Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bugun esim ise basladii...
anammm bi tuhaf oldummm bi tuhaf..
benden once kalkti ilk defa..benden once uyudu ilk defa..
garibimm kiyamam.. bu sogukta.. bi stress bisey..
Napti cok merak ediyorumm !!!

Bende var manyaklik yaaa.. aceba o hic beni boyle dusundu mu ben sabah ise giderken..

canımmm hayırlıısı olsunn Allahım iş rastlıgı versınn ınsallahh

hayırlı olsun canım... Allah utandırmasın... erkeğin evde olması kadar kötü bir şey yok...

canımmm hayırlıısı olsunn Allahım iş rastlıgı versınn ınsallahh

hayırlı olsun canım... Allah utandırmasın... erkeğin evde olması kadar kötü bir şey yok...

Allah razi olsun kizlar amin insallah...
Bende hic sevmiyordum evde oturmasini yada ben ise giderken onun oyle misil misil uyumasini..
Yada benim tek basima evi idare etmemi !!
Bir iki ay tamamda.. 1 yil olucakti nerdeyse arada calisti ama.. kkisa kisa..

Allah kalbine göre versin canım inşallah bu sefer bu işyerinde tutunur da hep çalışır....

hayirli olsuuuuuuuuuuuuun
ilk maasini senin icin harclasin
hamile kalasin kan testi usg derken ilk maas sana ve bebegine gitsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yaa kızlar eglip dogrulurken yattigim yerden kalkarken basimi egdigimde sag sakagimda öyle bi agri oluyor kii anlatilmaz yok böyle bisey ilk kez oluyo bi yorumu bi fikri olan var mi

Allah kalbine göre versin canım inşallah bu sefer bu işyerinde tutunur da hep çalışır....
Amin insallah... pek bi hevesli.. bakalimm.; karisi artik hic biseyini almayinca anladi tabii.. calismak lazimm.. tutunmasa bu sefer cok kizicamm ama..
hayirli olsuuuuuuuuuuuuun
ilk maasini senin icin harclasin
hamile kalasin kan testi usg derken ilk maas sana ve bebegine gitsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aminnn... anammmm ne guzel dedin sen kuzum oyle yaa.. insallah insallah !!! Banda dua ediyomusun diger topikte ???

Son düzenleme:

öğrenir öğrenmez bende gitmedim. ben ilk muayenemi 7. haftada yapmıştım. sonra kalp atışlarını görmek için ve bi ara düşük tehlikesi vardı ondan gittim. ilaç kullandım geçti şükür. ve sonra 12. haftada gittim ve bu fotoyu aldık. çok sık ultrasona girmek iyi bir şey değil.. inşallah seninde her şey yolunda gider canım.. Allah gönlüne göre versin.

Kizlar... suan minik bebisimm.. cok guzel bir pasta kesmekte...
Ustundede iyiki dogdun guzel anne yaziyor !!!
minik bebisimmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiki dogdun
senin icin
Eki Görüntüle 898880 Eki Görüntüle 898880 Eki Görüntüle 898880 Eki Görüntüle 898880 Eki Görüntüle 898880
Yaa kızlar eglip dogrulurken yattigim yerden kalkarken basimi egdigimde sag sakagimda öyle bi agri oluyor kii anlatilmaz yok böyle bisey ilk kez oluyo bi yorumu bi fikri olan var mi
canim benimde sol tarafimda oyle oluyor qaliba normal birsey

bu haftalarda yorgunluk olabiliyor canım... uyku düzenini değiştirdin mi? ya da uykunu tam alamama gibi durumun söz konusu mu?

canim benim ismini yazarim listeye herkes eder senin icin dua
elbetde dua ediyorum herkese inan Rabbime her defasinda bebegimi koru dedigimde herkese bu duyguyu nasib etde diyorum canim benim
Rabbim isteyen herkese nasib etsin aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…