Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hosbuldum canim saol nasilsin neler yapiyosun?

dilketin canım neden gelmesin ki dur bakalım sen şimdi regl haftana giriyosun ya son 10 gün psikolojik olarak hep olmayacakmış gibi geliyo banada öyle oluyo sıkıntı basıyo hep olumsuz şeylere yoğunlaşılıyo ama belki de gelir bu sefer belli mi olur.

en azından lilim sorununu buldu ve inşallah en yakın zamanda da çözüme ulaşacak... ben ondan yuakın zamanda güzel haberler bekliyorum

canımmmm cok gecmıss olsun rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın ınsallahh

ahhhh bende orda olaydımm bende gelırdımmm bulusmayaaaa

canım o anda moralim altüst oldu dr bana söyledi bide hiç beklemiyordum ne söylücemi şaşırdım ne diyeceğimi tüp bebek yöntemi denicez dedi sadece cok sıcak konuştu yani hiç umut yok demedi.odadan çıkarken tek düşündüğüm eşime ne diyeceğimdi nasıl söylüceğimdi o çok hassas bu konuda gurur yapar diye düşündüm ama söledim sonuçta yıkıldı resmen şok oldu şimdi araştırmaya başlıcam artık bende kabul ediyorum yavaş yavaş

Sercem amiin Insaallah Rabbim herkese hayirlisiyla versin

yok boyle olmayacak icim rahat etmiyor ben bi eve el atayimda sonra yine gelirim opuldunuz

inşallah bi yolu vardır Allahım derdini veriyorsa dermanınıda verir inşallah

bu konuda forumlar var canım sperm sayısını arttırıyolar yediklerine dikkat ederek diye okumuştum ben sanki hatırlıyorum canım ya başka bi doktora daha gidin bi test daha yaptırın olmazsa ya da bi dahaki randevu da sorarsınız ayrıntılı herşeyi konuşun doktorla

canım sakin ol lütfen mantıklı düşünelim şimdi ne zaman tüp yapılacak nasıl yapılacak başarı yüzdesi nedir... bunların hepsini konuşun erkekler bu konuda biraz hassas evet ama Allahtan gelene yapılacak bişey yok

Sercem amiin Insaallah Rabbim herkese hayirlisiyla versin

yok boyle olmayacak icim rahat etmiyor ben bi eve el atayimda sonra yine gelirim opuldunuz

hadi kolay gelsin

en azından lilim sorununu buldu ve inşallah en yakın zamanda da çözüme ulaşacak... ben ondan yuakın zamanda güzel haberler bekliyorum

Dogru soyluyosun arjafadin Allah dermansiz dert vermesin yetet ki...İnsAllah canim insAllah olur en kida zamanda...Rabbim herhese versin...benim yemek yapmam gerek +biber dolmasi + manti +kirmizi mercimek corbasi menu bu datlum:):):)herkese simdilik iyi gunler....

Kızlarrrr hepiniz kusra bakmayin girip cikiyorum eminim cvp yaziyosunuz ama goremiyorum annemle oturuyoruz canlarmm benim hepinizi cook seviyrum

bence biz yine bebekten konuşuruz

adet sancılarım başladı çünkü canım ondan böyle diyorum

Yum yumlarim iyi btanen 12mm war bitane olsun bitane olsun bebeim tutunsun ona insallah

Tarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum normal dedi her şey.

Son düzenleme:
inşallah canım ben çok istiyordum bebeği eşimde öyle ya çok kötü oldu çokk
canımm benımm yaa herseyy yoluna gırıcek Allahın ıznıyleee
Kızlarrrr hepiniz kusra bakmayin girip cikiyorum eminim cvp yaziyosunuz ama goremiyorum annemle oturuyoruz canlarmm benim hepinizi cook seviyrum

lilimmmmmmm ohh ne guzell bol boll hasrettttt giderrrrr. bızde senıı cok sevıyoruzzz lilimmm

bilmiyorumki canım inşallah bi yolu vardır hiç canlı hücre yokmuş ama bilemiyorumki

acıktım valla bak sen gidiyorsun lili geldi.. kolay gelsin ve afiyet olsun

canım biz de senin kulaklarını çınlattık cisemble... oh ana kız hasret giderin bolbol. ilaçlarını kullanmaya başladın mı?

Yum yumlarim iyi btanen 12mm war bitane olsun bitane olsun bebeim tutunsun ona insallah

inşallah canımmmm... doktor gün verdi mi size peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…