- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
halinden memnun olduğuna % 100 eminim canım... kova ya da akrep dermişim
bilmiyorum canım korkuyoruz ya biraz daha zaman geçsin yaparız ben istesem esim istemez şu an
Yengec) bebegimle ayni olcak burcumuz insallah
benim kocişte yapar sağolsunnnnn...romantik yaaa. Bende cok merak ederimmm.. Hata arastirirmmm ama hic bisey bulamam... Her zaman beklediime degdi cok sukur !! Allah'im onlari gercekten basimizdan eksik etmesin.. Kuzumm aramis simdi.. Makineyi bosaltiyormus.. Camasirlari makineye atmis supurmus temizlemis... Seviyomm yaa..
bence akrep bu seksi buuuuuuiyi bari... Adam kurtuldu bu akşamlık... Senin burcun ne çok merak ettim...
dilekcim ben eşimle konuştum o konuyu defalarca. Deneyelim bak bişi olmayacak bile dedim ama korkuyo bebeğe zarar vermekten. Erkekler hamilelik dönemimizde beklediğimizden daha hassas ve duyarlı oluyo. Biz de eskiden acayip renkliydik ama şu dönem o da ben de hassasız o yüzden zorlamıyoruz birbirimizi. Hem cinsellik yok diye iletişimimizde bi kopukluk da yok aksine romantik anlarımız daha fazla oluyo :) şimdi yatak keyfimiz daha uzun daha çok hayal kuruyoruz birbirimize daha çok dokunuyoruz daha masum öpücüklerimiz var...hamiş olunca göreceksin bak haklıymışsın diceksin, yani bi nevi onun karısı olmaktan çocuğunun anneliğine terfi ettim, kendinden çok bebeği düşünüyo şimdi...
hopaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Gamze gelmediki annaciiimmmm... Kizlar sayenizde zaman nasil gecti anlamadimm.. 3 olmus bile...
bu gece yatakta,gönlümuz hovarda
yansin mumlar,oynasın kocalar
hayda hayda gül hayda..
:92::92::92::92::92::92::92::92:
burda saat 4 kız... Akşama sinemaya gidicezzzz mikmik gelinceye kaldı kız biz dün de yaptıkkkkkk unuttum ya ben onu aklımı aldınız kızzzzdene de sonucu yaz bize
topuklu ayakkab idolüm her doğum günümde alabilir aşığım onlara bi kocama aşığım bide ayakkabılarıma
Romantik yaaa. bende cok merak ederimmm.. hata arastirirmmm ama hic bisey bulamam... her zaman beklediime degdi cok sukur !! allah'im onlari gercekten basimizdan eksik etmesin.. kuzumm aramis simdi.. makineyi bosaltiyormus.. camasirlari makineye atmis supurmus temizlemis... seviyomm yaa..
hmmm hadi bakalım analı kızlı demek geldi içimden neyseee.. bebeşin cinsiyetini öğrendiğimizde özür dileriz. kız demiştim filan diye...
Yengecimm bicim bicim olurum mikmik icin.. topik bana hayrandir mikmik sevdiim icin.. oy oyyy hellle loyy loy loy...Yengec) bebegimle ayni olcak burcumuz insallah
burda saat 4 kız... Akşama sinemaya gidicezzzz mikmik gelinceye kaldı kız biz dün de yaptıkkkkkk unuttum ya ben onu aklımı aldınız kızzzz
Aynen aynennn topuklu ayakkabı koleksiyonum var henüz hiç giymediklerim bile var 50-60 çiftti ayakkabılarım, evlenirken annem 20 çiftini vermiş bazılarını da çöpe atmış, ne kadar üzülmüştüm. ama çok seviyorum yaaa portmantoda bile mükemmel gözüküyolar mavi, pembe, kırmızı, siyah, lacivert, krem, vizon rengarenk, model model...benim bi takıntım da ayakkabıdır...
ayyyyyyy ne hoş yaaa, maşallah diyelim. çok düşünceliymiş kız kocişin...elinden de geliyor demek ki...
Yengecimm bicim bicim olurum mikmik icin.. topik bana hayrandir mikmik sevdiim icin.. oy oyyy hellle loyy loy loy...
Kiizzz bende yengecimm.. bebegim dusmeseydi yengec olacakti...
Burda bi saat geri.. Ne izliyceksiniz.. olsun bizimde dun oldu.. !
Takintimm benimde ayakabi ve canta... cok fenaa.. dolaplara sigmiyor.. artik arkadaaslar ariyor ayakabi istemek icin.. ama tabii vermiyorum veremm.. cok seviyorum onlari.. !!!Aynen aynennn topuklu ayakkabı koleksiyonum var henüz hiç giymediklerim bile var 50-60 çiftti ayakkabılarım, evlenirken annem 20 çiftini vermiş bazılarını da çöpe atmış, ne kadar üzülmüştüm. ama çok seviyorum yaaa portmantoda bile mükemmel gözüküyolar mavi, pembe, kırmızı, siyah, lacivert, krem, vizon rengarenk, model model...benim bi takıntım da ayakkabıdır..
ayyyyyyy ne hoş yaaa, maşallah diyelim. çok düşünceliymiş kız kocişin...elinden de geliyor demek ki...
