Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Mınıkcim çok sevindim sorunu hallettiğinize gercekten çok üzülüyordum cnm inşallah bir daha yasamazsınız

Kızlarrrr selam ...esimin şirketi hediye ıpad vermiş ay çok sevindim rahat rahat artık göreşebileceğiz çok mutluyum yaaa

canım eşin nerde çalışıyo, güzel hediyeymiş. ipad'i yanında taşısın diye vermişlerse gündüzleri kullanamıcaksın

sagol canim. Senin de gözün aydın:) senin kv yuzundendi sanirim di mi?

tamamdir artik dediginiz gibi olucam sozzzzzzzzzzzzzzzz
canim inan her saat her dusundugumde sukurumu eksik etmem ve olmayanlar icinde isterim Allahdan
Rabbim herkese nasib etsin tum isteyenlere
insallah bizlerde sagsalim kucaklarimiza alalim evlatlarimizi tum hamileler icin bu duam

sagol canim. Senin de gözün aydın:) senin kv yuzundendi sanirim di mi?

evet cnm, eşimin ailesi yüzünden...görümcem ve kayınvalidem problem. eşimle hiç tartışmam, çok iyi anlaşırız ama sözkonusu onlar olunca aramız açılıyo. annesi de sürekli bize gelmek istiyo. ben de sıkılıyorum bu durumdan. bi de hamileyim stresliyim. bu hafta alamadı annesini cesaret edip, alırsan ben gitcem ona göre dedim.

Mınıkcim çok sevindim sorunu hallettiğinize gercekten çok üzülüyordum cnm inşallah bir daha yasamazsınız

saol cnm benim, siz o akşam bayağı sakinleştirdiniz beni...yoksa daha çok tartışırdık kesin. özür diledi sarıldı ağladı falan öyle konuştuk işte...

Topiği ben açtım bu sabah...Bu sabah erkencikten kalktım karın ağrısı ile :) herşey aklıma gelirdi de karnımın ağrıyacağına adet olacağıma böyle sevineceğim gelmezdi benim kırmızılar başlamış az da olsa gerisi gelir Heralde nasıl rahatladım anlatamam ama çok karnım ağrıyacak biraz ağır geçecek gibi hadi hayırlısı

günaydınlardan bir demet

yorgun oyuncular maç nasıldı

yaa canım sana birsey sorcaktım ben adetin 3 günü yani bu gün dr gidip kan verecegim birazdn hstye gidecegim yanlz benim adet kesildi bişi olurmu? bilgin varmı bu konuda kanda iyi sonuç alabilrmiyim?? :44:

yaa canım sana birsey sorcaktım ben adetin 3 günü yani bu gün dr gidip kan verecegim birazdn hstye gidecegim yanlz benim adet kesildi bişi olurmu? bilgin varmı bu konuda kanda iyi sonuç alabilrmiyim?? :44:

valla hiçbir bilgim yok, 3. günde neden kesildi ki? normalde olur mu? belki tekrar başlar sen git hastaneye yine de bence.

valla hiçbir bilgim yok, 3. günde neden kesildi ki? normalde olur mu? belki tekrar başlar sen git hastaneye yine de bence.

bnm bu adette bi sorun varya hadi hyrlısı tşk etim cvp içn cnm tm ben cıkıyorum hst gideyim bakalım ne diyecekler grş bacımm

Öyle üçer beşer atladım sayfaları çok geride kalmışım... İnşallah olumsuz bir haber yoktur değil mi? Hepinizi iyisiniz inşallah... Özledim sizleri... Ben de dün kontrolüm vardı doktora gittim... Patoloji sonucum normal gelmiş.. doktor da üstten kontrol etti.. Rahim kendini toparlamış dedi.. Folikasit i sürekli iç bırakma dedi.. ikinci adetten sonra hamilelik düşünün dedi.. Düşecekse zaten yine düşer dedi.. Yine düşmeden bahsetti.. Ne zaman gitsem söyleyecek olumsuz bişi buluyor bu kadın.. Ama ben yine de mutlu ayrıldım.. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş... Çok vakit de vermedi.. Bu arada araştırma hastanesine gidip de şu kandan bakılan testi de yaptırmayı düşünüyorum bir sorun varsa önlem alırız... Benden haberler böyle... Rabbim sizin de dualarınızla sağlıklı bir gebelik nasip etsin bana... Öpüyorum sizi kocamannnn ...

slmm günydınnnn herkezee

günaydınlarrr...

canım doktorunu değiştirsene.. soğukkanlı ve pozitif bir doktor bu bence çünkü senin moralini bozacak ve paniğe kapılmana yol açacak bir doktor bir sürü sıkıntı çekmene yol açar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…