ama ben yemek istedim ki şimdi bu minişiiiiiiiiiii...maşallahh subhanallahhhh...benimkine çok benziyo, atarım bi ara ben de görürsünüz :)
bence biz yine bebekten konuşuruz
adet sancılarım başladı çünkü canım ondan böyle diyorum
hiç merak etmeyin ayar çekeriz kızlar
en azından lilim sorununu buldu ve inşallah en yakın zamanda da çözüme ulaşacak... ben ondan yuakın zamanda güzel haberler bekliyorum
canım o anda moralim altüst oldu dr bana söyledi bide hiç beklemiyordum ne söylücemi şaşırdım ne diyeceğimi tüp bebek yöntemi denicez dedi sadece cok sıcak konuştu yani hiç umut yok demedi.odadan çıkarken tek düşündüğüm eşime ne diyeceğimdi nasıl söylüceğimdi o çok hassas bu konuda gurur yapar diye düşündüm ama söledim sonuçta yıkıldı resmen şok oldu şimdi araştırmaya başlıcam artık bende kabul ediyorum yavaş yavaş
Tarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum ormal dedi her şey.
yok yok şimdi biz birbirimizi hiç tanımadığımız içindir kiiiii meraktan başka konularada yönelirizz bence hep bebek hep bebek olmaz benim geçen 30 yılımı size anlatmam lazım önce
Yum yumlarim iyi btanen 12mm war bitane olsun bitane olsun bebeim tutunsun ona insallah
en güzel doğum günü hediyeeennnnTarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum ormal dedi her şey.
kız geliyor yine konu orayayok yok şimdi biz birbirimizi hiç tanımadığımız içindir kiiiii meraktan başka konularada yönelirizz bence hep bebek hep bebek olmaz benim geçen 30 yılımı size anlatmam lazım önce
Musait olursam bende gelirim insallah kislarr.cok guzel olurr.
Operanin kocasi baskin yapmadi mii
Dilketinim hosgeldin.nerelerdesin bakimm
16. haftadan önce gidecek misin doktora canım? bu arada labda halen sorun devam ediyor mu? test sonucun?
benim de bir 30 yılım var anlatılacak
Musait olursam bende gelirim insallah kislarr.cok guzel olurr.
Hic umut yok desede inanma canim.Allahtan umut kesilmez.
Insallah tup bebekle veya baska bir sekilde deneyip bebisinize kavusursunuz
Tarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum normal dedi her şey.
Tarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum normal dedi her şey.
her şey normalmiş cnm. aradım doktorumu. 16.haftamda gitmeyi düşünüyorum bi daha. 2 haftada bir gidiyodum hep ama artık ayda 1 gitcem. çok şükür yaaaaaaa
yok baskın yapmadı komik oldu ama ::))))) kocasının teorileri ayrı birde benim kocamın vazgeçirme çabaları var onlarda ayrıMusait olursam bende gelirim insallah kislarr.cok guzel olurr.
Hic umut yok desede inanma canim.Allahtan umut kesilmez.
Insallah tup bebekle veya baska bir sekilde deneyip bebisinize kavusursunuz
tabi canım senin daha bebekliğine inicez hazır psikoda varken
senin 30 yılından nefese sıra mı gelirsende gel nefes bize doktorun söylediklerini anlatırsın :)
dileğim bu ay bizimde olacak merak etme bir yumurta olsun senin olsun kuşum hani maçta derler ya 1-0 olsun bizim olsun öyle olacak
en güzel doğum günü hediyeeennnn
kız geliyor yine konu oraya
ama senin 30 yılıda dinlicez yani merak etma
ben sana soru sormayı yazarken sende bir dk önce cevap vermişsin canım... hadi hayırlısı ile bu sınavı da geçtik... darısı diğerlerinin başına inşallah...
guzelll bı haberrr canımm cok sevındımm gozunn aydınnn
hoşbuldukk nefesimmmmmmmmburalardayım kuzum ya herzaman giremiyorum işte.. sen nasılsın işlerin yoğun mu hala
bilmiyorumki canım inşallah bi yolu vardır hiç canlı hücre yokmuş ama bilemiyorumki
yok baskın yapmadı komik oldu ama ::))))) kocasının teorileri ayrı birde benim kocamın vazgeçirme çabaları var onlarda ayrı
kızlar yaaa çok karnım ağrıyor ne yapmalı..
senin 30 yılından nefese sıra mı gelirnefesimin tüpçüsü ocak 4 de dimi
çok sevindim cnm. zaten 2 hafta sonra 16 haftalık olacağız... 3 lü test için sonrasında bizim aşılar ve şeker yüklemesi var sonra ne zaman istersen kendini ona göre ayarlarsın...
tabi canım senin daha bebekliğine inicez hazır psikoda varken
yok baskın yapmadı komik oldu ama ::))))) kocasının teorileri ayrı birde benim kocamın vazgeçirme çabaları var onlarda ayrı
kızlar yaaa çok karnım ağrıyor ne yapmalı..
senin 30 yılından nefese sıra mı gelirnefesimin tüpçüsü ocak 4 de dimi
Masallah canim.dogum gunu hediyen olmus guzel haberler.
Iyiyim canimm nolsunn .is guc kosturmaca.ogleden sonra islerimi hallettim
Burasi baya karisti.santraldeki hamis arkadas dogurdu doguracak .benim odadaki kizda 10 gun rapor almis yine.
Patronice de sinirden bize sariyo
Bakalim neler olacak
Gozun aydin btanem cok mutlu oldum walla :-DTarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum normal dedi her şey.
acıktım vallabak sen gidiyorsun lili geldi.. kolay gelsin ve afiyet olsun
canım biz de senin kulaklarını çınlattık cisemble... oh ana kız hasret giderin bolbol. ilaçlarını kullanmaya başladın mı?
inşallah canımmmm... doktor gün verdi mi size peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?