bebeğim acil değilse çıkma... Ara telefonla taciz ethep meşgul yaaaa sinir etti beni bu doktor. üşenmesem hastaneye gidecem de 3 araç değiştirmem lazım. Kocişin arabası da babamda bugün. O da alamaz beni hastaneden.
kizlar msji atan ben degilim :)) dilege dedim at diyeBenim taktik yapmama firsat olmuyo zaten kocam 7/24hazir Bi daha genc olmicaz hayatim deyip deyip kandiriyo beni
sen de adamı makarnayla kandırıyosun kuşum ödeşiyosunuz :)
maç nasıl bitti sonuç bildir sonuçççkizzz sen orayi kacirmissin elektrikler kesilince mac iptal olmadiEsime oyle dedim sadecee Mumlari yaktim dedim ya iste uyumak icin mum mu yakilir
attım ben kocişe akşama zemin hazırlıyorumEdepsiz benn Eşimde şaşırmıştır ilk defa adamı iş yerinde kudurtacam
performans aynı bizde onların mazereti var kuzummmyokkk... Ne elektrik ne kar ne baska bisey mikmike engel olamaz...
Sen boyle degildin yazarken oldun.. Mikmik kaderini sonradan buldunnn...
Edepsizzzzzzzz... Utanmaz......... Kiz tum bunlar yapiyo bizim bisey yaptiimiz yok !! Yani ne tayti yaptirim vucuda.. Ne kisa kisa sortlara giyerim evin icinde (bu sogukta bide).. Yok tobe bismillah benn bilemem...
Gamzeee de var odaaa var !!! Evet !! Hicranda vardi annamm bir zamanlar.. Minik bebisimde vardi.. Ah ah !!
attım ben kocişe akşama zemin hazırlıyorumedepsiz benn eşimde şaşırmıştır ilk defa adamı iş yerinde kudurtacam
Hee vallahaaaaa nee yaniii mummu yakilirmis yatmak icin... sapiikkkk !!Kizzz sen orayi kacirmissin elektrikler kesilince mac iptal olmadiesime oyle dedim sadecee mumlari yaktim dedim ya iste uyumak icin mum mu yakilir
Eeee evin icinde hafif gobekli sexsi bi hatun gezerse adam napsinnn...Kizlar msji atan ben degilim :)) dilege dedim at diyebenim taktik yapmama firsat olmuyo zaten kocam 7/24hazir bi daha genc olmicaz hayatim deyip deyip kandiriyo beni
Kiz at su formayi ustunden.. amannnn formasizda olur !!!Tabiki mum olsun forma olsun islem tamam
Heptwn karanlik da iyi olmuyo kuzumben karanlıkta sewiyorum kuşum yamumları yakıp söndürürüz sonra
5 aylık evlisin 3 aylık hamilesin sen yapmayacaksın da ben mi yapacağım yaa... kaç 5 bitti bizde sayamadım şimdiyaptıklarına saysın...
kıyamam sana kuzummmm korumam altındasın... Evlimutluya yüklenekkkk
sen yak mumları al formaları giy sonra da maç iptal olsun elektrikler kesildi yok öyleeeeeee....
aynen evli mutlu minikli mikmikli
Taktikçi hatunnnnn mumlar formalarrrrrrr
Yokkk... ne elektrik ne kar ne baska bisey mikmike engel olamaz...
Sen boyle degildin yazarken oldun.. mikmik kaderini sonradan buldunnn...
Edepsizzzzzzzz... utanmaz......... kiz tum bunlar yapiyo bizim bisey yaptiimiz yok !! yani ne tayti yaptirim vucuda.. ne kisa kisa sortlara giyerim evin icinde (bu sogukta bide).. yok tobe bismillah benn bilemem...
Gamzeee de var odaaa var !!! evet !! hicranda vardi annamm bir zamanlar.. minik bebisimde vardi.. ah ah !!
anladım canım.. bırakırlar birazdan telefonu inşallah.. 3 araçta çokmuş canım ya...
Yokkk... ne elektrik ne kar ne baska bisey mikmike engel olamaz...
Sen boyle degildin yazarken oldun.. mikmik kaderini sonradan buldunnn...
Edepsizzzzzzzz... utanmaz......... kiz tum bunlar yapiyo bizim bisey yaptiimiz yok !! yani ne tayti yaptirim vucuda.. ne kisa kisa sortlara giyerim evin icinde (bu sogukta bide).. yok tobe bismillah benn bilemem...
Gamzeee de var odaaa var !!! evet !! hicranda vardi annamm bir zamanlar.. minik bebisimde vardi.. ah ah !!
ozaman sen karanlıkta yap kukuşummmmmmben karanlıkta sewiyorum kuşum yaMumları yakıp söndürürüz sonra
aynen ferah ferahhh ohhhh al ver al verrrrbenimde etrafimda cok hamis var cnm.hepsi kendi doktorundan memnun.
Candanda dogum yapan iki kisi var memnunlardi.simdi bi arkadas burcu hn da.o dedigim.cok yogun olunca fazla bilgi vermiyolar sanirim.siradaki gelsin hwsabi.bi de hastayi tanimakta zorlaniyolar sirkulasyon cok olunca.isyerinde bi arkadasta burhan beye gidiyor ve zor rand. Aliyor.
