canım doktorunu değiştirsene.. soğukkanlı ve pozitif bir doktor bu bence çünkü senin moralini bozacak ve paniğe kapılmana yol açacak bir doktor bir sürü sıkıntı çekmene yol açar..
çok sevindim canımmmmm hadi bak iki adette az bana bir adet verdi körolasıca 40. gün teşrif ettiÖyle üçer beşer atladım sayfaları çok geride kalmışım... İnşallah olumsuz bir haber yoktur değil mi? Hepinizi iyisiniz inşallah... Özledim sizleri... Ben de dün kontrolüm vardı doktora gittim... Patoloji sonucum normal gelmiş.. doktor da üstten kontrol etti.. Rahim kendini toparlamış dedi.. Folikasit i sürekli iç bırakma dedi.. ikinci adetten sonra hamilelik düşünün dedi.. Düşecekse zaten yine düşer dedi.. Yine düşmeden bahsetti.. Ne zaman gitsem söyleyecek olumsuz bişi buluyor bu kadın.. Ama ben yine de mutlu ayrıldım.. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş... Çok vakit de vermedi.. Bu arada araştırma hastanesine gidip de şu kandan bakılan testi de yaptırmayı düşünüyorum bir sorun varsa önlem alırız... Benden haberler böyle... Rabbim sizin de dualarınızla sağlıklı bir gebelik nasip etsin bana... Öpüyorum sizi kocamannnn ...
günaydın güzel annemmmmmmmmgünaydınlarrr...
günaydın opera kuş sana whatsapptan yazacaktım telefonumu arabada unutmuşumbana günaydın yok yani
çok sevindim canımmmmm hadi bak iki adette az bana bir adet verdi körolasıca 40. gün teşrif ettikızlar 10 gün sonra bomba gibi sahalardayımmm
bCanım zaten gidişatımı bu doktor biliyor diye buna kürtaj oldum ve mecbur kontrolüne geldim.. Zaten Allah da biliyor ya Rabbim tekrar nasip ederse gebeliği bu kadının kapısının önünden geçmicem.. 1 aydır öldürdü diriltti beni resmen..
günaydın opera kuş sana whatsapptan yazacaktım telefonumu arabada unutmuşumbuluşuyoruz dimi sorun yoktır dimi
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin.. Çok korkuyorum ama ben.. Hevesim kırılıyor yine aynısı olursa diye düşünmekten... Ama dua edip tekrar denicem inşallah ikinci adetten sonra..
bana günaydın yok yani
çok sevindim canımmmmm hadi bak iki adette az bana bir adet verdi körolasıca 40. gün teşrif ettikızlar 10 gün sonra bomba gibi sahalardayımmm
günaydın güzel annemmmmmmmm
b
ebeğim bende dicektim ama işine karışmak istemedim... benim kürtajım sıradan değildi küretle içerideki polipleri de aldılar bir ay korunma verdi.. ilk hafta çağırdır içeride birşey var mı diye bakmaya ikinci hafta tekrar çağırdı yumurtalar büyüyor mu diye bence bir adet sonra başka dr a git ve durumu anlat belki iki adet korunma diyecek
ben Allahın izni ile güzel olacak herşey diyorum bu boş gebelik çok karşılaşılan bişeymiş haftasonu bebek görmeye gittik oraya gelen bir kadında yaşamış bunu sonra hemen hamile kalmış 7.5 aylık maşallah çok sağlıklı bizimde öyle olcak moralini bozma hemen topla kendini
trafiğin durumuna bak çıkarken eğer varsa metrobüsle gel ne bilim şimdi arabayla çık derim saatlerce yolda kalırsın ne desem bilemedim ama bu tarafta öğlen vakti trafik olmaz avcılarda- küçükçekmece biraz seni zorlar o kadar pekim karar verince yazarsın kuzum bende işlerimi ayarlıyımgünaydın şekerim.. valla bilemedim havanın haline baksana..
bir de ben arabayla gelirsem trafik sıkışık mı olur yoksa öğlen açılmış olur mu yoksa metrobüse mi binsem..
kafamda onlarca soru binlerce dansöz var
aşkolsun canım yaa sabah geldiğimde onlar vardı... günaydınlar diye yazmışım ancak göndere basmadığımdan biraz geç gönderdim arkadaşlara.. o sırada sizler gelmişsiniz yazışmışsınız bile... sana özel günaydın canımcım...
günaydınnnn güzel kukulog....
anladım canım peki öyleyse benim bebek çok küçüktü nerdeyse hiç hiç gelişmemiş yolk sacın altında nokta gibi bişey doktor bu bebek diye göstermişti... neyse bu adetle herşey geride kaldı... ben artık ileri bakıyorum test falan da yaptırmıcam güzel olacak herşeyyCanım aslında önce 1-2 ay korunun çok beklemenize gerek yok dedi ben de kesin bişi olarak kaç ay dedim ikinci adetten sonra düşünün dedi canım... Şu bi testler yapılıyormuş ya onun için araştırma hastanesine gidince doktor da sanırım kontrol eder.. Bakalım o ne diyecek.. Canım benim boş gebelik değildi.. Bebek vardı kalp atışı hiç oluşmadı gelişmedi..
günaydın seni burda görünce bir içim rahatlıyor anlatamam gerçekten bak sakinsin... annesin ne bilim işte sanki bir sorun olsa hemen müdahale edecek gibi senii görünce mutlu oluyorum beennnnaşkolsun canım yaa sabah geldiğimde onlar vardı... günaydınlar diye yazmışım ancak göndere basmadığımdan biraz geç gönderdim arkadaşlara.. o sırada sizler gelmişsiniz yazışmışsınız bile... sana özel günaydın canımcım...
Günaydın canlarım yaa psipsikom operayla bulacaksınız bende gelmek isterdim yanınıza
günaydın gamzemmm nasılsın bebeğimmm
regl oldum ben yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hatuna zor geliyor totosunu kaldırırsa bir öğlen yemeği yicez kendisi ile
gamzeee denizlide mi desemmmmmmmmmm aydında mı desemmm ege deamanın bana tembel demek haaa...:120::120:
gamzecim sen nerde oturuyorsun?
anladım canım peki öyleyse benim bebek çok küçüktü nerdeyse hiç hiç gelişmemiş yolk sacın altında nokta gibi bişey doktor bu bebek diye göstermişti... neyse bu adetle herşey geride kaldı... ben artık ileri bakıyorum test falan da yaptırmıcam güzel olacak herşeyy
günaydın seni burda görünce bir içim rahatlıyor anlatamam gerçekten bak sakinsin... annesin ne bilim işte sanki bir sorun olsa hemen müdahale edecek gibi senii görünce mutlu oluyorum beennnn
bana günaydın yok yani
Canım zaten gidişatımı bu doktor biliyor diye buna kürtaj oldum ve mecbur kontrolüne geldim.. Zaten Allah da biliyor ya Rabbim tekrar nasip ederse gebeliği bu kadının kapısının önünden geçmicem.. 1 aydır öldürdü diriltti beni resmen..
günaydın güzel annemmmmmmmm
aşkolsun canım yaa sabah geldiğimde onlar vardı... günaydınlar diye yazmışım ancak göndere basmadığımdan biraz geç gönderdim arkadaşlara.. o sırada sizler gelmişsiniz yazışmışsınız bile... sana özel günaydın canımcım...
Günaydın canlarım yaa psipsikom operayla bulacaksınız bende gelmek isterdim yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?