sevindim senin adina canım özledim kis seni
Bugun bas agrim var canım onun dışında iyiyiz teyzesi
selam güzel anneler ve anne adaylarııı
nasılsınız? geçmişi okuyamadım var mı önemli haberler???
İkinci hamileliğimde sanki daha fazla sabırsız ve heyecanlıyım,sanki ilk defa yaşıyorum bu duyguları :))
kaçıncı haftada duymuştun canım sen kalp atışını?
hoş geldin cnm iyiyim sen nasılsın yeni minik bebişimin doğum günü hicranım kendi iyi hissetmiyomuş cnm :26:
Hos buldum canim evdeyim kuzum napim isten ayrilmak iyi geldi dinleniyorum sen napiyosun nasil gidiyo hamilelik?
menas123456 topik anamız bide mltmrti başka varsa arkaşlar eklesin cnm yeni iş bakmıyo musunn
Senle birtuku rastlasamadik yahu bende denizli merkezdeyim ve 9aydir bekliyorum sipami hangi doktora gidiyorshnben 1 senedir deniyorum canım benimde olmuyor malesef kistim vardı tedavi gördüm eridi ama olmuyoor
Hg canım liste güncel isterseb ordan takip edebilirsin :) çünkü bu ay cok hamisimizKizlar herkese upppp uzunnnn bir aradan sonra kocaman slmlr olsun...
Hg bebisim en güzel anne adayıselam güzel anneler ve anne adaylarııı
kızlar nerelerdesiniz bakimmmmmmmmmmm
Hicranim Hosbulduk canim sagol cok sukur bende iyiyim grip atlattim geldim size bulastirmayayim diye kk ara vermistim;) yeni toparladim kendimi sesim burnum gozlerim bile agriyordu sulaniyordu. Sukur gecti portakal elma mandalin depoladim gecti. Sen ne yaptin iyisin Insaallah
cisemcim hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun?? liliyi sormuşsun o da işten ayrıldı canım. izmire gidecekti en son öyle yazmıştı
Hg canım liste güncel isterseb ordan takip edebilirsin :) çünkü bu ay hamis
Canim tlfndan nete ilk defa giriyorum daha cozmedim ne nasil oluyp tlfndan tlfdan rahatlikla nete girmegi sokegim listeyede bakarim:)
bebişimmmmm doğum günün kutlu olsun canımmm
Hicranımın da başı ağrıyormuş geçmiş olsun
cevabın için de teşekkür ederim Havvacım bu da sanaaa
Kızlar pat diye çıktım bişi demeden, geçmişi de okuyamadım arada kaynayan varsa şimdiden özür dilerim. Ayyyyyyy bi mutluyum ki kardeşim çıkageldi pastasıyla, 1 saat önce arayıp gelemicem demişti sıpaaaaa... doğum günümü kutladık birlikte. ordan da kuzenin 8 günlük bebişinin kokusunu doya doya içime çektim sizin için de... Allahım hepimize nasip etsin inşallah. çok başka bişi ya onu öyle hapşırırken, bakarken, ağlarken, emerken izlemek. bana çok iyi geldi...ee bi de burçtaşım bebiş daha bi sevdim...
Dogum gunun kutlu olsun canim nice uppppp uzuuuunnnnnn omurlere yeni yasinda yeni yilin butun guzellikleri senle olsun..
Senle birtuku rastlasamadik yahu bende denizli merkezdeyim ve 9aydir bekliyorum sipami hangi doktora gidiyorshn
Hg canım liste güncel isterseb ordan takip edebilirsin :) çünkü bu ay cok hamisimiz
Hg bebisim en güzel anne adayı
As hg canım
hosbuldum canimin ici iyim simdilik mik miklere devam evdeyim ev hanimligi iyiymis valla zamaninda yemegim hazir oluyo evim her daim tertemiz simdilik boyle sen napiyosun nasilsin nasil gidiyo canim....ooooo lility gene gezmelerde desene:) en son reglme 3 gun kaldi demisti metsk ettim...
Kızlar pat diye çıktım bişi demeden, geçmişi de okuyamadım arada kaynayan varsa şimdiden özür dilerim. Ayyyyyyy bi mutluyum ki kardeşim çıkageldi pastasıyla, 1 saat önce arayıp gelemicem demişti sıpaaaaa... doğum günümü kutladık birlikte. ordan da kuzenin 8 günlük bebişinin kokusunu doya doya içime çektim sizin için de... Allahım hepimize nasip etsin inşallah. çok başka bişi ya onu öyle hapşırırken, bakarken, ağlarken, emerken izlemek. bana çok iyi geldi...ee bi de burçtaşım bebiş daha bi sevdim...
Rabbim herkese nasip etsin..ne muhteşem bi mucize...Kızlar pat diye çıktım bişi demeden, geçmişi de okuyamadım arada kaynayan varsa şimdiden özür dilerim. Ayyyyyyy bi mutluyum ki kardeşim çıkageldi pastasıyla, 1 saat önce arayıp gelemicem demişti sıpaaaaa... doğum günümü kutladık birlikte. ordan da kuzenin 8 günlük bebişinin kokusunu doya doya içime çektim sizin için de... Allahım hepimize nasip etsin inşallah. çok başka bişi ya onu öyle hapşırırken, bakarken, ağlarken, emerken izlemek. bana çok iyi geldi...ee bi de burçtaşım bebiş daha bi sevdim...
Ates olcme topiginde hamisimiz var...
darisi bize artik !!
sen nerden bildin kuzummmKizlar... suan minik bebisimm.. cok guzel bir pasta kesmekte...
Ustundede iyiki dogdun guzel anne yaziyor !!!
meltem aklım gitti eve düşük yaptım demişsin ya çok panik oldumhosgeldınnnn canımmmm nasılsınn. ne için ıctın kı lımonu canım
ewet canımmm düşük yaptım
hoş geldin ccanımmmmKizlar herkese upppp uzunnnn bir aradan sonra kocaman slmlr olsun...
nartanesi nerdesin sen yauhuuuuuSlm nasilsiniz burra baya bi kutlama olmus
monbebe esinin isi hayirli olsun bol hayirli kazanclar belii bebis yoldadir ve bu onun bereketidir nedersin
minikbebisim dogum gunun hayirli olsun birdahaki dogum gununde bebisinle kutlarsin Insaallah
selam güzel anneler ve anne adaylarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?