- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
hcg 46,8 çıkmış bir de altta 1,24 yazıyormuş.. daha doktora gösterememiş. fena kalabalıkmış.. nasıl olsa kendi doktoruma göstereceğim dedim. şimdi beni almaya geliyor....
sonuçlar iyi yani, birde doktoruna göster o zaman emin olursun..
ayy çok sevindim yaaa hadi gözün aydınnnnnn...darısı başıma. ben de konuştum doktorla ama lab. da bi problem varmış sanırım. yarın arayacak beni. hcg 50 altı olunca mı erkek oluyomuş?
başka birinin yumurtasıyla nasıl tüp bebek oluyor..yani taşıyıcı anne mi bulmuş öyle çocuk sahibi olmuş..
benim arkadaşımın altında ama kızı var.. kardeşimin 60 çıkmıştı oğlu var... bana pek inandırıcı gelmedi. bu hcg olayıkendi dr gösterince rahatlayacağım canım....
canim o zaman arkadasin bebegin biyolojik annesi olmuyor ki :44: ven mi yanlış anladım ki
o değerlerde 1/200, 1/1000 falan yazmıyor mu? onlara bakmamız gerekiyomuş. ben de okudum şimdi
sesin çıkmadı bugünnnn
maşallahhhhh yaaa kuzum benimmm tepki veriyor iyiym ben anneeeee diyorşimdi netten gönderdi eşim her şey altında yazıyor.. riskli değil galiba.. tam sana yazarken benimki tekme attı teyzesi
kardeşim de netten gönderdi testten teste yazılar değişiyor canım..
aman ya taraftar hep coşkuluuuuuupsikom malum pazartesi, yemek, ortalık toplama, kitap okumaydı derken şimdi hazırlanıyorum okula gidicem.
elif şafakın son kitabını aldım, onu okuyorum.
bir ara baktım taraftar coşkulu bozmayım dedim
hoşçakalın deyediniz iyiydiiiii..
hepiniz hoşçakalın canlarrr bugünkü programımıza burada son verirken siziiii sevmeyen (kvler) ölsüüüüüüünnnn ölsüüüüün siziiiii sevmeyen ölsüüüüüüünnnnn
Tozu dumana katmisiniz kizz.
Nereyeee gidiyon ben geldimm
eve gitcem nefesimmmm lazım yemek yapmak kocişte biraz hastalanmış soğuk algınlığı benden bulaştı sanırım... gece de sinemaya gitcez gelince de belki halimiz kalırsa mikmik var
Daha hala eve varamdımm yaaa 5 saat oldu offf maf oldum icim disima cıktı yavvvv
Gule gule kukulogum.
Bizimde kv. Gunumuz bugunn.
Pofff
Buca olsa keske eski focada off cook uzun suruyo yaaa ama anne nelere kadirYollarda helak oldun kiz kukucanim.
Annen nerde oturuyoo.benimde bucada teyzem var
konuşma kimseyle bırak hazırlasınlar ye gel evine ben artıköyle yapıyorum kıçımı kaldırmam valla
Buca olsa keske eski focada off cook uzun suruyo yaaa ama anne nelere kadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?