cuma günü ben neler çektim.. Allah'tan patronlar gitti de gül gül koptum canım ya.. Onlar burda olsaydı ne oluyor diye sorarlardı artık bende anlatırdım evlimutluu yuBugünde burdalardı çıktılar şükür...
aynen banada garip bakıyorlarrr burda
kızımmmmm sen yak mumları da gör kısmetini haftasonu da olmamış zatenkizz aklimi celmee) haftasonu bos gecti zaten Ben dursam kocis durmaz. Neyse nasib kismet bu isler
allah tan ben olduğum yerde tekim.. Tek derdim. Patronların odalarında çıkması çünkü direkt yüz yüze geliyoruz.. çıktılar rahatım..
kızımmmmm sen yak mumları da gör kısmetini haftasonu da olmamış zaten
benimde kapım açık tam karşımda patron
kızımmmmm sen yak mumları da gör kısmetini haftasonu da olmamış zaten
benimde kapım açık tam karşımda patron
sen yak bişeyler burda muhabbet var gidip yemek yapcaksın...mum daha yeni yaktik kirmizi gece lambasini yakiim madem
kötü oluyor öyle ya...
kötü oluyor öyle ya...
Kuzummm stres yapma rahat ol.. insalah hersey cok guzel cikicak...
Nerde sende o goz yaaa... bayiliyorum sana.. evet gordum alisverise cikmisiniz siz bu hafta sonu.. aldirdin mi ciciler..
Ne bekliyosun kocisten.. tabiki dogum gunu icin ozel guzelk birseyler bekliyoruz.. benim enistemm bilir yaa..kimin kocasi !!
sen yak bişeyler burda muhabbet var gidip yemek yapcaksın...
maç varmış deedim bende akşama herkes maçtaa
aldırmaz mıyım kuşum, diyorum ya tüm dolabu yenilettim. taytlar, gömlekler, mont falan aldırdım her şeyi :) çanta aldırmadım ama daha geçen gün 350 lira verdim 2 tane çantaya adamcagızı o kadar da zorlamayayım dedim :) bakalım nasıl bi sürpriz yapar, yapmazsa benim ona bi sürprizim olacak, kapıya atmak gibi, uzun bi süre eve almamak gibi nasıllll :)))))))
Bak abla ben uslu uslu yemegimi yapcaktim benim aklimi celiyolar goruyosun iste
Yine kandirildim
sen yak bişeyler burda muhabbet var gidip yemek yapcaksın...
maç varmış deedim bende akşama herkes maçtaa
bak abla ben uslu uslu yemegimi yapcaktim benim aklimi celiyolar goruyosun iste
Yine kandirildim
psikom bu gece senin gecen ben sahalara inmicem bugun:) nohutum var benim sisik,nohut pisircem ben
:)) hadi maça gidin bakalım akşama... Allah o maçları size bebiş olarak geri versin inşallah... bebişi olanlar aman yavaş ve dikkatlii...
Psikom bu gece senin gecen ben sahalara inmicem bugun:) nohutum var benim sisik,nohut pisircem ben
sen kandırılmak istiyorsun ama ısrar etmicem ok
ozamannnnn
buuuuuuuuuuuuu geceeeee benimmmm gecemmmmmm
buuuuuuuuuuuu geceeeeee benimmmmmmmmmm geceeemmmm
cama vuran her damla daaaaa mikmik hatırlıyorummmm ve ona susuzluğumuuuuuu
lalllllalalalalalalalalalllalalalalalalala
duaların içi saol güzel annemmmmmmtabi öyledir canım... Sen yemek yapma bence nasıl olsa maç var...
:)) hadi maça gidin bakalım akşama... Allah o maçları size bebiş olarak geri versin inşallah... Bebişi olanlar aman yavaş ve dikkatlii...
huhuuuu topik kizlari adımmış basini yurumussss helal sizeee kim tutar siziii
Benimde kapim takildi gitti temizlik yaptım geldim kapiyi silmedim kopuk sıktılar kenarlara kurumasi lazimmis yarin silicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?