pimpirikli. Ben de azıcık kanamam olsa panikliyorum yaa o da etkili oluyo tabi. Bi de bebeğimizi bacaklarını öyle havaya kaldırıp keyif yaparken gördüm ya kendi zevkim için onun keyfini bozmaktan korkuyorum diyo...ben de zaten isteksizim öyleee takılıyoz liseliler gibi :))))
ben tanıyorum tontişlerimi almışlardır kafaya bizi biliyorum yani :)))))))) ben doktoru bi daha arayayım birazdan ben de onların muhabbete katılırım belki :))))) o işi yapmıyoz diye muhabbetini de mi yapmayalım :)))
sen yak mumları al formaları giy sonra da maç iptal olsun elektrikler kesildi yok öyleeeeeee....ne surat asiyon kizz ne guzel iste :) bi sarkimiz vardi bizim mikmik de mikmik mikmiksiz gelmez miniiikk diyeO geldi aklima
yok canim dilek minikbebisime yazmis esine msj at diye de bende ona diyorum atesin yerindeyken sen at diye
kiz taktigee bakk !!! Anamm ben korkarim baskasinin eline gecer tel diye...
evlimutluuumikmikli kuzumm neler var o mesajlardaa...
ara canım bize de yazmayı unutma... muhabbet koyu gidiyor..
Kiz taktigee bakk !!! anamm ben korkarim baskasinin eline gecer tel diye...
Evlimutluuumikmikli kuzumm neler var o mesajlardaa...
Kizlar msji atan ben degilim :)) dilege dedim at diyebenim taktik yapmama firsat olmuyo zaten kocam 7/24hazir bi daha genc olmicaz hayatim deyip deyip kandiriyo beni
evli mutlu yaptı kuzummmmmm hipnotize oldunnnben boyle değildim yawrular ya bişi oldu banada
kıyamam sana kuzummmm korumam altındasın... Evlimutluya yüklenekkkk
sen yak mumları al formaları giy sonra da maç iptal olsun elektrikler kesildi yok öyleeeeeee....
aynen evli mutlu minikli mikmikli
Taktikçi hatunnnnn mumlar formalarrrrrrr
Kizlar msji atan ben degilim :)) dilege dedim at diyebenim taktik yapmama firsat olmuyo zaten kocam 7/24hazir bi daha genc olmicaz hayatim deyip deyip kandiriyo beni
Yokkk... ne elektrik ne kar ne baska bisey mikmike engel olamaz...sen yak mumları al formaları giy sonra da maç iptal olsun elektrikler kesildi yok öyleeeeeee....
aynen evli mutlu minikli mikmikli
Taktikçi hatunnnnn mumlar formalarrrrrrr
Sen boyle degildin yazarken oldun.. mikmik kaderini sonradan buldunnn...ben boyle değildim yawrular ya bişi oldu banada
Edepsizzzzzzzz... utanmaz......... kiz tum bunlar yapiyo bizim bisey yaptiimiz yok !! yani ne tayti yaptirim vucuda.. ne kisa kisa sortlara giyerim evin icinde (bu sogukta bide).. yok tobe bismillah benn bilemem...kız çok güldümaynı benimkide öyle oluyo ben hazırlamışım kendimi herşeye istek war herşey tamam yorgunum diyo bazen gelde delirme bende hayatta gel yapalım demem ama ima ederim kışkırtıcı olsun diye sapıklık yaparım hahahaaaa öyle diğincede bende dönüp yatarım bu seferde o kudurur edepsiz herifff
Gamzeee de var odaaa var !!! evet !! hicranda vardi annamm bir zamanlar.. minik bebisimde vardi.. ah ah !!ikinizde idolümsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbird
e gamzemmm mikmik dedimi gamzeeeeeeeeeeeeeee diyesim geliyor
hep meşgul yaaaa sinir etti beni bu doktor. üşenmesem hastaneye gidecem de 3 araç değiştirmem lazım. kocişin arabası da babamda bugün. o da alamaz beni hastaneden.
Evet hemde kendine yaptiriyorum makarnayisen de adamı makarnayla kandırıyosun kuşum ödeşiyosunuz :)
evli mutlu yaptı kuzummmmmm hipnotize oldunnn
Akşama mumları yak gerisi geliyorrrrr taktik buuu
evli mutlu yaptı kuzummmmmm hipnotize oldunnn
Akşama mumları yak gerisi geliyorrrrr taktik buuu
Kizzz sen orayi kacirmissin elektrikler kesilince mac iptal olmadiesime oyle dedim sadecee mumlari yaktim dedim ya iste uyumak icin mum mu yakilir
aa gerçekten mi bende burcu hanım iyi diye ona gideyim dedim 10 lira fazla olsun iyi dr olsun dedim demek öyleymiş,şimdi kafam karıştı Burcu mu Candan mı randevuda aldım Burcuya, nişantaşındaki doktorda tuzludur biraz, inşallah bebeğin gelirde oraya gittiğine değer canım..
mesajlamı taktik yapıyorsun sen kuzummm
bebeğim derin bir nefes al ozaman çok varrrr.. Sakin sakinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?