cnmmmmmmmm minişinin sonuçlarına çok sevindim darısı başıma
sizde bulanti nezaman basladi benim bulantim yok ya cok korkuyorum neden yok ki
olmali ama cogu kiside var
5 haftadayiz bebegim iyidirinsallah nolur bir akil verin
miniğin iyi çok şükür. bugün tarama testi sonuçları çıkmış. yarın onları ögrenecez. öyle yani. sen napıyosun görüşmeyeli kaçak?
sizde bulanti nezaman basladi benim bulantim yok ya cok korkuyorum neden yok ki
olmali ama cogu kiside var
5 haftadayiz bebegim iyidirinsallah nolur bir akil verin
kacak deglm bebegm anneme sal yetstrmeye calışyorum ocagn 1i dogum gunu de pek gremyorum oyuzden ama kmse sormams bnı zaten okuyorum arada:2:
kacak deglm bebegm anneme sal yetstrmeye calışyorum ocagn 1i dogum gunu de pek gremyorum oyuzden ama kmse sormams bnı zaten okuyorum arada:2:
Selam kizlar. Kocamla barıştik
ama ben seni sormuştum bir kaç kez demek okumadın,sen bana küsmüsün canım cvp ta vermiyosun
topik anacım, sevgili anne adayım, bebeğimin minik arkadaşının annesi ben de sakinleşince eşimle konuştuk çözdük problemi şimdilik. o gün teşekkür edemedim sana da ilgin için.
canim ya dogru soyluyorsun tamam stres yok bosuna uzulmek yokcanım beni yanlış anlamazsın inşaallah,seni ve bebeği düşündüğüm için yazıyorum;
sende çok fazla tedirginlik var,önce rahat ol lütfen,evet zor bir süreçten sonra bu bebeğe sahip oldun hepimiz gibi,herşeyi bu korkuyla ele alıyorsun,karşlaştırmalar üzülüyosun,bebeğin seninle o şuanda yeni gelişiyo,psikoloji çok önemli böyle kendini yorma canım bırak akışına,herşeyi irdeleme bu günlerin tadını çıkar RABBİME sığın inşaallah herşey güzel olacak
olur mu kuşum geçen psipsiko yazdı sana ama çıktın o anda, topik anamız hep diyo elaaamı özledim. ben de bikaç kez niyetlendim özel msj atmaya sürekli 5 dak sonra engeline takıldım :) kız sen sorulmayacak kız mısın :) aman iyi ol da.
canim ya dogru soyluyorsun tamam stres yok bosuna uzulmek yok
elaaaam ı anlamıyorum bir tuhaflık var galiba kaç kere halin hatrını sordum hiç cevap vermiyo,bende bir daha sormayacağım o na,canı sağolsun ama kırıldım biraz
canım nerdesin sen yaaaa
abla ask olsun grsem cevap vermm mı grmyorum pek anneme sal oruyorum yetstrmye calışyorum ocagn 1 ıne bnde tuhalık flnda yok arada gryorum bıkac okuyup ckyorum nden tuhaflık var ddn anlmdm hc kırcak bseyde yapmadm grmyorum ble bu arada hamıleymssn gozn aydınama ben seni sormuştum bir kaç kez demek okumadın,sen bana küsmüsün canım cvp ta vermiyosun
olur mu kuşum geçen psipsiko yazdı sana ama çıktın o anda, topik anamız hep diyo elaaamı özledim. ben de bikaç kez niyetlendim özel msj atmaya sürekli 5 dak sonra engeline takıldım :) kız sen sorulmayacak kız mısın :) aman iyi ol da...
hadi gözün aydın çok sevindimmmmm...biz de toparladık eşimle, h.sonu ondan ayrılmayı düşünüyodum da.
Kizlaar bu aksam hic iyi degilim yaa midem cok kotu yaniyoyatiyorum bi tek yemek icin kalktimm
elaaaam ı anlamıyorum bir tuhaflık var galiba kaç kere halin hatrını sordum hiç cevap vermiyo,bende bir daha sormayacağım o na,canı sağolsun ama kırıldım biraz
cnm hemen sade bi maden suyu alıp iç. çok rahatlatıyor. ben çok kötüydüm çok çektim ama soda içince çok rahatladım. meyveli değil sade iç ama
çamaşır asıyodum cnm kusura bakma. şimdi okudum ben de. elaaaam seni çok sever sana karşı bilerek bişi yapacağını zannetmiyorum, işi vardır, görmemiştir dicektim ki elaaam cevap vermiş. saol cnm benim, pozitif olmaya çalışıyorum ama eşimin ailesi yüzünden çok çok gerildiğim zamanlar alıyo, düşün beni bile delirttiler...neyse ki hallettik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?