Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hicranim Hosbulduk canim sagol cok sukur bende iyiyim grip atlattim geldim size bulastirmayayim diye kk ara vermistim;) yeni toparladim kendimi sesim burnum gozlerim bile agriyordu sulaniyordu. Sukur gecti portakal elma mandalin depoladim gecti. Sen ne yaptin iyisin Insaallah

sevindim senin adina canım özledim kis seni

Bugun bas agrim var canım onun dışında iyiyiz teyzesi

Bende ozledim kuzum hepinizi cok heycanliyim aslinda kim hamis kim degil lilityle konusmustum en son msj attim ama cvp vermedi nerelerde acaba?

Basin niye agriyo canin hayirdir gerci sabah benim esimde basim agriyo diyerek gitti herkeste var bu aralar bas agrisi...Bu arada yesin teyzesi o bidigi Rabbim uzun omurler vetsin sanada bebeginede kuzummmm.....

selam güzel anneler ve anne adaylarııı

nasılsınız? geçmişi okuyamadım var mı önemli haberler???

hoş geldin cnm iyiyim sen nasılsın yeni minik bebişimin doğum günü hicranım kendi iyi hissetmiyomuş cnm :26:

menas123456 topik anamız bide mltmrti başka varsa arkaşlar eklesin cnm yeni iş bakmıyo musunn

Ooooooooo super baya var darisi biz hamis adaylarina hepsinide tebrik ediyorum canim buradan sesleniyorum hepsinede Allah anali babali buyutsun bizdende dualarini eksik etmesinler rica ediyorum...
Bu arada simdilik evde olmak istiyorum bakmiyorum kismetse bahara kadar da bekleyecem...

ben 1 senedir deniyorum canım benimde olmuyor malesef kistim vardı tedavi gördüm eridi ama olmuyoor
Senle birtuku rastlasamadik yahu bende denizli merkezdeyim ve 9aydir bekliyorum sipami hangi doktora gidiyorshn
Kizlar herkese upppp uzunnnn bir aradan sonra kocaman slmlr olsun...
Hg canım liste güncel isterseb ordan takip edebilirsin :) çünkü bu ay cok hamisimiz

Hg bebisim en güzel anne adayı
kızlar nerelerdesiniz bakimmmmmmmmmmm

As hg canım

Gecmis olsun canim hg :)

cisemcim hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun?? liliyi sormuşsun o da işten ayrıldı canım. izmire gidecekti en son öyle yazmıştı

hosbuldum canimin ici iyim simdilik mik miklere devam evdeyim ev hanimligi iyiymis valla zamaninda yemegim hazir oluyo evim her daim tertemiz simdilik boyle sen napiyosun nasilsin nasil gidiyo canim....ooooo lility gene gezmelerde desene:) en son reglme 3 gun kaldi demisti metsk ettim...

Kızlar pat diye çıktım bişi demeden, geçmişi de okuyamadım arada kaynayan varsa şimdiden özür dilerim. Ayyyyyyy bi mutluyum ki kardeşim çıkageldi pastasıyla, 1 saat önce arayıp gelemicem demişti sıpaaaaa... doğum günümü kutladık birlikte. ordan da kuzenin 8 günlük bebişinin kokusunu doya doya içime çektim sizin için de... Allahım hepimize nasip etsin inşallah. çok başka bişi ya onu öyle hapşırırken, bakarken, ağlarken, emerken izlemek. bana çok iyi geldi...ee bi de burçtaşım bebiş daha bi sevdim...

Dogum gunun kutlu olsun canim nice uppppp uzuuuunnnnnn omurlere yeni yasinda yeni yilin butun guzellikleri senle olsun..

sensin ooo

insan özlüyor evhanımlığı ama o da uzun sürünce ondan da sıkılıyoruz sıkılana kadar keyfini sür balım kış günü ohhh.. lilitynin göğsünden süt gelmeye başlamıştı canım. prolaktin hormonu yüksekmiş bu da hamile kalmayı engelliyormuş. adet oldu o ve ilaçlarına başlayacaktı. şifa olur ve en kısa zamanda hamiş haberini verir bize inşallah.. ben de ne yapayım ev iş arası dolanıyorum hala. mikmiklere devam tabi ama netşce yerine haticeyi alıyoruz hep

oy balım ne güzel yapmış kardeşin. biz de ablamla birbirimize yapmıştık doğum günü süprizlerine bayılırımmmmm!!!!!! tekrar nice senelere seneye 3 kiş kutlayacaksınız artık Allahın izniyle darısı başımıza

Rabbim herkese nasip etsin..ne muhteşem bi mucize...

Ates olcme topiginde hamisimiz var...

darisi bize artik !!

özgök mü canım ben sabah gördüm dpo 15 di ateşi düşmemişti... maşallah darısı başımızaaa
Kizlar... suan minik bebisimm.. cok guzel bir pasta kesmekte...
Ustundede iyiki dogdun guzel anne yaziyor !!!
sen nerden bildin kuzummm

hosgeldınnnn canımmmm nasılsınn. ne için ıctın kı lımonu canım

ewet canımmm düşük yaptım
meltem aklım gitti eve düşük yaptım demişsin ya çok panik oldum

Kizlar herkese upppp uzunnnn bir aradan sonra kocaman slmlr olsun...
hoş geldin ccanımmmm
hoşgeldin

Slm nasilsiniz burra baya bi kutlama olmus
monbebe esinin isi hayirli olsun bol hayirli kazanclar belii bebis yoldadir ve bu onun bereketidir nedersin
minikbebisim dogum gunun hayirli olsun birdahaki dogum gununde bebisinle kutlarsin Insaallah
nartanesi nerdesin sen yauhuuuuu

güzeller güzelimmmm nasılsın

kızlar biz opera ile ilk buluşmayı gerçekleştirdik... yemek yedik kahve içtik işe döndüm... sizde bir kaynatmışsınız oku oku bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…