Sende artik birini secicen.
Benim buldugum dr. Tuzlu baya dedigin gibi.artik yapcak bisey yok cnm.kismet.kimimiz boyle didinecek bazi seyleri elde etmek icin.
Hayat bu.saglik olsun.bana bi problem varsa soylesinde gerisi allaha kalmis derim
oho ohooooo
nefes allllll verrr ohhhhhhh
Kiz soyle muz falan biseyler yesin.. Arada atsin agzinaaa ceviz findik fistik..
Hee vallahaaaaa nee yaniii mummu yakilirmis yatmak icin... Sapiikkkk !!
Eeee evin icinde hafif gobekli sexsi bi hatun gezerse adam napsinnn...(aaa sanki kendime dedimm )
kiz at su formayi ustunden.. Amannnn formasizda olur !!!
yakcam akşama mumları hazırlıcam güzel mevyelerden ballı cevizliiii ohhhhh... Formalarıda giydikmiii yarın ben gelmem beklemeyin beni kuzularheptwn karanlik da iyi olmuyo kuzum) renkli gece lambasi ya da tek mum yanmali bence
) sen oyle diyosan oyle olsun ablacimm
Mac berabere bitti canimbebeğim acil değilse çıkma... Ara telefonla taciz et
yahuuu biliyoruz sen bırakırmısın adamııı mumlar yakılmışşşşş formalar giyilmiş uyudun sanmadık zatiiii
makarnayıda biliyorum okudum o da aklımdaa bu kızdan daha neler öğrencezzzzzzzzzzz
maç nasıl bitti sonuç bildir sonuççç
kız dicek noluyor benim hatuna... şimdi izin alıp gelirmiş.. Benimkine gel desem gelir
performans aynı bizde onların mazereti var kuzummm
kiz soyle muz falan biseyler yesin.. arada atsin agzinaaa ceviz findik fistik..
Hee vallahaaaaa nee yaniii mummu yakilirmis yatmak icin... sapiikkkk !!
Eeee evin icinde hafif gobekli sexsi bi hatun gezerse adam napsinnn...(aaa sanki kendime dedimm )
Kiz at su formayi ustunden.. amannnn formasizda olur !!!
ozaman sen karanlıkta yap kukuşummmmmm
aynen ferah ferahhh ohhhh al ver al verrrr
yakcam akşama mumları hazırlıcam güzel mevyelerden ballı cevizliiii ohhhhh... Formalarıda giydikmiii yarın ben gelmem beklemeyin beni kuzular
benimki gelmez canım akşamı beklerrrbebeğim acil değilse çıkma... Ara telefonla taciz et
yahuuu biliyoruz sen bırakırmısın adamııı mumlar yakılmışşşşş formalar giyilmiş uyudun sanmadık zatiiii
makarnayıda biliyorum okudum o da aklımdaa bu kızdan daha neler öğrencezzzzzzzzzzz
maç nasıl bitti sonuç bildir sonuççç
kız dicek noluyor benim hatuna... şimdi izin alıp gelirmiş.. Benimkine gel desem gelir
performans aynı bizde onların mazereti var kuzummm
artık ne atıyosa atsın ağzınada yawrum fındık fıstık daha fena yapmasınkiz soyle muz falan biseyler yesin.. arada atsin agzinaaa ceviz findik fistik..
Hee vallahaaaaa nee yaniii mummu yakilirmis yatmak icin... sapiikkkk !!
Kiz at su formayi ustunden.. amannnn formasizda olur !!!
