Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım gecen sene ocak ayında düşük yapmıstım onu yazdım.r abbım bırdaha o acıyı yasatmasın ınsallah hıckımseye banadaa

iyiyim canımın içiiii sen nasılsınn opera ile buluşmakla ne iyi yapmışsınız ben de istiyorummm ayrıca meltem düşük mü yaptı :26:

BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..

Kızlar geçen ay geciken kırmızılar bu ay erken geldi yeni bat 17 ocak...ben telefondan giriyorum o yüzden msa84 e mesaj atamıyorum biri benim yerime atabilir mi :)adet düzeni iyice şaştı neyse gecikmesinden iyidir :)

Kizlarr ben geldim ufff sabah okuldaydim simdide ders yapiyorum siz beler yapiyosunuz bakalim

sormaaa pijamalarla kapıyı açtım görünce şoke oldum ama çok güzel oldu attım burdaki albüme foto :)

Rabbim herkese nasip etsin..ne muhteşem bi mucize...

amin Zeycancımmmmmmmm hepimize nasip olur inşallah yaaa, öyle güzel kokuyo ki, saçları da çok sık. sesin geldiği tarafa bakıyo direkt...mucize yaaa

dpo ne demek kızlarrrr:26::26::26:

iyiyim canımın içiiii sen nasılsınn opera ile buluşmakla ne iyi yapmışsınız ben de istiyorummm ayrıca meltem düşük mü yaptı :26:

geçen seneki düşüğünü söylemiş o kuzucum şimdi Allah a şükür bişey yokmuş aklım gitti....

ocak ayında bir cumartesi günü hep beraber invoice opera sen ben yine isteyen olursa eklenir görüşcez bebeğimmm ok

Ya ben artik alinti yapamiyom
Gamse Hosbulduk canim cok sukur grip beni halsiz birakti yatiyordum simdi iyiyim. Sen nasilsin ya ben senin ismini okuyunca hep aklima hamilesin diye geliyor asagi dogru takvimine bakim nekadar olmus diyorum. Insaallah hamilesin bat nezaman.

psiko canim hastaydim hem halsizdim hemde cok uyuyordum. Gerci simdide uykum var ama islerim duruyor mutfak beni cagiriyor ben mutfaktan kaciyorum salona yorgana sokuluyom:) sen nasilsin

Serceeem hamileliginnhayirli olsun dualarin kabul oldu cok sukur. Cok sevindim cok uzuluyordun simdi hersey yolunda degilmi bebisini gordunmu
ay bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok tesekkur ederim amin
darisi isteyen herkesin basina
sukurler olsun evet uzuluyordum
sukur kavustum
insallah sagsalim kucaklarimiza alalim hepimiz insallah amin

ay ben de çok korktum psipsiko öyle diyince... of be ter attım valla... iyi olmana çok sevindim canımmm

yok canımm benımm cok şükür iyiyim bakalım cumartesı yıne bı gıdeım dahada ıyı olucam ınsallah bebişimi gorunce. ınsallah bu sefer tutunur bebısım yazmıstımda havvada dusukmu yaptın demıstı sanırım ondan oyle yazdım canlarım cok sukur ıyıyım suandaa

kızlar bugün doktora gittik eşimle niye bebeğimiz olmuyordiye tahlil sonuçları ii çıkmadı. eşimin sperminde hiç canlı hücre yokmuş tüp bebek yolunu denicez dedi doktor acaba tüp bebekle olabilirmi bi ihtimal varmı çok kötüyüm perişan olduk eşimde bende

çok geçmiş olsun canım benim üzüldüm keşke doktora sorsaydın % kaç şans var diye bi de spermleri canlandırmak için hiçbişey yapılamazmıymış ne bilim yemeklere dikkat etseniz bitkisel kürler falan uygulansa belki artardı doktor bişey demedi mi?

ben de bekliyorum... ama bu ay da gelmeyecek biliyorum...

Kizlarr ben geldim ufff sabah okuldaydim simdide ders yapiyorum siz beler yapiyosunuz bakalim

hoş geldin Dilekcim senin yumyumlar ne alemdeymiş ne dedi doktor??

yumurtalığının çatlamasından sonraki günler diye biliyorum ben

evet ya ocakta görüşelimmm

çok üzüldüm canım. Rabbim inşallah tüp bebekle yüzünüzü güldürür... ihtimal olmasa doktor neden tavsşiye etsinki size???

bebeğim dpo demek yumurtlama gerçekleştikten sonraki günler demek ateş ölçme yönteminde kullanılıyor

aman çek kapıyı boşverr bende iiyiyim adet oldum bitmesini bekliyorum karnım ağrıyor ama aprıya bile razıyım...

canım sakin ol bu konuları hiç bilmem ama sakin olmak gerek elbette bir yolu varıdır

buluşalım kaynatalım kızlar ne güzel değişik insanlar tanıyacağız hem böylece hayatımıza renk gelir belki bebişi biraz daha unuturuz farklı şeylerden de konuşabiliriz birbirimizi daha fazla tanıyacağımız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…