Kizlar herkese upppp uzunnnn bir aradan sonra kocaman slmlr olsun...
canim benimde cok ayakda kaldigimda birden oturduguda oluyoro agri bi giriyo donup kaliyorum bi iki saniye sonra geciyo uff
hg canimmmm ne yapion nasilsinKizlar herkese upppp uzunnnn bir aradan sonra kocaman slmlr olsun...
canim uyku düzenim biraz düzeldi sabah 5 gibi falan uyaniyorum uyumak icin zorluyorum kendimi yari uyanik yari uyur 9a kadar geçiyor o ara tam dalamiyorun
tmm canim ins geçer bas agrimcanim benimde cok ayakda kaldigimda birden oturduguda oluyoro agri bi giriyo donup kaliyorum bi iki saniye sonra geciyo uff
bence normal bitanem takma kafana cogu kiside varmis
öğrenir öğrenmez bende gitmedim. ben ilk muayenemi 7. haftada yapmıştım. sonra kalp atışlarını görmek için ve bi ara düşük tehlikesi vardı ondan gittim. ilaç kullandım geçti şükür. ve sonra 12. haftada gittim ve bu fotoyu aldık. çok sık ultrasona girmek iyi bir şey değil.. inşallah seninde her şey yolunda gider canım.. Allah gönlüne göre versin.
basim canim $akagim yaniiii daha önce hic olmamıştı hic o kadar uykusuz kaldım acaba soguktan mi oldu ki
slm cnm özlettin kedini nerelerdeydin iyi misn
öğrenir öğrenmez bende gitmedim. ben ilk muayenemi 7. haftada yapmıştım. sonra kalp atışlarını görmek için ve bi ara düşük tehlikesi vardı ondan gittim. ilaç kullandım geçti şükür. ve sonra 12. haftada gittim ve bu fotoyu aldık. çok sık ultrasona girmek iyi bir şey değil.. inşallah seninde her şey yolunda gider canım.. Allah gönlüne göre versin.
as canim hggg idare ediyoruzzz sen nasilsinSlm nasilsiniz burra baya bi kutlama olmus
monbebe esinin isi hayirli olsun bol hayirli kazanclar belii bebis yoldadir ve bu onun bereketidir nedersin
minikbebisim dogum gunun hayirli olsun birdahaki dogum gununde bebisinle kutlarsin Insaallah
slm cnm özlettin kedini nerelerdeydin iyi misn
hg canimmmm ne yapion nasilsin
Evet iyi bişey değil,düşük tehlikeni atlatmana sevindim,bende son adetime göre 7.haftanın içinde gitmiş olcam bakalım herşey güzel gelişir inş,şuan çok panikim tedirginlik var içimde rahat değilim,herşeyin yolunda olduğunu söylediğinde dr.ozaman rahatlıycam inşallah,ctesi günü çabuk gelsin((
sevindim senin adina canım özledim kis seni
Canim bende sizi ozledim biliyosun isten ayrilmistim en son suan evdeyim tlfndan giriyorum net yoktu tlfnumda siz napiyosunuz hamisleri saysana bana:):)
basim canim $akagim yaniiii daha önce hic olmamıştı hic o kadar uykusuz kaldım acaba soguktan mi oldu ki
canım bide şey sorcam sana,kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz,benim için by hafta erkenmi?
çok normal canım tedirginliğin.. kese oluştu mu kese düzgün mü içinde bebiş var mı bebişin kalp atışlarını duyacak mıyım? inan ki bu duyguları dünyaya geldiğinde ya da büyüdüğünde bile hissedeceksin. biz annelerimizin gözünde halen çocuksak onlarda bizim gözümüzde öyle olacak ve hayat boyu endişeler farklı boyutlarda önümüze gelecek..
soğuktan olur tabi canım... masaj yap şakaklarına inşallah iyi gelir..
7-8 haftasında duyuluyor ama tabii bebeğin gelişimi de önemli.. geriden de gidebilir ileriden de.. o yüzden bir şey diyemiyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?