- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
geçen seneki düşüğünü söylemiş o kuzucum şimdi Allah a şükür bişey yokmuş aklım gitti....
ocak ayında bir cumartesi günü hep beraber invoice opera sen ben yine isteyen olursa eklenir görüşcez bebeğimmm ok
ben de bekliyorum...ama bu ay da gelmeyecek biliyorum...
hoş geldin Dilekcim senin yumyumlar ne alemdeymiş ne dedi doktor??
yumurtalığının çatlamasından sonraki günler diye biliyorum ben
evet ya ocakta görüşelimmm
çok üzüldüm canım. Rabbim inşallah tüp bebekle yüzünüzü güldürür... ihtimal olmasa doktor neden tavsşiye etsinki size???
hiç merak etmeyin ayar çekeriz kızlarbuluşalım kaynatalım kızlar ne güzel değişik insanlar tanıyacağız hem böylece hayatımıza renk gelir belki bebişi biraz daha unuturuz farklı şeylerden de konuşabiliriz birbirimizi daha fazla tanıyacağımız için :)
Aynen oyle kuzum biz insanoglu cok cabuk sikiliyoruz:)simdilik evdegim bakalim sikilirsam yada maddi durum el vermezse giriveririm bir ise....lilitye uzuldum neler cekiyo canim benim ya ama ne demisler her ise bir hayir dilegeceksin.... Vardir Allah'imin bir bildigi...dogru diyosun biz hep haticeyi aliyoruz insAllah bu ay neticeye ulasiriz hepimizde...
canımmmm cok gecmıss olsun rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın ınsallahhkızlar bugün doktora gittik eşimle niye bebeğimiz olmuyordiye tahlil sonuçları ii çıkmadı. eşimin sperminde hiç canlı hücre yokmuş tüp bebek yolunu denicez dedi doktor acaba tüp bebekle olabilirmi bi ihtimal varmıçok kötüyüm perişan olduk eşimde bende
geçen seneki düşüğünü söylemiş o kuzucum şimdi Allah a şükür bişey yokmuş aklım gitti....
ocak ayında bir cumartesi günü hep beraber invoice opera sen ben yine isteyen olursa eklenir görüşcez bebeğimmm ok
çok geçmiş olsun canım benim üzüldüm keşke doktora sorsaydın % kaç şans var diye bi de spermleri canlandırmak için hiçbişey yapılamazmıymış ne bilim yemeklere dikkat etseniz bitkisel kürler falan uygulansa belki artardı doktor bişey demedi mi?
canımmmm cok gecmıss olsun rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın ınsallahh
ahhhh bende orda olaydımm bende gelırdımmm bulusmayaaaa
bebeğim dpo demek yumurtlama gerçekleştikten sonraki günler demek ateş ölçme yönteminde kullanılıyor
aman çek kapıyı boşverr bende iiyiyim adet oldum bitmesini bekliyorum karnım ağrıyor ama aprıya bile razıyım...
canım sakin ol bu konuları hiç bilmem ama sakin olmak gerek elbette bir yolu varıdır
canım o anda moralim altüst oldu dr bana söyledi bide hiç beklemiyordum ne söylücemi şaşırdım ne diyeceğimi tüp bebek yöntemi denicez dedi sadece cok sıcak konuştu yani hiç umut yok demedi.odadan çıkarken tek düşündüğüm eşime ne diyeceğimdi nasıl söylüceğimdi o çok hassas bu konuda gurur yapar diye düşündüm ama söledim sonuçta yıkıldı resmen şok oldu şimdi araştırmaya başlıcam artık bende kabul ediyorum yavaş yavaş
canım o anda moralim altüst oldu dr bana söyledi bide hiç beklemiyordum ne söylücemi şaşırdım ne diyeceğimi tüp bebek yöntemi denicez dedi sadece cok sıcak konuştu yani hiç umut yok demedi.odadan çıkarken tek düşündüğüm eşime ne diyeceğimdi nasıl söylüceğimdi o çok hassas bu konuda gurur yapar diye düşündüm ama söledim sonuçta yıkıldı resmen şok oldu şimdi araştırmaya başlıcam artık bende kabul ediyorum yavaş yavaş
Sercem amiin Insaallah Rabbim herkese hayirlisiyla versin
yok boyle olmayacak icim rahat etmiyor ben bi eve el atayimda sonra yine gelirim opuldunuz
en azından lilim sorununu buldu ve inşallah en yakın zamanda da çözüme ulaşacak... ben ondan yuakın zamanda güzel haberler bekliyorum
buluşalım kaynatalım kızlar ne güzel değişik insanlar tanıyacağız hem böylece hayatımıza renk gelir belki bebişi biraz daha unuturuz farklı şeylerden de konuşabiliriz birbirimizi daha fazla tanıyacağımız için :)
dilketin canım neden gelmesin ki dur bakalım sen şimdi regl haftana giriyosun ya son 10 gün psikolojik olarak hep olmayacakmış gibi geliyo banada öyle oluyo sıkıntı basıyo hep olumsuz şeylere yoğunlaşılıyo ama belki de gelir bu sefer belli mi olur.
ben de bekliyorum...ama bu ay da gelmeyecek biliyorum...
hoş geldin Dilekcim senin yumyumlar ne alemdeymiş ne dedi doktor??
yumurtalığının çatlamasından sonraki günler diye biliyorum ben
evet ya ocakta görüşelimmm
çok üzüldüm canım. Rabbim inşallah tüp bebekle yüzünüzü güldürür... ihtimal olmasa doktor neden tavsşiye etsinki size???
canımm benımm yaa herseyy yoluna gırıcek Allahın ıznıyleeeinşallah canım ben çok istiyordum bebeği eşimde öyle ya çok kötü oldu çokk
Kızlarrrr hepiniz kusra bakmayin girip cikiyorum eminim cvp yaziyosunuz ama goremiyorum annemle oturuyoruz canlarmm benim hepinizi cook seviyrum
bu konuda forumlar var canım sperm sayısını arttırıyolar yediklerine dikkat ederek diye okumuştum ben sanki hatırlıyorum canım ya başka bi doktora daha gidin bi test daha yaptırın olmazsa ya da bi dahaki randevu da sorarsınız ayrıntılı herşeyi konuşun doktorla
Dogru soyluyosun arjafadin Allah dermansiz dert vermesin yetet ki...İnsAllah canim insAllah olur en kida zamanda...Rabbim herhese versin...benim yemek yapmam gerek +biber dolmasi + manti +kirmizi mercimek corbasi menu bu datlum:):):)herkese simdilik iyi gunler....
Kızlarrrr hepiniz kusra bakmayin girip cikiyorum eminim cvp yaziyosunuz ama goremiyorum annemle oturuyoruz canlarmm benim hepinizi cook seviyrum
Yum yumlarim iyi btanen 12mm war bitane olsun bitane olsun bebeim tutunsun ona insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?