Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anlaşılan kimse beni özlememiş:44::44::44: ben çıkayım bariii byyyy sizi seviyorum kibb

kizz aklimi celmee ) haftasonu bos gecti zaten Ben dursam kocis durmaz. Neyse nasib kismet bu isler
kızımmmmm sen yak mumları da gör kısmetini haftasonu da olmamış zaten

allah tan ben olduğum yerde tekim.. Tek derdim. Patronların odalarında çıkması çünkü direkt yüz yüze geliyoruz.. çıktılar rahatım..

benimde kapım açık tam karşımda patron

aldırmaz mıyım kuşum, diyorum ya tüm dolabı yenilettim. taytlar, gömlekler, mont falan aldırdım her şeyi :) çanta aldırmadım ama daha geçen gün 350 lira verdim 2 tane çantaya adamcagızı o kadar da zorlamayayım dedim :) bakalım nasıl bi sürpriz yapar, yapmazsa benim ona bi sürprizim olacak, kapıya atmak gibi, uzun bi süre eve almamak gibi nasıllll :)))))))

Son düzenleme:

Aldir canim herseyini aldir.. ama zorlama.. !!! yapar ya guzel biseyler bence... yapmazsa butunn topik biliriz ona yapicaagimiziii !!! merak etme sen !!

Bak abla ben uslu uslu yemegimi yapcaktim benim aklimi celiyolar goruyosun iste

Yine kandirildim

tabi öyledir canım... sen yemek yapma bence nasıl olsa maç var...

sen yak bişeyler burda muhabbet var gidip yemek yapcaksın...

maç varmış deedim bende akşama herkes maçtaa

:)) hadi maça gidin bakalım akşama... Allah o maçları size bebiş olarak geri versin inşallah... bebişi olanlar aman yavaş ve dikkatlii...

Huhuuuu topik kizlari adımmış basini yurumussss helal sizeee kim tutar siziii

Benimde kapim takildi gitti temizlik yaptım geldim kapiyi silmedim kopuk sıktılar kenarlara kurumasi lazimmis yarin silicemm

bak abla ben uslu uslu yemegimi yapcaktim benim aklimi celiyolar goruyosun iste

Yine kandirildim

sen kandırılmak istiyorsun ama ısrar etmicem ok

psikom bu gece senin gecen ben sahalara inmicem bugun:) nohutum var benim sisik,nohut pisircem ben

ozamannnnn
buuuuuuuuuuuuu geceeeee benimmmm gecemmmmmm
buuuuuuuuuuuu geceeeeee benimmmmmmmmmm geceeemmmm
cama vuran her damla daaaaa mikmik hatırlıyorummmm ve ona susuzluğumuuuuuu

lalllllalalalalalalalalalllalalalalalalala

Psikom bu gece senin gecen ben sahalara inmicem bugun:) nohutum var benim sisik,nohut pisircem ben

nohut nerden çıktı şimdi?? ne alaka adam gelene kadar pişer nohut... benim kocam kekin yarısını kakaolu yarısını üzümlü yapmış... ben kakaolu seviyorum diye.. Allah razı olsun

tabi öyledir canım... Sen yemek yapma bence nasıl olsa maç var...

:)) hadi maça gidin bakalım akşama... Allah o maçları size bebiş olarak geri versin inşallah... Bebişi olanlar aman yavaş ve dikkatlii...
duaların içi saol güzel annemmmmmm

yavaşşş yerler yaşşşş

huhuuuu topik kizlari adımmış basini yurumussss helal sizeee kim tutar siziii

Benimde kapim takildi gitti temizlik yaptım geldim kapiyi silmedim kopuk sıktılar kenarlara kurumasi lazimmis yarin silicemm

hicran seni de andık eskiden dedik ne renkliydi mikmikler hicranımda aramızdaydı dedik şimdi madur dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…