Gunduz ictim canim ama bana misin demedi valla. Simdi esime dedim sut isit diye. Belki o bi ise yarar
Kızlarrrr selam ...esimin şirketi hediye ıpad vermiş ay çok sevindim rahat rahat artık göreşebileceğiz çok mutluyum yaaa
sagol canim. Senin de gözün aydın:) senin kv yuzundendi sanirim di mi?olur mu kuşum geçen psipsiko yazdı sana ama çıktın o anda, topik anamız hep diyo elaaamı özledim. ben de bikaç kez niyetlendim özel msj atmaya sürekli 5 dak sonra engeline takıldım :) kız sen sorulmayacak kız mısın :) aman iyi ol da...
hadi gözün aydın çok sevindimmmmm...biz de toparladık eşimle, h.sonu ondan ayrılmayı düşünüyodum da.
tamamdir artik dediginiz gibi olucam sozzzzzzzzzzzzzzzzha şöyle yaaaa,RABBİM e sığın akşam yatınca elini karnına koy ve onun orda gelişimni düşün,inşaallah ilk koklayacağın günü düşünkendini fazla yoruyosun,bir-kaç gündür takip ediyorum hep tedirginsin,senin gördüğün 2 çizgiyi görmek için gün sayan kaç kişi var biliyosun,ne olur bu gzellin tadını çıkar şükrederek
sagol canim. Senin de gözün aydın:) senin kv yuzundendi sanirim di mi?
Mınıkcim çok sevindim sorunu hallettiğinize gercekten çok üzülüyordum cnm inşallah bir daha yasamazsınız
günydınn hgg bacımmgünaydınlardan bir demet
yorgun oyuncular maç nasıldı
günydınn hgg bacımm
günaydınlardan bir demet
yorgun oyuncular maç nasıldı
yaa canım sana birsey sorcaktım ben adetin 3 günü yani bu gün dr gidip kan verecegim birazdn hstye gidecegim yanlz benim adet kesildi bişi olurmu? bilgin varmı bu konuda kanda iyi sonuç alabilrmiyim?? :44:
valla hiçbir bilgim yok, 3. günde neden kesildi ki? normalde olur mu? belki tekrar başlar sen git hastaneye yine de bence.
bnm bu adette bi sorun varya hadi hyrlısı tşk etim cvp içn cnm tm ben cıkıyorum hst gideyim bakalım ne diyecekler grş bacımm
slmm günydınnnn herkezee
Topiği ben açtım bu sabah...Bu sabah erkencikten kalktım karın ağrısı ile :) herşey aklıma gelirdi de karnımın ağrıyacağına adet olacağıma böyle sevineceğim gelmezdi benim kırmızılar başlamış az da olsa gerisi gelir Heralde nasıl rahatladım anlatamam ama çok karnım ağrıyacak biraz ağır geçecek gibi hadi hayırlısı
Öyle üçer beşer atladım sayfaları çok geride kalmışım... İnşallah olumsuz bir haber yoktur değil mi? Hepinizi iyisiniz inşallah... Özledim sizleri... Ben de dün kontrolüm vardı doktora gittim... Patoloji sonucum normal gelmiş.. doktor da üstten kontrol etti.. Rahim kendini toparlamış dedi.. Folikasit i sürekli iç bırakma dedi.. ikinci adetten sonra hamilelik düşünün dedi.. Düşecekse zaten yine düşer dedi.. Yine düşmeden bahsetti.. Ne zaman gitsem söyleyecek olumsuz bişi buluyor bu kadın.. Ama ben yine de mutlu ayrıldım.. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş... Çok vakit de vermedi.. Bu arada araştırma hastanesine gidip de şu kandan bakılan testi de yaptırmayı düşünüyorum bir sorun varsa önlem alırız... Benden haberler böyle... Rabbim sizin de dualarınızla sağlıklı bir gebelik nasip etsin bana... Öpüyorum sizi kocamannnn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?