Heptwn karanlik da iyi olmuyo kuzum) renkli gece lambasi ya da tek mum yanmali bence
) sen oyle diyosan oyle olsun ablacimm
benimki gelmez canım akşamı beklerrrama şaşıracağı kesin
artık ne atıyosa atsın ağzınada yawrum fındık fıstık daha fena yapmasın
1 mumm loş ışık evet bak öylede olabilir ama çok ışıkta sewmem ben o ne öyle biraz cazibe katmalı karanlık kkızzzzz hepten adam geldiğinde işten tepesine atlarmışım direk hahahaaaaa bizim 1 buçuk ay da sedece 1 kere oldu ya hamiş kaldım yapmadık düştü kanamam oldu kanamam bitti bi kere yaptık gene kanamam oldu derken ben depolamışım o günleri şimdi patlamasını yaşıorum
kızlar çağrı merkezi sorunlu sanırım, doktora da ulaşamadım. hastanenin başhekim yardımcısı benim abim sayılır, ailece görüşürüz aşırı samimiyizdir. o ben bakim sonuçlarına doktora da aratırım seni yarım saat sonra dedi. mailime de attıracakmış sonuçları. görmek istiyorum dedim meraklı tazeyim ya :)
Patlamaya hazir volkan gibisin o zaman senngelir gelmez atla canim adama msj attin okadar.normal karsilama olmaz artik ok yaydan cikti
hocam bişey sorcam.. Yemekleri hazırlatcan ya hemen mi yoksa biraz dinlendikten sonra mımac berabere bitti canim) ben dustan cikip yattim kocacim da masayi hazrladi talimatlarimla
Aa cuma aldigim formayi ozellikle hamilelik icin aldim gobek falan yokFormayi ben cikarmam canimm sonra bi seklde cikar o zaten
akşama gelebilirmiyimmmm yarın bile gelemeyebilirimmmyaa aksam gel de skoru bildir bize :))
ahhhhh çok iyi olmuşşşşkızlar çağrı merkezi sorunlu sanırım, doktora da ulaşamadım. Hastanenin başhekim yardımcısı benim abim sayılır, ailece görüşürüz aşırı samimiyizdir. O ben bakim sonuçlarına doktora da aratırım seni yarım saat sonra dedi. Mailime de attıracakmış sonuçları. Görmek istiyorum dedim meraklı tazeyim ya :)
benimki gelmez canım akşamı beklerrrAma şaşıracağı kesin
Artık ne atıyosa atsın ağzınada yawrum fındık fıstık daha fena yapmasın
1 mumm loş ışık evet bak öylede olabilir ama çok ışıkta sewmem ben o ne öyle biraz cazibe katmalı karanlık kKızzzzz hepten adam geldiğinde işten tepesine atlarmışım direk hahahaaaaa Bizim 1 buçuk ay da sedece 1 kere oldu ya hamiş kaldım yapmadık düştü kanamam oldu kanamam bitti bi kere yaptık gene kanamam oldu derken ben depolamışım o günleri şimdi patlamasını yaşıorum
cvp atmadı benim kaca bayıldımı ne oldu dün mik mik yapmadık ondan önceki gece yaptık akşama kadar hevesimde gecebilir bazen geçiyo
Kizzz ozletirler kendinlerini bu konudaaa.. gamzeee hicrannn minilkbebisimmzeycann.. kizlar tamam bebis var ama insan az taktik verir arkadaslarinaaa.. yanii ustalar.. !!performans aynı bizde onların mazereti var kuzummm
Donusunnn muhtesem olacak o kesin.. Dogum gunun ^mu yarin.. o zaman yavas yavas mikmikle odulendirilir.. yavas yavas..cnm ben emekliye ayrıldım şimdilik gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak :) yarın doğum günüm bakalım ne alacak bana ona göre ödüllendirebilirim ben de onu yarın :))))))))))
bana mik mik lerin bi oyunumu bu
aldı sakinliğimi verdi kudurukluğumuuuu
hahahaaaabende gecelik giyemem bu sogukta tayt giyiyorum üerinede hemen şık bi polar biraz makyaj parfum işlem tamam uğraşamam gecelikle çok soğuk zate totoşum hepten buz tutar gecenlerde kocişe çok soğuk aşkım dedim gel ben seni ısıtacak şeyler bulurum dediii hahaahaa edepsiz heriffff
allaaa alaaaaa... ne demek gelmem.. !!yakcam akşama mumları hazırlıcam güzel mevyelerden ballı cevizliiii ohhhhh... Formalarıda giydikmiii yarın ben gelmem beklemeyin beni kuzular
heeeee... dogru kiz !! vallahi yuzune bile bakmiyo benimki formalarin...Aa cuma aldigim formayi ozellikle hamilelik icin aldim gobek falan yokformayi ben cikarmam canimm sonra bi seklde cikar o zaten
hocam bişey sorcam.. Yemekleri hazırlatcan ya hemen mi yoksa biraz dinlendikten sonra mı
akşama gelebilirmiyimmmm yarın bile gelemeyebilirimmm
Gelirim kızzz...
ahhhhh çok iyi olmuşşşş
yavrummmmm kıyamammmmm sana
iyi hadi hayırlısı canım benim eşimde hastaneye gidecek birazdan... uzaktan kumanda ile halletmek kadar güzel bir şey yok...
hocam bişey sorcam.. Yemekleri hazırlatcan ya hemen mi yoksa biraz dinlendikten sonra mı
akşama gelebilirmiyimmmm yarın bile gelemeyebilirimmm
Gelirim kızzz...
ahhhhh çok iyi olmuşşşş
yavrummmmm kıyamammmmm sana
Kizzz ozletirler kendinlerini bu konudaaa.. gamzeee hicrannn minilkbebisimmzeycann.. kizlar tamam bebis var ama insan az taktik verir arkadaslarinaaa.. yanii ustalar.. !!
Donusunnn muhtesem olacak o kesin.. Dogum gunun ^mu yarin.. o zaman yavas yavas mikmikle odulendirilir.. yavas yavas..
kiz bende mikmikten once pek cekici olurum anamm mikmik bitimii..
Askim usudum taktii cok guzel yaa ama kis aylarinda yazin.. napcaz !!! askim terledimm.. git yikan piss diyecek !!
allaaa alaaaaa... ne demek gelmem.. !!bu aksam kk ahalisiii.. mikmite olucak galibaa..
heeeee... dogru kiz !! vallahi yuzune bile bakmiyo benimki formalarin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?