Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence biz yine bebekten konuşuruz

adet sancılarım başladı çünkü canım ondan böyle diyorum

yok yok şimdi biz birbirimizi hiç tanımadığımız içindir kiiiii meraktan başka konularada yönelirizz bence hep bebek hep bebek olmaz benim geçen 30 yılımı size anlatmam lazım önce

hiç merak etmeyin ayar çekeriz kızlar

Musait olursam bende gelirim insallah kislarr.cok guzel olurr.
Operanin kocasi baskin yapmadi mii
en azından lilim sorununu buldu ve inşallah en yakın zamanda da çözüme ulaşacak... ben ondan yuakın zamanda güzel haberler bekliyorum

Dilketinim hosgeldin.nerelerdesin bakimm

Hic umut yok desede inanma canim.Allahtan umut kesilmez.
Insallah tup bebekle veya baska bir sekilde deneyip bebisinize kavusursunuz

Tarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum ormal dedi her şey.

yok yok şimdi biz birbirimizi hiç tanımadığımız içindir kiiiii meraktan başka konularada yönelirizz bence hep bebek hep bebek olmaz benim geçen 30 yılımı size anlatmam lazım önce

benim de bir 30 yılım var anlatılacak

Yum yumlarim iyi btanen 12mm war bitane olsun bitane olsun bebeim tutunsun ona insallah

dileğim bu ay bizimde olacak merak etme bir yumurta olsun senin olsun kuşum hani maçta derler ya 1-0 olsun bizim olsun öyle olacak
Tarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum ormal dedi her şey.
en güzel doğum günü hediyeeennnn
kız geliyor yine konu oraya
ama senin 30 yılıda dinlicez yani merak etma

16. haftadan önce gidecek misin doktora canım? bu arada labda halen sorun devam ediyor mu? test sonucun?

her şey normalmiş cnm. aradım doktorumu. 16.haftamda gitmeyi düşünüyorum bi daha. 2 haftada bir gidiyodum hep ama artık ayda 1 gitcem. çok şükür yaaaaaaa

sende gel nefes bize doktorun söylediklerini anlatırsın :)

Tarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum normal dedi her şey.

ben sana soru sormayı yazarken sende bir dk önce cevap vermişsin canım... hadi hayırlısı ile bu sınavı da geçtik... darısı diğerlerinin başına inşallah...

her şey normalmiş cnm. aradım doktorumu. 16.haftamda gitmeyi düşünüyorum bi daha. 2 haftada bir gidiyodum hep ama artık ayda 1 gitcem. çok şükür yaaaaaaa

çok sevindim cnm. zaten 2 hafta sonra 16 haftalık olacağız... 3 lü test için sonrasında bizim aşılar ve şeker yüklemesi var sonra ne zaman istersen kendini ona göre ayarlarsın...

yok baskın yapmadı komik oldu ama ::))))) kocasının teorileri ayrı birde benim kocamın vazgeçirme çabaları var onlarda ayrı

tabi canım senin daha bebekliğine inicez hazır psikoda varken

kızlar yaaa çok karnım ağrıyor ne yapmalı..
sende gel nefes bize doktorun söylediklerini anlatırsın :)
senin 30 yılından nefese sıra mı gelir nefesimin tüpçüsü ocak 4 de dimi

ben sana soru sormayı yazarken sende bir dk önce cevap vermişsin canım... hadi hayırlısı ile bu sınavı da geçtik... darısı diğerlerinin başına inşallah...

guzelll bı haberrr canımm cok sevındımm gozunn aydınnn

aynen kızlar çok stres yapmıştım. en güzel doğum günü hediyemi bebişim verdi :) içim rahatladı yaa...çok şükür.

Tarama testim normal çıkmış bi problem yokmuş, eşim alacak akşam sonuçları. doktorum normal dedi her şey.

Masallah canim.dogum gunu hediyen olmus guzel haberler.
hoşbuldukk nefesimmmmmmmm buralardayım kuzum ya herzaman giremiyorum işte.. sen nasılsın işlerin yoğun mu hala

Iyiyim canimm nolsunn .is guc kosturmaca.ogleden sonra islerimi hallettim

Burasi baya karisti.santraldeki hamis arkadas dogurdu doguracak .benim odadaki kizda 10 gun rapor almis yine.
Patronice de sinirden bize sariyo
Bakalim neler olacak

bölüm bölüm anlatıcam ben araya da nefesin doktorunu reklam diye alırız olmaz mı

çok sevindim cnm. zaten 2 hafta sonra 16 haftalık olacağız... 3 lü test için sonrasında bizim aşılar ve şeker yüklemesi var sonra ne zaman istersen kendini ona göre ayarlarsın...

üçlü testi yaptırmayabilirim cnm. doktor söylüyor gerek olup olmadığını zaten. sonrasında da her şey güzel olacak. güzel güzel geçirecez hamişliği sonrasında gelecek kuzucuklarımız hayırlısıyla. başta çok sık gidiyodum doktora ama şimdi doktor ne zaman çağırırsa o zaman.

tabi canım senin daha bebekliğine inicez hazır psikoda varken

iyi olur valla

sen hala sökülemedin mi kuzum :26: ondan mı ağrıyor acaba? asprin falan içsen. nefesalın tüpçüsü derken

izinlere çıkıldı olan nefesalıma oldu canım senin tüpçü ne?? tüp bebek falan mı yaptıracaksın ?

Gozun aydin btanem cok mutlu oldum walla :-D

Werdi hayatim persembe gene gelin bakayim dedi catlatma ignesi wericek sonra iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…