özgök mü canım ben sabah gördüm dpo 15 di ateşi düşmemişti... maşallah darısı başımızaaa
sen nerden bildin kuzummm
meltem aklım gitti eve düşük yaptım demişsin ya çok panik oldum
hoş geldin ccanımmmm
hoşgeldin
nartanesi nerdesin sen yauhuuuuu
güzeller güzelimmmm nasılsın
kızlar biz opera ile ilk buluşmayı gerçekleştirdik... yemek yedik kahve içtik işe döndüm... sizde bir kaynatmışsınız oku oku bitmedi
iyi ki doğmuşum iyi ki sizi tanımışım :) teşekkür ederim cnm hep birlikte inşallah...
kızlar biz opera ile ilk buluşmayı gerçekleştirdik... yemek yedik kahve içtik işe döndüm... sizde bir kaynatmışsınız oku oku bitmedi
canım gecen sene ocak ayında düşük yapmıstım onu yazdım.r abbım bırdaha o acıyı yasatmasın ınsallah hıckımseye banadaa
sensin ooo
insan özlüyor evhanımlığı ama o da uzun sürünce ondan da sıkılıyoruzsıkılana kadar keyfini sür balım kış günü ohhh.. lilitynin göğsünden süt gelmeye başlamıştı canım. prolaktin hormonu yüksekmiş bu da hamile kalmayı engelliyormuş. adet oldu o ve ilaçlarına başlayacaktı. şifa olur ve en kısa zamanda hamiş haberini verir bize inşallah.. ben de ne yapayım ev iş arası dolanıyorum hala. mikmiklere devam tabi ama netşce yerine haticeyi alıyoruz hep
oy balım ne güzel yapmış kardeşin. biz de ablamla birbirimize yapmıştık doğum günü süprizlerine bayılırımmmmm!!!!!!tekrar nice senelere seneye 3 kiş kutlayacaksınız artık Allahın izniyle darısı başımıza
Rabbim herkese nasip etsin..ne muhteşem bi mucize...
özgök mü canım ben sabah gördüm dpo 15 di ateşi düşmemişti... maşallah darısı başımızaaa
sen nerden bildin kuzummm
hoş geldin ccanımmmm
hoşgeldin
nartanesi nerdesin sen yauhuuuuu
iyiyim canımın içiiii sen nasılsınnopera ile buluşmakla ne iyi yapmışsınız ben de istiyorummm ayrıca meltem düşük mü yaptı :26:
ay bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmSerceeem hamileliginnhayirli olsun dualarin kabul oldu cok sukur. Cok sevindim cok uzuluyordun simdi hersey yolunda degilmi bebisini gordunmu
ay ben de çok korktum psipsiko öyle diyince... of be ter attım valla... iyi olmana çok sevindim canımmm
sensin ooo
insan özlüyor evhanımlığı ama o da uzun sürünce ondan da sıkılıyoruzsıkılana kadar keyfini sür balım kış günü ohhh.. lilitynin göğsünden süt gelmeye başlamıştı canım. prolaktin hormonu yüksekmiş bu da hamile kalmayı engelliyormuş. adet oldu o ve ilaçlarına başlayacaktı. şifa olur ve en kısa zamanda hamiş haberini verir bize inşallah.. ben de ne yapayım ev iş arası dolanıyorum hala. mikmiklere devam tabi ama netşce yerine haticeyi alıyoruz hep
Aynen oyle kuzum biz insanoglu cok cabuk sikiliyoruz:)simdilik evdegim bakalim sikilirsam yada maddi durum el vermezse giriveririm bir ise....lilitye uzuldum neler cekiyo canim benim ya ama ne demisler her ise bir hayir dilegeceksin.... Vardir Allah'imin bir bildigi...dogru diyosun biz hep haticeyi aliyoruz insAllah bu ay neticeye ulasiriz hepimizde...
kızlar bugün doktora gittik eşimle niye bebeğimiz olmuyordiye tahlil sonuçları ii çıkmadı. eşimin sperminde hiç canlı hücre yokmuş tüp bebek yolunu denicez dedi doktor acaba tüp bebekle olabilirmi bi ihtimal varmıçok kötüyüm perişan olduk eşimde bende
BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
Kizlarr ben geldim ufff sabah okuldaydim simdide ders yapiyorum siz beler yapiyosunuz bakalim
dpo ne demek kızlarrrr:26::26::26:
geçen seneki düşüğünü söylemiş o kuzucum şimdi Allah a şükür bişey yokmuş aklım gitti....
ocak ayında bir cumartesi günü hep beraber invoice opera sen ben yine isteyen olursa eklenir görüşcez bebeğimmm ok
kızlar bugün doktora gittik eşimle niye bebeğimiz olmuyordiye tahlil sonuçları ii çıkmadı. eşimin sperminde hiç canlı hücre yokmuş tüp bebek yolunu denicez dedi doktor acaba tüp bebekle olabilirmi bi ihtimal varmıçok kötüyüm perişan olduk eşimde bende
bebeğim dpo demek yumurtlama gerçekleştikten sonraki günler demek ateş ölçme yönteminde kullanılıyordpo ne demek kızlarrrr:26::26::26:
Ya ben artik alinti yapamiyom
Gamse Hosbulduk canim cok sukur grip beni halsiz birakti yatiyordum simdi iyiyim. Sen nasilsin ya ben senin ismini okuyunca hep aklima hamilesin diye geliyor asagi dogru takvimine bakim nekadar olmus diyorum. Insaallah hamilesin bat nezaman.
psiko canim hastaydim hem halsizdim hemde cok uyuyordum. Gerci simdide uykum var ama islerim duruyor mutfak beni cagiriyor ben mutfaktan kaciyorum salona yorgana sokuluyom:) sen nasilsin
geçen seneki düşüğünü söylemiş o kuzucum şimdi Allah a şükür bişey yokmuş aklım gitti....
ocak ayında bir cumartesi günü hep beraber invoice opera sen ben yine isteyen olursa eklenir görüşcez bebeğimmm ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?