Bugun esim ise basladii...
anammm bi tuhaf oldummm bi tuhaf..
benden once kalkti ilk defa..benden once uyudu ilk defa..
garibimm kiyamam.. bu sogukta.. bi stress bisey..
Napti cok merak ediyorumm !!!
Bende var manyaklik yaaa..aceba o hic beni boyle dusundu mu ben sabah ise giderken..
Bugun esim ise basladii...
Bende var manyaklik yaaa..aceba o hic beni boyle dusundu mu ben sabah ise giderken..
hepinize teşekkür ediyoruz teyzeleri.... inşallah sizinkilerde böyle olacak.. Allah'ım sizlere de inşallah bebiş verecek..
canımmm hayırlıısı olsunn Allahım iş rastlıgı versınn ınsallahh
hayırlı olsun canım... Allah utandırmasın... erkeğin evde olması kadar kötü bir şey yok...
Canım Benim kaç haftalıksın şimdi?
Allah razi olsun kizlar amin insallah...
Bende hic sevmiyordum evde oturmasini yada ben ise giderken onun oyle misil misil uyumasini..
Yada benim tek basima evi idare etmemi !!
Bir iki ay tamamda.. 1 yil olucakti nerdeyse arada calisti ama.. kkisa kisa..
hayirli olsuuuuuuuuuuuuunBugun esim ise basladii...
14 hafta canım..
Amin insallah... pek bi hevesli.. bakalimm.; karisi artik hic biseyini almayinca anladi tabii.. calismak lazimm.. tutunmasa bu sefer cok kizicamm ama..Allah kalbine göre versin canım inşallah bu sefer bu işyerinde tutunur da hep çalışır....
Aminnn... anammmm ne guzel dedin sen kuzum oyle yaa.. insallah insallah !!! Banda dua ediyomusun diger topikte ???hayirli olsuuuuuuuuuuuuun
ilk maasini senin icin harclasin
hamile kalasin kan testi usg derken ilk maas sana ve bebegine gitsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Maşallah canım benim ya ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş.nede güzel çıkmış resimde:) ALLAH bizede nasip etsin inş.bu haftaları ben daha gitmedim dr.a öğrenir öğrenmez gitmek istemedim,ctesi gününe randevu aldım,inşallah herşey yolundadır dua et nolur..
canım eşinin isi hayırlı olsun
minik bebisimmmmmmmmmmmmmmmmmmKizlar... suan minik bebisimm.. cok guzel bir pasta kesmekte...
Ustundede iyiki dogdun guzel anne yaziyor !!!
canim benimde sol tarafimda oyle oluyor qaliba normal birseyYaa kızlar eglip dogrulurken yattigim yerden kalkarken basimi egdigimde sag sakagimda öyle bi agri oluyor kii anlatilmaz yok böyle bisey ilk kez oluyo bi yorumu bi fikri olan var mi
Yaa kızlar eglip dogrulurken yattigim yerden kalkarken basimi egdigimde sag sakagimda öyle bi agri oluyor kii anlatilmaz yok böyle bisey ilk kez oluyo bi yorumu bi fikri olan var mi
canim benim ismini yazarim listeye herkes eder senin icin duaAmin insallah... pek bi hevesli.. bakalimm.; karisi artik hic biseyini almayinca anladi tabii.. calismak lazimm.. tutunmasa bu sefer cok kizicamm ama..
Aminnn... anammmm ne guzel dedin sen kuzum oyle yaa.. insallah insallah !!! Banda dua ediyomusun diger topikte ???
o agri bi giriyo donup kaliyorum bi iki saniye sonra geciyo uff
canim uyku düzenim biraz düzeldi sabah 5 gibi falan uyaniyorum uyumak icin zorluyorum kendimi yari uyanik yari uyur 9a kadar geçiyor o ara tam dalamiyorun
sen kaç aydır deniyosun tatlım benim 7 aydır olmuyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?