Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cansın cannn
günaydın herkeşe....nasılsınız tatlışlar...
günaydın güzel kuşşşşşş

haydaaa.. kızlar üzülmek yorulmak yasak size.. canım şimdi iyisin di mi??

Geçmiş olsun canım.. Ben konuyu bilmiyorum neye sinirlendin ama kendine iyi bakman gereken dönemde olduğun için çok takma

kv faktörü ama şimdi daha iyim...bi de hastanede bir kadının annesi ölmüş feryatlarına da üzüldüm ağladım ya....

bizde iyiz teyseleri sabah biraz rahatsızlandık sanırım dünkü sinirim mideme vurdu...hastaneden geldik serum verdi dr..

haydaaa.. kızlar üzülmek yorulmak yasak size.. canım şimdi iyisin di mi??
dün zeycanıma ne oldu ben neden bilmiyorum bana da deyin heleeeee

canım bundan sonra önün apaydınlık inşallah minişin hemen gelicek sana..hadi hayırlısı bakalım...

teşekkür ederim bebeğim ya valla hamile kalmış kadar sevnçliyim

günaydın canım... şimdi hastaneden aradılar.. test sonuçlarım gayet başarılı sorun yok darısı başına inşallah...

ay inşallah bugün ben de öğrenirim herhalde...ay çok sevindim minişimiz iyi yaaa

Pazartesiyi atlatinca rahatladim ohhh.
Herkes iyidir insallah

hadi gözün aydın :) akşam nasıl geçti kv ile?

dun yoğun bir gundu bakamadım hala neler oldu varmı hamilelik haberi halay çekmek istiyorumda
herkes nasıl iyimisiniz ne var ne yok nasılsınız dun bayağı kaynatmışsınız okumaya calısıcam

kv faktörü ama şimdi daha iyim...bi de hastanede bir kadının annesi ölmüş feryatlarına da üzüldüm ağladım ya....

Anladım canım o kadar büyütme gözünde herşeyi.. Sen çok kıymetlisin.. .Bebişin de öyle.. Hastane ortamı sağlam insanı da hasta ediyor zaten orda haklısın..

Günaydınnnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnn nasılsınnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…