HOBBİT'E GİDİCEZ BEBEMMM...Yengecimm bicim bicim olurum mikmik icin.. topik bana hayrandir mikmik sevdiim icin.. oy oyyy hellle loyy loy loy...
Kiizzz bende yengecimm.. bebegim dusmeseydi yengec olacakti...
Burda bi saat geri.. Ne izliyceksiniz.. olsun bizimde dun oldu.. !
ayy canım benim ya eminim benimkide öyle olur dr bana hamiş olduğumu söylediğinde karnıma bile dokunmuyodu bişey olacak diye mk mik bizimkide yapmaz bi kaç ay gibi geliyo ama ne bileyim insan korkar gendee dedim tabi eşlerin bu durumu konuşması problemi çözer çok hoş ve romantik canım ya bende hamiş kalmak istiyorum warsın mik mik yapmayalım napalım bebeimizden önemli değil hiç birşey
benim kocişte yapar sağolsunnnnn...
bence akrep bu seksi buuuuuu
bende istiyorum bende karısı değil çocuğunun annesi olayım ne güzel anlatmışsın bebişimmmmm
burda saat 4 kız... Akşama sinemaya gidicezzzz mikmik gelinceye kaldı kız biz dün de yaptıkkkkkk unuttum ya ben onu aklımı aldınız kızzzz
bizimm sucumuz yok burcumuzuda biz secmedik yaa.. aaaaa... aaa ama dimi !!Demekki bizim bu halimiz yengecten canimyasasin yengecler yasasin mikmikler
Simdiden iyi seyirler canimm... oglak burcu :HOBBİT'E GİDİCEZ BEBEMMM...
ben oğlak burcuyummm
dayanacağız...artık gelsin yeterki bebeğimmmmm gelsin beni üzmesinnnn...yani bunu daha net görebilmeniz için böyle yazdım gerçekten de hamile olunca çok şey değişiyo. ben de hep diyodum ne alaka ya hamiş olunca da cinsellik devam eder ama insan karnında %50 kocişten %50 benden gelen genlerle oluşmuş bi mucize taşıyınca düşünemiyor bile cinselliği. birlikte olanlara saygım var tercih meselesi ama biz biraz ara vermeyi uygun gördük. başlarda eşim de karnıma hiç dokunamıyodu bişi olacak diye ödü patlıyodu ama şimdi hareketlerini hissetmemeye çalışıyo her gece...bak sen şimdiden bebişi her şeyin önüne koydun bile :)
olacak bebeğim olacak az kaldıııııııı, çalışmaları bitirmeye razısın ama di mi bebeiş gelince :)
bizimm sucumuz yok burcumuzuda biz secmedik yaa.. aaaaa... aaa ama dimi !!
Simdiden iyi seyirler canimm... oglak burcu :
Toprak elementinden bir burç olan Oğlak'ın cinsel dürtüleri yoğundur ve oldukça istekli bir yapısı vardır. Ancak geleneklere, kurallara ve dış dünyanın değerlerine verdiği önem burada da kontrollü olmasına nedendir. Mahremiyete de verdiği değer sonucunda, toplumsal ortamlarda evli olduğu eşine bile cinsel göndermeler yapması ya da cinsellik bağlamında dokunması mümkün olmaz.
walla 60 çift yok canım bende ama 20 çift kesin wardır topuklu hastasıyım kociş bıktı artık
Takintimm benimde ayakabi ve canta... cok fenaa.. dolaplara sigmiyor.. artik arkadaaslar ariyor ayakabi istemek icin.. ama tabii vermiyorum veremm.. cok seviyorum onlari.. !!!
Gelir gelir sagolsun.. yapar herseyii..
yani bunu daha net görebilmeniz için böyle yazdım gerçekten de hamile olunca çok şey değişiyo. ben de hep diyodum ne alaka ya hamiş olunca da cinsellik devam eder ama insan karnında %50 kocişten %50 benden gelen genlerle oluşmuş bi mucize taşıyınca düşünemiyor bile cinselliği. birlikte olanlara saygım var tercih meselesi ama biz biraz ara vermeyi uygun gördük. başlarda eşim de karnıma hiç dokunamıyodu bişi olacak diye ödü patlıyodu ama şimdi hareketlerini hissetmemeye çalışıyo her gece...bak sen şimdiden bebişi her şeyin önüne koydun bile :)
olacak bebeğim olacak az kaldıııııııı, çalışmaları bitirmeye razısın ama di mi bebeiş gelince :)
merhaba ayy ne guzel bebişin ilk aylarda bulmuş seniKizlaar ben artik cikiyorumm. İslerimi tamamlayip yatayimbiraz. Aksam ugrarim yine
Gorusuruz mmikmikciler ve eski mikmikciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?