nohut nerden çıktı şimdi?? ne alaka adam gelene kadar pişer nohut... benim kocam kekin yarısını kakaolu yarısını üzümlü yapmış... ben kakaolu seviyorum diye.. Allah razı olsun
bize diyor nohut... Gidip hazırlancak akşam için adamada dicek ben nohutu şişirdim sende soğanla ben geliyorummmnohut nerden çıktı şimdi?? Ne alaka adam gelene kadar pişer nohut... Benim kocam kekin yarısını kakaolu yarısını üzümlü yapmış... Ben kakaolu seviyorum diye.. Allah razı olsun
sen yokmusun sennnn
Aldir canim herseyini aldir.. ama zorlama.. !!! yapar ya guzel biseyler bence... yapmazsa butunn topik biliriz ona yapicaagimiziii !!! merak etme sen !!
madurumdaa madurummm ben cok magrudum magdurumm
eşim bu msjı okusa kesin intihar ederdi, adamcağız beni zor idare ediyo bi de benden 10-15 tane daha olduğunu duysa ne yapardı acaba :) ama bi sürpriz yapar o. ya bi de hiç açık vermez, düğünden 5 ay önce sormaya başladım düğünde ne alacaksın bana, inat etti söylemedi düğün günü gördüm aldığı seti, 5 ay beklememe değdi ama :) geçen yıl krem ya da lacivert yüksek topuklu kırmızı tabanlı önü hafif yuvarlak bi ayakkabı arıyodum bulamadım. d.günümde bi baktım hem lacivert hem kremini bulup almış :)
bize diyor nohut... Gidip hazırlancak akşam için adamada dicek ben nohutu şişirdim sende soğanla ben geliyorummm
sen yokmusun sennnn
bize diyor nohut... Gidip hazırlancak akşam için adamada dicek ben nohutu şişirdim sende soğanla ben geliyorummm
sen yokmusun sennnn
Oh afiyet olsun ablacim :)
Nohut bi yerden cikmadi yemek yapmana gerek yok dediniz diye dedim
bencede bu nohutu haşlar gerisini eşine yaptırır. mik mik yapmak için hatun yemek yapmıyor yaa..
sanki nohut ne ki düdüklü de 2 dk normal tencere de bırak kaynasın dursun...
Romantik yaaa. bende cok merak ederimmm.. hata arastirirmmm ama hic bisey bulamam... her zaman beklediime degdi cok sukur !! allah'im onlari gercekten basimizdan eksik etmesin.. kuzumm aramis simdi.. makineyi bosaltiyormus.. camasirlari makineye atmis supurmus temizlemis... seviyomm yaa..eşim bu msjı okusa kesin intihar ederdi, adamcağız beni zor idare ediyo bi de benden 10-15 tane daha olduğunu duysa ne yapardı acaba :) ama bi sürpriz yapar o. ya bi de hiç açık vermez, düğünden 5 ay önce sormaya başladım düğünde ne alacaksın bana, inat etti söylemedi düğün günü gördüm aldığı seti, 5 ay beklememe değdi ama :) geçen yıl krem ya da lacivert yüksek topuklu kırmızı tabanlı önü hafif yuvarlak bi ayakkabı arıyodum bulamadım. d.günümde bi baktım hem lacivert hem kremini bulup almış :)
Tamam kizlar bugun taktik degistiriyorum bi sefrrlikhem yemegimi yapcam hem mikmikimi esime de sadce sofrayi kurdururum bu durumda
hicran bebeim sen mik mikden neden korkuyosun hala canım doktorun yapın demişti sanırım haftada bi siz hiç yapmadınız dimi adam larada yazık hamişler şaka maka bi yana makara yapıoruz ama onlarıda düşünün biraz gündelik hayatınızından gece hayatınızdan mahrum kalmcaksıbnız sadece dikkatli olunması lazım adamlar soğur bide kızlar yanlış anlamayın beni sadece ufak bi öneri benimkisi..
iyi bari... adam kurtuldu bu akşamlık... senin burcun ne çok merak ettim...
vurdur senden çıktı demekki... Hatırlayamadım onu benmadurumdaa madurummm ben cok magrudum magdurumm
Hahaaa bizim mik mikler siradandi be kuzum tak fisi bitir isiBi keresinde ben vurdurup geciyorum dedim çık gülmüşlerdi kızlar bana
sen nasıl düşünemedin kız bunu bende denicem bu geceaa o da iyi fikirmis bak hic nohut uzerinden uygulamadim bu taktigi
ne evli mutlu oooooooooobencede bu nohutu haşlar gerisini eşine yaptırır. Mik mik yapmak için hatun yemek yapmıyor yaa..
Sanki nohut ne ki düdüklü de 2 dk normal tencere de bırak kaynasın dursun...
bilmiyorum canım korkuyoruz ya biraz daha zaman geçsin yaparız ben istesem esim istemez şu an
vurdur senden çıktı demekki... Hatırlayamadım onu ben
sen nasıl düşünemedin kız bunu bende denicem bu gece
ne evli mutlu oooooooooo
Tamam kizlar bugun taktik degistiriyorum bi sefrrlikhem yemegimi yapcam hem mikmikimi esime de sadce sofrayi kurdururum bu durumda
O halinden cook memnun merak etmeburcum hakkinda tahminin var galiba neye benziyorum
ayy canım benim ya eminim benimkide öyle olur dr bana hamiş olduğumu söylediğinde karnıma bile dokunmuyodu bişey olacak diye mk mik bizimkide yapmaz bi kaç ay gibi geliyo ama ne bileyim insan korkar gendee dedim tabi eşlerin bu durumu konuşması problemi çözer çok hoş ve romantik canım ya bende hamiş kalmak istiyorum warsın mik mik yapmayalım napalım bebeimizden önemli değil hiç birşeyDilekcim ben eşimle konuştum o konuyu defalarca. deneyelim bak bişi olmayacak bile dedim ama korkuyo bebeğe zarar vermekten. erkekler hamilelik dönemimizde beklediğimizden daha hassas ve duyarlı oluyo. biz de eskiden acayip renkliydik ama şu dönem o da ben de hassasız o yüzden zorlamıyoruz birbirimizi. hem cinsellik yok diye iletişimimizde bi kopukluk da yok aksine romantik anlarımız daha fazla oluyo :) şimdi yatak keyfimiz daha uzun daha çok hayal kuruyoruz birbirimize daha çok dokunuyoruz daha masum öpücüklerimiz var...hamiş olunca göreceksin bak haklıymışsın diceksin, yani bi nevi onun karısı olmaktan çocuğunun anneliğine terfi ettim, kendinden çok bebeği düşünüyo şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?