- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
Gozun aydin btanem cok mutlu oldum walla :-D
Werdi hayatim persembe gene gelin bakayim dedi catlatma ignesi wericek sonra iste
bölüm bölüm anlatıcam ben araya da nefesin doktorunu reklam diye alırız olmaz mı
iyi olur valla
sen hala sökülemedin mi kuzum :26: ondan mı ağrıyor acaba? asprin falan içsen. nefesalın tüpçüsü derken
izinlere çıkıldı olan nefesalıma olducanım senin tüpçü ne?? tüp bebek falan mı yaptıracaksın ?
sende gel nefes bize doktorun söylediklerini anlatırsın :)
yok baskın yapmadı komik oldu ama ::))))) kocasının teorileri ayrı birde benim kocamın vazgeçirme çabaları var onlarda ayrı
kızlar yaaa çok karnım ağrıyor ne yapmalı..
senin 30 yılından nefese sıra mı gelirnefesimin tüpçüsü ocak 4 de dimi
üçlü testi yaptırmayabilirim cnm. doktor söylüyor gerek olup olmadığını zaten. sonrasında da her şey güzel olacak. güzel güzel geçirecez hamişliği sonrasında gelecek kuzucuklarımız hayırlısıyla. başta çok sık gidiyodum doktora ama şimdi doktor ne zaman çağırırsa o zaman.
Tabi tabi tupcunun kafasina tup nasil indirilir onu anlatcam ben
Sagsalim bulustunuz yaniii:)))
Karnin agriyosa sicak tutman iyi gelecektir cnm.istemisin suan.
Randevum 4 ocak cnm.o tarihte ya regli olmus olucam yada hamilee.
Bir umut iste .belkim bebisim tupcuye gidecegimizi duyup korkar ve gelmeye karar verir kim bilir
Hastalaninca doktora gitmeye korkupta iyilesen cocuklar gibi
iyi olur valla
sen hala sökülemedin mi kuzum :26: ondan mı ağrıyor acaba? asprin falan içsen. nefesalın tüpçüsü derken
izinlere çıkıldı olan nefesalıma olducanım senin tüpçü ne?? tüp bebek falan mı yaptıracaksın ?
peki öyleyse harbi reklam gibi olur
bebişim ben adet oldum... ilk günü..
nefesalın tüpçüsü tüp konusunda uzman bir doktor geç randevu verdiği için nefesim randevuya lilimin piknik tüpü ile gidecekkk
Serceeem hamileliginnhayirli olsun dualarin kabul oldu cok sukur. Cok sevindim cok uzuluyordun simdi hersey yolunda degilmi bebisini gordunmu
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım hacamat ı duydun mu hiç?? Bir araştır derim.
peki öyleyse harbi reklam gibi olur
bebişim ben adet oldum... ilk günü..
nefesalın tüpçüsü tüp konusunda uzman bir doktor geç randevu verdiği için nefesim randevuya lilimin piknik tüpü ile gidecekkk
Maşallahhh !!!
ALLAH'ım esirgesin kocaman olmuş bu kuzuu...
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhay bende bebegimin resmini istiyorum
Rabbim sagsalim kucaklarimiza almayida nasib etsin insallah
iyi hadi bakalım bişey kalmamış. peki dr neye göre çatlatma iğnesi veriyor bir de bu yumurta takibi mi oluyor yoksa başka bir adı var mı
cçok sevindim canımmmolup bitsin de sonra gelsin mikmikler gitsin mikler sonra da gelsin minikler bizimle kalsın miniklerrrrr nefesalım için de hayırlısı ne ise o olsun inşallah... Rabbim tez zamanda kavuştursun miniğinee....
Telefondan daha basit geliyo bana kkya girmek alistigjmdan olabilir tabiHg canım liste güncel isterseb ordan takip edebilirsin :) çünkü bu ay hamis
Canim tlfndan nete ilk defa giriyorum daha cozmedim ne nasil oluyp tlfndan tlfdan rahatlikla nete girmegi sokegim listeyede bakarim:)
Nasıl dj görüşmeniz ankatsana neler konuşutunuzözgök mü canım ben sabah gördüm dpo 15 di ateşi düşmemişti... maşallah darısı başımızaaa
sen nerden bildin kuzummm
meltem aklım gitti eve düşük yaptım demişsin ya çok panik oldum
hoş geldin ccanımmmm
hoşgeldin
nartanesi nerdesin sen yauhuuuuu
güzeller güzelimmmm nasılsın
kızlar biz opera ile ilk buluşmayı gerçekleştirdik... yemek yedik kahve içtik işe döndüm... sizde bir kaynatmışsınız oku oku bitmedi
Daha yumyumda bile değilim canjm ins icine doguyordur bu ay turnayi gözünden vurururm:))Ya ben artik alinti yapamiyom
Gamse Hosbulduk canim cok sukur grip beni halsiz birakti yatiyordum simdi iyiyim. Sen nasilsin ya ben senin ismini okuyunca hep aklima hamilesin diye geliyor asagi dogru takvimine bakim nekadar olmus diyorum. Insaallah hamilesin bat nezaman.
psiko canim hastaydim hem halsizdim hemde cok uyuyordum. Gerci simdide uykum var ama islerim duruyor mutfak beni cagiriyor ben mutfaktan kaciyorum salona yorgana sokuluyom:) sen nasilsin
Canım bnjm zor bir surec esin icinde birbirinize destek olup üstesinden gelebilirsinizkızlar bugün doktora gittik eşimle niye bebeğimiz olmuyordiye tahlil sonuçları ii çıkmadı. eşimin sperminde hiç canlı hücre yokmuş tüp bebek yolunu denicez dedi doktor acaba tüp bebekle olabilirmi bi ihtimal varmıçok kötüyüm perişan olduk eşimde bende
Allahim sipamiza ya Masallah ayaklarini indirmiş bu sefer akıllı bidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?