patlamaya hazir volkan gibisin o zaman sennGelir gelmez atla canim adama msj attin okadar.normal karsilama olmaz artik ok yaydan cikti
akşamüstü bu konuyu tekrar gündeme getirelim geri gelirrrrcvp atmadı benim kaca bayıldımı ne oldu dün mik mik yapmadık ondan önceki gece yaptık akşama kadar hevesimde gecebilir bazen geçiyo
taktiklere devammmsen simdiden makyajini falan yap da hevesin gecmesin o zaman
kizzz ozletirler kendinlerini bu konudaaa.. Gamzeee hicrannn minilkbebisimmzeycann.. Kizlar tamam bebis var ama insan az taktik verir arkadaslarinaaa.. Yanii ustalar.. !!
Donusunnn muhtesem olacak o kesin.. Dogum gunun ^mu yarin.. O zaman yavas yavas mikmikle odulendirilir.. Yavas yavas..
Kiz bende mikmikten once pek cekici olurum anamm mikmik bitimii..
Askim usudum taktii cok guzel yaa ama kis aylarinda yazin.. Napcaz !!! Askim terledimm.. Git yikan piss diyecek !!
Allaaa alaaaaa... Ne demek gelmem.. !!Bu aksam kk ahalisiii.. Mikmite olucak galibaa..
Heeeee... Dogru kiz !! Vallahi yuzune bile bakmiyo benimki formalarin...
o taktik zaten favorim kışın biraz yakınlaşınca işlem tamamlaşıyoKizzz ozletirler kendinlerini bu konudaaa.. gamzeee hicrannn minilkbebisimmzeycann.. kizlar tamam bebis var ama insan az taktik verir arkadaslarinaaa.. yanii ustalar.. !!
Donusunnn muhtesem olacak o kesin.. Dogum gunun ^mu yarin.. o zaman yavas yavas mikmikle odulendirilir.. yavas yavas..
kiz bende mikmikten once pek cekici olurum anamm mikmik bitimii..
Askim usudum taktii cok guzel yaa ama kis aylarinda yazin.. napcaz !!! askim terledimm.. git yikan piss diyecek !!
allaaa alaaaaa... ne demek gelmem.. !!bu aksam kk ahalisiii.. mikmite olucak galibaa..
heeeee... dogru kiz !! vallahi yuzune bile bakmiyo benimki formalarin...
makyaj war zaten hayatım birazcık saçlarımıda düzleştirim bari :115::115::115::115::115::115::118::118::118::118:Sen simdiden makyajini falan yap da hevesin gecmesin o zaman
ben de yollardım eşimi aslında işi de hastaneye çok yakın ama arabası yok bugün, babam aldı eşimin arabasını. uğrayamaz yani hastaneye. neyse ki abim hallediyor benim de. hadi bakalım hayırlısııı çok merak ediyorum. ama kötü bişi çıkmayacağından da eminim. öğrenince yaz sen de hemen ama
hemen degil canim mac sonrasi biraz macin ve o gunun kritigini yaparsin,sonra askim ben artik dusa gireyim cok aciktim bu arada sende sunu sunu yapiver drsinOyhh ben nasi bisey oldum boyle yaa
ikinizde çok güzel haberler verin bize neşemize neşe olsunbende o gitsin diye arabayı ona bıraktım.. Akşam diyorum ki yarın araba sende niye dedi? Ee yarın tahlil var ben erken çıkamam dedim..
Allah'ın izni ile bende kötü bir şey çıkacağından değil ama insan yine de merak ediyor.. öğrenince yazarım canım. 3 ten sonra demişlerdi bana .. 3,5 - 4 gelirken evden çıkar alır herhalde nette de çıkmamış görünüyor ama bilemedim şimdi ya :26::26:
bişey çıkmıcak kuzucummm kardeşimmmmm merak etmeebebecim ben de hediyemi görmeden mikmikle ödüllendirecek göz var mı hiç:)))))))))) gerçi hafta sonu bütün dolabımı yenilettim kocişe ama bişi daha alması lazım :))))))) psikommmmmmm ayy çok stresliyim yaaa
bende o gitsin diye arabayı ona bıraktım.. akşam diyorum ki yarın araba sende niye dedi? ee yarın tahlil var ben erken çıkamam dedim..
Allah'ın izni ile bende kötü bir şey çıkacağından değil ama insan yine de merak ediyor.. öğrenince yazarım canım. 3 ten sonra demişlerdi bana .. 3,5 - 4 gelirken evden çıkar alır herhalde nette de çıkmamış görünüyor ama bilemedim şimdi ya :26::26:
tamm hocammm maçın kritiği önemli tabi pozisyonları tartışmak şart sonra adamın aklı gitmesin yine istemesin
ikinizde çok güzel haberler verin bize neşemize neşe olsun
bişey çıkmıcak kuzucummm kardeşimmmmm merak etmee
valla zaman zaman bu tip durumlarla karsilasiyoruzzBen hamile oldugum icin ancak tek vurus hakki taniyorum canim Ama siz kritikte skora karar veremezseniz penaltilara kalabilirsiniz tabiii
kızlar bende çıkayım artık ewimi süpüreyim ödevlerim war onları yapayım birazcık
tamm hocammm maçın kritiği önemli tabi pozisyonları tartışmak şart sonra adamın aklı gitmesin yine istemesin
ikinizde çok güzel haberler verin bize neşemize neşe olsun
stres yapıyoruz boş yere iştee...her şey güzel olacak. eger dış lab. sonuçları çıkmış görünüyo da göster diyince açılmıyosa laboratuvardakiler henüz girmemiş oluyomuş sonuçları. abim öyle söyledi az önce.
tek vuruşşşş
Tek vuruş hakkın var desem nereye der benim ki
Evli mutlu kopardın beni karnıma ağrılar girdi
sen gelinceeee yak mumları... O mesajı alırbende gitcem simdi canim bugun mikmik yok (yani bben oyle biliyorum)) yemek yapiim barii
bebecim ben de hediyemi görmeden mikmikle ödüllendirecek göz var mı hiç:)))))))))) gerçi hafta sonu bütün dolabımı yenilettim kocişe ama bişi daha alması lazım :))))))) psikommmmmmm ayy çok stresliyim yaaa
tek vuruşşşş
Tek vuruş hakkın var desem nereye der benim ki
Evli mutlu kopardın beni karnıma ağrılar girdi
tmm hocam bakıcaz tekrarlara kritik esnasında:)) sen tek vurus deme kuzum. Belki esin golu begenmez ofsaytti bu der,hooop pozisyon tekrari
sen gelinceeee yak mumları... O mesajı alırYemek yapmana da gerek yok taktiklerin olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?