günaydın herkeşe....nasılsınız tatlışlar...
iyiyiz, siz nasılsınız?[SUB][/SUB]
Günaydınnnn iyiyiz canım sen nasılsın ? :)
hakkımda düşündüklerin için teşekkür ederim canım... bende burda olunca mutlu oluyorum sizlerle.. hafta sonu eşim izin vermediği için fazla giremiyorum ama aklım sizde... sakin bir yapım ve her olaya bir bakış açım var... bana ne doğru geliyorsa onu söylerim.. karşımdaki üzülebilir ama şu da bir gerçek ki sonradan üzüleceğine baştan üzülsün derim... dost acı söyler lafının arkasındayım....
günaydın güzel kuşşşşşşgünaydın herkeşe....nasılsınız tatlışlar...
günaydınnnnn canımmm.. küçük annem benim...
bizde iyiz teyseleri sabah biraz rahatsızlandık sanırım dünkü sinirim mideme vurdu...hastaneden geldik serum verdi dr..
bizde iyiz teyseleri sabah biraz rahatsızlandık sanırım dünkü sinirim mideme vurdu...hastaneden geldik serum verdi dr..
cansın cannn
günaydın güzel kuşşşşşş
haydaaa.. kızlar üzülmek yorulmak yasak size.. canım şimdi iyisin di mi??
Geçmiş olsun canım.. Ben konuyu bilmiyorum neye sinirlendin ama kendine iyi bakman gereken dönemde olduğun için çok takma
dün zeycanıma ne oldu ben neden bilmiyorum bana da deyin heleeeeehaydaaa.. kızlar üzülmek yorulmak yasak size.. canım şimdi iyisin di mi??
canım bundan sonra önün apaydınlık inşallah minişin hemen gelicek sana..hadi hayırlısı bakalım...
Günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın canım... şimdi hastaneden aradılar.. test sonuçlarım gayet başarılı sorun yok darısı başına inşallah...
Pazartesiyi atlatinca rahatladim ohhh.
Herkes iyidir insallah
dün zeycanıma ne oldu ben neden bilmiyorum bana da deyin heleeeee
teşekkür ederim bebeğim ya valla hamile kalmış kadar sevnçliyim
kv faktörü ama şimdi daha iyim...bi de hastanede bir kadının annesi ölmüş feryatlarına da üzüldüm ağladım ya....
Günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın kardeşimmmmmmmm...Günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın nefesimPazartesiyi atlatinca rahatladim ohhh.
Herkes iyidir insallah
Hadi gözün aydın kardeşcimmmmm :) gelmiş beklenenler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?