Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Doğmamış bebekten güldüren mektup:)

Müstakbel anne ve baba,

Bir anlık zevk uğ...runa beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari..

bölüm bölüm anlatıcam ben araya da nefesin doktorunu reklam diye alırız olmaz mı

peki öyleyse harbi reklam gibi olur

bebişim ben adet oldum... ilk günü..

nefesalın tüpçüsü tüp konusunda uzman bir doktor geç randevu verdiği için nefesim randevuya lilimin piknik tüpü ile gidecekkk

sende gel nefes bize doktorun söylediklerini anlatırsın :)

Tabi tabi tupcunun kafasina tup nasil indirilir onu anlatcam ben

Sagsalim bulustunuz yaniii:)))
Karnin agriyosa sicak tutman iyi gelecektir cnm.istemisin suan.
Randevum 4 ocak cnm.o tarihte ya regli olmus olucam yada hamilee.
Bir umut iste .belkim bebisim tupcuye gidecegimizi duyup korkar ve gelmeye karar verir kim bilir
Hastalaninca doktora gitmeye korkupta iyilesen cocuklar gibi

bende öyle yapacağım.. henüz kendi dr gidemedim. 2 hafta sonra giderim kontrole sonrasına da karar veririz. sık sık değilde bundan sonrasını zaten dr kendisi belirler...

kız aklıma ne geldi annemin çok güzel bir elma fidanı vardı ama büyüdü bir kere bile çiçek açıp elma vermedi anneme bunu korkut demişler annemde eline bir bıçak almış ağacın yanında bişey yapıyor bende balkonda kitap okuyorum dedim bu kadın kiminle lkonuşuyor indim hemen aşağı... neyse baktım bıcağı ağaca tutmuş ve seni keserim bak çicek açıp meyve vermezsen diye tehdit ediyor biz bir gülmeye başladık diyor ki sus güldürmeeeee anlıcak şaka yaptığımı ama çok gülmüştük bıcakla elma fidanı tehdit eden kadın olarak literatüre geçer yani o kadar.. sen de yumurtaları ve kocanın kini korkut kızzz

Canim ben bir doktor buldum.infertilite arastiriyo iyi bir tup bebek uzmaniymis ayni zamanda.4 ocaga randevu alabildik o da torpille.
Bakalim testlerimi felan goturecegim onlari istedi.bi yerden baslicaz artik .

alemsin kizxzz kukulogummm

peki öyleyse harbi reklam gibi olur

bebişim ben adet oldum... ilk günü..

nefesalın tüpçüsü tüp konusunda uzman bir doktor geç randevu verdiği için nefesim randevuya lilimin piknik tüpü ile gidecekkk

çok sevindim canımmm olup bitsin de sonra gelsin mikmikler gitsin mikler sonra da gelsin minikler bizimle kalsın miniklerrrrr nefesalım için de hayırlısı ne ise o olsun inşallah... Rabbim tez zamanda kavuştursun miniğinee....

iyi hadi bakalım bişey kalmamış. peki dr neye göre çatlatma iğnesi veriyor bir de bu yumurta takibi mi oluyor yoksa başka bir adı var mı

Yumurta takibi yapiyor canim catlatma tedavisi uyguluyo klomen kullandim simdi kontrol altindayim buyuyo yumurtam ilacla sonra catlatiyoruz igne ike kendi catlamiyomus benimki

c
anım elektirkli soba ayaklarımın önünde belimde kalın şal var... üstümde de hırka ama yine de çok ağrım var... ama çok şükür güzel güzel geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…