Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim uyku düzenim biraz düzeldi sabah 5 gibi falan uyaniyorum uyumak icin zorluyorum kendimi yari uyanik yari uyur 9a kadar geçiyor o ara tam dalamiyorun

canım kasıgın mı şakağın mı anlamadım ben.. kasıksa normal şakaksa uykunu tam alamadığından dolayı olabilir...

Evet iyi bişey değil,düşük tehlikeni atlatmana sevindim,bende son adetime göre 7.haftanın içinde gitmiş olcam bakalım herşey güzel gelişir inş,şuan çok panikim tedirginlik var içimde rahat değilim,herşeyin yolunda olduğunu söylediğinde dr.ozaman rahatlıycam inşallah,ctesi günü çabuk gelsin ((

Slm nasilsiniz burra baya bi kutlama olmus
monbebe esinin isi hayirli olsun bol hayirli kazanclar belii bebis yoldadir ve bu onun bereketidir nedersin
minikbebisim dogum gunun hayirli olsun birdahaki dogum gununde bebisinle kutlarsin Insaallah

canım bide şey sorcam sana,kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz,benim için by hafta erkenmi?

Slm nasilsiniz burra baya bi kutlama olmus
monbebe esinin isi hayirli olsun bol hayirli kazanclar belii bebis yoldadir ve bu onun bereketidir nedersin
minikbebisim dogum gunun hayirli olsun birdahaki dogum gununde bebisinle kutlarsin Insaallah
as canim hggg idare ediyoruzzz sen nasilsin

çok normal canım tedirginliğin.. kese oluştu mu kese düzgün mü içinde bebiş var mı bebişin kalp atışlarını duyacak mıyım? inan ki bu duyguları dünyaya geldiğinde ya da büyüdüğünde bile hissedeceksin. biz annelerimizin gözünde halen çocuksak onlarda bizim gözümüzde öyle olacak ve hayat boyu endişeler farklı boyutlarda önümüze gelecek..

Serceeem hamileliginnhayirli olsun dualarin kabul oldu cok sukur. Cok sevindim cok uzuluyordun simdi hersey yolunda degilmi bebisini gordunmu

Canim bende sizi ozledim biliyosun isten ayrilmistim en son suan evdeyim tlfndan giriyorum net yoktu tlfnumda siz napiyosunuz hamisleri saysana bana:):)

menas123456 topik anamız bide mltmrti başka varsa arkaşlar eklesin cnm yeni iş bakmıyo musunn

basim canim $akagim yaniiii daha önce hic olmamıştı hic o kadar uykusuz kaldım acaba soguktan mi oldu ki

soğuktan olur tabi canım... masaj yap şakaklarına inşallah iyi gelir..

canım bide şey sorcam sana,kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz,benim için by hafta erkenmi?

7-8 haftasında duyuluyor ama tabii bebeğin gelişimi de önemli.. geriden de gidebilir ileriden de.. o yüzden bir şey diyemiyorum canım..

İkinci hamileliğimde sanki daha fazla sabırsız ve heyecanlıyım,sanki ilk defa yaşıyorum bu duyguları :))
kaçıncı haftada duymuştun canım sen kalp atışını?

soğuktan olur tabi canım... masaj yap şakaklarına inşallah iyi gelir..

7-8 haftasında duyuluyor ama tabii bebeğin gelişimi de önemli.. geriden de gidebilir ileriden de.. o yüzden bir şey diyemiyorum canım..

yazmışsın canım görmedim,anladım canım sağolasın bakalım bekleyip görcez bizde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…