bizimm sucumuz yok burcumuzuda biz secmedik yaa.. aaaaa... aaa ama dimi !!
Simdiden iyi seyirler canimm... oglak burcu :
Toprak elementinden bir burç olan Oğlak'ın cinsel dürtüleri yoğundur ve oldukça istekli bir yapısı vardır. Ancak geleneklere, kurallara ve dış dünyanın değerlerine verdiği önem burada da kontrollü olmasına nedendir. Mahremiyete de verdiği değer sonucunda, toplumsal ortamlarda evli olduğu eşine bile cinsel göndermeler yapması ya da cinsellik bağlamında dokunması mümkün olmaz.
hatta benim insan ayağının yapısına aykırı derecede topuklu ayakkabılarım bile varben bütün paramı ayakkabı, çanta ve kıyafete yatırırdım. bi de öle spor giymeyi sevmem ben, markete bile gitsem şık bi bluz, topuklu ayakkabı, keten pantolonlar giyerdim... bi de elbise çok seviyorum. beni kot t-shirt gören olmazdı hiç. ama sor bana birikmiş paran olur muyduuuu hayırrrrrrrr :))))))
bütün kadınlar aynı demek yaaaaa, halbuki çoğunu giyemiyoruz bile. niye alıyosak.
tabikide herşeyden önce hayatım o benim küçük mucizem tatlı meleğim olucak
mikmik kraliçesi gamzemmmmmmmmmm hoşgeldin bende hemen yükselenime bakcammmBenkm yukselenim de yengec muhtemelen mikmik seveeligim burdan geliyo
hatta benim insan ayağının yapısına aykırı derecede topuklu ayakkabılarım bile var
benimde benimdeeee bu ay bizimmmm ayımızzz
yaymış benim yay gibi zıplarım arı gibi sokarmmmmmikmik kraliçesi gamzemmmmmmmmmm hoşgeldin bende hemen yükselenime bakcammm
yaymış benim yay gibi zıplarım arı gibi sokarmmmm
benim burcum oğlak yükselenim yay kardeşçimmmmmben de yay burcuyummmmmmmm
kigiZZZ buraya nasil foto atim avatarima koysam goremez misin :44:
benim burcum oğlak yükselenim yay kardeşçimmmmm
:) benim burcum koc yukselenim yengeç yuppy kocda cinsellige düşündür bu bikac haftadir okuduğum kitaplardan sanırım durmak istemiyorum :))mikmik kraliçesi gamzemmmmmmmmmm hoşgeldin bende hemen yükselenime bakcammm
benim burcum oğlak yükselenim yay kardeşçimmmmm
önce kardeş, sonra kış çocuğu şimdi de burçtaşız ayyyyy ne güzellllll :) sonuçlarla ilgili bişi çıkmış lab. da yarına kaldı...
başka birinin yumurtasıyla nasıl tüp bebek oluyor..yani taşıyıcı anne mi bulmuş öyle çocuk sahibi olmuş..kızlar iyi akşamlar nasılsınız.???
bir arkadaşımdan bahsetmiştim daha önce.kıbrısta başka bir kadının yumurtasıyla tüp bebek yaptırmıştı.biri kız biri oğlan ikizleri vardı.cocuklar 16 gün önce bir yaşına girdiler daha.veeeee arkadaşım yeniden hamileymiş.hem de kendiliğinden olmuş.2.5 aylıkmış üstelik.
Bu arada benimde kırmızılar bugün geldi((((
yeni bat 16 ocak
hcg 46,8 çıkmış bir de altta 1,24 yazıyormuş.. daha doktora gösterememiş. fena kalabalıkmış.. nasıl olsa kendi doktoruma göstereceğim dedim. şimdi beni almaya geliyor....
gözün aydın olsun yani durumlar iyi değil mi....
ayyy kuzucummm beni motive et korunmuyorum artıkkk arı gibi çalışcammmm:) benim burcum koc yukselenim yengeç yuppy kocda cinsellige düşündür bu bikac haftadir okuduğum kitaplardan sanırım durmak istemiyorum :))
Tam mikmik hep mikmik
önce kardeş, sonra kış çocuğu şimdi de burçtaşız ayyyyy ne güzellllll :) sonuçlarla ilgili bişi çıkmış lab. da yarına kaldı...
sonuçlar iyi yani, birde doktoruna göster o zaman emin olursun..hcg 46,8 çıkmış bir de altta 1,24 yazıyormuş.. daha doktora gösterememiş. fena kalabalıkmış.. nasıl olsa kendi doktoruma göstereceğim dedim. şimdi beni almaya geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?