inşallah canım dualarımız herkes için inşallah bu ay dolup taşar topik hamişlerle ya
evet canım hamileliğimizi de birlikte geçirmek ne güzell olur
slm kızlar nasılsınız msa iyi olmuş topik bekliyodum bende benıde eklermısın canım 1 ekim
Umarım açtığın bu topik uğur getirir sana, dualarım bütün anne adaylarıyla :)
inşallah canım dualarımız herkes için inşallah bu ay dolup taşar topik hamişlerle ya
slm kızlar nasılsınız msa iyi olmuş topik bekliyodum bende benıde eklermısın canım 1 ekim
hosbulduk canım senın ılkmı
kızlar merhababizde şu ara baya baya çoçuk yapsakmı diyoruz evleneli bir sene oldu erken diyor bir yanım bir yanım çok istiyor kararsız olmak çok zor nasl karar verdnz :26:
26 yaşndaym cnm bakalm hayrlısı ya
Tam zamani hayati dahada anlamli hale getiriyor.Allahin buyuk bit lutfu...bu arada bat'i anlatacak bir arkadas varmi???[senin sat : 8 eylül yani son adet tarihin batında 8 ekim oluyor canım....
Tam zamani hayati dahada anlamli hale getiriyor.Allahin buyuk bit lutfu...bu arada bat'i anlatacak bir arkadas varmi???[senin sat : 8 eylül yani son adet tarihin batında 8 ekim oluyor canım....
Coook tsk ederim canim sesimi duydugun icin daha dogrusu yazimi gordugun icin:O
canım benim edtim 29 günde bir oluyor 8 ekim adet alacağım tarih yumurtlamam 24 ü görünüyor. internette var yumurtlama hesaplayıcısı öğrenirsin.Sorması ayıptır ne zaman ilişkiye giriceksin bat 8 ekim olan arkadaslar...)yumurtlama tarihiniz kac oluyor...
kızlar merhababizde şu ara baya baya çoçuk yapsakmı diyoruz evleneli bir sene oldu erken diyor bir yanım bir yanım çok istiyor kararsız olmak çok zor nasl karar verdnz :26:
Sorması ayıptır ne zaman ilişkiye giriceksin bat 8 ekim olan arkadaslar...)yumurtlama tarihiniz kac oluyor...
Tam zamani hayati dahada anlamli hale getiriyor.Allahin buyuk bit lutfu...bu arada bat'i anlatacak bir arkadas varmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?