Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hcg 46,8 çıkmış bir de altta 1,24 yazıyormuş.. daha doktora gösterememiş. fena kalabalıkmış.. nasıl olsa kendi doktoruma göstereceğim dedim. şimdi beni almaya geliyor....

ayy çok sevindim yaaa hadi gözün aydınnnnnn...darısı başıma. ben de konuştum doktorla ama lab. da bi problem varmış sanırım. yarın arayacak beni. hcg 50 altı olunca mı erkek oluyomuş?

ayy çok sevindim yaaa hadi gözün aydınnnnnn...darısı başıma. ben de konuştum doktorla ama lab. da bi problem varmış sanırım. yarın arayacak beni. hcg 50 altı olunca mı erkek oluyomuş?

benim arkadaşımın altında ama kızı var.. kardeşimin 60 çıkmıştı oğlu var... bana pek inandırıcı gelmedi. bu hcg olayı kendi dr gösterince rahatlayacağım canım....

başka birinin yumurtasıyla nasıl tüp bebek oluyor..yani taşıyıcı anne mi bulmuş öyle çocuk sahibi olmuş..

yok canım taşıyıcı anne çok farklı. bunda arkadaşımın eşinin spermiyle başka bir kadından toplanan yumurta labaratuar ortamda dölleniyor.arkadaşımın rahmine yerleştiriliyor ve orda büyüyor.

benim arkadaşımın altında ama kızı var.. kardeşimin 60 çıkmıştı oğlu var... bana pek inandırıcı gelmedi. bu hcg olayı kendi dr gösterince rahatlayacağım canım....

o değerlerde 1/200, 1/1000 falan yazmıyor mu? onlara bakmamız gerekiyomuş. ben de okudum şimdi

o değerlerde 1/200, 1/1000 falan yazmıyor mu? onlara bakmamız gerekiyomuş. ben de okudum şimdi

şimdi netten gönderdi eşim her şey altında yazıyor.. riskli değil galiba.. tam sana yazarken benimki tekme attı teyzesi

kardeşim de netten gönderdi testten teste yazılar değişiyor canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
sesin çıkmadı bugünnnn

psikom malum pazartesi, yemek, ortalık toplama, kitap okumaydı derken şimdi hazırlanıyorum okula gidicem.
elif şafakın son kitabını aldım, onu okuyorum.

bir ara baktım taraftar coşkulu bozmayım dedim

şimdi netten gönderdi eşim her şey altında yazıyor.. riskli değil galiba.. tam sana yazarken benimki tekme attı teyzesi

kardeşim de netten gönderdi testten teste yazılar değişiyor canım..
maşallahhhhh yaaa kuzum benimmm tepki veriyor iyiym ben anneeeee diyor
psikom malum pazartesi, yemek, ortalık toplama, kitap okumaydı derken şimdi hazırlanıyorum okula gidicem.
elif şafakın son kitabını aldım, onu okuyorum.

bir ara baktım taraftar coşkulu bozmayım dedim
aman ya taraftar hep coşkuluuuuuu

hoşçakalın deyediniz iyiydiiiii..
hepiniz hoşçakalın canlarrr bugünkü programımıza burada son verirken siziiii sevmeyen (kvler) ölsüüüüüüünnnn ölsüüüüün siziiiii sevmeyen ölsüüüüüüünnnnn

Tozu dumana katmisiniz kizz.
Nereyeee gidiyon ben geldimm

Daha hala eve varamdımm yaaa 5 saat oldu offf maf oldum icim disima cıktı yavvvv

konuşma kimseyle bırak hazırlasınlar ye gel evine ben artıköyle yapıyorum kıçımı kaldırmam valla

Gittigimde masa hazir oluyo zaten, kaldirirken yardim ediyorum
Yarim saat oturup kalkiyoruz.
Pek konusmayi sevmiyorum yaa bisey sorarsa cevap veririm o kadar.
Gecen payladim biraz korkuyo zaten bendenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…