o bacakları ısırırım yerim öperim totosunu yaaaaa maşallah...
teşekkür ederim teyzesi.. iyi bakıyoruz içerde ya şimdi bakmak gerek.. büyüyünce de inşallah o bize bakar..
büyümüş tabikiii büyümez mi yaaa.. yerim onu yerrrrrrrrr....
senin bebiş erkek mi canım? büyümüş maşallahbildiğin bebek olmuş bu yaaa
invoice cnm daha belli değil cinsiyeti, göstermedi miniş :) erkek mi dogdu içine? serapcım benziyo mu senin minişe :) bacaklar yine havada psikom yaaa keyifli bebek bu :)
Telefondan daha basit geliyo bana kkya girmek alistigjmdan olabilir tabi
Nasıl dj görüşmeniz ankatsana neler konuşutunuz
Daha yumyumda bile değilim canjm ins icine doguyordur bu ay turnayi gözünden vurururm:))
Canım bnjm zor bir surec esin icinde birbirinize destek olup üstesinden gelebilirsiniz
Allahim sipamiza ya Masallah ayaklarini indirmiş bu sefer akıllı bidik
canım buluştuk yemek yedik konuştuk sohbet ettik sonra başka bir yere gittik kahve içtik sonra ben iş yerinden çıkmıştım mecbur geri döndüm okadar ama güzeldi eğlenceli oldu
Kiz ben bunu yirim teyzesinin kuzusu kucucuk minigi ya cok buyumus masallah supanallah cok duygulandim rabbim bizlerede nasip etsin insallah ..
invoice cnm daha belli değil cinsiyeti, göstermedi miniş :) erkek mi dogdu içine? serapcım benziyo mu senin minişe :) bacaklar yine havada psikom yaaa keyifli bebek bu :)
kız aklıma ne geldi annemin çok güzel bir elma fidanı vardı ama büyüdü bir kere bile çiçek açıp elma vermedi anneme bunu korkut demişler annemde eline bir bıçak almış ağacın yanında bişey yapıyor bende balkonda kitap okuyorum dedim bu kadın kiminle lkonuşuyor indim hemen aşağı... neyse baktım bıcağı ağaca tutmuş ve seni keserim bak çicek açıp meyve vermezsen diye tehdit ediyor biz bir gülmeye başladık diyor ki sus güldürmeeeee anlıcak şaka yaptığımı ama çok gülmüştük bıcakla elma fidanı tehdit eden kadın olarak literatüre geçer yani o kadar.. sen de yumurtaları ve kocanın kini korkut kızzz
Canim ben bir doktor buldum.infertilite arastiriyo iyi bir tup bebek uzmaniymis ayni zamanda.4 ocaga randevu alabildik o da torpille.
Bakalim testlerimi felan goturecegim onlari istedi.bi yerden baslicaz artik .
alemsin kizxzz kukulogummm
Yumurta takibi yapiyor canim catlatma tedavisi uyguluyo klomen kullandim simdi kontrol altindayim buyuyo yumurtam ilacla sonra catlatiyoruz igne ike kendi catlamiyomus benimki
kız aklıma ne geldi annemin çok güzel bir elma fidanı vardı ama büyüdü bir kere bile çiçek açıp elma vermedi anneme bunu korkut demişler annemde eline bir bıçak almış ağacın yanında bişey yapıyor bende balkonda kitap okuyorum dedim bu kadın kiminle lkonuşuyor indim hemen aşağı... neyse baktım bıcağı ağaca tutmuş ve seni keserim bak çicek açıp meyve vermezsen diye tehdit ediyor biz bir gülmeye başladık diyor ki sus güldürmeeeee anlıcak şaka yaptığımı ama çok gülmüştük bıcakla elma fidanı tehdit eden kadın olarak literatüre geçer yani o kadar.. sen de yumurtaları ve kocanın kini korkut kızzz
ayyyyy bennnn onuuuuuuu yerımmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaa yerimmmmmmmmmmmmmmm
Telefondan daha basit geliyo bana kkya girmek alistigjmdan olabilir tabi
Nasıl dj görüşmeniz ankatsana neler konuşutunuz
Daha yumyumda bile değilim canjm ins icine doguyordur bu ay turnayi gözünden vurururm:))
Canım bnjm zor bir surec esin icinde birbirinize destek olup üstesinden gelebilirsiniz
Allahim sipamiza ya Masallah ayaklarini indirmiş bu sefer akıllı bidik
Kiz ben bunu yirim teyzesinin kuzusu kucucuk minigi ya cok buyumus masallah supanallah cok duygulandim rabbim bizlerede nasip etsin insallah ..
erkeğe benzettim sanki pipide var orada gibi geldi bana :)) aman sağlıklı olsunda canım gerisi boş
Teyzeleri gelişimini yakından takip ediyosunuz minişimin, Gamze aşırı hareketliydi zor yakaladı doktor görüntüyü. Yüzü netleşti işte, ordan anlıyorum büyüdüğünü. İnvoice cnm hiç açmadı bacağını göremedi doktor da...2 hafta sonra öğrenebiliriz belki...Teşekkür ederiz teyzecikler dualarınızı bekliyoruz :)
Tabi tabi tupcunun kafasina tup nasil indirilir onu anlatcam ben
Sagsalim bulustunuz yaniii:)))
Karnin agriyosa sicak tutman iyi gelecektir cnm.istemisin suan.
