Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kusura bakmayın eskisi gibi giremiyorum ama hem okul hem kpss hem açıktan adalet okuyorum.. ayrıca ev hanımıyız malum.. Ama DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLUCAK Halaylarla döncem inşallah.. listeye eklenen son hamiş bile olsam hamile kalcam hepinizi çok özlüyorum Allaha emanet olun bugünlük mesaim bitti.. görüşürüz..

Benkm yukselenim de yengec muhtemelen mikmik seveeligim burdan geliyo

hatta benim insan ayağının yapısına aykırı derecede topuklu ayakkabılarım bile var

tabikide herşeyden önce hayatım o benim küçük mucizem tatlı meleğim olucak

benimde benimdeeee bu ay bizimmmm ayımızzz

kızlar iyi akşamlar nasılsınız.???
bir arkadaşımdan bahsetmiştim daha önce.kıbrısta başka bir kadının yumurtasıyla tüp bebek yaptırmıştı.biri kız biri oğlan ikizleri vardı.cocuklar 16 gün önce bir yaşına girdiler daha.veeeee arkadaşım yeniden hamileymiş.hem de kendiliğinden olmuş.2.5 aylıkmış üstelik.

Bu arada benimde kırmızılar bugün geldi ((((
yeni bat 16 ocak

önce kardeş, sonra kış çocuğu şimdi de burçtaşız ayyyyy ne güzellllll :) sonuçlarla ilgili bişi çıkmış lab. da yarına kaldı...

hcg 46,8 çıkmış bir de altta 1,24 yazıyormuş.. daha doktora gösterememiş. fena kalabalıkmış.. nasıl olsa kendi doktoruma göstereceğim dedim. şimdi beni almaya geliyor....

başka birinin yumurtasıyla nasıl tüp bebek oluyor..yani taşıyıcı anne mi bulmuş öyle çocuk sahibi olmuş..

:) benim burcum koc yukselenim yengeç yuppy kocda cinsellige düşündür bu bikac haftadir okuduğum kitaplardan sanırım durmak istemiyorum :))

Tam mikmik hep mikmik
ayyy kuzucummm beni motive et korunmuyorum artıkkk arı gibi çalışcammmm
arııııı vıızzz vızzz vızzz

önce kardeş, sonra kış çocuğu şimdi de burçtaşız ayyyyy ne güzellllll :) sonuçlarla ilgili bişi çıkmış lab. da yarına kaldı...

olsun kuzucum çok sağlıklı o teyzesi onun heryerini yerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…