Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o bacakları ısırırım yerim öperim totosunu yaaaaa maşallah...

teşekkür ederim teyzesi.. iyi bakıyoruz içerde ya şimdi bakmak gerek.. büyüyünce de inşallah o bize bakar..

büyümüş tabikiii büyümez mi yaaa.. yerim onu yerrrrrrrrr....

senin bebiş erkek mi canım? büyümüş maşallahbildiğin bebek olmuş bu yaaa

invoice cnm daha belli değil cinsiyeti, göstermedi miniş :) erkek mi dogdu içine? serapcım benziyo mu senin minişe :) bacaklar yine havada psikom yaaa keyifli bebek bu :)

invoice cnm daha belli değil cinsiyeti, göstermedi miniş :) erkek mi dogdu içine? serapcım benziyo mu senin minişe :) bacaklar yine havada psikom yaaa keyifli bebek bu :)

erkeğe benzettim sanki pipide var orada gibi geldi bana :)) aman sağlıklı olsunda canım gerisi boş

benziyor tabi benzemez mi... bize nispet yapıyorlar başka bir şey değil bu... bizimki arkasını dönmüş bakalım son fotolar nasıl çıkacak

Eki Görüntüle 899013

benim bebişim de büyümüş mü teyzeleri :)

ya ben bunu yerimm maşallah bebişim çok tatlı senin kuzu göbüşe bak ayaklara bakkkkk

ay çok güzeldi peki çiçek elma verdi mi işe yaradı mı

Canim ben bir doktor buldum.infertilite arastiriyo iyi bir tup bebek uzmaniymis ayni zamanda.4 ocaga randevu alabildik o da torpille.
Bakalim testlerimi felan goturecegim onlari istedi.bi yerden baslicaz artik .

alemsin kizxzz kukulogummm

hayırlısı olsun nefesim... belki o gün bebek gelir de doktora sen gitmezsin o beklesin seni biraz da

Yumurta takibi yapiyor canim catlatma tedavisi uyguluyo klomen kullandim simdi kontrol altindayim buyuyo yumurtam ilacla sonra catlatiyoruz igne ike kendi catlamiyomus benimki

sende pko vardı dimi canım...

Eki Görüntüle 899013

benim bebişim de büyümüş mü teyzeleri :)

Yaa cok tatlii bu masallah masallahh.daha simdiden boyle tatliysa dogunca dusunemiyorumm

Kiz Allah da seni guldursun .geberdim gulmektenn.
Annene bayildimm yaaaa.
Ben simdi tupcuyle korkutcam bakalim olmadi sposlari ve yumyumlari bicak yada silahla tehdit ederiz napak.

ayyyyy bennnn onuuuuuuu yerımmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaa yerimmmmmmmmmmmmmmm

ben merak ediyorum senin doktor ne diyecek bakacak testler temiz bi daha ister belki hormon testini falan tüplerde de sorun yok eşinde temiz heralde yumurta takibine alır önce 2 ay sonra olmazsa aşılama mı dicek yoksa farklı bişeyler araştıracak yapılması gereken başka tetkikler var mı bizde bilelim de bari sorarız doktorumuza bunları yaptırayım mı diye bu doktor sitesinde yazmış sebepsiz diye bişey yoktur herşeyin bir sebebi vardır diye bulsun bakalım sebebini görelim

ya kızlar o anı yaşadım yine annem birde ağaç duyuyor gibi sessiz sessiz diyor güldürme anlayacak diye çatlak hatunum beniiimmm........

kopardın beni canım yaaa... bu saatler gülme saatimiz olsun diyeceğim ama patronlar halen burda kıs kıs gülmek olmuyor bunlara... mutfağa gittim gülmem geçene kadar

kopardın beni canım yaaa... bu saatler gülme saatimiz olsun diyeceğim ama patronlar halen burda kıs kıs gülmek olmuyor bunlara... mutfağa gittim gülmem geçene kadar
serap ya daha bunun gibi neler var annem acaip komiktir benim... ne duysa dener ne bulsa hemen söyler falan çok komiktir. ama sonuç AĞAÇ ELMA VERDİİİİ

Malesef hayatim pco war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…