Randevum 4 ocak cnm.o tarihte ya regli olmus olucam yada hamilee.
Bir umut iste .belkim bebisim tupcuye gidecegimizi duyup korkar ve gelmeye karar verir kim bilir
Hastalaninca doktora gitmeye korkupta iyilesen cocuklar gibi
Canım Peygamber Efendimizin yaptırdığı bir tedaviymiş.Her derda devaymış.İnternetten araştır.Burdada bir topic vardı bunla ilgili.duymadım canım neyki o
ya ben bunu yerimm maşallah bebişim çok tatlı senin kuzugöbüşe bak ayaklara bakkkkk
ay çok güzeldi peki çiçek elma verdi mi işe yaradı mı
hayırlısı olsun nefesim...belki o gün bebek gelir de doktora sen gitmezsin o beklesin seni biraz da
sende pko vardı dimi canım...
ya kızlar o anı yaşadım yine annem birde ağaç duyuyor gibi sessiz sessiz diyor güldürme anlayacak diye çatlak hatunum beniiimmm........Yaa cok tatlii bu masallah masallahh.daha simdiden boyle tatliysa dogunca dusunemiyorumm
Kiz Allah da seni guldursun .geberdim gulmektenn.
Annene bayildimm yaaaa.
Ben simdi tupcuyle korkutcam bakalim olmadi sposlari ve yumyumlari bicak yada silahla tehdit ederiz napak.
Canım Peygamber Efendimizin yaptırdığı bir tedaviymiş.Her derda devaymış.İnternetten araştır.Burdada bir topic vardı bunla ilgili.
Teyzeleri gelişimini yakından takip ediyosunuz minişimin, Gamze aşırı hareketliydi zor yakaladı doktor görüntüyü. Yüzü netleşti işte, ordan anlıyorum büyüdüğünü. İnvoice cnm hiç açmadı bacağını göremedi doktor da...2 hafta sonra öğrenebiliriz belki...Teşekkür ederiz teyzecikler dualarınızı bekliyoruz :)
canım minik kuzu ve sen dualarımızdasınız
ben merak ediyorum senin doktor ne diyecek bakacak testler temiz bi daha ister belki hormon testini falan tüplerde de sorun yok eşinde temiz heralde yumurta takibine alır önce 2 ay sonra olmazsa aşılama mı dicek yoksa farklı bişeyler araştıracak yapılması gereken başka tetkikler var mı bizde bilelim de bari sorarız doktorumuza bunları yaptırayım mı diye bu doktor sitesinde yazmış sebepsiz diye bişey yoktur herşeyin bir sebebi vardır diye bulsun bakalım sebebini görelim
valla merak ettim kızlar ya ne dicek bu tüpçü nefesime çok da var daha inşallah gerek kalmadan korkar da gelir bebişiiii
canım maşallahı var bebişinin. ayaklarını kaldırmış biberon emiyor gibi sanki :))))
biberonu da var.ne çabuk aldınız
Süper opera yolda herakde hala gelmediğini göre:)canım buluştuk yemek yedik konuştuk sohbet ettik sonra başka bir yere gittik kahve içtik sonra ben iş yerinden çıkmıştım mecbur geri döndüm okadar ama güzeldi eğlenceli oldu
Ugur böcekim yaaa maşallah kipirdasin annesine ben burdayım desin hepTeyzeleri gelişimini yakından takip ediyosunuz minişimin, Gamze aşırı hareketliydi zor yakaladı doktor görüntüyü. Yüzü netleşti işte, ordan anlıyorum büyüdüğünü. İnvoice cnm hiç açmadı bacağını göremedi doktor da...2 hafta sonra öğrenebiliriz belki...Teşekkür ederiz teyzecikler dualarınızı bekliyoruz :)
serap ya daha bunun gibi neler var annem acaip komiktir benim... ne duysa dener ne bulsa hemen söyler falan çok komiktir. ama sonuç AĞAÇ ELMA VERDİİİİkopardın beni canım yaaa... bu saatler gülme saatimiz olsun diyeceğim ama patronlar halen burda kıs kıs gülmek olmuyor bunlara... mutfağa gittim gülmem geçene kadar
ya ben bunu yerimm maşallah bebişim çok tatlı senin kuzugöbüşe bak ayaklara bakkkkk
ay çok güzeldi peki çiçek elma verdi mi işe yaradı mı
hayırlısı olsun nefesim...belki o gün bebek gelir de doktora sen gitmezsin o beklesin seni biraz da
sende pko vardı dimi canım...
Süper opera yolda herakde hala gelmediğini göre:)
Ugur böcekim yaaa maşallah kipirdasin annesine ben burdayım desin hep
SANIRIM YOLDA BELKİDE BİR YERE UĞRAMIŞTIR CANIM BİLMİYORUM Kİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?