Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız msa iyi olmuş topik bekliyodum bende benıde eklermısın canım 1 ekim

hemen ekliyorum canım, çok teşekkür ederim hayırlısı olsun senin ve hepimizin adına

Umarım açtığın bu topik uğur getirir sana, dualarım bütün anne adaylarıyla :)

ALLAH razı olsun canım RABBİM ne istersen sana haırlısıyla aynısını versin inşaallah, teşekkür ederim hayır duaların için bitanem sağol

inşallah canım dualarımız herkes için inşallah bu ay dolup taşar topik hamişlerle ya

AMİİİİİN AMİNNNN AMİİİİİİİN

Kızlar birşey rica etsem ben 26. Sayfada kaldım lütfen bu iki gün içerisinde listeye eklenmek isteyenler özelden msj atsalar hepsini takip edemedim,şimdi bir kişi de olsa görmem falan kasti olmuş gibi anlaşılmasın teşekkür ederim

selam kızlar nasılsınız? benide ekleyin bende bir ay dinlenmeli olarak geliyorum yineden aranıza 8 ekim bat pekte artık ümit etmiyorum ama herşeyin hayırlısı. herkesin allah gönlüne göre versin inşallah..

kızlar merhaba bizde şu ara baya baya çoçuk yapsakmı diyoruz evleneli bir sene oldu erken diyor bir yanım bir yanım çok istiyor kararsız olmak çok zor nasl karar verdnz :26:

Sorması ayıptır ne zaman ilişkiye giriceksin bat 8 ekim olan arkadaslar...)yumurtlama tarihiniz kac oluyor...
canım benim edtim 29 günde bir oluyor 8 ekim adet alacağım tarih yumurtlamam 24 ü görünüyor. internette var yumurtlama hesaplayıcısı öğrenirsin.

kızlar merhaba bizde şu ara baya baya çoçuk yapsakmı diyoruz evleneli bir sene oldu erken diyor bir yanım bir yanım çok istiyor kararsız olmak çok zor nasl karar verdnz :26:

Hg zuzu bnde erken diyodum baskilara dayanamadik 6 ay dir olmuyo bnce başlayın calismaya ha diyince olmuyomus bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…