Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim kocişte yapar sağolsunnnnn...
iyi bari... Adam kurtuldu bu akşamlık... Senin burcun ne çok merak ettim...
bence akrep bu seksi buuuuuu

bende istiyorum bende karısı değil çocuğunun annesi olayım ne güzel anlatmışsın bebişimmmmm

dene de sonucu yaz bize
burda saat 4 kız... Akşama sinemaya gidicezzzz mikmik gelinceye kaldı kız biz dün de yaptıkkkkkk unuttum ya ben onu aklımı aldınız kızzzz

topuklu ayakkab idolüm her doğum günümde alabilir aşığım onlara bi kocama aşığım bide ayakkabılarıma

Aynen aynennn topuklu ayakkabı koleksiyonum var henüz hiç giymediklerim bile var 50-60 çiftti ayakkabılarım, evlenirken annem 20 çiftini vermiş bazılarını da çöpe atmış, ne kadar üzülmüştüm. ama çok seviyorum yaaa portmantoda bile mükemmel gözüküyolar mavi, pembe, kırmızı, siyah, lacivert, krem, vizon rengarenk, model model...benim bi takıntım da ayakkabıdır...

ayyyyyyy ne hoş yaaa, maşallah diyelim. çok düşünceliymiş kız kocişin...elinden de geliyor demek ki...

Yengec ) bebegimle ayni olcak burcumuz insallah
Yengecimm bicim bicim olurum mikmik icin.. topik bana hayrandir mikmik sevdiim icin.. oy oyyy hellle loyy loy loy...

Kiizzz bende yengecimm.. bebegim dusmeseydi yengec olacakti...
burda saat 4 kız... Akşama sinemaya gidicezzzz mikmik gelinceye kaldı kız biz dün de yaptıkkkkkk unuttum ya ben onu aklımı aldınız kızzzz

Burda bi saat geri.. Ne izliyceksiniz.. olsun bizimde dun oldu.. !

walla 60 çift yok canım bende ama 20 çift kesin wardır topuklu hastasıyım kociş bıktı artık

amannn kızlar bir ayrıldım kaynatmışsınızda kaynatmışsınız... yapın mikmiklerinizi yapın gençsiniz yeni evlisiniz siz yapmıycaksınızda kim yapıcak bir 10 sene sonra görürüm ben sizi mana bu gece olmaz hastayım, yorgunum ,yok aram buram ağrıyo diye kocaları geçiştirirsiniz bellibir zaman sonra seksede doyuluyor merak etmeyin tecrübeyle sabit...evlimutlu bacım sende çok kudurukmuşsun be yavrum her erkek senin gibi kadın ister hergün mik mik oh ne ala..Allah iştahını artırsın kuzum kolay gelsin..nasılbu kadar iştahlı olabiliyosun bana da öğret, bende tam tersi rahibe gibi dolaşıyorumadam yakında bana diycekki ben aletikökünden kestireyim nasıl olsa bir işe yaramayacak herşey şakada gerçekten bi zaman sonra aynı yemeği yiye yiye doyuyorsunuz..fantazide üretseniz öyle,tabii istisnalar var 60 yaşında olup 20 yaşındaki gibi performans gösteren de var orası ayrı, inşallah sizinki aynı iştahla devam eder , sonuçta seks evliliğin temeli gibi olmadanda olmuyor

Demekki bizim bu halimiz yengecten canim yasasin yengecler yasasin mikmikler

Takintimm benimde ayakabi ve canta... cok fenaa.. dolaplara sigmiyor.. artik arkadaaslar ariyor ayakabi istemek icin.. ama tabii vermiyorum veremm.. cok seviyorum onlari.. !!!

Gelir gelir sagolsun.. yapar herseyii..

HOBBİT'E GİDİCEZ BEBEMMM...
ben oğlak burcuyummm

Kizlaar ben artik cikiyorumm. İslerimi tamamlayip yatayimbiraz. Aksam ugrarim yine

Gorusuruz mmikmikciler ve eski mikmikciler

yani bunu daha net görebilmeniz için böyle yazdım gerçekten de hamile olunca çok şey değişiyo. ben de hep diyodum ne alaka ya hamiş olunca da cinsellik devam eder ama insan karnında %50 kocişten %50 benden gelen genlerle oluşmuş bi mucize taşıyınca düşünemiyor bile cinselliği. birlikte olanlara saygım var tercih meselesi ama biz biraz ara vermeyi uygun gördük. başlarda eşim de karnıma hiç dokunamıyodu bişi olacak diye ödü patlıyodu ama şimdi hareketlerini hissetmemeye çalışıyo her gece...bak sen şimdiden bebişi her şeyin önüne koydun bile :)

olacak bebeğim olacak az kaldıııııııı, çalışmaları bitirmeye razısın ama di mi bebeiş gelince :)

Demekki bizim bu halimiz yengecten canim yasasin yengecler yasasin mikmikler
bizimm sucumuz yok burcumuzuda biz secmedik yaa.. aaaaa... aaa ama dimi !!

HOBBİT'E GİDİCEZ BEBEMMM...
ben oğlak burcuyummm
Simdiden iyi seyirler canimm... oglak burcu :
Toprak elementinden bir burç olan Oğlak'ın cinsel dürtüleri yoğundur ve oldukça istekli bir yapısı vardır. Ancak geleneklere, kurallara ve dış dünyanın değerlerine verdiği önem burada da kontrollü olmasına nedendir. Mahremiyete de verdiği değer sonucunda, toplumsal ortamlarda evli olduğu eşine bile cinsel göndermeler yapması ya da cinsellik bağlamında dokunması mümkün olmaz.

dayanacağız...artık gelsin yeterki bebeğimmmmm gelsin beni üzmesinnnn...

aynen öyle kuzucum burcumun özellikleri

walla 60 çift yok canım bende ama 20 çift kesin wardır topuklu hastasıyım kociş bıktı artık

ben bütün paramı ayakkabı, çanta ve kıyafete yatırırdım. bi de öle spor giymeyi sevmem ben, markete bile gitsem şık bi bluz, topuklu ayakkabı, keten pantolonlar giyerdim... bi de elbise çok seviyorum. beni kot t-shirt gören olmazdı hiç. ama sor bana birikmiş paran olur muyduuuu hayırrrrrrrr :))))))

Takintimm benimde ayakabi ve canta... cok fenaa.. dolaplara sigmiyor.. artik arkadaaslar ariyor ayakabi istemek icin.. ama tabii vermiyorum veremm.. cok seviyorum onlari.. !!!

Gelir gelir sagolsun.. yapar herseyii..

bütün kadınlar aynı demek yaaaaa, halbuki çoğunu giyemiyoruz bile. niye alıyosak.

tabikide herşeyden önce hayatım o benim küçük mucizem tatlı meleğim olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…