Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ohhhhhhh evim mis gibi, ben de güzellllll bi duş aldım tertemizim, yemek derdim yok eşim kendi yapacakmış yemeği daha ne istiyim :)

Kızlaar adetıme 5-6 gün var. Bugün ıkıncı testımı yapıcam oda hayalet gıbı silik cıkarsa... Adetım yaklastıkca belırgınlesecegını umuyorum. Tabi hamıleysem..

Kızlaar adetıme 5-6 gün var. Bugün ıkıncı testımı yapıcam oda hayalet gıbı silik cıkarsa... Adetım yaklastıkca belırgınlesecegını umuyorum. Tabi hamıleysem..

Silik ciktiysa hamissindir.adetine daha varmis.her sabah testini tekrarlarsin koyulasir o zaman insaalaah

Ayagımı uzattım oturuyorum tv karşısında. oturunca anladım valla yorulduğumu. ayy bu temizlik beni öldürüyor zaten yaaa

Cok zorr cnm .ben tek basima yapamiyorum cok yoruluyorum

Bi abla var cok guzel yapiyo onu cagiriyorum .bazende esimle birlikte girisiyoruz iste:))
Evde buyuk sil sil bitmiyo.bi sikimlik canim var zaten

Cok zorr cnm .ben tek basima yapamiyorum cok yoruluyorum

Bi abla var cok guzel yapiyo onu cagiriyorum .bazende esimle birlikte girisiyoruz iste:))
Evde buyuk sil sil bitmiyo.bi sikimlik canim var zaten

ben de aşırı titizim her hafta silinecek halılarım rahat edemem, takıntılıyım yani. genel temizliğe ben de birini çağırıyorum ama haftalık işlerimi kendim yapıyorum. balkonları falan eşim yıkar hep zaten. ben de yavaş yavaş yapıyorum kalanları. erkekler güzel iş yapıyo ya arada onlara yaptırmak lazım :)

Aslinda tam erkeklere gore:))
Adeleli kollariylann soyle halilara girisselerr

Ben cikiyorum tatlimm.kv.nin gul cemalini gorecegim yemege gidiyoruzz

Silik ciktiysa hamissindir.adetine daha varmis.her sabah testini tekrarlarsin koyulasir o zaman insaalaah

Hayırlısıyla Amin.. Rabbim büyük. Canım okadar silik bır cızgıkı resımde falan cıkmıyor dıkkatlı bakınca görünüyor. Sence bu alttakının gölgesı olabılırmı? Testlerımıde 1-2 saat yemedn ıcmeden yapıyorum genelde sabah degılde

Bence bikac gun sonra bidaha yap testini o zaman belli olur

Aslinda tam erkeklere gore:))
Adeleli kollariylann soyle halilara girisselerr

Ben cikiyorum tatlimm.kv.nin gul cemalini gorecegim yemege gidiyoruzz

Allah sabır versin cnm :) ben dün gördüm daha :)

adetine 5-6 gün varsa hiç çıkmayabilir de...bata 1-2 gün kala tekrarlarsın bence.

Bence bikac gun sonra bidaha yap testini o zaman belli olur

Allah sabır versin cnm :) ben dün gördüm daha :)

adetine 5-6 gün varsa hiç çıkmayabilir de...bata 1-2 gün kala tekrarlarsın bence.

evet haklsıınız. Ara ara adetım yaklastıkca yapıcam test inş. Bugünde yapıcam bakalım nasıl cıkıcak dua edın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…