Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sizde bulanti nezaman basladi benim bulantim yok ya cok korkuyorum neden yok ki
olmali ama cogu kiside var
5 haftadayiz bebegim iyidir insallah nolur bir akil verin

yok canim herkeste olmuyor ki bulanti kusma. normal bunlar.. bende de cok fazla yok sukur...

miniğin iyi çok şükür. bugün tarama testi sonuçları çıkmış. yarın onları ögrenecez. öyle yani. sen napıyosun görüşmeyeli kaçak?

kacak deglm bebegm anneme sal yetstrmeye calışyorum ocagn 1i dogum gunu de pek gremyorum oyuzden ama kmse sormams bnı zaten okuyorum arada:2:

canım beni yanlış anlamazsın inşaallah,seni ve bebeği düşündüğüm için yazıyorum;
sende çok fazla tedirginlik var,önce rahat ol lütfen,evet zor bir süreçten sonra bu bebeğe sahip oldun hepimiz gibi,herşeyi bu korkuyla ele alıyorsun,karşlaştırmalar üzülüyosun,bebeğin seninle o şuanda yeni gelişiyo,psikoloji çok önemli böyle kendini yorma canım bırak akışına,herşeyi irdeleme bu günlerin tadını çıkar RABBİME sığın inşaallah herşey güzel olacak

kacak deglm bebegm anneme sal yetstrmeye calışyorum ocagn 1i dogum gunu de pek gremyorum oyuzden ama kmse sormams bnı zaten okuyorum arada:2:

olur mu kuşum geçen psipsiko yazdı sana ama çıktın o anda, topik anamız hep diyo elaaamı özledim. ben de bikaç kez niyetlendim özel msj atmaya sürekli 5 dak sonra engeline takıldım :) kız sen sorulmayacak kız mısın :) aman iyi ol da...

Selam kizlar. Kocamla barıştik

hadi gözün aydın çok sevindimmmmm...biz de toparladık eşimle, h.sonu ondan ayrılmayı düşünüyodum da.

ama ben seni sormuştum bir kaç kez demek okumadın,sen bana küsmüsün canım cvp ta vermiyosun

topik anacım, sevgili anne adayım, bebeğimin minik arkadaşının annesi ben de sakinleşince eşimle konuştuk çözdük problemi şimdilik. o gün teşekkür edemedim sana da ilgin için.

topik anacım, sevgili anne adayım, bebeğimin minik arkadaşının annesi ben de sakinleşince eşimle konuştuk çözdük problemi şimdilik. o gün teşekkür edemedim sana da ilgin için.

caannııımm çok sevindim,hooollleeeyyyy sen o kadar pozitif bir insansın ki çözeceğine inanıyordum,

canim ya dogru soyluyorsun tamam stres yok bosuna uzulmek yok

elaaaam ı anlamıyorum bir tuhaflık var galiba kaç kere halin hatrını sordum hiç cevap vermiyo,bende bir daha sormayacağım o na,canı sağolsun ama kırıldım biraz

canim ya dogru soyluyorsun tamam stres yok bosuna uzulmek yok

ha şöyle yaaaa,RABBİM e sığın akşam yatınca elini karnına koy ve onun orda gelişimni düşün,inşaallah ilk koklayacağın günü düşün kendini fazla yoruyosun,bir-kaç gündür takip ediyorum hep tedirginsin,senin gördüğün 2 çizgiyi görmek için gün sayan kaç kişi var biliyosun,ne olur bu gzellin tadını çıkar şükrederek

hoşçakalıııııın ben çıkıyorum bana da dua edin tamam mı? sizi ççoooooooooooookk seviyoruuuuuum topiğim

elaaaam ı anlamıyorum bir tuhaflık var galiba kaç kere halin hatrını sordum hiç cevap vermiyo,bende bir daha sormayacağım o na,canı sağolsun ama kırıldım biraz

canım nerdesin sen yaaaa

ama ben seni sormuştum bir kaç kez demek okumadın,sen bana küsmüsün canım cvp ta vermiyosun
abla ask olsun grsem cevap vermm mı grmyorum pek anneme sal oruyorum yetstrmye calışyorum ocagn 1 ıne bnde tuhalık flnda yok arada gryorum bıkac okuyup ckyorum nden tuhaflık var ddn anlmdm hc kırcak bseyde yapmadm grmyorum ble bu arada hamıleymssn gozn aydın

tamm cnm bnmmmmmmm

Kizlaar bu aksam hic iyi degilim yaa midem cok kotu yaniyo yatiyorum bi tek yemek icin kalktimm

cnm hemen sade bi maden suyu alıp iç. çok rahatlatıyor. ben çok kötüydüm çok çektim ama soda içince çok rahatladım. meyveli değil sade iç ama

çamaşır asıyodum cnm kusura bakma. şimdi okudum ben de. elaaaam seni çok sever sana karşı bilerek bişi yapacağını zannetmiyorum, işi vardır, görmemiştir dicektim ki elaaam cevap vermiş. saol cnm benim, pozitif olmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi yüzünden çok çok gerildiğim zamanlar alıyo, düşün beni bile delirttiler...neyse ki hallettik...

Gunduz ictim canim ama bana misin demedi valla. Simdi esime dedim sut isit diye. Belki o bi ise yarar

Kızlarrrr selam ...esimin şirketi hediye ıpad vermiş ay çok sevindim rahat rahat artık göreşebileceğiz çok mutluyum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…