Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

patlamaya hazir volkan gibisin o zaman senn Gelir gelmez atla canim adama msj attin okadar.normal karsilama olmaz artik ok yaydan cikti

ok yaydan çıktıııı anammmmm laflara bakkkkk....
cvp atmadı benim kaca bayıldımı ne oldu dün mik mik yapmadık ondan önceki gece yaptık akşama kadar hevesimde gecebilir bazen geçiyo
akşamüstü bu konuyu tekrar gündeme getirelim geri gelirrrr

sen simdiden makyajini falan yap da hevesin gecmesin o zaman
taktiklere devammm

the lord of the mikmikkkkkkk evlimutlu

o taktik zaten favorim kışın biraz yakınlaşınca işlem tamamlaşıyo
Sen simdiden makyajini falan yap da hevesin gecmesin o zaman
makyaj war zaten hayatım birazcık saçlarımıda düzleştirim bari :115::115::115::115::115::115::118::118::118::118:

slm kızlar ben geldim nasılsınız var mı yeni haberlerrr

bende o gitsin diye arabayı ona bıraktım.. akşam diyorum ki yarın araba sende niye dedi? ee yarın tahlil var ben erken çıkamam dedim..
Allah'ın izni ile bende kötü bir şey çıkacağından değil ama insan yine de merak ediyor.. öğrenince yazarım canım. 3 ten sonra demişlerdi bana .. 3,5 - 4 gelirken evden çıkar alır herhalde nette de çıkmamış görünüyor ama bilemedim şimdi ya :26::26:

bebecim ben de hediyemi görmeden mikmikle ödüllendirecek göz var mı hiç:)))))))))) gerçi hafta sonu bütün dolabımı yenilettim kocişe ama bişi daha alması lazım :))))))) psikommmmmmm ayy çok stresliyim yaaa

hemen degil canim mac sonrasi biraz macin ve o gunun kritigini yaparsin,sonra askim ben artik dusa gireyim cok aciktim bu arada sende sunu sunu yapiver drsin Oyhh ben nasi bisey oldum boyle yaa

tamm hocammm maçın kritiği önemli tabi pozisyonları tartışmak şart sonra adamın aklı gitmesin yine istemesin

ikinizde çok güzel haberler verin bize neşemize neşe olsun

kızlar bende çıkayım artık ewimi süpüreyim ödevlerim war onları yapayım birazcık

stres yapıyoruz boş yere iştee...her şey güzel olacak. eger dış lab. sonuçları çıkmış görünüyo da göster diyince açılmıyosa laboratuvardakiler henüz girmemiş oluyomuş sonuçları. abim öyle söyledi az önce.

tamm hocammm maçın kritiği önemli tabi pozisyonları tartışmak şart sonra adamın aklı gitmesin yine istemesin

Valla zaman zaman bu tip durumlarla karsilasiyoruzz ben hamile oldugum icin ancak tek vurus hakki taniyorum canim ama siz kritikte skora karar veremezseniz penaltilara kalabilirsiniz tabiii

inşallah canım...

benimki hastanedeymiş canım.. bekliyormuş.. birazdan belli olur inşallah sonuçlar...:26::26:

Kuzummm stres yapma rahat ol.. insalah hersey cok guzel cikicak...

Nerde sende o goz yaaa... bayiliyorum sana.. evet gordum alisverise cikmisiniz siz bu hafta sonu.. aldirdin mi ciciler..
Ne bekliyosun kocisten.. tabiki dogum gunu icin ozel guzelk birseyler bekliyoruz.. benim enistemm bilir yaa.. kimin kocasi !!

tek vuruşşşş
Tek vuruş hakkın var desem nereye der benim ki
Evli mutlu kopardın beni karnıma ağrılar girdi

cuma günü ben neler çektim.. Allah'tan patronlar gitti de gül gül koptum canım ya.. onlar burda olsaydı ne oluyor diye sorarlardı artık bende anlatırdım evlimutluu yu bugünde burdalardı çıktılar şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…