Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bi kudurukluk war üstümde zate bu aralar 2 haftadan beri ne oluyo bilmem

ben istedikten sonra uyuturmuyum hiç onu ayıp ediyosun şekerim dayana bilirmi benim gibi hatuna dayana biliyosa taş olur walla taş
Ne surat asiyon kizz ne guzel iste :) bi sarkimiz vardi bizim mikmik de mikmik mikmiksiz gelmez miniiikk diye o geldi aklima
mesajlamı taktik yapıyorsun sen kuzummm

bebeğim derin bir nefes al ozaman çok varrrr.. Sakin sakinnnn
Yok canim dilek minikbebisime yazmis esine msj at diye de bende ona diyorum atesin yerindeyken sen at diye

bi kudurukluk war üstümde zate bu aralar 2 haftadan beri ne oluyo bilmem

Ben istedikten sonra uyuturmuyum hiç onu ayıp ediyosun şekerim dayana bilirmi benim gibi hatuna dayana biliyosa taş olur walla taş

ikinizde idolümsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbird
e gamzemmm mikmik dedimi gamzeeeeeeeeeeeeeee diyesim geliyor

kız çok güldüm aynı benimkide öyle oluyo ben hazırlamışım kendimi herşeye istek war herşey tamam yorgunum diyo bazen gelde delirme bende hayatta gel yapalım demem ama ima ederim kışkırtıcı olsun diye sapıklık yaparım hahahaaaa öyle diğincede bende dönüp yatarım bu seferde o kudurur edepsiz herifff

ara canım bize de yazmayı unutma... muhabbet koyu gidiyor..

ben boyle değildim yawrular ya bişi oldu banada

kıyamam sana kuzummmm korumam altındasın... Evlimutluya yüklenekkkk

ne surat asiyon kizz ne guzel iste :) bi sarkimiz vardi bizim mikmik de mikmik mikmiksiz gelmez miniiikk diye O geldi aklima

yok canim dilek minikbebisime yazmis esine msj at diye de bende ona diyorum atesin yerindeyken sen at diye
sen yak mumları al formaları giy sonra da maç iptal olsun elektrikler kesildi yok öyleeeeeee....

kiz taktigee bakk !!! Anamm ben korkarim baskasinin eline gecer tel diye...

evlimutluuumikmikli kuzumm neler var o mesajlardaa...

aynen evli mutlu minikli mikmikli
Taktikçi hatunnnnn mumlar formalarrrrrrr

Kiz taktigee bakk !!! anamm ben korkarim baskasinin eline gecer tel diye...

Evlimutluuumikmikli kuzumm neler var o mesajlardaa...

Kizlar msji atan ben degilim :)) dilege dedim at diye benim taktik yapmama firsat olmuyo zaten kocam 7/24hazir bi daha genc olmicaz hayatim deyip deyip kandiriyo beni

Kizzz sen orayi kacirmissin elektrikler kesilince mac iptal olmadi esime oyle dedim sadecee mumlari yaktim dedim ya iste uyumak icin mum mu yakilir

Kizlar msji atan ben degilim :)) dilege dedim at diye benim taktik yapmama firsat olmuyo zaten kocam 7/24hazir bi daha genc olmicaz hayatim deyip deyip kandiriyo beni

attım ben kocişe akşama zemin hazırlıyorum edepsiz benn eşimde şaşırmıştır ilk defa adamı iş yerinde kudurtacam

sen yak mumları al formaları giy sonra da maç iptal olsun elektrikler kesildi yok öyleeeeeee....

aynen evli mutlu minikli mikmikli
Taktikçi hatunnnnn mumlar formalarrrrrrr
Yokkk... ne elektrik ne kar ne baska bisey mikmike engel olamaz...
ben boyle değildim yawrular ya bişi oldu banada
Sen boyle degildin yazarken oldun.. mikmik kaderini sonradan buldunnn...
Edepsizzzzzzzz... utanmaz......... kiz tum bunlar yapiyo bizim bisey yaptiimiz yok !! yani ne tayti yaptirim vucuda.. ne kisa kisa sortlara giyerim evin icinde (bu sogukta bide).. yok tobe bismillah benn bilemem...
Gamzeee de var odaaa var !!! evet !! hicranda vardi annamm bir zamanlar.. minik bebisimde vardi.. ah ah !!

sen de adamı makarnayla kandırıyosun kuşum ödeşiyosunuz :)
Evet hemde kendine yaptiriyorum makarnayi) cuma gunu de ayni taktigi uyguladim hayatim ben dus alana kadar cay koy da kizartma istiyo canim kahvalti yapalim dedim
evli mutlu yaptı kuzummmmmm hipnotize oldunnn
Akşama mumları yak gerisi geliyorrrrr taktik buuu

Tabiki mum olsun forma olsun islem tamam

Kizzz sen orayi kacirmissin elektrikler kesilince mac iptal olmadi esime oyle dedim sadecee mumlari yaktim dedim ya iste uyumak icin mum mu yakilir

5 aylık evlisin 3 aylık hamilesin sen yapmayacaksın da ben mi yapacağım yaa... kaç 5 bitti bizde sayamadım şimdi yaptıklarına saysın...

Benimde etrafimda cok hamis var cnm.hepsi kendi doktorundan memnun.
Candanda dogum yapan iki kisi var memnunlardi.simdi bi arkadas burcu hn da.o dedigim.cok yogun olunca fazla bilgi vermiyolar sanirim.siradaki gelsin hwsabi.bi de hastayi tanimakta zorlaniyolar sirkulasyon cok olunca.isyerinde bi arkadasta burhan beye gidiyor ve zor rand. Aliyor.
Sende artik birini secicen.
Benim buldugum dr. Tuzlu baya dedigin gibi.artik yapcak bisey yok cnm.kismet.kimimiz boyle didinecek bazi seyleri elde etmek icin.
Hayat bu.saglik olsun.bana bi problem varsa soylesinde gerisi Allaha kalmis derim

mesajlamı taktik yapıyorsun sen kuzummm

bebeğim derin bir nefes al ozaman çok varrrr.. Sakin sakinnnn

oho ohooooo
Nefes allllll verrr ohhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…